Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

IlPrincipino
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la IlPrincipino » 16 maj 2012, 19:23

treba otkupiti Caceresa, Verratti se vjerovatno kupuje(barem 50%)...dolazi Radja/Asamoah/Meireles...zatim dolazi stoper...Astori vjerovatno..dolazi lijevi bek..ko što gledam bit će to Peluso...otkupljuje se Borriello..i onda ostale pare idu na napadača...i još se kupuje neko za desno krilo...tako će to izgledati... ;)

i ja bih za Cavania dao 50 milliona..i opet bi nam ostalo para za još igrača da kupimo...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 16 maj 2012, 19:36

IlPrincipino je napisao/la:treba otkupiti Caceresa
Caceres mora biti otkupljen jer tako stoji u ugovoru da ga moraju kupiti na kraju posudbe...

tutto juve je javio da smo dali ponudi za mladog Elkesona kazu veliki talenat :roll:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 16 maj 2012, 19:44

Ne da mi se tražiti, ali se sjećam kada je izašla tek vijest da Juventus dovodi "novog ibrahimovica" iz Danubia, ako se ne varam cifra je bila 5M. Onda se nešto oteglo i Zamparini ga uzeo, a mi bi sada dali 50M.
E, mi uvijek hoćemo "gotove igrače" i uvijek smo pesimistični prema strancima, a za igrače iz Serie B nudimo 9M.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Godot
Kontakt:

Post Postao/la Godot » 16 maj 2012, 19:48

Pa mogli smo ga iz Palerma uzet za 15 miliona, mi Iaquintu uzeli koliko se sjećam :roll:
E, mi uvijek hoćemo "gotove igrače" i uvijek smo pesimistični prema strancima, a za igrače iz Serie B nudimo 9M.
To je nepisano fudblasko pravilo za velike klubove, koji nemaju vremena da "prave" igrače. Bez kvaliteta nema ništa, nekad se potrefi neka dobra generacija i sl., ali to je kocka...

Edinson je najbolji centarfor na svijetu, sa kojim bi dominirali narednih godina... ili bar Džeko...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
★ ★ ★

Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 16 maj 2012, 21:50

LIVING LEGEND 8-)

Del Piero je ponovio čelnicima kluba da ne želi da njegov dres bude povučen, jer smatra da će desetka biti inspiracija mnogim mladim igračima da pokušaju da ga dostignu.

Navijači smatraju da niko posijle njega ne bi trebalo da nosi taj broj, ali je kapiten jasan.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 maj 2012, 22:56

Ulagao je Juve u vrijeme Moggia u igrače, a upravo smo sad došli u poziciju da uzimamo top igrače, jer imamo dobre osnove i sad treba klasu dovesti. Buffon 50+ plaćen, Nadved i Thuram također oko 40 miliona. Ja za Cavania ne bi žalio 40 miliona, jer on vrijedi sve i fening. Ali možda bi bilo dobro ubaciti nekog igrača u dogovor da se sve ne daje u kešu, ali ima Marotta da to odradi na nekoliko rata :D.

I zna li neko koliko će Juve dobiti nagradu kao prvak Serije A, jel znatan iznos ili je nešto mizerno :mrgreen: :?:

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 16 maj 2012, 23:32

Dobiva se veoma malo od federacije, svega nekoliko miliona ... 8-9 možda.

Ali to je po običaju tako ... sponzori tu igraju glavnu ulogu.

btw. nešto mi previše Cavanija gotiviš ... jes' to ti Ammare :mrgreen:
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 maj 2012, 23:44

harebianconero je napisao/la:Cavani 30 mil.
Giovinco 10 mil.
Armero 12 mil.

Otprilike, ja mislim da bi to toliko koštalo ..

Sanjaj da ce nam Armera dati za 12 mill..On ispod 17-25 mil. nece nigdje plus ce se veliki klubovi uz Juventus ukljuciti u trku za njega sto ce Udine iskoristiti da dizu cijenu koliko im kur.u bude cejf :mrgreen:

Isto je tako za Cavanija bilo pa vidi cijenu sada i koliko je kostao prije godinu i po......
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 16 maj 2012, 23:49

@L'Avvocato

Znači neka mizerija, ali haj dobro je bar za otkup Caceresa :)!

Nisam taj, mora da si me zamijenio sa nekim, a Cavani gotivim pravo, jer je po meni uz Ibricu najjači napadač u Seriji A, a pored toga "samo" 25 godina. A Juventusu treba napadač koji je dokazan u Seriji A, pored toga Cavani sad ima i iskustvo igranja LP.

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 maj 2012, 00:08

Pročitao sam na nekoj stranici na fejsu da je Agnelli odlučio da postavi treću zvjezdicu na dres.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 maj 2012, 00:17

juventus 0244 je napisao/la:@L'Avvocato

Znači neka mizerija, ali haj dobro je bar za otkup Caceresa :)!

