FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

inacefindecko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la inacefindecko » 17 maj 2012, 20:36

slika
izvuče li nam ćelo IKAKVIM ČUDOM ovaj Hapoel Kiryat Shmonu, ja ću prestat pratit fudbal, preći ću na hokej na parketu!

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 17 maj 2012, 20:38

inacefindecko je napisao/la:slika
izvuče li nam ćelo IKAKVIM ČUDOM ovaj Hapoel Kiryat Shmonu, ja ću prestat pratit fudbal, preći ću na hokej na parketu!
Ja se samo pitam od kud oni u Evropi da igraju,a na azijskom kontinentu,i onda kaže Uefa nije politika. :lol:

nanek

Post Postao/la nanek » 17 maj 2012, 20:39

Jel znaci sad i zvanicno da ne mozemo dobiti Helsinborg ? Ne mogu da vas upratim, jedni pisu jedno drugi drugo :)

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 maj 2012, 20:41

Ma ja k'o da gledam kad' nam ga ćelo opet uvali do balčaka. Za ove padobrance što spominju nekakvo brukanje u Evropi, meni bi bilo samo bruka ispasti od konobara, ribara, bankara..i ostalih djelatnika koji se u slobodno vrijeme brave fudbalom. Ispasti od ekipe koja ima minimalno 10 puta veći budžet, koja igra normalnu ligu, čiji su uslovi svjetlosnim godinama ispred naših..nije sramota, nego realnost. Ali izbaciti takvu ekipu je podvig. Samo nam malo sreće treba.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 17 maj 2012, 20:42

nanek je napisao/la:Jel znaci sad i zvanicno da ne mozemo dobiti Helsinborg ? Ne mogu da vas upratim, jedni pisu jedno drugi drugo :)
ne znaci to nista jos uefa moze ali i ne mora odrediti regionalne grupe prije zrijeba tako da nam ostaje da cekamo :ugeek:

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 maj 2012, 20:43

najlakse biste prosli partizan :D :D :D

i to bez borbe,zbog problema koje su izazvali gostujuci navijaci.....kao i zrinjski,nikad laksi prolaz,izgubis 11-1 i ides dalje na rabotnicki,a PFC ciao 8-)
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

senco_panza
Kontakt:

Post Postao/la senco_panza » 17 maj 2012, 20:49

Prvo da se čestita najboljoj nogometnoj ekipi u Bosni i Hercegovini :D :D

Nadam se da će Sir Amar Osim uspjeti sačuvati kostur ekipe i da će Željo odigrati najbolje što može u evropskim utakmicama... Sretno nam pri izvlačenju protivnika.
Koga bih volio, a koga ne da Željo izvuče u kvalifikacijama za LP!?
Protiv svih imamo šanse za prolaz :D protiv nekih veće, a protiv nekih minimalne, ono što je sigurno da su nam šanse za prolaz protiv svih protivnika manje od 50%

FC Basel-----jedan od najtežih mogućih protivnika, šanse za prolaz 0.01%
BATE Borisov-----težak protivnik, daleko putovanje, šanse za prolaz 15%
FC Salzburg------isto kao Basel
Dinamo Zagreb-----jedan od protivnika koje priželjkujem, jer će Dinamo sigurno dosta mijenjati ekipu, vjerovatno neće biti uigrani pa tu vidim Željinu šansu :D šanse za prolaz 30%
Žilina----- vrlo opasna i nezgodna ekipa, mada bi se s njima moglo igrati (nisu Izraelci) :) šanse za prolaz 20%
Partizan Belgrade----- NE, NE i NE
Helsingborg IF-----Šveđani su nezgodni, ali mislim da bi se Željo mogao nositi sa njima, imaju dobar koeficijent(vjerovatno nositelji i u trećem pretkolu), koji bi pripao Želji u slučaju prolaza, šanse za prolaz 20-25%
CSKA Sofia-----Bugari su za nas kao Izraelci, što znači NE
DVSC Debrecen------Mađarska nam je blizu, prednost je što bi se moglo gostovanje dobro odraditi(navijači), šanse za prolaz 30%
Sheriff------ NE, prošli put smo igrali s njima, ovaj put bi nas zgazili...
NK Maribor------jaka i vrlo nezgodna ekipa, mada bi se s njimla moglo igrati jer bi veliki broj navijača bio i u gostima :) šanse za prolaz 25%
FK Ventspils------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
Slovan Liberec------ težak protivnik, ipak su Česi nekoliko klasa iznad nas, NE
Slask Wroclaw-----Poljska liga nije nikako slaba, dovode dosta stranaca tako da tekme Poljska-BiH(sastavljene od igrača iz domaće lige) ne mogu biti mjerilo kvaliteta naše i njihove lige... NE i Poljacima
HJK Helsinki-----protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
AEL Limassol-----Kiprani su opasni, to je dokazao i APOEL u ligi prvaka, tako da NE
Ekranas P.------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
<<<Željezničar za život cijeli>>>

<<<<FC Leeds United>>>>

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 17 maj 2012, 20:53

Evo malo sale....

