FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Čestitke iz Tuzle na osvojenoj duploj kruni 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
cestitke Zelji,igracima i Osimu na osvojenom kupu i duploj kruni! odigrali su sezonu iz snova,svaka cast!
uz dobrog golmana i napadaca,i u Evropi bi mogli nesto napraviti...
ZOLOTIĆ NERMIN, taj momak od 18 godina razbije igru Širokog na njihovom terenu i to u finalu Kupa.
Ljudi moji, kako decko odigrao doktorski i rutinski utakmicu u rangu Busquetsa ili Xabi Alonsa.
Nevjerovatno

Ljudi moji, kako decko odigrao doktorski i rutinski utakmicu u rangu Busquetsa ili Xabi Alonsa.
Nevjerovatno
bosnas_ je napisao/la:cestitke Zelji,igracima i Osimu na osvojenom kupu i duploj kruni! odigrali su sezonu iz snova,svaka cast!
dalleko smo mi od evrope, mozda nam se posreci i to je to...
ali ovo je odlicna stvar trenutno nema mladog igraca u BiH koji ne bi volio zaigrat za nas, kroz par godina mozda i bude nesto
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
old school
- Kontakt:
odigrati sad protiv kozare za navijace kojih se nadam se bice vise nego ikad sad, nabiti kozaru jedno 10:0 i privuci raju jos vise na grbavicu samim rezultatom i ako je kraj sezone nek se zamisle.. BRAVO MOMCI BRAVO AMARE BRAVO SVI
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Čestitam Željovci, stvarno, od srca!
Jedini vi imate pravo biti ponosni na svoj fudbalski klub u BiH. Čestitke na duploj kruni još jednom. 
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Bruka, umjesto da uči školu on se ganja po livadi!raul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
Hoćemo neopravdane za Zolu
- legenda reala
- Kontakt:
I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
Uvijek smo ja i ti imali slične poglede na fudbaltech je napisao/la:ZOLOTIĆ NERMIN, taj momak od 18 godina razbije igru Širokog na njihovom terenu i to u finalu Kupa.
Nevjerovatno![]()
![]()
Nakon nekoliko duela i posmatranja kako dečko čita igru, samo sam prozborio evo novog Rahimića za narednih 15 godina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- inacefindecko
- Kontakt:
meni se haver 7 dana kurrčio što je skino Zoli penal na sportu..legenda reala je napisao/la:I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
![]()
još on pitar, kaže meni je dovoljna satisfakcija što sam odbranio penal Željinom prvotimcu
- legenda reala
- Kontakt:
inacefindecko je napisao/la:meni se haver 7 dana kurrčio što je skino Zoli penal na sportu..legenda reala je napisao/la:I ko vam u razredu igra najbolje lopteraul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
![]()
još on pitar, kaže meni je dovoljna satisfakcija što sam odbranio penal Željinom prvotimcu![]()
Ma to mu on nako jaranski da odbrani, a ovaj misli da je dobar golman
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- inacefindecko
- Kontakt:
sad treba nabit dobro Kozaru, al baš dobro, vako za raju, pa da se ono baš proslavi
ljudi će doći rasterećeni, ionako su ispali, pa ih treba vako dobro sravnit sa zemljom za sretan put u drugu ligu..
i meni je nekako obavezna ta vječna vatra, neki pričaju "valja saobraćaj zaustavit", a ionako će bit zaustavljen kad Željovci krenu prema gradu!
ljudi će doći rasterećeni, ionako su ispali, pa ih treba vako dobro sravnit sa zemljom za sretan put u drugu ligu..
i meni je nekako obavezna ta vječna vatra, neki pričaju "valja saobraćaj zaustavit", a ionako će bit zaustavljen kad Željovci krenu prema gradu!
- Amoxicillin
- Kontakt:
čuo sam da je Žujo naručio vel'ki ormar od proizvođača IKEA
jel istina? 
Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Zanimljivo dva najbolja igraca vcrs Zola i Kerla, igraci sa klupe 
vjerujem da ce amar dati Zoli sansu i u zadnje dvije tekme mozda umjesto svrae koji nije bas na nivou zadnje dvije tekme, pravo da se pripremi za repku (ako dobije priliku) a kerla je sigurno ubuduce u prvih 11
vjerujem da ce amar dati Zoli sansu i u zadnje dvije tekme mozda umjesto svrae koji nije bas na nivou zadnje dvije tekme, pravo da se pripremi za repku (ako dobije priliku) a kerla je sigurno ubuduce u prvih 11
- kosewsko hill
- Kontakt:
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ZA SVE TI HVALA AMARE !
Iako su pojedini igraci zasluzili kritike za vecerasnji nastup to treba ostaviti po strani i uzivati u ovim lijepim trenutcima. Zanimljivo je da kup drugi put osvajamo na kisovit dan.

Iako su pojedini igraci zasluzili kritike za vecerasnji nastup to treba ostaviti po strani i uzivati u ovim lijepim trenutcima. Zanimljivo je da kup drugi put osvajamo na kisovit dan.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
čestitke..apsolutno zasluzeno..tekma fer i korektna
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti

od ovih sto su igrali svi su pod ugovorom na par godina, vjerovatno ce se nesto prodat nesto dovest, do sad smo dobro trgovali pa se nadam da cemo sljedece godine bit bolji, ali nece biti hobotnice guseŠB.TRN je napisao/la:Čestitke na kupu.Ljudi pokusajte zadrzati ovu momcad jer stvarno vrijedi.Seljačka ponasanja dijela skripara necu komentirati.Jos jednom sve cestitke i nadam se da cete sve rasprodat da i mi nesto mozemo osvojiti![]()
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi, Helemnejse, ultra1987 i 44 gosta.