[youtube][/youtube]BlingBling je napisao/la:Cudna neka noc! Dupli mamic,dupli Kvesic,dupli Osim..

NOCAS NEMA SNA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
[youtube][/youtube]BlingBling je napisao/la:Cudna neka noc! Dupli mamic,dupli Kvesic,dupli Osim..
bosnas_ je napisao/la:cestitke Zelji,igracima i Osimu na osvojenom kupu i duploj kruni! odigrali su sezonu iz snova,svaka cast!
uz dobrog golmana i napadaca,i u Evropi bi mogli nesto napraviti...
Bruka, umjesto da uči školu on se ganja po livadi!raul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
Uvijek smo ja i ti imali slične poglede na fudbaltech je napisao/la:ZOLOTIĆ NERMIN, taj momak od 18 godina razbije igru Širokog na njihovom terenu i to u finalu Kupa.
Ljudi moji, kako decko odigrao doktorski i rutinski utakmicu u rangu Busquetsa ili Xabi Alonsa.
Nevjerovatno![]()
![]()
meni se haver 7 dana kurrčio što je skino Zoli penal na sportu..legenda reala je napisao/la:I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
![]()
inacefindecko je napisao/la:meni se haver 7 dana kurrčio što je skino Zoli penal na sportu..legenda reala je napisao/la:I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
![]()
još on pitar, kaže meni je dovoljna satisfakcija što sam odbranio penal Željinom prvotimcu![]()
Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, Mana, svemalim1 i 29 gostiju.