Ne kontam vas, zašto bi jedan Dinamo ili Maribor npr. priželjkivao nas pored ekipa tipa Skenderbeg, Valletta, Dudelange... Čak kad bolje pogledam, od svih timova koji nisu nosioci mi smo i najnezgodniji protivnik.ellaxaz je napisao/la:Realno, većina klubova na izvlačenju će željeti nas za protivnika, a to se poslije itekako može iskoristiti.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pazi jednu stvar rekao je ekipa koja se bori za trofejenidi je napisao/la:purić je izjavio da bih volio igrati za ekipu koja se bori za trofeje tako da nema šanse da pređe u sarajevo ili olimpikCARSON je napisao/la:anonimni je napisao/la:opet tina ovome članku što ga je postavio @bagrcavi piše da je 17 sati, sad ni ja nisam siguran..
Purica bi volio vidjeti u nasem dresu jer je iskusan i dobar igrac odmah bi mogao u prvih 11 ali kao da gledam ide u OLIMPIC ILI JOS MANJI KLUB sarajevo![]()
![]()
![]()
![]()
prva cetri kola sarajevo je krenulo na duplu krunu pa su ispali iz KUP-a ali nema veze bit ce Titula pa su probali Bozicni ali ga Zeljo osvoji pa su krenuli na Bajramski pa su i to popusili ali su zato osvojili Hasetov turnir pa su krenuli ponovo sa SIR Jovicem na titulu i onda dodje nezgodni GOSK ali nema veze oni su Divovi pa su poceli sa pricom Komitiet ali vide da Zeljo gola nemoze primiti pa im glupo tu pricu furat pa onda slijedi Derbi kao to je najbitnija utakmica da budu glavni u mahali pa ni to nisu uspjeli u medjuvremenu Zeljo osvoji jos jedan trofej kao neka ste mi mrzimo Siroki itd a sad im je glavna prica kako ce oni u Evropi bolje odigrati od nas kao u tom su segmentu bolji pa stvarno nema dalje
Svakako da sad treba proslavit duplu krunu kako treba, pa onda razmišljat o Evropi. Pa mi smo baš izdomirali oba takmičenja i prvenstvo i Kup, pa ovo je stvarno bilo predominantno. A kako smo samo sačuvali gol u Širokom, da Široki skoro prilike nije stvorio, bar do finiša. Zaista ekipa i stručni štab, komletan klub s upravom zaslužuje samo riječi hvale.
A sad će biti u nedjelju ludilo na Grbavici i pokazat će se još jednom da smo na evropskom nivou i što se proslava titula tiče.

A sad će biti u nedjelju ludilo na Grbavici i pokazat će se još jednom da smo na evropskom nivou i što se proslava titula tiče.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Na stadionu brate kako sam ja cuo.Baltazar je napisao/la:je li ima neka zvanicna info jos gdje ce biti? mislim da Vjecna trenutno nija bas najbolja opcija zbog tih gradova na sinama, mozda ispred BBI-a
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Ako neko zna kad i ukoliko ima trenig na Grbavici ?
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Gdje ce bez licence ?CARSON je napisao/la:nidi je napisao/la:CARSON je napisao/la:opet tina ovome članku što ga je postavio @bagrcavi piše da je 17 sati, sad ni ja nisam siguran..
Purica bi volio vidjeti u nasem dresu jer je iskusan i dobar igrac odmah bi mogao u prvih 11 ali kao da gledam ide u OLIMPIC ILI JOS MANJI KLUB sarajevo
purić je izjavio da bih volio igrati za ekipu koja se bori za trofeje tako da nema šanse da pređe u sarajevo ili olimpik![]()
![]()
![]()
![]()
...
a sad im je glavna prica kako ce oni u Evropi bolje odigrati od nas kao u tom su segmentu bolji pa stvarno nema dalje

NO PYRO NO PARTY
Ja koliko sam pratio nije jos NIKO naveo da se ide pred Vjecnu osim par navijaca. Imam isto misljenje kao "admirone", jer je bas prije dva dana pocela i Titova sa ogradivanje sina, radi radova. Mjesta je veoma malo, jbg, napravili bi haus u gradu. Kao sto je covjek naveo BBI mozda bi bila realna opcija nakon svega, ali ako ce klub ogranizovati vec FESTU za pamcenje na stadionu, onda ne vidim razlog da sada nas 3.000 ide u grad, kao prosli put. Ako se vec sve bazira na stadion, tesko da ces na vise od 3.000 ici u grad, ali kako kod, BITNO JE DA BUDE SVE KRCATO U NEDJELJUadmirone je napisao/la:Na stadionu brate kako sam ja cuo.Baltazar je napisao/la:je li ima neka zvanicna info jos gdje ce biti? mislim da Vjecna trenutno nija bas najbolja opcija zbog tih gradova na sinama, mozda ispred BBI-a

