Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

Xardas
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la Xardas » 16 maj 2012, 07:32

Lucryler je napisao/la:Ovo bi moja idealna postava bila city.a

-------------------- Hart -------------------------

--- Richards -- Kompany -- Lescott -- Clichy

------ - Javi Martinez -- Yaya.T ------------

---- Nasri -------- Silva -------- Hazard -----

----------------- Aguero ----------------------
ma ne treba njima nova postava njima treba uigranost motivacija vodjenje borbenost zalaganje i mozda ono nesto....individualni kvalitet nije toliko bitan nego hemija, uigranost taktika i sl. mnooooogo slabije postave su ih nadigrale ove godine..i ne samo njih...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 maj 2012, 08:32

muXmania je napisao/la:
pa u čemu je onda fora? jel city platio ikakvog igrača 96mil eura? jel ima igrač u City-ju s većom plaćom od Messija i Ronalda? jel novac došao u fudbal odkako je Šejk u City-ju?

Pa i da sutra City plati Ibrahimovića 150 mil. funti, Snajdera 100, i da im platu po milion dnevno, koga to treba da bude briga, imaju, mogutačka ;)

Barca i Real prave još veće gluposti, imaju dugove od po 600 mil. eura pa nikom ništa. Propasće im država zbog toga :D
Pa nisam ja ništa rekao da imam nešto protiv toga što oni troše, šta ima loše u tom što sam rekao da su nastali preko noći, mislim ovaj moćni City, njihovu historiju ne diram...
mandraX je napisao/la: Meni ne smeta što su oni kao tim osvojili titulu, neka su, vakat je bio da neko novi dođe na vrh, samo mi smeta što se Mancini diže u nebesa kao neki veliki stručnjak.
That's it. ;)

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 16 maj 2012, 15:15

mi generalno mrzimo Mančinija zato što zapostavlja našeg Edina, ali to ne umanjuje činjenicu da je dobar trener, pa samo poslušaj intervju s ovim predsjednikom Mubarakom i vidjećeš kako mišljenje imaju Šejk i on kad je u pitanju Roberto ;)
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 16 maj 2012, 22:07

muXmania je napisao/la:mi generalno mrzimo Mančinija zato što zapostavlja našeg Edina, ali to ne umanjuje činjenicu da je dobar trener, pa samo poslušaj intervju s ovim predsjednikom Mubarakom i vidjećeš kako mišljenje imaju Šejk i on kad je u pitanju Roberto ;)
moram poslusati intervju prvo, ali ne znam kako necije misljenje moze biti dokaz necije velicine :mrgreen: ...whatever...mene vise impresionira njegov rad i rezultati trofeji koje je osvojio..zatim njegova 'lagana' licnost u intervjuima...a jedna od stvari je kojom me pridobio je i ona njegova legendarna dis iz futbol...and futbol iz veri strejndz...

ova izjava po meni tako dobro sazima/ opisuje fudbal....vise nego tomovi knjiga, odigranih ili pregledanih utakmica...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2012, 22:13

SiggiSmallz je napisao/la: Kako stvari stoje ukljucio se i Chelsea u borbu za Yayu. 8-)
A takodjer i Bayern. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 maj 2012, 22:23

ne prdim ja nego ti kažem da su to samo špekulacije i da sam siguran da će čovjek ostati u cityju, izvor jučerašnje izjave nigdje nisam mogao naći, prvi izvor je isti post na ss.ba tako da je to smiješno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 maj 2012, 22:33

Carlo je napisao/la:ne prdim ja nego ti kažem da su to samo špekulacije i da sam siguran da će čovjek ostati u cityju, izvor jučerašnje izjave nigdje nisam mogao naći, prvi izvor je isti post na ss.ba tako da je to smiješno.
Nisam ni ja rekao da je to gotova stvar.

http://krajina.ba/52918/menadzer-toure-napusta-city/" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 20872.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 13:42

Manchester City je, kako tvrde engleski mediji, ponudio sedmičnu platu od nevjerovatnih 420.000 eura Zlatanu Ibrahimoviću.
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 maj 2012, 13:44

Pretjerivanje,tacno mi se pocinje gadit´ moderni "fudbal" :roll: al eto ima se,moze se,kazu.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 maj 2012, 16:13

RedDevilS je napisao/la:Manchester City je, kako tvrde engleski mediji, ponudio sedmičnu platu od nevjerovatnih 420.000 eura Zlatanu Ibrahimoviću.
Samo :mrgreen: , nista ispod milionceka hevticno ne dolazi u obzir :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 17 maj 2012, 16:17

Valjda ove UEFINE mjere uvedu reda barem malo sto se tice trosenja na igrace,najbolje bi bilo ko NBA uvesti salary cap

tevezito
Kontakt:

Post Postao/la tevezito » 17 maj 2012, 16:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
RedDevilS je napisao/la:Manchester City je, kako tvrde engleski mediji, ponudio sedmičnu platu od nevjerovatnih 420.000 eura Zlatanu Ibrahimoviću.
Samo :mrgreen: , nista ispod milionceka hevticno ne dolazi u obzir :mrgreen:
Ne Engleski mediji nego Sun.A Sun je povjerljiv ko Avazov Expres.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 18:29

"Sa Mariom je situacija veoma jasna i ja ću ponoviti: Balotelli ostaje u Manchesteru 101 odsto!", rekao je Mancini, te priznao kako njegov mezimac mora dosta raditi na sebi.

