Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Raul_64
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 01:10

bilalinho2 je napisao/la:djokovic break to majsotre idemoooooo a vi peeeeedeeeererovci pusite se glat 3 0 hoce al u panjevima
bilalinho2 je napisao/la:ma sta ba lagano nije ni potrco dajte molim avs pustite se te suplje federer igra sa 100 posto svojih mogucnosti protiv djokvica nadlaa murrraya i rodiccka a djokovic ce pobjedit imam neki osjecaj koji me nikad ne vara
bilalinho2 je napisao/la:dobro qme vidjecemo na kraju javi mi se na kraju metcha
djoko 5 4 jeeeebo vas peeeder onaj mrtvi glupan andal bolji 10987654321 puta
Koji Hot-Dog

Najbolji koji ikad igrao....
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 sep 2009, 01:12

auuuuuuuuuu kakav pogodak Federera kroz noge i pobjeda na kraju...pa svaka ti cast majstore ruke ti se pozlatile...nadam se da ste ovo vidjeli :shock:

7:6,7:5,7:5 za Feda na kraju bravo kralju teniski neam sta drugo reci :!:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 01:15

MILA MAJKO STA JE ONO....PA 90% TENISERA ONO NEPOGADJAJU KADA SE NAMJESTE I OKRENUTI PREMA TERENU.....ko nije ovo vidio brzo na jubitubi....jedan od najljepsih koje sam vidio u tenisu....kralj..majstor
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 sep 2009, 01:16

JameS je napisao/la:auuuuuuuuuu kakav pogodak Federera kroz noge i pobjeda na kraju...pa svaka ti cast majstore ruke ti se pozlatile...nadam se da ste ovo vidjeli :shock:

Najbolji poen koji sam gledao 8-)

I Federer je na kraju meca u intervju rekao da je ovo jedan od boljih ako ne i najbolji poen u karijeri.

BRAVO KRALJU !!!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 01:19

sve u svemu znamo kako del potro prolazi protiv federera....NIKAKO....dakle veceras djokovic...u 3 seta...pa onda i argentinac....samo lagano....NADAL JOS MALO PA BR 4 :o :lol: :D[/quote]
KAO STO REKOH U TRI SETA BEZ puno znoja....a tako i u finalu hahaha :D :D :D :lol:
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 01:29

Žao mi Del Potra :cry: ...malo sutra :D

Pošto Del Potro ima neki neopisivi kompleks(Uzor mu bio dok je bio mali :P )teško da če ga prekinuti u prvom Grand Slamu sezone..očekujem da Federer prva 2 seta uzme poprilično lahko....a da se uzadnjem oslobodi pa možda i izbori tie-break...uglavnom....kao što je komentator rekao ko to može osim Nadala dobiti Fedexa na Grand Slamu..znači kao i prošle godine protiv Škota...agresivan pokazat mu koje gazda...

16

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 14 sep 2009, 01:36

Nebih bar rekao da ce sutra Federer lagano pobjediti,jeste da ima 6:0 protiv Delpa ali sjetimo se njihovog posljednjeg meca na RG.Delpo je igrac koji strasno napreduje i vjerujem da je on buduci broj 1 u tennisu.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 14 sep 2009, 01:40

bit ce br1. al kada ode federer u penziju i jedno pola sezone il sezona dok ga stignu sa bodovima..

salu na stranu ovaj del potro je sjajan igrac em visok em zna se kretati zna skratiti poen...sve zna...al to je problem kod njega i soderlinga jer i jedan i drugi imaju taj komplex federera....

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 14 sep 2009, 01:42

JameS je napisao/la:auuuuuuuuuu kakav pogodak Federera kroz noge i pobjeda na kraju...pa svaka ti cast majstore ruke ti se pozlatile...nadam se da ste ovo vidjeli :shock:

Ako neko nije :)

[youtube][/youtube]
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 14 sep 2009, 01:47

Ma Federer je majstor. Osvaja Grand slam. Ne moze Del Potro kraj njega maknut.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 sep 2009, 01:52

hahah ali pogledaj te samo i reakciju odusevljenih navijaca,a ko i ne bi bio odusevljen nakon ovakog poena...ja mislim da niko u publici nije zazalio niti jednog centa sto su platili da gledaju ovaj mec,Federer im je prisutio to zadovoljstvo da vide ono najbolje sto im tenis pruza i zato kapa dole carobnjaku 8-)

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 14 sep 2009, 01:54

Ovo je potez velemajstora tenisa,nema šta...kakav viner-nevjerovatno :o :shock: ...ja ne podnosim Federera nikako,ali covjek dominira :| ...Novak je dao sve od sebe i svaka mu cast na prikazanom,ali Federer se jednostavno ne može pobjediti...svaka cast i Delpu koji je klasa igrac ali vec se zna pobjednik US Opena...ustvari,pravo pitanje je može li iko na svijetu danas pobjediti Federera kad je maximalno fokusiran :? :?:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 14 sep 2009, 01:56

a gdje nam je nestao bilalinho2,izgleda da je on jedini vjerovao u nemoguce stvari :mrgreen:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 14 sep 2009, 02:29

johnnyHZ je napisao/la:bit ce br1. al kada ode federer u penziju i jedno pola sezone il sezona dok ga stignu sa bodovima..

