Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Re: Utakmice klubova iz BiH na TV-u
Neka prijenosa Leotara, čisto da se donekle spriječe mutne radnje.
Subota prenose li koga?
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
nema utakmica u subotu, sve su u nedjelju od 17:30... Zadnje kolo, srijeda 23.5. isto od 17:30, prenoseRedDevilS je napisao/la:Subota prenose li koga?
Široki Brijeg-Olimpic
Slavija-Sloboda
u zadnjem kolu prenose još utakmicu SLAVIJA - SLOBODA....AnelZ je napisao/la:nema utakmica u subotu, sve su u nedjelju od 17:30... Zadnje kolo, srijeda 23.5., prenose Sarajevo - Borac, jeli samo njih?RedDevilS je napisao/la:Subota prenose li koga?
Sta se prenosi predzadnje kolo ? Zadnje: Sarajevo-Borac ili Slavija - Sloboda.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Direktni TV prijenosi -kombinirani
29. kolo Olimpic-Leotar
29. kolo zrinjski - Široki B.
30. kolo Široki B. - Olimpic
30. kolo Slavija - Sloboda
29. kolo Olimpic-Leotar
29. kolo zrinjski - Široki B.
30. kolo Široki B. - Olimpic
30. kolo Slavija - Sloboda
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Prenosit će Zrinja-Široki.Taman fino pošto neće biti na stadionu ni 5o gledatelja.Još ako ne bude ultrasa bit će prava kazališna atmosfera.Nekad bi na ovoj tekmi bilo bar 4-5 tisuća a sada prava žalost zahvaljujuči našem vrlom predsjedniku VidačkuElegant je napisao/la:Sta se prenosi predzadnje kolo ? Zadnje: Sarajevo-Borac ili Slavija - Sloboda.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
- Armageddon2012
- Kontakt:
zar ne bi trebao u zadnjem kolu da se prenosi sampion,tacnije leotar-zeljo?
nas su prozle godine prenosili u zadnjem kolu,a i ove su rekli da ce prenositi sampiona u zadnjem kolu....bice bas zanimljiva utakmica,vjerovatno i mnogo zanimljivija nego nasa na kosevu,jer cemo vjerovatno i mi i fks obezbijediti evropu sad za vikend...
nas su prozle godine prenosili u zadnjem kolu,a i ove su rekli da ce prenositi sampiona u zadnjem kolu....bice bas zanimljiva utakmica,vjerovatno i mnogo zanimljivija nego nasa na kosevu,jer cemo vjerovatno i mi i fks obezbijediti evropu sad za vikend...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Baš me zanima rasplet svega ovog, što se tiče donjeg dijela tabele. Volio bih da Sloboda ostane u društvu najboljih, zaslužuju to.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Tako je receno na pocetku projekta!Armageddon2012 je napisao/la:zar ne bi trebao u zadnjem kolu da se prenosi sampion,tacnije leotar-zeljo?
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
-
konjicanin01
- Kontakt:
zar se nece zeljeznicaru uruciti sampionski pahar sad u subotu kad igraju kuci,logoicno bi bilo tako posto je zeljop vec prvak,pa da to proslavi adekvatno,nego dase dodjeljuje u trebinju,tako da bi ta utakmica se trebala prenositi,mislim da ce se to iprenositi dakle,zeljo -kozara,Armageddon2012 je napisao/la:zar ne bi trebao u zadnjem kolu da se prenosi sampion,tacnije leotar-zeljo?
-
mujoisuljo
- Kontakt:
Moze li iko izbaciti link one stranice gdje su pregledi svih utakmica?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
- Sarajevo29
- Kontakt:
evo vam strim za Siroko - Zeljo super slika
http://www.lshunter.tv/football-live-vi ... aming.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.lshunter.tv/football-live-vi ... aming.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Schwuchtel , Hurensohn , Bist Du
29. kolo prenosi se kombinovano Zrinjski-Siroki / Olimpik-Leotar.
Ne mogu vjerovati da nece prenositi sa Grbavice sampiona. (mozda hoce Moja TV)
Ne mogu vjerovati da nece prenositi sa Grbavice sampiona. (mozda hoce Moja TV)
Elegant je napisao/la:29. kolo prenosi se kombinovano Zrinjski-Siroki / Olimpik-Leotar.![]()
Ne mogu vjerovati da nece prenositi sa Grbavice sampiona.
Potpuno si u pravu. (nije ironično)
prenosiće nas zadnje kolo, ako je po prošloj godini sudit'..
p.s. kakve je ovo Leotar (ne)sreće, zadnje tri godine zadnje kolo odigra s prvakom..
p.s. kakve je ovo Leotar (ne)sreće, zadnje tri godine zadnje kolo odigra s prvakom..
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ma pusti zadnje kolo u Trebnju pred 125 navijaca, umjesto da se sa pune Grbavice gdje ce biti i festa.anonimni je napisao/la:prenosiće nas zadnje kolo, ako je po prošloj godini sudit'..
zar nije bolje (bar klubu) da se ne prenosi utakmica s Grbavice da više ljudi dođe, a da onda država može u zadnjem kolu vidjeti šampiona
?
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Kako god okrenes protvi Kozare ce biti puno, a koliko ima raje sto ne moze da dođe. Sem toga mnogo ce biti ljepse za gledati za razlik od zadnjeg kola gdje ce biti mrtva atmosfera.anonimni je napisao/la:zar nije bolje (bar klubu) da se ne prenosi utakmica s Grbavice da više ljudi dođe, a da onda država može u zadnjem kolu vidjeti šampiona?
ne znam šta bi' ti rek'o.. na kraju krajeva, ja ne mogu gledati Želju ni na Grbavici ni na TV-u jer neću bit' u Saraj'vu, al' mogu se složiti s tobom da bi bar bilo ljepše vidjeti pun stadion nego stolice Polica, al' vidjećemo šta će bit' na kraju...
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Redfire16 i 24 gosta.