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
Prošli put nas je kiša malo zeznula.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- The Maniacs '87
- Kontakt:
kako sam ja citao na **** bice na stadionu iznijet e veliku binu na centar i tu ce biti glavnqa ceremonijaBlueTiger je napisao/la:Ja koliko sam pratio nije jos NIKO naveo da se ide pred Vjecnu osim par navijaca. Imam isto misljenje kao "admirone", jer je bas prije dva dana pocela i Titova sa ogradivanje sina, radi radova. Mjesta je veoma malo, jbg, napravili bi haus u gradu. Kao sto je covjek naveo BBI mozda bi bila realna opcija nakon svega, ali ako ce klub ogranizovati vec FESTU za pamcenje na stadionu, onda ne vidim razlog da sada nas 3.000 ide u grad, kao prosli put. Ako se vec sve bazira na stadion, tesko da ces na vise od 3.000 ici u grad, ali kako kod, BITNO JE DA BUDE SVE KRCATO U NEDJELJUadmirone je napisao/la:Na stadionu brate kako sam ja cuo.Baltazar je napisao/la:je li ima neka zvanicna info jos gdje ce biti? mislim da Vjecna trenutno nija bas najbolja opcija zbog tih gradova na sinama, mozda ispred BBI-a![]()

Željo do groba Života mi moga !
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
F.K.Željezničar 1921
The Maniacs 1987
Samo da ponovim nije mi jasno kako niko ne konta sta govorim znaci samo ce biti na stadionu poslije ce raja ici do Titove gdje ce se svi zajedno sa igracima zadrzati 10 minuta i nakon toga niko nece znati gdje da se ide zato bi dobro bilo da se raja neisfura da imamo neko drugo mjesto recimo Vilsonovo(kod tita) ili Hrasno kako bi raja mogla jos slaviti zajedno ako bogda ovo ce nam biti navika jer sa Amarom tesko da nam iko ista moze .BlueTiger je napisao/la:Ja koliko sam pratio nije jos NIKO naveo da se ide pred Vjecnu osim par navijaca. Imam isto misljenje kao "admirone", jer je bas prije dva dana pocela i Titova sa ogradivanje sina, radi radova. Mjesta je veoma malo, jbg, napravili bi haus u gradu. Kao sto je covjek naveo BBI mozda bi bila realna opcija nakon svega, ali ako ce klub ogranizovati vec FESTU za pamcenje na stadionu, onda ne vidim razlog da sada nas 3.000 ide u grad, kao prosli put. Ako se vec sve bazira na stadion, tesko da ces na vise od 3.000 ici u grad, ali kako kod, BITNO JE DA BUDE SVE KRCATO U NEDJELJUadmirone je napisao/la:Na stadionu brate kako sam ja cuo.Baltazar je napisao/la:je li ima neka zvanicna info jos gdje ce biti? mislim da Vjecna trenutno nija bas najbolja opcija zbog tih gradova na sinama, mozda ispred BBI-a![]()
I jos nesto da dodam pa ko je nama zaduzen za marketing evo vec tri sedmice se znalo da cemo slaviti titulu protiv kozare ali da nigdje nema reklame za ovu proslavu je smjesno pa ako cemo vec platiti tim grupama da nam uvelicaju proslavu pa onda smo na njima trebali i privuci jos ljudi na stadion ali eto
@CARSON
Momci osvojili duplu krunu i to je sasvim dovoljan poziv. Pa neće još crtati raji da dođu nisu maloumni, mislim stvarno. Čuj marketing

Čuj reklamu još treba napraviti

Šta ti još treba i da naprave besplatno cuganje i sendvić, meza

Momci osvojili duplu krunu i to je sasvim dovoljan poziv. Pa neće još crtati raji da dođu nisu maloumni, mislim stvarno. Čuj marketing

