FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hocu ove"NK Maribor"!!!!
Molicu lijepo.
Molicu lijepo.

Prošetali su se ligom. Čak mislim da su za klasu iznad nas u ovom trenutku.POPAY je napisao/la:Hocu ove"NK Maribor"!!!!
Molicu lijepo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Što bi rek'o naš ''vođa navijača'': Kome ba da se mi prilagođavamo, neka se oni nama prilagođavaju.pinki je napisao/la:Ko nama može zabraniti da odemo pred vječnu vatru?
Samo me interesuje kakav će program biti na Grbavici...

@Virtu4l
Slažem se. Nije im neka liga, kao i naša, ali su ljudi prešišali preko 80 bodova. Znači opasni su, a ne treba zaboraviti da su prije 10-ak godina igrali Ligu prvaka, a mi je samo možemo sanjati (zasad).
- Armageddon2012
- Kontakt:
zar se ne bi bolje rimovalo zelji dupla kruna,nama cuna,nego ovo zelji dupla nama cuna? 

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Ma nije bitna rima bitna je poentaArmageddon2012 je napisao/la:zar se ne bi bolje rimovalo zelji dupla kruna,nama cuna,nego ovo zelji dupla nama cuna?

Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- mahalac_SA
- Kontakt:
Može kako hoćete, dogovorite seArmageddon2012 je napisao/la:zar se ne bi bolje rimovalo zelji dupla kruna,nama cuna,nego ovo zelji dupla nama cuna?

UEFA=MAFIA
Hvala komsije.admirone je napisao/la:Ma nije bitna rima bitna je poentaArmageddon2012 je napisao/la:zar se ne bi bolje rimovalo zelji dupla kruna,nama cuna,nego ovo zelji dupla nama cuna?

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cestitke komsije , sad je nasa reda 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
sto se nas tice, vi da budete uvijek drugi i u ligi i u kupu, nece se niko ljutitiHZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke komsije , sad je nasa reda

Za zivot cijeli!
Cestitam na duploj kruni,sasvim zasluzeno.
Zasto je onom Jamaku glava sva u zavojima.Izgleda kao mumija.
Bgm morat cete pricekat jos jedno 20-30 godinaHZ_ilidzaa je napisao/la:Cestitke komsije , sad je nasa reda

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pokusao da se ubije, al mu se metak odbio od glavu, pa je dobio samo lakse tjelesne povredeherbion je napisao/la:Cestitam na duploj kruni,sasvim zasluzeno.
Za zivot cijeli!
-
- Kontakt:
Mislim da je fokus na cuni a ne na kruni.Armageddon2012 je napisao/la:zar se ne bi bolje rimovalo zelji dupla kruna,nama cuna,nego ovo zelji dupla nama cuna?

- SarajlijaTM
ili mozda ekraneseliminator je napisao/la:da je kako izvuci ovaj helsinborgVirtu4l je napisao/la:Evo malo informacija kako stoje stvari što se tiče kvalifikacija za CL.
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ne znam,meni nesto u glavi da ce mo dobiti FC Salzburg ili BATE Borisov i to jos ima mjesec dva sigurno

proslo izvlacenje samo poredase po koeficijentima,nosioce i nenosioce,pa ih samo spojise lijevo desno

spojim im se s milom majkom, hoće l' nas bar ove godine pogledati neko normalan...

@Virtu4l
Ček' po ovome bi mogli gledat' u kvalifikacijama duel Dinamo/Partizan - Željezničar?
Ček' po ovome bi mogli gledat' u kvalifikacijama duel Dinamo/Partizan - Željezničar?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma 'ta će Zola, ja mu kroz noge probaciv'o...NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Bruka, umjesto da uči školu on se ganja po livadi!raul-zakon je napisao/la: Jesam li spomenuo da ovaj dečko ide sa mnom u školu?????![]()
Hoćemo neopravdane za Zolu

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
- SarajlijaTM
Ne bi valjalo,al nikako,ali ne zbog kvaliteta ekipa...Lennon je napisao/la:@Virtu4l
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Levin i 38 gostiju.