EDIT: vidjeh Ziska maloprije, 'ta će on kod nas
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
dobar dan 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- legenda reala
- Kontakt:
Emire imal tebe u ovim plavim majicama, šta je ovo jbt

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Kakvilegenda reala je napisao/la:Emire imal tebe u ovim plavim majicama, šta je ovo jbt![]()
Srecom ja sam u kuci
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- legenda reala
- Kontakt:
Hoš tiiii??bagrcavi je napisao/la:Legendo ideš li na koncert večeras ?
Ako hoćeš i ja ću s tobom
Znaš kakvo je stanje danas jbo festival, kako su ovi iz Zenice i Visokog okupirali grad
Od dvorane do trga to je sve ko šibica
I bolje ti jeEmir ZENICA je napisao/la:Kakvilegenda reala je napisao/la:Emire imal tebe u ovim plavim majicama, šta je ovo jbt![]()
![]()
Srecom ja sam u kuci![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma kakav Merlin ne gotivim ja njega sekunde, pitar je tolegenda reala je napisao/la:
Hoš tiiii??
Znaš kakvo je stanje danas jbo festival, kako su ovi iz Zenice i Visokog okupirali grad
Od dvorane do trga to je sve ko šibica![]()
Šta će ti iz Zenice i Visokog u Goraždu ?
DRUG NEBI TI PUNCA
čujem Zeničani se žale ne vide šta udišubagrcavi je napisao/la:Ma kakav Merlin ne gotivim ja njega sekunde, pitar je tolegenda reala je napisao/la:
Hoš tiiii??
![]()
![]()
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- legenda reala
- Kontakt:
Pa neka godišnjica ovog Preventabagrcavi je napisao/la:Ma kakav Merlin ne gotivim ja njega sekunde, pitar je tolegenda reala je napisao/la:
Hoš tiiii??
![]()
![]()
I došlo pedesetak autobusa da proslave, imaju neke turnire u dvorani.
Pred dvoranom je neka roštiljada sve džaba
I onda večeras Dino Merlin kao vrhunac večeri.
A sve preko leđa radnika
radiš li ti u Preventu ?legenda reala je napisao/la:A sve preko leđa radnika![]()
tako im je stalnoHeller je napisao/la:čujem Zeničani se žale ne vide šta udišu
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
legendo ba ubaci me u taj prevent 'ebem mu miša, volim ja Goražde preseliću se tamo 
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Jok ba za šta ti mene smatrašanonimni je napisao/la:radiš li ti u Preventu ?legenda reala je napisao/la:A sve preko leđa radnika![]()
![]()
Radiš li ti
Heller je napisao/la:
čujem Zeničani se žale ne vide šta udišu
Emire šta imaš na ovo da kažeš
Pa u njeg može ko hoće, dolaze iz Srbije da rade, mole na birou neće rajabagrcavi je napisao/la:legendo ba ubaci me u taj prevent 'ebem mu miša, volim ja Goražde preseliću se tamo
Preseli ja ću ti našteliti
kažeš "preko leđa radnika", otkud li ti taj infolegenda reala je napisao/la:Jok ba za šta ti mene smatrašanonimni je napisao/la:radiš li ti u Preventu ?legenda reala je napisao/la:A sve preko leđa radnika![]()
![]()
![]()
![]()
Radiš li ti![]()
![]()
ne bi' bio tol'ko glup da svaki dan putujem iz Saraj'va u Goražde i to da neko ostvaruje ciljeve preko mojih leđa
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Koliko li plata u tom preventu ?
Legendo jesi li to nešto Harrya diro pa ne smije ovamo da navrati ?

Legendo jesi li to nešto Harrya diro pa ne smije ovamo da navrati ?
DRUG NEBI TI PUNCA
- legenda reala
- Kontakt:
Pa ne znam, tako čuh od onih momaka što gore rade, kaže jbo ih Dino Merlin odbijaju nam od plate da ga doveduanonimni je napisao/la: kažeš "preko leđa radnika", otkud li ti taj info![]()
ne bi' bio tol'ko glup da svaki dan putujem iz Saraj'va u Goražde i to da neko ostvaruje ciljeve preko mojih leđa
Imaš u Visokom i Zenici, bliže ti je
Ma zavisi, al teško da ko pređe 600 marakabagrcavi je napisao/la:Koliko li plata u tom preventu ?
Legendo jesi li to nešto Harrya diro pa ne smije ovamo da navrati ?![]()
Moraš na obuku da naučiš šiti 2-3 mjeseca i onda tek da radiš
Nisam ga diro, čak smo i fino pričali neku veče ne znam šta mu je
pusti Dinu, ne bi' ja otiš'o da ga gledam, nema tih para..legenda reala je napisao/la:Pa ne znam, tako čuh od onih momaka što gore rade, kaže jbo ih Dino Merlin odbijaju nam od plate da ga doveduanonimni je napisao/la: kažeš "preko leđa radnika", otkud li ti taj info![]()
ne bi' bio tol'ko glup da svaki dan putujem iz Saraj'va u Goražde i to da neko ostvaruje ciljeve preko mojih leđa![]()
Imaš u Visokom i Zenici, bliže ti je![]()
što ću i tamo, ako je tvom drugom dijelu posta vjerovati (a nema razloga da ne vjerujem), ne bih ni tamo išao
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Harry se angažovo da Sloboda ne ispadne, ganja sudije i protivničke trenere 
DRUG NEBI TI PUNCA
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Sta imam rec na to ? Seljacka posla
A da sam na tvom mjestu ne bi makeo iz kuce,ustvari mozda i bi.Otisao panjio i nazad kuci

A da sam na tvom mjestu ne bi makeo iz kuce,ustvari mozda i bi.Otisao panjio i nazad kuci
Volim te Celik ! ! !
[youtube][/youtube]
Joj Milice jesi dobra.
Joj Milice jesi dobra.
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!
- rastafarian
- Kontakt:
Eh ovako ..
Nadam se da na ovom forumu postoji neka osoba koja je širokogrudna i koja će mi pomoći sa prezentacijom iz engleskog
Ulgavnom, teme su inovacije za budućnost, neka otkrića u tehnici, zanimljivosti ( nanoroboti koji bi se ubacivali u ljudski organizam, automobili budućnosti, moderne kuće, roboti i sl. ) Prezentacija mora biti minimum 10 minuta, sa što manje teksta na slajdovima. Otprilike, to je to. Ako neko želi da pomogne neka mi se javi na pp
Nadam se da na ovom forumu postoji neka osoba koja je širokogrudna i koja će mi pomoći sa prezentacijom iz engleskog
Ulgavnom, teme su inovacije za budućnost, neka otkrića u tehnici, zanimljivosti ( nanoroboti koji bi se ubacivali u ljudski organizam, automobili budućnosti, moderne kuće, roboti i sl. ) Prezentacija mora biti minimum 10 minuta, sa što manje teksta na slajdovima. Otprilike, to je to. Ako neko želi da pomogne neka mi se javi na pp
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Platio bih kartu da je gledam,ovaj slušamHenry je napisao/la:[youtube][/youtube]
Joj Milice jesi dobra.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.