Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Evo Boston se uozbiljio poslije onog glupog poraza od phille.Mogli bi i mi sutra nesto ovako 
Garnet jbe mame u play offu,ako se Bosh ne vrati rastavice nas covjek pod kosem.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
A Bosh je faktor koji bi mogao zaustaviti ovakvog KG-aL-Train je napisao/la:Garnet jbe mame u play offu,ako se Bosh ne vrati rastavice nas covjek pod kosem.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Mozda u regularnoj sezona i Bosh pokazuje neke svoje zenske strane
, ali u proslom playoff-u on je bio konstantan i najbolji igrac kada se sve sabere , dok su i Lebron i Wade varirari od superheroja do choockera 
jedini bi ispod kosao mogao anulirati KG-ov ucinak,a vjerujem da bi igrao maximalnu odbranu,moze on kad hoceLBJ MVP je napisao/la:A Bosh je faktor koji bi mogao zaustaviti ovakvog KG-aL-Train je napisao/la:Garnet jbe mame u play offu,ako se Bosh ne vrati rastavice nas covjek pod kosem.Bolje staviti LeBrona da ga čuva nego Bosha
Okusi strah, bol, mrznju i barut
ma bolje Vam je da se ne vrati, ovako cete barem imati solidan izgovor zasto opet niste uzeli prstenje...L-Train je napisao/la:Garnet jbe mame u play offu,ako se Bosh ne vrati rastavice nas covjek pod kosem.
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
hehe nije losa nije losaXardas je napisao/la:ma bolje Vam je da se ne vrati, ovako cete barem imati solidan izgovor zasto opet niste uzeli prstenje...L-Train je napisao/la:Garnet jbe mame u play offu,ako se Bosh ne vrati rastavice nas covjek pod kosem.
- bear grylls
- Kontakt:
Veceras predviđam 30 ili vise poena wadea zbog kritika na njegov racun da nije vise ubica u kljucnim trenutcima i da je konce igre prepustio lebronu.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Vidi Jamesa sto se naljutio.Sam igra 
- scootyTM87
- Kontakt:
**** ga wade, igro sam ga vise kraj 1 cetvrtine 0 poena.bear grylls je napisao/la:Veceras predviđam 30 ili vise poena wadea zbog kritika na njegov racun da nije vise ubica u kljucnim trenutcima i da je konce igre prepustio lebronu.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!!!
- bear grylls
- Kontakt:
Polako drugo poluvrijeme je njegovo.scootyTM87 je napisao/la:**** ga wade, igro sam ga vise kraj 1 cetvrtine 0 poena.bear grylls je napisao/la:Veceras predviđam 30 ili vise poena wadea zbog kritika na njegov racun da nije vise ubica u kljucnim trenutcima i da je konce igre prepustio lebronu.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Ne mogu oni meda bez James-a.
Izjednaceno na poluvremenu.Mislim da ce pobijediti ko bude usao u 4/4 sa prednoscu.Da hoce ovaj Wade sta ubaciti bilo bi super.
Izjednaceno na poluvremenu.Mislim da ce pobijediti ko bude usao u 4/4 sa prednoscu.Da hoce ovaj Wade sta ubaciti bilo bi super.
Wade prvo poluvrijeme

-
Ibisevic82
- Kontakt:
Wade ima sut 1/10.Ne mogu da vjerujem koliko je glup covjek.Nista ne ulazi a forsira sut.Izgubit ce opet zbog njega 
James igra dobro ,Chalmers fantasticno i treba im samo Wade da proradi i to je to ,ne shvatam zasto ne ulazi vise pod kos ,pa moze skoro uvijek izboriti slobodna bacanja .Ako on ne proradi Miami gubi i on je glavni krivac .
Edit : 2 napada zaredom Wade gubi lopte ,odnosno pravi faul u napadu i Indiana lagano ide na plus 14
Edit : 2 napada zaredom Wade gubi lopte ,odnosno pravi faul u napadu i Indiana lagano ide na plus 14
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Idem ja gledati sta drugo.Trener im ima kosarkaskog znanja manje od mene.Ne smije ostaviti Wada na klupi a ubaciti nekog drugog.James moze igrati svih 48 minuta al on njega svaku utakmicu vadi nakon prve cetvrtine i uvijek se tu desi pad Mimia u igri.Da je malo bolji trener sa vise autoriteta Miami bi uzeo sve na istoku bez poraza.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma bice ovdje svasta do kraja...sad je bilo 14p prendosti, pa spade na 9 i vjerujem da ce se Miami vratiti...samo jesu se nasli jedni i drugi prgavi
..nisu ovo Bullsi ebiga pa da se moze ovako igrat prgavo
...prvo ovaj Granger nij normalan..vuce Jamesa i mogo je primit dobar lakat sad, a volio bi da ga je James razvalio
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- bear grylls
- Kontakt:
Ja ne znam sta je sa wadeom deja vu prsola godina serija sa bullsima
. Ako izgubimo glavni krivac nedostaje bosh u pm.
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Izgubiti prijatelju i to bez nade da preokrenemo.
Wade im statistiku od 9% ucinka iz igre i 5 izgubljenih lopti.Ja ne znam da se ikad desilo nekom ozbiljnijem igracu nesto slicno.
Wade im statistiku od 9% ucinka iz igre i 5 izgubljenih lopti.Ja ne znam da se ikad desilo nekom ozbiljnijem igracu nesto slicno.
- bear grylls
- Kontakt:
Ako ispadnemo od indiane stavljam rosea na avatar zbog bih fana. Naravno jos nista nije gotovo al ovo me toliko obeshrabrilo katastrofa
Chalmers je veceras za wadea jordan ne znam sta je ovo s wadeom jos se svađa sa spoelstrom.