FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- King Kenny
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Odavno se u gradu ne prica toliko o jednoj utakmici kao o ovoj protiv Veleza,jedva cekam nedelju,Tusanj krcat aBd lijepo vrijeme i 3 boda
.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Hajd javni na privat o cemu i o kome se radi,ziv bio. Bas me zanima jesul uspjeli rastjerat poznate, stare parazite.SaltCityAttack je napisao/la:to je istina i vec ima ljudi koji su se javili da ce biti tu na raspolaganju , ali kad se formira ova uprava ...znaci nije bitno hocemo li ostati u ligi ili ne ...mene u posljednje vrijeme pravo raduju neke informacije koje dobijam sto se tice ovih stvari, ali o njima neki drugi put, jer dok ja to ne vidim i ne osjetim nema razloga ni da se pominje... uglavnom vjerujem da idu bolji dani za nas klubastra1922 je napisao/la:ma on zna kako nasa liga i savez disu zna puteve mnogih mladih igraca iz tk i ima svoje prste u njihovim transferima u vece klubove,realno slobodi moze biti od velike pomoci pogotovo sto je sloboda rasadnik mladih talentovanih igraca.upamtite da ce ako opstanu i ako on na godinu bude vodio slobodu mnogi veliki privrednici poceti ulagati u slobodu i dignut ce je sigurno iz sivila..ibrak nije prosijak i nije dosao da izmuze slobodu on je dosao da popravi svoj pedigre i da jos vise ojaca sebe kao trenera.ako izbore opstanak bice puno vise cijenjen a to je njemu i najveci ciljtepsija je napisao/la:Ne znam jeli Ibraković mangup ali je šminker
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma ljoSu kad bi bio na sjeveru , ma kad bi poveo B i C tribine to bi LOM bio, ne smijem ni zamislit..bjez necu da se nadam bezveze hahah
samo da vrijeme posluzi i da se sve odradi kako je planirano i kako je krenulo ima da gori sve u nedjelju.
samo da vrijeme posluzi i da se sve odradi kako je planirano i kako je krenulo ima da gori sve u nedjelju.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Lijepe vijesti za nas klub,samo me zanima zbog cega se ovo nije ranije odradilo ??
Gledaj Ibrake kralja,samo da on ostane u Slobodi i narednu sezonu bice dobro
Zato u nedelju svi na Tusanj,vidim polijepili se plakati po carsiji,vidio sam dvije cure kako dijele papire na kojima se poziva dolazak na Tusanj..
Ocekujem sibicu u nedelju i nadam se pobjedi Slobode,zadovoljan i sa 1:0
Ubrzo bi sjever trebao biti zavrsen i postavljene stolice,navodno bi se odmah trebao biti ugradjen novi i moderniji semafor.
Gledaj Ibrake kralja,samo da on ostane u Slobodi i narednu sezonu bice dobro
Zato u nedelju svi na Tusanj,vidim polijepili se plakati po carsiji,vidio sam dvije cure kako dijele papire na kojima se poziva dolazak na Tusanj..
Ocekujem sibicu u nedelju i nadam se pobjedi Slobode,zadovoljan i sa 1:0
Ubrzo bi sjever trebao biti zavrsen i postavljene stolice,navodno bi se odmah trebao biti ugradjen novi i moderniji semafor.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
zalosno je da su pustili da klub dodje u ovu situaciju pa da im onda dodje iz guzice u glavu sta je Sloboda i sta znaci u ovo dijelu BiH,ali neka ovih pozitivnih pomaka i da se konacno mozemo nadat boljem od prosjecnosti i borbe za opstanak
zna li neko hocel se ovaj pomocni sta i usminkat(mislim na ogradu i ovu tribinu) il su radovi samo za teren vezani ?
a u nedjelju kad raja nagrne htjeli il ne htjeli morat ce pustit na sjever
zna li neko hocel se ovaj pomocni sta i usminkat(mislim na ogradu i ovu tribinu) il su radovi samo za teren vezani ?
a u nedjelju kad raja nagrne htjeli il ne htjeli morat ce pustit na sjever
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

Sta je sa ovim maicama "JA <3 SLOBODU"
Dal se ove maice kupuju il ce se dijelit, bacat u publiku, joj kad bi napravili jedno 5000 pa da se zacrveni tusanj u nedelju
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.
Dijelile su se danas majice i na stupinama nisam stigao da uzmem jednu
kaze 300 majica se odradilo,bice ih sutra ispred stadiona samo ne znam hoce li se dijeliti ili ce ih prodavati ?
sve ovo vodi ibrakovic vidi e da covjek zna svoj posao,samo da pobijedite u nedjelju i bice jos boljeclassic je napisao/la:
Sta je sa ovim maicama "JA <3 SLOBODU"
Dal se ove maice kupuju il ce se dijelit, bacat u publiku, joj kad bi napravili jedno 5000 pa da se zacrveni tusanj u nedelju
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Vidim danas po gradu raja nosi majice JA <3 SLOBODU a nazad ZADA Pharmaceuticals
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
jel sutra il u nedjelju na dan utakmice??harry_90 je napisao/la:Dijelile su se danas majice i na stupinama nisam stigao da uzmem jednukaze 300 majica se odradilo,bice ih sutra ispred stadiona samo ne znam hoce li se dijeliti ili ce ih prodavati ?
Nedelja pardonahmad_tz je napisao/la:jel sutra il u nedjelju na dan utakmice??harry_90 je napisao/la:Dijelile su se danas majice i na stupinama nisam stigao da uzmem jednukaze 300 majica se odradilo,bice ih sutra ispred stadiona samo ne znam hoce li se dijeliti ili ce ih prodavati ?
Smeta ti ili !?Heller je napisao/la:Vidim danas po gradu raja nosi majice JA <3 SLOBODU a nazad ZADA Pharmaceuticals
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Što bi mi smetalo, nije mi jasno što to ne uradi i sa dresovima, **** ulozio je on svojih paraVolimTz je napisao/la:Smeta ti ili !?Heller je napisao/la:Vidim danas po gradu raja nosi majice JA <3 SLOBODU a nazad ZADA Pharmaceuticals
Nullius in verba
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Eh jos samo da je sjever dobit kako pa ko protiv Zelje da zagrmi svih 90 minuta 

Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 18 maj 2012, 20:03, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Probisvjet
- Kontakt:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:
Pisati molbe da se Fukarama otvori Sjever! Sve uljudno i primjerno napraviti da se vidi ko su navijaci Slobode!
(da imam jbg. mjesta na C)
(da imam jbg. mjesta na C)
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Probisvjet
- Kontakt:

Gledaj onog na krovu. Joj da ga je milicija safatala onda.
- King Kenny
- Kontakt:
Da ono nije milicajacProbisvjet je napisao/la:
Gledaj onog na krovu. Joj da ga je milicija safatala onda.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
nego sta je sa Gavarica i Mesica?...jesu li oni jos sa ekipom treniraju li i jesu li na platnoj listi?
..ebiga Gavaric bi nam odlicno dosao da igra u ovim utkamicama i ako vjerovatno eto nece ga registrovati, ali se barem nadma da ce ostati za pristojan novac u narednoj sezoni
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.