RK Čelik
Re: RK Čelik
ajde bio bi ti zahvalan...
Zna li neko koliko je rezultat?
42.minut - Na dva minuta isključen Begagić (Čelik). Pavlov svojim 12 golom odvodi Slogu na plus osam. Trenutni rezultat je 24-32.
Tnx jbg ode Sloga na drugo mjestopo'marke je napisao/la:42.minut - Na dva minuta isključen Begagić (Čelik). Pavlov svojim 12 golom odvodi Slogu na plus osam. Trenutni rezultat je 24-32.

- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Laktom udario Dervencica u glavu. Izgledalo je malo namjerno, pa zato.po'marke je napisao/la:Sta je to uradio pa dobio crveni vec u 20. min?!
Postovanje treba zaraditi.
- legenda reala
- Kontakt:
Opet ste nešta smutili ha Emire
Puno mi to nešto izgleda na svom terenu vas dobiju 8 razlike
Upoznat sam u kvalitet ekipa i ne vjerujem da su vas pravim pristupom na domaćem terenu mogli dobiti više od 1-2 razlike, a pitanje bil ikako

Puno mi to nešto izgleda na svom terenu vas dobiju 8 razlike

Upoznat sam u kvalitet ekipa i ne vjerujem da su vas pravim pristupom na domaćem terenu mogli dobiti više od 1-2 razlike, a pitanje bil ikako

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Strasan rezultat

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Igraci su do jutra "slavili" poraz u jednom zenickom lokalulegenda reala je napisao/la:Opet ste nešta smutili ha Emire![]()
Puno mi to nešto izgleda na svom terenu vas dobiju 8 razlike![]()

Na poluvremenu tekma prodata, jer je celik u prvom djelu bio ravnopravan dok je jos halilbegovic igro manje vise sam. Onda smijesno drugo poluvrijeme, tek zadnjih 10min ko poceli igrat(kad je sloga otisla na 10ak razlike)..
Ustvari sad ne znam jel prodata il je dogovor jos od one prosle nastimane tekme( 34:34 u regluarnom djelu) kad su nam dali bod da im pustimo u ovom razigravanju

E Zenicani da vas nisu sudije ponovo pokrale kao u vecini dosadasnjih poraza.
Vas bi i Kil tesko pobjedio bez pomoci sudija .

Ja ne znam šta vam tu nije jasno,pa ljudi vam dali bod da idete u ovaj play off ,e sad ste vi morali to vratiti.I ne znam koja vam je svrha igranja u ovom play off-u,još ako vas bosna pobijedi u Sarajevu na kraju ćete biti 6 ...fanatic je napisao/la:Igraci su do jutra "slavili" poraz u jednom zenickom lokalulegenda reala je napisao/la:Opet ste nešta smutili ha Emire![]()
Puno mi to nešto izgleda na svom terenu vas dobiju 8 razlike![]()
Upoznat sam u kvalitet ekipa i ne vjerujem da su vas pravim pristupom na domaćem terenu mogli dobiti više od 1-2 razlike, a pitanje bil ikako![]()
Na poluvremenu tekma prodata, jer je celik u prvom djelu bio ravnopravan dok je jos halilbegovic igro manje vise sam. Onda smijesno drugo poluvrijeme, tek zadnjih 10min ko poceli igrat(kad je sloga otisla na 10ak razlike)..
Ustvari sad ne znam jel prodata il je dogovor jos od one prosle nastimane tekme( 34:34 u regluarnom djelu) kad su nam dali bod da im pustimo u ovom razigravanjuPane, pane..

Vidim drkadzije iz manjih sredina opet svoje frustracije ovdje ispoljavaju 

Nema vise :P
šta se može kad u njihovim učmalim sredinama se ništa ne deševa. moraju tabiriti kod drugih šta ima. znaš kako je, tamo svak', svakog zna, a ovdje grad sa stotinu čudesa...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Dobri su, dobri su.
Ne znam fakat jel neko od nas piše ovakve postove na njihovim temama.
VIII KOLO – 19.05.2012. – subota - Goražde - Čelik
IX KOLO – 23.05.2012. – srijeda - Čelik - Izviđač MI grupa
X KOLO – 26.05.2012. – subota - Bosna BH telekom - Čelik
Jbg, 5 mjesto aBd, iznad Bosne bi trebali biti. Nadat se da se nećemo raspast već na ljeto i da u narednim godinama nastavimo ovako igrati.

VIII KOLO – 19.05.2012. – subota - Goražde - Čelik
IX KOLO – 23.05.2012. – srijeda - Čelik - Izviđač MI grupa
X KOLO – 26.05.2012. – subota - Bosna BH telekom - Čelik
Jbg, 5 mjesto aBd, iznad Bosne bi trebali biti. Nadat se da se nećemo raspast već na ljeto i da u narednim godinama nastavimo ovako igrati.
Čelik Zenica 1945
Bolje biti sit u maloj sredini nego gladan u velikoj !!!Pasha je napisao/la:šta se može kad u njihovim učmalim sredinama se ništa ne deševa. moraju tabiriti kod drugih šta ima. znaš kako je, tamo svak', svakog zna, a ovdje grad sa stotinu čudesa...
o siti gdje si ti nisam te prepoznao.
koji komplex smo manetnuli tim "rukometnim gradovima". jbg. nismo mi krivi što vi u Gradačcu sve redovno isplačujete, a opet ste iza neredovnog platiše Čelika. doduše vi nećete da mutite, sve pošteno, pa ko koga zajebe.
koji komplex smo manetnuli tim "rukometnim gradovima". jbg. nismo mi krivi što vi u Gradačcu sve redovno isplačujete, a opet ste iza neredovnog platiše Čelika. doduše vi nećete da mutite, sve pošteno, pa ko koga zajebe.

