a ovaj Salih , ne znam ako ima 20-23 god , nije skup , onda samo molit Boga da Wenger ne cuje za njeg'

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
Samir Handanovic.gunnerfan je napisao/la:Koga bi voljeli vidjeti kao zamjenu za Vojčeha ? (nemojte sad pretjerivat , neko realno rijesenje)
i nemojte svi na Bosca , co'ek ima pravo da kaze svoje misljenje .
Ako ćemo biti realni onda moramo priznati kako Samir spada u Top-10 vratara u Europi, a ti ga želiš kao zamjenu za Szczęsnya. Da nije smiješno bilo bi žalosno, zar ne?Samir Handanovic.
Kagawa ce kod nas prije siguran sam, ali ako kojim slucajem dodje kod vas onda ima Hazard(naravno ako City prije neuzme)frankqqqqq je napisao/la:Evo Bandera se povezuje sa Dortmundom, uvalit im ga i još malo para i eto Kagawe u Arsenal
Bas cudno sto su proglaseni ciganima i izdajnicima umjesto da svi kolektivno odemo za njima i pocnemo navijati za city i smradalonu mi debili proglasismo njih za izdajnike, fala ti sto si nam oci otvorio.Saurman je napisao/la:mandraX je napisao/la:Neznam baš ko je prošlih sezona ovdje plačući ubjeđivao raju kako Fabregas odnosno Nasri ostaju u Arsenalu, 200%.Bosco je napisao/la:Ja ne znam kako ovi insideri ne rade za Skysport ili BBC Sport jer oni sve znaju, i ko je odgodio pregovore i ko nije i ko šta jede? De mi Surlamane reci koliko puta sam pomislio u zadnjih 5 minuta da si debil jer čini mi se da ti apsolutno sve znaš.
Kleli se u Nasrija i Fabregasa kao sad u RvP, kad su prva dvojica napustila klub odmah su automatski proglašeni izdajnicima.Koliko su daleko otišli pokazuje i to da su Artetu proglaslili dostojnom zamjenom za Cesca.
Kagawa je vaš 99%RedDevilS je napisao/la:Kagawa ce kod nas prije siguran sam, ali ako kojim slucajem dodje kod vas onda ima Hazard(naravno ako City prije neuzme)frankqqqqq je napisao/la:Evo Bandera se povezuje sa Dortmundom, uvalit im ga i još malo para i eto Kagawe u Arsenal![]()
E ne znam stvarno sta sad da radim hoces da ga ja mozda sad nazovem imam ja br. njegov sad cu ja pa ti javim.GunnerS je napisao/la:I ja bih volio da dođe al neće.
Wilshere pred novom operacijom, sada na koljenu
Cijelu je prošlu sezonu premierligaškog nogometa promašio 20-godišnji Arsenalov veznjak Jack Wilshere zbog ozljede i operacije desnog gležnja...
U procesu oporavka mladi je Englez ozlijedio tetivu patele u lijevom koljenu, zbog čega će ponovno morati pod nož. Prema mršavim informacijama iz londonskog kluba, ovaj se put radi o rutinskom zahvatu koji Wilshereu neće oduzeti početak priprema za novu klupsku sezonu.
Sljedećih će dana engleski reprezentativac otputovati u Švedsku gdje će se podvrgnuti zahvatu.
Tijekom pretprošle sezone Wilshere se afirmirao kao ponajbolji nogometaš Arsenala. Njegov neplanirano dugi oporavak odnio mu je nastup na Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini, kao i na Olimpijskim igrama u Londonu.
Manchester City are expected to step up interest in Yann M'vila, with Patrick Vieira making concrete progress on the deal [via Le 10 Sport]
Vieira.I was in Paris on Tuesday to promote Bernard Diomede's football academy with other players from the French '98 team http://www.academie-diomede.fr/" onclick="window.open(this.href);return false;
Patrick Vieira @OfficialVieira
Here's a pic from the event, Bernard is doing great work http://pic.twitter.com/BqusFKNV" onclick="window.open(this.href);return false;
Papa Lukas.Fabianski: "I hope this is the end of my career at Arsenal. I told the boss about my aims, he also had few things to say."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.