FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Bez potrebe nas prozivate, niko vam nista neradi sto to radite uzivajte u duploj kruni nas pustite molim vas na miru. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
Sram vas i stid bilo, šta svršavate
Miljacka poplavjela zbog guste boje organskog porijekla
http://www.klix.ba/vijesti/bih/miljacka ... /120517064" onclick="window.open(this.href);return false;

Miljacka poplavjela zbog guste boje organskog porijekla

http://www.klix.ba/vijesti/bih/miljacka ... /120517064" onclick="window.open(this.href);return false;

Jel s emeni cini ili Bekric u intrevju kaze "drago mi je sto smo po prvi put osvojili duplu krunu"? Ako je ja mu oprastam 

Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Prije neki dan Bayern cestito Zelji, a danas Milano. 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Kakva sezona!
Jer si jedan jedini!
Jer si jedan jedini!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/od-petka ... /120517055" onclick="window.open(this.href);return false; hvala ti Boze
Za zivot cijeli!
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Zelji na duploj kruni i ove godine, zaista ste pokazali kvalitet i dokazali da ste trenutno daleko ispred svih u nasoj drzavi.
Zanima me da li u vasim mladjim kategorijama trenira Dubravic, posto sam dobio tu informaciju. Inace poznajem momka, ali ga nisam vidio vec neko vrijeme. Ako neko zna, neka napise. Hvala
Zanima me da li u vasim mladjim kategorijama trenira Dubravic, posto sam dobio tu informaciju. Inace poznajem momka, ali ga nisam vidio vec neko vrijeme. Ako neko zna, neka napise. Hvala
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
Drugovi zna li se sta oko proslave duple krune oce li biti na titovoj ili na stadionu? unaprijed hvala
Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
nakon dodjele pehara najvjerovatnije se ide u titovu kao i svaki put kad osvojimoThe Maniacs '87 je napisao/la:Drugovi zna li se sta oko proslave duple krune oce li biti na titovoj ili na stadionu? unaprijed hvala

twix cini cudaTier je napisao/la:http://i46.tinypic.com/ju8wuw.jpg

Eto prognoza vremena ko mi ne vjeruje da ce ga prziti u nedjelju http://www.weather2umbrella.com/ba/vrem ... /3/40004/0" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci goli na tekmu
Znaci goli na tekmu

A zasto ne bit' obican i voljet male stvari zasto svako mora biti glavni,sta to lijepo ima obraz zakrpljen sa flekom, zasto sa tugom gledam za covjekom?
-
- Kontakt:
...kako fina i plodonosna godina, kako lijep i topao dan
čestitke svim igračima i trenerima na velikom uspjehu :ugeek:

Izgleda da nista nece biti ispred Vjecne vatre ali nema veze mi cemo opet blokirat ulicu pa makar i na pet minuta ali mi zao sto nije sa navijacke strane bolje organizovano recimo da svi dodjemo u plavim majicama ako vec nisu mogle biti izradjene u 10 000 hiljada primjeraka pa da to izgleda kako treba ili da vec dogovorimo neku drugu lokaciju ako nam ne bude dozvoljeno ispred Vjecne vatre
znaci da se tacno zna gdje se ide da se raja ne razdvaja
Eto ti tvoj nacionalni kljuc 'ebo te on..neznam samo kavi su to obrazi u tebe i Aldina pa se nakon ovakvih i slicnih gluposti opet javljate..nekome je ocito lakse skuziti i "fluidnu tehniku" nego nekom koliki je TOKMAK ustvari.tokmak je napisao/la:adoni je napisao/la:
Bas si tokmak pravi![]()
prvo se prsis nekom ranijom konstatacijom,a kako post odmice tako je laganini pisas.
Kakve crne nade kada si siguran u svoju konstataciju s pocetka posta![]()
![]()
![]()
sa kime ja raspravljam haha
posto vidim da ne razumijes moje postove koji su za tebe ocigledno ravni fluidnoj tehnici recu ti jednostavnije.. mi njih ubijamo igrom, sudija nas svojim odlukama. s obzirom da po nacionalnom kljucu ove godine hrvatski klub mora uzeti jednu titulu, a najblize su kupu, normalno da ce sudija svirati u njihovu korist. gledajuci sinocnju utakmice lige prvaka plavi iz londona su ipak presli prepreku u vidu uefe (penal, crveni etc.)... valjda mogu i plavi iz sarajeva mogu uciniti isti podvig. vec sam navodio klasicni primjer kako sve u drzavi ide po nacionalnom kljucu, mada svi to znaju pa nemam namjeru ponavljati opet... i unaprijed da odgovorim onima koji negiraju moju konstataciju u vezi nacionalnog kljuca:
Zadnja izmjena: adoni, dana/u 17 maj 2012, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
Što neće bit' ispred Vječne ??? U ČEMU JE JEB++I PROBLEM !? Je li opet Koke na proslavi?CARSON je napisao/la:Izgleda da nista nece biti ispred Vjecne vatre ali nema veze mi cemo opet blokirat ulicu pa makar i na pet minuta ali mi zao sto nije sa navijacke strane bolje organizovano recimo da svi dodjemo u plavim majicama ako vec nisu mogle biti izradjene u 10 000 hiljada primjeraka pa da to izgleda kako treba ili da vec dogovorimo neku drugu lokaciju ako nam ne bude dozvoljeno ispred Vjecne vatre
Osim - drugo ime za Želju !
-
- Kontakt:
Jos se nista ne zna, a ako ne bude kod Vječne Vatre treba podhitno se "zahvaliti" gradu Sarajevu, jer očigledno njima ništa ne znači Željo ni sportski uspjeh. Ali polako, treba svima da smo ponos grada a šup.cima iz gradske uprave .... ... .. .......CARSON je napisao/la:Izgleda da nista nece biti ispred Vjecne vatre ali nema veze mi cemo opet blokirat ulicu pa makar i na pet minuta ali mi zao sto nije sa navijacke strane bolje organizovano recimo da svi dodjemo u plavim majicama ako vec nisu mogle biti izradjene u 10 000 hiljada primjeraka pa da to izgleda kako treba ili da vec dogovorimo neku drugu lokaciju ako nam ne bude dozvoljeno ispred Vjecne vatre

- theprodigy
- Kontakt:
rossoner je napisao/la: Što neće bit' ispred Vječne ??? U ČEMU JE JEB++I PROBLEM !? Je li opet Koke na proslavi?

rossoner je napisao/la:Što neće bit' ispred Vječne ??? U ČEMU JE JEB++I PROBLEM !? Je li opet Koke na proslavi?CARSON je napisao/la:Izgleda da nista nece biti ispred Vjecne vatre ali nema veze mi cemo opet blokirat ulicu pa makar i na pet minuta ali mi zao sto nije sa navijacke strane bolje organizovano recimo da svi dodjemo u plavim majicama ako vec nisu mogle biti izradjene u 10 000 hiljada primjeraka pa da to izgleda kako treba ili da vec dogovorimo neku drugu lokaciju ako nam ne bude dozvoljeno ispred Vjecne vatre
Nema jos nikakvih informacija... ali po svemu sudeci nista od V.Vatre, tako da ce izgleda opet centralna ceremonija biti odrzana na stadionu.
- inacefindecko
- Kontakt:
treba blokirat grad ako već grad ne da u titovu!
to je smiješno, klub osvoji duplu krunu i osvjetla obraz glavnog grada i da sad ne dozvole!
svi na ulice pa da vidimo kako će to spriječit!
to je smiješno, klub osvoji duplu krunu i osvjetla obraz glavnog grada i da sad ne dozvole!
svi na ulice pa da vidimo kako će to spriječit!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.