Ja ne spavammmm !!! Slavi seee !amerosm je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ŽEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOO !!!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja ne spavammmm !!! Slavi seee !amerosm je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cestitke od srca iz gradacca na osvojenoj duploj kruni i mnogo srece u evropi sljedece sezone....NedozvoljenaPozicija je napisao/la:
Teško za Safeta, kad nije u stanju doći na finale kupa, nula bodova selektor, nije društven...papak, možda?milomlat je napisao/la:Jbg, danas se tika-taka nogomet pripisuje nekom Krojfu i Gvardioli. Ipak , zna se ko je igrao najljepsi nogomet u to vrijeme i cija je to zasluga bila. Samo neka nam pozivi Svabo, bice tika taka, samo da i Susic skonta da raspolaze sa nekoliko klasnih napadaca i veznjaka.
Hvala komšija, još Juve nek osvoji dupluramiral je napisao/la:Komšije čestitke na duploj kruni...Uživajte
Pa ebote mi vec u Evropi?Protiv koga smo ovo igrali?Rijeka,Osijek,Zadar...........................Kevin je napisao/la:
Ne nosi on đaba (8) Osmicu na leđima...tech je napisao/la:ZOLOTIĆ NERMIN, taj momak od 18 godina razbije igru Širokog na njihovom terenu i to u finalu Kupa.
Ljudi moji, kako decko odigrao doktorski i rutinski utakmicu u rangu Busquetsa ili Xabi Alonsa.
Nevjerovatno![]()
![]()
malo dres pokratak Adiloviću
Ma misli da je bog ono ignorantski se ponaša ko si pojma nemaš o taaktici i igraačima,onaj Kristić kaže nema kandidata za repku,kako nema maalo izađi iz avlije.England je napisao/la:Teško za Safeta, kad nije u stanju doći na finale kupa, nula bodova selektor, nije društven...papak, možda?milomlat je napisao/la:Jbg, danas se tika-taka nogomet pripisuje nekom Krojfu i Gvardioli. Ipak , zna se ko je igrao najljepsi nogomet u to vrijeme i cija je to zasluga bila. Samo neka nam pozivi Svabo, bice tika taka, samo da i Susic skonta da raspolaze sa nekoliko klasnih napadaca i veznjaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 39 gostiju.