salu na stranu ovaj del potro je sjajan igrac em visok em zna se kretati zna skratiti poen...sve zna...al to je problem kod njega i soderlinga jer i jedan i drugi imaju taj komplex federera....
Slazem se da je Federer veliki favorit,ali nebih rekao da Del Potro ima kompleks Federera,do sada ga je Federer pobjedivao jer je jednostavno bolji igrac,ali opet napominjem sjetite se njihovog meca na RG.Porediti Soderliga i Del Potra je smijesno.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 14 sep 2009, 08:15

Večera finale Federer-Del Potro

Rafael Nadal je jednom naveo da mu je jedan od najtežih poraza meč sa Tsongom 2008 na AO.sada je dobio još jedan u nizu . iako je bolje igrao nego li 2008 u Melburnu, Rafa nije puno uzeo gemova jer je Del Potro u ovom momentu prejak igrač za njega na tvrdpj podlozi.

Pokušao je Rafa skoro sve, forsiranje bekhenda, kombinovanje spina i slajsa ,ponovno forsiranje bekhenda no ništa nije moglo poremetiti Del Potra koji je bombama sa osnovne linije i servisima ubijao Rafu.

Jedino mi nije jasno zašto Rafa , kad je vidio da je DelPo prejak sa osnovne linije, nije pokušao sa skraćeniom loptama kako bi malo poremetio plan igre Argentinca......

Drugo polufinale, raj za gledanje.

Meč je bio odličan, uživanje za teniske sladokusce, a poen kojim je Federer izborio tri vezane meč lopte u 12. gemu trećeg seta je remek djelo. Federer je izašao na mrežu, a Đoković ga je, kako se činilo, svladao odličnim lobom. Međutim, Švicarac je u punom sprintu prema lopti uspio odigrati spektakularni udarac iza osnovne crte kroz noge i proći preneraženog Đokovića na mreži! Odigrao je u jedini nebranjeni dio terena.

Oba su igrača sjajno servirala, a u bitnim momentima Fed je bio jači i zasluženo se plasirao u finale.

Večeras finale US Opena...........

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 14 sep 2009, 08:32

Kim Klajsters osvojila US Open!

Belgijanka Kim Klajsters pobedila je Karolinu Vozniacki 7:5, 6:3 i osvojila US Open posle samo mesec dana od povratka na teniske terene.

Klajstersova je do svoje druge gren slem titule došla posle 93 minuta igre protiv 19-godišnje Karoline Vozniacki koja nije uspela da postane prva teniserka sa četiri titule u 2009. godini. Klajstersova se vratila posle dvogodišnje pauze i već na trećem turniru, za koji je dobila vajldkard, došla do titule, i to najveće. Ona će od ponedeljka biti 19. teniserka sveta

Meč je mnogo bolje otvorila Klajsters koja je već u prvog gemu napravila brejk i došla do 2:0. Međutim, mlada Vozniacki se brzo vratila u meč i sa četiri vezana gema preokrenula na 4:2, ali je iskusnija Klajstersova ponovo preokreunla i dobila pprvi set sa 7:5.

U drugom je Klajstersova mnogo lakše došla do pobede, napravivši jedan brejk ali sasvim dovoljan da savlada nervoznu Karolinu Vozniacki koja je imala manje iznuđenih grešaka od protivnice (21-34) ali i mnogo manje vinera (10-36).

Klajstersova je mnogo bolje koristila svoj servis i sasvim zasluženo došla do druge titule u Njujorku i nagrade od 1,6 miliona dolara.

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 14 sep 2009, 08:36

[youtube][/youtube]

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 14 sep 2009, 10:49

"In the middle of the season I had my knee problems and everything was more difficult after that," said Rafa after the match."But I'm still happy I got to the semi-finals. It was disappointing that I have my right abdominal muscle problem now. To compete with players like Juan Martin in this condition is difficult."

“In general I am very happy how I came back,” continued Rafa. “Today, well, sure, I can't be very happy, but at the same time, I feel that I really couldn't do a lot more. He was much better than me today, and I congratulate him for that. [Overall] I had a good result, very positive after coming back.”

Nadal poslije meca sa DelPotrom

P.S. Nevjerovatan potez Federera :o :o

brijeg široki
Kontakt:

Post Postao/la brijeg široki » 14 sep 2009, 11:28

ja sam ovo sinoc gledo đoka zadnji gem nije mogo meda više a ovaj poceo s egzibicijom
federer ce to osvojit ono sto sam ja jucer vidio kako je on pomalo napado i kas treba covjek nije imo kapljice znoja trci onaj zadnji gem koda je prvi
a ovaj federerov poen izvedo jednom i rodik ako se ne varam protiv gonzalesa :D :D svak cast

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 sep 2009, 11:34

Izveo je Federer dosta ovakvih poena.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.