Ali, to je nemoguće jer tu ne bi bilo mjesta za nesposobnjakoviće tipa Bukve i njegovih pajdaša .

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
a sto to nebi gledao ovakoPasha je napisao/la:ma dajte ba ljudi. Kakanj u kome su glavni igrači Begovac, Suljagić, Peljto ih je dobila oba puta ove sezone. ma koji ba Begovac, ako se pored njega nije mogao ne naigrati nego da brijljira jedan Buza šta mi uopće pričamo.
sva se priča svodi na interes ljudi koji ulažu u klub. ako im dojadi ulagati, jer se pare ne budu vračale kako oni očekuju ode sve u p.m.
znamo valjda kako je završila priča sa ženskim KK Spars. ne znam da li isti ljudi stoje i iza ovog kluba, al' poenta je ista...
i btw. klub je kk spars ili okk spars, a ne sprasi![]()
http://www.kkspars.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa Buza ima tek 16 godina, sta ocekujes od njega? Da razbija starijeg covjeka od sebe 10 - ak godina. Ja sam prvi zagovornik teorije da je igrac sa 18 - 19 godina vec formiran igrac, ali je to prerano ipak.ma dajte ba ljudi. Kakanj u kome su glavni igrači Begovac, Suljagić, Peljto ih je dobila oba puta ove sezone. ma koji ba Begovac, ako se pored njega nije mogao ne naigrati nego da brijljira jedan Buza šta mi uopće pričamo.
buza ce najvjerovatnije ako se ovako nastavi razvijati igrati EL, vrabac ima sanse, ostali ce najvjerovatnije biti solidni eurocup igracineno#4 je napisao/la:Pasha drug moj, nemoj ti da mi se mnogo nerviras![]()
![]()
Ja barem znam da ti ne pises iz mrznje ili bilo cega drugog, nemoj da se sekiras.
Znam za Begovca.
Isto tako nisam ni ja ubijedjen da su ovo vrhunski i ekstra talenti koji ce igrati Euroligu ili bilo sta drugo, mozda jedan od njih je vrhunski (Buza), ali opet vidjeti ovu mladost na okupu je moras da priznas nesto novo na nasoj sceni.
za koga, precizirajneno#4 je napisao/la:Nisam ja bas ubijedjen u to nermine. Ali hajde vrijeme ce da pokaze.
Nisam ubijedjen da ce npr Vrabac doci do Eurocupa. Ili za Salica ili Glogovca.nerminh74 je napisao/la:za koga, precizirajneno#4 je napisao/la:Nisam ja bas ubijedjen u to nermine. Ali hajde vrijeme ce da pokaze.
1. da ce buza ako nastavi ovako nece biti EL igrac
2. da ce vrabac ako nastavi ovako da se razvija biti jedan dobar igrac u Eurocup ekipi ili cak dogurati do EL
3. da salic i glogovac imaju sanse da budu solidni igraci u ekipama na nivou Eurocup klubova
"Starac Foco" od stotinu ljetaPasha je napisao/la:sva ta mladost i "čiča Gliša"![]()
i on je tu još uvijek, je li tako?
Šta vam znači EL? Pa i Bavčić je igrao EL a po meni svi ovi mogu igrati EL na nivou Bavčića. Bavčić nije iskoristio sav svoj talenat prije svega zbog Mense, a oni su talentovaniji od njega.Eh sad ja mislim da je prije svega do nji,a oonda i do kluba jer ako Sparsi budu upravljali sa njihovim talentom kao što to rade sa Bulićem, jer momku je propala sezona, onda im se svima crno piše.nerminh74 je napisao/la:za koga, precizirajneno#4 je napisao/la:Nisam ja bas ubijedjen u to nermine. Ali hajde vrijeme ce da pokaze.
2. da ce vrabac ako nastavi ovako da se razvija biti jedan dobar igrac u Eurocup ekipi ili cak dogurati do EL
3. da salic i glogovac imaju sanse da budu solidni igraci u ekipama na nivou Eurocup klubova
meni EL znaci da ce buza potpisati visegodisnji uguvor sa ekipom koja igra EL i gdje ce buza imati znacajnu uloguzaboljisportuBiH je napisao/la:Šta vam znači EL? Pa i Bavčić je igrao EL a po meni svi ovi mogu igrati EL na nivou Bavčića. Bavčić nije iskoristio sav svoj talenat prije svega zbog Mense, a oni su talentovaniji od njega.Eh sad ja mislim da je prije svega do nji,a oonda i do kluba jer ako Sparsi budu upravljali sa njihovim talentom kao što to rade sa Bulićem, jer momku je propala sezona, onda im se svima crno piše.nerminh74 je napisao/la:za koga, precizirajneno#4 je napisao/la:Nisam ja bas ubijedjen u to nermine. Ali hajde vrijeme ce da pokaze.
Nop..Bio u Sparsima,nezadovoljan uvijetima napustio klub ..PodoruglaMG je napisao/la:Igra li Ernad Mujic za Sparse ???
HvalaMiljan je napisao/la:Nop..Bio u Sparsima,nezadovoljan uvijetima napustio klub ..PodoruglaMG je napisao/la:Igra li Ernad Mujic za Sparse ???
Ta "djeca" su po 8 godina starija od Buzeflash je napisao/la:Strasni Sparsi i njihovi talenti deklasirani od netalentovane zenicke djece i jednog zenickog penzioneraFakat kako sebe neko moze nazivati talentom i biti pregazen od onakve ekipe Kaknja.Vidim jos i nosonju(gligovica) doveli i to im bilo uzalud.Ne razumijem gdje ide BH kosarka ako su Sparsi ekipa od koje se ocekuje nesto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.