Pretprosle sezone kad smo osvojili titulu zahebavali su nas(posebno komsije) sa smo skoro srpski klub, zbog silne kolicine igraca srpske nacionalnosti od, sjeticete se Culuma, Simica, Popovica, Radovanovica, bilo je tu jos...

Prosle u finalu Kupa BiH oni ne vrijedni pomena nam skandirali da smo ustase, te nam pjevali "igrate za ustase", jer smo "igrali za Siroki", u slucaju da su nismo osvojili kup Siroki nebi igrao europu. koga boli neka stvar i za Siroki i za njih?

Evo ove godine sudeci po ovim, takodje ne vrijednim pomena, smo turci, balije....

slijedece godine ja glasam da se deklarisemo kao, iz reda Ostalih... mislim moze i odredjeno Estonci, Kolumbijci, Sudanci mada smo po igri blizi Spancima. :lol: :lol:
Volim te Zeljo! najvise zbog ovoga, sto si iznad svih tih jadova, ne iznad na tabeli, vec `nako.

BlueBoy1921
Kontakt:

Post Postao/la BlueBoy1921 » 17 maj 2012, 20:57

jedna država, 16 klubova, Želji dupla kruna, a ostalima 15 ćuna

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 maj 2012, 21:01

:mrgreen:
slika
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 maj 2012, 21:02

Za razliku od neki klubova nismo "hravtski", "srpski", nego Bosansko Hercegovacki a to sto su u timu zastupljeni igraci razlicitih nacionalosti nije nista novo, Kome to smeta ima ocigledno je nacionalista.

Zeljo je postavio nove standared ove lige, znatno se istice po kvaliteti za razliku od ostalih. I treba da bude sto bolji da ljubomorni i iskompleksirani imaju vise muka.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 17 maj 2012, 21:05

senco_panza je napisao/la:Prvo da se čestita najboljoj nogometnoj ekipi u Bosni i Hercegovini :D :D

Nadam se da će Sir Amar Osim uspjeti sačuvati kostur ekipe i da će Željo odigrati najbolje što može u evropskim utakmicama... Sretno nam pri izvlačenju protivnika.
Koga bih volio, a koga ne da Željo izvuče u kvalifikacijama za LP!?
Protiv svih imamo šanse za prolaz :D protiv nekih veće, a protiv nekih minimalne, ono što je sigurno da su nam šanse za prolaz protiv svih protivnika manje od 50%

FC Basel-----jedan od najtežih mogućih protivnika, šanse za prolaz 0.01%
BATE Borisov-----težak protivnik, daleko putovanje, šanse za prolaz 15%
FC Salzburg------isto kao Basel
Dinamo Zagreb-----jedan od protivnika koje priželjkujem, jer će Dinamo sigurno dosta mijenjati ekipu, vjerovatno neće biti uigrani pa tu vidim Željinu šansu :D šanse za prolaz 30%
Žilina----- vrlo opasna i nezgodna ekipa, mada bi se s njima moglo igrati (nisu Izraelci) :) šanse za prolaz 20%
Partizan Belgrade----- NE, NE i NE
Helsingborg IF-----Šveđani su nezgodni, ali mislim da bi se Željo mogao nositi sa njima, imaju dobar koeficijent(vjerovatno nositelji i u trećem pretkolu), koji bi pripao Želji u slučaju prolaza, šanse za prolaz 20-25%
CSKA Sofia-----Bugari su za nas kao Izraelci, što znači NE
DVSC Debrecen------Mađarska nam je blizu, prednost je što bi se moglo gostovanje dobro odraditi(navijači), šanse za prolaz 30%
Sheriff------ NE, prošli put smo igrali s njima, ovaj put bi nas zgazili...
NK Maribor------jaka i vrlo nezgodna ekipa, mada bi se s njimla moglo igrati jer bi veliki broj navijača bio i u gostima :) šanse za prolaz 25%
FK Ventspils------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
Slovan Liberec------ težak protivnik, ipak su Česi nekoliko klasa iznad nas, NE
Slask Wroclaw-----Poljska liga nije nikako slaba, dovode dosta stranaca tako da tekme Poljska-BiH(sastavljene od igrača iz domaće lige) ne mogu biti mjerilo kvaliteta naše i njihove lige... NE i Poljacima
HJK Helsinki-----protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
AEL Limassol-----Kiprani su opasni, to je dokazao i APOEL u ligi prvaka, tako da NE
Ekranas P.------protivnik po našoj mjeri, šanse za prolaz 40%
Jesu li ovo omjeri za nas li pitare ??? Ovakve šanse su nam davane i one godine kad smo dogurali do Newcastle-a, pa dogurasmo..Ja iskreno mislim da uz dva pojačanja možemo dosta pružiti,osim ako dobijemo odmah Basel ili neki sličan klub...Sa požrtvovanošću i disciplinom koju je Amar već ugradio u ekipu,ja se više ne bojim,a imamo i kvaliteta tako da.. sačekajmo malo da vidimo kojim kadrom ćemo raspolagati i samo hrabro ! Treba biti realan ali i ne podcjenjivati samog sebe baš toliko ;) ŽELJO ŠAMPION( DOUBLE:D )
Željo - My first love!!!

