sto bi zmajceki rekli,no comment(sta god to znacilo)
Ne znam po meni je to bio penal,sad mozda nisam dobro vidio al vidjecemo veceras na sportskom pa cemo prokomentarisati.I ja kazem da je ovo bila losa predstava Borca al ovaj sta sve napisa kao da su sudije ne znam ni ja sta radile i da je Zvijezda imala 100 sansi,veze.Mislim a je X najrealniji ishod.Vi ste bili bolji u prvom mi u drugom i to je to.Kad si sve tako dobro vidio,de molim te napisi jel bio prekrsaj,ko je napravio i kakav,iz kojeg je Borac dao gol,sudija je samo svirao i pokazao prekrsaj na liniji sesneterca gdje se nije nalazio ni jedan igrac,a kontakta nije bilo nikakvoga,bili su zbunjeni svi, sta je sudija svirao,igraci Borca su gledali zbunjenio u sudiju sta je svirao dok im nije objasnio da je svirao slobodan udarac za njih
Igraci su se borili ko lavovi, trener bio na slomu zivaca na sve ono sto se desavalo. Optuzivati a ne biti bas nimalo upucen, nije u redu.On ce uvijek traziti pobjedu a ne vidim zasto bi bilo drukcije.to je smisao igre.Jel to Zelji treba milost?Ja mislim da ne.neOX je napisao/la:ma bjezi kao da sam znao da ce borac uzeti bod...napisao sam cak i vamo da ce biti x "tema 5 kolo plbh"
al et....to je politika kluba kao i ninkovica kojeg sam zamrzio prawoo, pa zeljo mu je dao hljeb u ruke, igrao u zelji, prvi dobio posao u zelji kao trener mladji generacija pa i pwrog tima, al to njega nije ni briga kad dodje zeljo igraci se bore kao da igraju protiv njemu najgoreg protivnika u bosni...al zato dodje borac i on to koliko vidim gore iz komentara lagano odigra i zadovoljan bodom...ccc....kako je smao jadan!!!
Slazem se da je kontakt bio u sesnaestercu, ali faula nigdje nije bilo, koliko sam vidio Jusic je samo malo tijelom dodirnuo Bilbiju a ovaj kao pokosen pao, klasicno foliranje sto iskusnog i postenog sudiju ne bi moglo da prevari... Kada je Vukasovic tako posten zasto nije dosudio onda penal, zbog cega je izvukao faul van sesnaest metara?! Naravno, to samo on zna a mi realni samo mozemo da pretpostavljamo... A pri kraju utakmice poslije dugackog auta sa lijeve strane Zvijezdinog napada Petric ocigledno, vise slucajno, igra rukom sto naravno nije svirano, slazem se da to spada u slobodno sudijsko uvjerenje ali cik pogodite kako bi odlucio na nekom drugom terenu?!!! Inace, prvo poluvrijeme potpuno pripalo domacinu a drugo gostu uz dvije velike prilike za Zvijezdu i isto toliko za Borac.PostPostao/la tatamata dana 30 aug 2009, 09:26
bio sam na utakmici.borac los da losiji ne moze biti...u prvom poluvremenu zvijezda nas satire nismo prisli golu.zatim onaj retard grijesi ostavlja igraca 1 na 1 sa golmanom i zvijezda daje go.u drugom pol borac se budi i uz nekoliko 90 postotnih prilika ne uspijeva izjednaciti.onda trenutak odluke,neki igrac zvijezde rusi bilbiju po meni u sesnaestercu.po meni.ipak sudjen je slobodnjak koji bilbija pretvara u majstorski pogodak.sve u svemu X posten.
