izvuče li nam ćelo IKAKVIM ČUDOM ovaj Hapoel Kiryat Shmonu, ja ću prestat pratit fudbal, preći ću na hokej na parketu!
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ja se samo pitam od kud oni u Evropi da igraju,a na azijskom kontinentu,i onda kaže Uefa nije politika.inacefindecko je napisao/la:
izvuče li nam ćelo IKAKVIM ČUDOM ovaj Hapoel Kiryat Shmonu, ja ću prestat pratit fudbal, preći ću na hokej na parketu!
ne znaci to nista jos uefa moze ali i ne mora odrediti regionalne grupe prije zrijeba tako da nam ostaje da cekamo :ugeek:nanek je napisao/la:Jel znaci sad i zvanicno da ne mozemo dobiti Helsinborg ? Ne mogu da vas upratim, jedni pisu jedno drugi drugo
Jesu li ovo omjeri za nas li pitare ??? Ovakve šanse su nam davane i one godine kad smo dogurali do Newcastle-a, pa dogurasmo..Ja iskreno mislim da uz dva pojačanja možemo dosta pružiti,osim ako dobijemo odmah Basel ili neki sličan klub...Sa požrtvovanošću i disciplinom koju je Amar već ugradio u ekipu,ja se više ne bojim,a imamo i kvaliteta tako da.. sačekajmo malo da vidimo kojim kadrom ćemo raspolagati i samo hrabro ! Treba biti realan ali i ne podcjenjivati samog sebe baš tolikosenco_panza je napisao/la:Prvo da se čestita najboljoj nogometnoj ekipi u Bosni i Hercegovini![]()
Nadam se da će Sir Amar Osim uspjeti sačuvati kostur ekipe i da će Željo odigrati najbolje što može u evropskim utakmicama... Sretno nam pri izvlačenju protivnika.
Koga bih volio, a koga ne da Željo izvuče u kvalifikacijama za LP!?
Protiv svih imamo šanse za prolazprotiv nekih veće, a protiv nekih minimalne, ono što je sigurno da su nam šanse za prolaz protiv svih protivnika manje od 50%
FC Basel-----jedan od najtežih mogućih protivnika, šanse za prolaz 0.01%
BATE Borisov-----težak protivnik, daleko putovanje, šanse za prolaz 15%
FC Salzburg------isto kao Basel
Dinamo Zagreb-----jedan od protivnika koje priželjkujem, jer će Dinamo sigurno dosta mijenjati ekipu, vjerovatno neće biti uigrani pa tu vidim Željinu šansušanse za prolaz 30%
Žilina----- vrlo opasna i nezgodna ekipa, mada bi se s njima moglo igrati (nisu Izraelci)šanse za prolaz 20%
Partizan Belgrade----- NE, NE i NE
Helsingborg IF-----Šveđani su nezgodni, ali mislim da bi se Željo mogao nositi sa njima, imaju dobar koeficijent(vjerovatno nositelji i u trećem pretkolu), koji bi pripao Želji u slučaju prolaza, šanse za prolaz 20-25%
CSKA Sofia-----Bugari su za nas kao Izraelci, što znači NE
DVSC Debrecen------Mađarska nam je blizu, prednost je što bi se moglo gostovanje dobro odraditi(navijači), šanse za prolaz 30%
Sheriff------ NE, prošli put smo igrali s njima, ovaj put bi nas zgazili...
NK Maribor------jaka i vrlo nezgodna ekipa, mada bi se s njimla moglo igrati jer bi veliki broj navijača bio i u gostimašanse za prolaz 25%
FK Ventspils------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
Slovan Liberec------ težak protivnik, ipak su Česi nekoliko klasa iznad nas, NE
Slask Wroclaw-----Poljska liga nije nikako slaba, dovode dosta stranaca tako da tekme Poljska-BiH(sastavljene od igrača iz domaće lige) ne mogu biti mjerilo kvaliteta naše i njihove lige... NE i Poljacima
HJK Helsinki-----protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
AEL Limassol-----Kiprani su opasni, to je dokazao i APOEL u ligi prvaka, tako da NE
Ekranas P.------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
Simptiziram Želju posle Širokog i Zrinje najvise i ove godine posebno ste me odusevili ,al me zanima kad kazes da imate igraca Hrvata i navijaca Hrvata sta rekose oni na ono paljenje hrvatske zastaveElegant je napisao/la:Za razliku od neki klubova nismo "hravtski", "srpski", nego Bosansko Hercegovacki a to sto su u timu zastupljeni igraci razlicitih nacionalosti nije nista novo, Kome to smeta ima ocigledno je nacionalista.
Zeljo je postavio nove standared ove lige, znatno se istice po kvaliteti za razliku od ostalih. I treba da bude sto bolji da ljubomorni i iskompleksirani imaju vise muka.
TeaM87 je napisao/la:ima li u fan shopu ova ?bagrcavi je napisao/la:![]()
Ja bi Adila dao odmah.. dok sam Svraka nece nigdje, a ni Amar ga neda jos je ugovorom vezan, a Hajduk ne moze ponuditi onoliko koliko mi trazimo, a ni dati mu neku vecu platu s toga...partibrejker1921 je napisao/la:Hajduk zainteresovan za Svraku i Adilovića?
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Napaceni87 i 15 gostiju.