"On jednostavno mora raditi na svom mozgu. To mu je jedini problem", dodao je Mancini. :lol: :lol:
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 17 maj 2012, 18:33

slika :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 17 maj 2012, 18:34

rio_Ferdy88 je napisao/la:slika :mrgreen:
@rio moj sad sam pao sa stolice kad sam ovo vidio lud si ko struja...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 17 maj 2012, 19:20

TRUST je napisao/la:Valjda ove UEFINE mjere uvedu reda barem malo sto se tice trosenja na igrace,najbolje bi bilo ko NBA uvesti salary cap

sta fali neredu? kako bi ti se svidjelo da uvedemo malo reda i tebi smanjimo pristup internetu?

King Kenny je napisao/la:Pretjerivanje,tacno mi se pocinje gadit´ moderni "fudbal" :roll: al eto ima se,moze se,kazu.
da nisi mozda ljubomoran? nije to pretjerivanje.... momak je vrijedan svakog tog ponudjenog eura pa i vise...

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 maj 2012, 19:25

Xardas je napisao/la:da nisi mozda ljubomoran? nije to pretjerivanje.... momak je vrijedan svakog tog ponudjenog eura pa i vise...
Niko nije vrijedan tolikih para,dok ljudi gladuju on moze primati skoro 1M SEDMICNO ,a sve to samo sto zna igrati fudbala..
I slazem se sa King Kennyem.
Da se ja pitam,stavio bi da je Max transfer 30M i to za najbolje igrace kao Ronaldo,Messi i tako,a svi ostali ispod toga..Sto je previse,previse je.
I ne govorim ovo protiv Citya,nego protiv svih timova koji to rade,pocevsi od Reala,,PSGa,Anzhia i ostalih.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 17 maj 2012, 19:27

@Xardas ljubomoran :roll: ,tebi ako je normalno da neko zaradjuje 800 000 maraka SEDMICNO meni nije,ne kazem ja,trebaju oni dobijati jake plate,tesko je doci do toga,puno je odricanja i sl. al sto je previse,previse je.

edit:Narin sve objasnio ;) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 17 maj 2012, 19:31

Narin je napisao/la:
Xardas je napisao/la:da nisi mozda ljubomoran? nije to pretjerivanje.... momak je vrijedan svakog tog ponudjenog eura pa i vise...
Niko nije vrijedan tolikih para,dok ljudi gladuju on moze primati skoro 1M SEDMICNO ,a sve to samo sto zna igrati fudbala..
I slazem se sa King Kennyem.
Da se ja pitam,stavio bi da je Max transfer 30M i to za najbolje igrace kao Ronaldo,Messi i tako,a svi ostali ispod toga..Sto je previse,previse je.
I ne govorim ovo protiv Citya,nego protiv svih timova koji to rade,pocevsi od Reala,,PSGa,Anzhia i ostalih.
umjesto sto svakodnevno citas i pises o tim fudbalerima koji ne vrijede i ne zasluzuju koliko zaradjuju kako bi bilo da se diskonektujes sa neta i iznos pretplate doniras gladnima?

a umjesto dangubljenja u vidu forumskog pisanja i gledanja utakmica tih fudbalera koji su preplaceni i navijanja posvetis se humanitarnom volonterskom radu posvecenom ljudima koji gladuju?

mislim, toliki ljudi gladuju a ti posvecujes toliki dio svog zivota nekim sporednim stvarima, a mogao bi spasavati gladne, zar ne?

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 17 maj 2012, 19:34

King Kenny je napisao/la:@Xardas ljubomoran :roll: ,tebi ako je normalno da neko zaradjuje 800 000 maraka SEDMICNO meni nije,ne kazem ja,trebaju oni dobijati jake plate,tesko je doci do toga,puno je odricanja i sl. al sto je previse,previse je.
puno je i tebi neta cijeli dan, sto je previse previse zar ne? ja bi to tebi skresao na 45minuta/dnevno npr da se mozes konektovat 22 minute ujutru i 23 navece...jer cuo sam da je stetno biti po vasdan na netu.... ali ne svidja ti se jelde pomisao da te neko ogranicava? i sta mislis da tebi ili tvome tati malo skresemo platu, jer ako je vama normalno da imate koliko imate meni nije :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.