plaviii
Kontakt:

Post Postao/la plaviii » 17 maj 2012, 21:28

evo novi sam, al sam pratio ovaj forum citavu godinu, pa reko nakon ove duple da se i ja prijavim :D prvo da cestitam momcima na izvanrednom uspjehu, nemaju pojma koliko radosti su donijeli svim navijacima najveceg kluba u BiH!! U nedjelju im se oduziti za sve ovo, pravim spektaklom, kakav siguran sam mozemo napraviti, to su oni i zasluzili!!!

I za kraj pozdrav svim clanovima, toliko od mene za sad ;)

DUPLA MAJSTOREE!!! :D

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 17 maj 2012, 21:29

bagrcavi je napisao/la::mrgreen:
slika
ima li u fan shopu ova ?
FKŽ !

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 17 maj 2012, 21:46

Kada bi izvukli ovaj Ekranas ili Ventspils mislim da bi mogli lagano proci sudeci po informacijama sa transfermarkta.

Ventspils: http://www.transfermarkt.de/de/fk-vents ... _2782.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ekranas: http://www.transfermarkt.de/de/ekranas- ... _3850.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ali ako budemo imali srece kao prethodnih godina, 100 % nam dolazi Basel koji ima vrijednos igrackog kadra 50 miliona eura.
Zadnja izmjena: niho1987, dana/u 17 maj 2012, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.

john12
Kontakt:

Post Postao/la john12 » 17 maj 2012, 21:51

Ma pusti ove ufurane iz Basela misle da vam mogu sloziti sedam komada. :D

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 maj 2012, 22:04

Elegant je napisao/la:Za razliku od neki klubova nismo "hravtski", "srpski", nego Bosansko Hercegovacki a to sto su u timu zastupljeni igraci razlicitih nacionalosti nije nista novo, Kome to smeta ima ocigledno je nacionalista.

Zeljo je postavio nove standared ove lige, znatno se istice po kvaliteti za razliku od ostalih. I treba da bude sto bolji da ljubomorni i iskompleksirani imaju vise muka.
Simptiziram Želju posle Širokog i Zrinje najvise i ove godine posebno ste me odusevili ,al me zanima kad kazes da imate igraca Hrvata i navijaca Hrvata sta rekose oni na ono paljenje hrvatske zastave
I samo bi napomenuo da se sjecam da Kevin ,Fidelis i ja(za njih garantiram) nismo ni slova napisali na vasoj temi o tome jer znamo da uvijek ima pojedinaca koji bacaju ljagu na citavu skupinu
Elegant samo ti odgovori da ne bi kvarili temu i slavlje ;)

Melec
Kontakt:

Post Postao/la Melec » 17 maj 2012, 22:13

TeaM87 je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la::mrgreen:
slika
ima li u fan shopu ova ?
:lol: OPLAKAH :lol:

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 17 maj 2012, 22:26

Hajduk zainteresovan za Svraku i Adilovića?

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 17 maj 2012, 22:30

partibrejker1921 je napisao/la:Hajduk zainteresovan za Svraku i Adilovića?

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_hrv_news" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi Adila dao odmah.. dok sam Svraka nece nigdje, a ni Amar ga neda jos je ugovorom vezan, a Hajduk ne moze ponuditi onoliko koliko mi trazimo, a ni dati mu neku vecu platu s toga...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Napaceni87 i 15 gostiju.