Čuj reklamu još treba napraviti

Šta ti još treba i da naprave besplatno cuganje i sendvić, meza

Potpis!
AldineAldinn1 je napisao/la:@CARSON
Momci osvojili duplu krunu i to je sasvim dovoljan poziv. Pa neće još crtati raji da dođu nisu maloumni, mislim stvarno. Čuj marketing![]()
Čuj reklamu još treba napraviti![]()
Šta ti još treba i da naprave besplatno cuganje i sendvić, meza![]()
Nije smijesno buraz, je tako razmisljamo kroz ovu cijelu sezonu pa jedva dode 4.500 na stadion. Treba uputiti poziv jer hoce da se mole. Jbg, takav je nas mentalitet i to ne mozemo nikako promjeniti. Nije ovo sa kod nas, svi veliki timo upucuje pozive svojim navijacima, zasto bi mi bili izutek. Evo cijelu sezonu cekamo da dodu, pricamo zar ih trebamo zvati, pa evo ispalo je da trebamo!
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kao što sam govorio već prije par dana, nikakve organizovane velike proslave na ulicama i trgovima neće biti. Na stadionu neće biti ništa spektakularno, makar kako stvari stoje. Danas u 17.00 sati je sjednica Predsjedništva i tada bi sve trebalo konačno da se zna.
Mišljenja sam da bi navijači trebali organizovati nešto na nekom trgu poslije utakmice, jedino to preostaje, klub nema ni finansijskog ni ljudskog kapaciteta da se iznese s tim... Moje mišljenje samo...
Mišljenja sam da bi navijači trebali organizovati nešto na nekom trgu poslije utakmice, jedino to preostaje, klub nema ni finansijskog ni ljudskog kapaciteta da se iznese s tim... Moje mišljenje samo...
pa tako i treba, marketing je kod mnogih primaran. Stvarno mislite da bi bilo koji stadion bio pun u danasnje vrijeme bez dobrog marketinga (sada jeli samo za tu utakmicu ili za citav klub, u to ne ulazim). Eto, neka proslava bude na Grbavici, ali ja se opet nadam da ce se otici i dalje, organizovano naravno. Ali vidjecemo, zar nije bolje da se ljudi malo iznenade u nedjeljuBlueTiger je napisao/la:AldineAldinn1 je napisao/la:@CARSON
Momci osvojili duplu krunu i to je sasvim dovoljan poziv. Pa neće još crtati raji da dođu nisu maloumni, mislim stvarno. Čuj marketing![]()
Čuj reklamu još treba napraviti![]()
Šta ti još treba i da naprave besplatno cuganje i sendvić, meza![]()
Nije smijesno buraz, je tako razmisljamo kroz ovu cijelu sezonu pa jedva dode 4.500 na stadion. Treba uputiti poziv jer hoce da se mole. Jbg, takav je nas mentalitet i to ne mozemo nikako promjeniti. Nije ovo sa kod nas, svi veliki timo upucuje pozive svojim navijacima, zasto bi mi bili izutek. Evo cijelu sezonu cekamo da dodu, pricamo zar ih trebamo zvati, pa evo ispalo je da trebamo!

Klub nema a navijaci imaju ?partibrejker1921 je napisao/la:Kao što sam govorio već prije par dana, nikakve organizovane velike proslave na ulicama i trgovima neće biti. Na stadionu neće biti ništa spektakularno, makar kako stvari stoje. Danas u 17.00 sati je sjednica Predsjedništva i tada bi sve trebalo konačno da se zna.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ljudima u klubu je nekoliko naših momaka koji rade te stvari ponudilo svoj plan obilježavanja duple krune, ali su odbijeni jer kažu da klub sprema nešto po tom pitanju.partibrejker1921 je napisao/la:Kao što sam govorio već prije par dana, nikakve organizovane velike proslave na ulicama i trgovima neće biti. Na stadionu neće biti ništa spektakularno, makar kako stvari stoje. Danas u 17.00 sati je sjednica Predsjedništva i tada bi sve trebalo konačno da se zna.
nadam se samo da je će biti kao što i dolikuje našem klubu.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
- partibrejker1921
- Kontakt:
: ))pile87 je napisao/la:Klub nema a navijaci imaju ?partibrejker1921 je napisao/la:Kao što sam govorio već prije par dana, nikakve organizovane velike proslave na ulicama i trgovima neće biti. Na stadionu neće biti ništa spektakularno, makar kako stvari stoje. Danas u 17.00 sati je sjednica Predsjedništva i tada bi sve trebalo konačno da se zna.
Nisam vidio niti jedan post u kojem ovdje neko nas dize i nada se sta ja znam ulasku u LP ili nesto slicno.kloc86 je napisao/la:dajte ljudi budimo realni
svake godine ista prica..dodjemo u evropu,sami sebe nalozimo pricama i onda fasujemo (i to dobro fasujemo ) .... i onda sljedi veliko razocarenje a sto je najgore poslije se to odrazi na utakmnice nase lige..sjetimo se prosle godine..
realno koga god izvucemo,te ce ekipe biti veliki favoriti i igraci ce trebat dati 300%...ako i ispadnemo nije kraj svjeta;to je jos jedna u nizu stepenica u sazrijevanju nama voljenog kluba
Jedini post koji odskace od ostalih je ovaj tvoj.Previse pesimistican.
Najbolje da trazimo od UEFE da nam posalju pare sto nas sljeduju jer mi necemo ni dolaziti na utakmicu posto nemamo nikakve sanse.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 44 gosta.