sto bi zmajceki rekli,no comment(sta god to znacilo)
parola Zmajeva upucena igracima i upravi nakon utkmice u Prijedoru a i za ovu protiv Borcagavra je napisao/la:Daj o kakvoj ti igri pricas utakmici,sudjenju pa vi u drugom poluvremenu niste dirnuli lopte (bar dok nas nisu istjeraliKao ekipa možete imat koliko god hoćeš bodova ako je to sve "odradjeno" sudijski. Lijepo kažem da ste pružili takvu igru da je to nula bodova, znači što se tiče igre niste ni dorasli Zvijezdi. Ali u našoj ligi ne pobjedjuje ko je bolji, već ko ima savez u svom džepu. Ili možda savez nije umiješan , onda je to dokaz da nije spreman riješit mešetarenja u svojoj avliji. Već sam rekao da je Željo klasa za vas.)dali ste go iz kiksa odbrane (Zarica) ,sudjenje je bilo posteno znaci nije bilo domacinsko vjerovatno niste navikli na to pa vam smeta sad al jbg.Mada moram priznati da je ovo najlosija predstava Borca ove godine ali i sa takvom igrom mislim da su zasluzili bod.Bilbija kralj,mada je prije gola promasio jednu izglednu sansu, eto toliko mozda sam i ja malo pod utiskom ali takvo je moje vidjenje danasnje utakmice.
I samo jedno pitanje sta vam je znacila ona vasa koreografija?
Jesi li slusao Ninkovica? Ovo je presedan na nasoj Tv, da trener prevazilazi svoju nacionalnost i kaze da je do bola sumnjivo to ko su i sta su sva , ali bas sva, sluzbena lica.Schlager je napisao/la:nisam bio na utakmici pa ne mogu komentarisati,ali imam neki osjecaj da ste se vi navijaci Zvijezde previse razmetali ovde najavama ubjedljive pobjede pa sad to nekako morate opravdati nekim dosudjenim i nedosudjenim faulovima...ponavljam,ne tvrdim da sam u pravu,cekam sledecih par dana izjave trenera i igraca Zvijezde,ako oni kazu da se Borac pokazao kao dobra ekipa i da je zasluzeno osvojio bod onda cu vas nekoliko smatrati neozbiljnim i necu se upustati vise sa tim clanovima u neke ozbiljnije rasprave.A ako i oni kazu da je bilo sudijskih lopovluka prvi cu to da osudim jer ne volim da se Borcu ni pomaze ni otima,a Ninkovic mi djeluje kao laf i znam sigurno da nece lagati da je ostecen ako nije.Nije on kao Musemic koji je poslije svakog neuspjeha pokraden...
Pozdrav svima.
haha, pa ti si smiješan. Zašto nije prikazan kako je nastao taj faul iz kojeg ste postigli gol? A Ninković konkretno izdvaja čitavo sudjenje, šta misliš da bi sad on trebao tebi slijepom objašnjavat gdje je sudija pogriješio. Ajd ti lijepo više ne komentariši na ovoj temi, uzeli ste bod i sad je gotovo. Samo je to velika mrlja u PL. "veliki" Borac uzima uz pomoć sudija bod "maloj" Zvijezdi.Schlager je napisao/la:Jesam slusao,pazljivo...vidi se da je frustriran,ali mi je ostalo nejasno zasto nije naveo nista konkretno gdje je Zvijezda ostecena,vec je kao problem naveo iskljucivo nacionalnost sluzbenih lica...rekao je da je Borac jako dobra ekipa,ali ko god procita imena sluzbenih lica bice mu jasno da je tendencija da Borac ne smije izgubiti...moram priznati da me malo razocarao,zakljucio sam da mu se vjerovatno ljulja fotelja pa se vadi na teoriju zavjere...cuj Borac ne smije izgubiti,pa sta bi bilo da je onaj igrac Zvijezde u 90 min umjesto stative pogodio gol,kakve veze bi onda imalo sto su sluzbena lica Srbi...bez veze!
Inace,na onom prilogu BHT svako objektivan ce reci da je Borac imao i mnogo vise sansi i da su one bile mnogo zrelije,e sad jedino ako nesto nije snimljeno ili prikazano,ne znam.....
U dobroj je formi, samo što eto protiv Borca svi znamo (bar onaj objektivni dio) šta je bilo. U Prijedoru smo imali loš dan (neponovio se), ali vjerujem da u Tuzli u narednu subotu možemo nešto napraviti, bar bod, ali mogli bi mi u kantonalnom derbiju i slaviti.tarik_HzsA_87 je napisao/la:Zvijezda je u dobroj formi ove sezone dali ce tako nastaviti vidjecemo..
ovo sto ste dozivjeli u tuzli je horror nikome to ne bih pozelio, ccc, prognozirao sam slican razvoj situacije na prognozama za 6. koloDevil je napisao/la:Ni Spalevic ga ne bi bolje odglumio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.