Ma ljudi u Gradačcu ne mogu da spavaju zbog toga što je Čelik u play off-u. Deb..i ,kod vas kad neko komentariše na vašoj temi ,odmah ima kompleks...jel se to mora o Čeliku govoriti u suprlativu ?!?! hallo DEMOKRACIJA btw!!!
Kompleks...hahah...et j... vas vaša tema,komentarišite je vi sami...odo sad plakat,i ne znam kako ću zaspat...
A što se tiče RK Gradačac on je ispunio svoj cilj,bit će u ukupnom poretku 7. i sačuvat će 50.000,00 KM.
A vi 5. ili 6. a pun k.... dugova...pa ko je sad pametniji...legende moje iz Zenice...
A i još ste zeleni ,Gradačac da je htio da ide u play off išao bi...vjeruj mi...
Veliki pozdrav !
Kompleks...hahah...et j... vas vaša tema,komentarišite je vi sami...odo sad plakat,i ne znam kako ću zaspat...
A što se tiče RK Gradačac on je ispunio svoj cilj,bit će u ukupnom poretku 7. i sačuvat će 50.000,00 KM.
A vi 5. ili 6. a pun k.... dugova...pa ko je sad pametniji...legende moje iz Zenice...
A i još ste zeleni ,Gradačac da je htio da ide u play off išao bi...vjeruj mi...
Veliki pozdrav !

E jesi lik nekilifebook je napisao/la:Ma ljudi u Gradačcu ne mogu da spavaju zbog toga što je Čelik u play off-u. Deb..i ,kod vas kad neko komentariše na vašoj temi ,odmah ima kompleks...jel se to mora o Čeliku govoriti u suprlativu ?!?! hallo DEMOKRACIJA btw!!!
Veliki pozdrav !

Nema vise :P
ja/mi se većinom zajebajem/o kad napišem/o to kompleksaši, ali se izgleda ti ipak primaš na to. znači ipak ti pogađa žicu. ti izgleda ipak ne možeš spavati. jedeš svoja muda što smo mi tu gdje jesmo, a vi niste. da ste mogli bili bi vi ovdje. izgovor o uštedi 50000km je vrh patetike. nađi jedan pozitivan komentar o Čeliku, koji si napisao, pa možda promjenim mišljenje o tebi.lifebook je napisao/la:Ma ljudi u Gradačcu ne mogu da spavaju zbog toga što je Čelik u play off-u. Deb..i ,kod vas kad neko komentariše na vašoj temi ,odmah ima kompleks...jel se to mora o Čeliku govoriti u suprlativu ?!?! hallo DEMOKRACIJA btw!!!
Veliki pozdrav !
ko piše da ne smiješ, ti ili bilo ko drugi pisati po temi. naravno da je demokratija. pa prvi ja pišem protiv Paneta i njegovih gluposti.
ovo moje sada tebi je bilo zbog tvog jadnog i primitivnog: "Bolje biti sit u maloj sredini, nego gladan u velikoj". pa jadniče kako ne shvataš da to što ti možda imaš para, nema svako u tvom Gradačcu. nema razlike između siromaštva u Gradačcu i Zenici. možda u Zenici ima više onih koji nemaju, ali samo zato što grad ima tri puta više stanovnika. kako si ti nazvao debilima, ja neću biti tako grub. možda i jesmo, a možda i nismo. međutim, ti ćeš i dalje ostati primitivac.

To što ti drugačije shvataš moje riječi ,tvoj problem.Ko je rekao šta za siromaštvo i pare...ovdje se govori o klubovima a ne narodu...
Da ti protumačim još jednom-Bolje biti sit (odnosi se na mali grad a koji ima 4 premijerligaša i svi su u vrhu bh sporta) ,nego gladan(toliki grad a samo vam je ženska košarka primjer,rukomet od ove godine)
Govorim ti primjer Bosne ...bila je " gladna " za tim da dovede igrače ekstra klase,i nikom ništa nisu plaćali pa se rasuše,e tako je slično i kod vas ,samo je pitanje dokle. A ja iskreno protiv Čelika nemam ništa,čak više u ovoj ligi navijam za Čelik i Goražde.
A vidit ćeš koliko smo mi(čelik i Gradačac) mali klubovi u odnusu na druge,ako se ti smatraš ruk. gradom,kad sad budete igrali protiv Izviđača,a sude vam Dejanović-Marčetić...
Da ti protumačim još jednom-Bolje biti sit (odnosi se na mali grad a koji ima 4 premijerligaša i svi su u vrhu bh sporta) ,nego gladan(toliki grad a samo vam je ženska košarka primjer,rukomet od ove godine)
Govorim ti primjer Bosne ...bila je " gladna " za tim da dovede igrače ekstra klase,i nikom ništa nisu plaćali pa se rasuše,e tako je slično i kod vas ,samo je pitanje dokle. A ja iskreno protiv Čelika nemam ništa,čak više u ovoj ligi navijam za Čelik i Goražde.
A vidit ćeš koliko smo mi(čelik i Gradačac) mali klubovi u odnusu na druge,ako se ti smatraš ruk. gradom,kad sad budete igrali protiv Izviđača,a sude vam Dejanović-Marčetić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.