Nisam taj, mora da si me zamijenio sa nekim, a Cavani gotivim pravo, jer je po meni uz Ibricu najjači napadač u Seriji A, a pored toga "samo" 25 godina. A Juventusu treba napadač koji je dokazan u Seriji A, pored toga Cavani sad ima i iskustvo igranja LP.
Aha, ma znam jednog momka plaho Cavanija gotivi :D

I ja sam za njegovo dovodjenje ali ne bi previse para dao ... maksimalno 35 miliona. Još jedna dobra strana toga bi bila ta što bi oslabili Napoli :mrgreen:
★★★

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 maj 2012, 08:43

Matador vs Džekson

Cavani igra u Italiji, navikao na taj režim i sistem, pod spartanskim nadzorom Contea, uz Pirla, Vučinića, Vidala i Marchisia mogao bi biti još bolji.

Edin mrga, visok, krupan, jak, odlično igra sa obe noge, odlično gradi loptu i upošljava saigrače, Borriello na šestu i izuzetno opasan napadač.

Koji god da dođe bio bi veliko pojačanje, s tim što bi neko od napadača morao ići Quagliarela ili Matri... a žao mi obojice... :?

Još ako vrate Sebu...

Giovinco, Matri, Quagliarela, Cavani/Džeko, Vučinić... perverzija i neko bi morao biti espulsiran...

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Oxygen
Kontakt:

Post Postao/la Oxygen » 17 maj 2012, 09:37

Opet spominju Behramia :roll: i Izca :roll: , valjda su patke. :twisted:

Verrati je dao intervju u kojem je ponovio da je veliki Juventino i da je od majke naslijedio ljubav prema Juventusu, ujedno postoji šansa da on uzme broj 10, ja sam ipak za Gia što se toga tiče.
Marrone kaže da će nakon finala razgovarati sa Conteom i odlučiti šta da radi, spominje se posudba, to bi bilo katastrofalno, baš bi me mnogo razočarali ako bi to uradili, ali mnogo.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 17 maj 2012, 10:07

Oxygen je napisao/la:Opet spominju Behramia :roll: i Izca :roll: , valjda su patke. :twisted:
Nebi me cudilo da dovedu Izca i Mudingayia kod marotte sve moze :x

Amauri > Mandžukić

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 maj 2012, 10:24

Kod Marotte može i drveni šporet za jednokratnu upotrebu... i to sa 32587398 rata...

:mrgreen:
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 17 maj 2012, 11:15

Verratti:"Pescara me 2005-e godine kupila za 5.000 eura, par lopti i 5 ulaznica za utakmicu s Juventusom, iako sam tražio 10. Da li navijam za Juve? Da, moja mama i brat takođe navijaju za Juve. Otac ne, njega fudbal ne zanima."

Amauri > Mandžukić

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 maj 2012, 12:17

ramiral je napisao/la:Kod Marotte može i drveni šporet za jednokratnu upotrebu... i to sa 32587398 rata...

:mrgreen:
:lol:

Mada opet očekujem jaka pojačanja. Nadam se da neće potrošiti budžet na 7-8 transfera od po 10 miliona :D
★★★

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 17 maj 2012, 13:24

je li broj 9 slobodan u Juventusu? ako dodje Dzeko,on ce izabrati 9 ili 10.... ko zna mozda ga desetka dodatno inspirise da dodje u Torino..Mislim da bi Dzeko ili Cavani najbolje dosli Juventusu,obojica su prekaljeni napadaci,svjetske zvijezde,stim sto Cavani kosta 10-15 miliona vise od Edina. kad bi Juve u paketu doveo Kolarova i Dzeko to bi bilo extra,ali ali....

harebianconero
Kontakt:

Post Postao/la harebianconero » 17 maj 2012, 13:28

bosnas_ je napisao/la:je li broj 9 slobodan u Juventusu? ako dodje Dzeko,on ce izabrati 9 ili 10.... ko zna mozda ga desetka dodatno inspirise da dodje u Torino..Mislim da bi Dzeko ili Cavani najbolje dosli Juventusu,obojica su prekaljeni napadaci,svjetske zvijezde,stim sto Cavani kosta 10-15 miliona vise od Edina. kad bi Juve u paketu doveo Kolarova i Dzeko to bi bilo extra,ali ali....
Ja mislim da se Iaquinta vraća sa posudbe, a njegova je devetka. Najvjerovatnije ćemo ga prodati i onda će da bude slobodna.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 17 maj 2012, 14:37

Pocela me nervirati ova prica oko GIOVINCA hoce se vratiti nece njegov menadzer kaze ima ponude iz spanije i njemacke koliko vrijedi jel to 40 miliona ili manje stvarno vise bezveze on treba vec jednom reci da li zeli u Juve ili ne i ta prica hoce imati zagarantovano mjesto u ekipi je smijesna u Juventusu niko nema zagarantovano mjesto pa tako ni on pokazi se druze pa ces imati mjesto kao i svi ostali su uz puno mukotrpnog rada kod CONTEA trazili mjesto u timu

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []