PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
Istina je da ovo sve ne bi bilo ni zabavno da se ne radi profesionalno na ovim tabelama, rezultatima, tačnim odigravanjima, poštivanjima pravila, itd. Sve je počelo kao neki vid zajebancije ali iz godine u godinu sve je više članova i evo ostala je neka standardna baza igrača koja evo igra već duže vrijeme bez prekida.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
A de ti jarane radi patch po 5-6 sati dnevno i tako 7 dana za nekog ko te ajde da kažem u najmanju ruku provocira kad god stigne .. ? Ti bi sigurno radio , da. Vjerujem da nikome nije lako izdvojiti toliko vrijeme i ja ga neću raditi osobama koje ne poštuju moj rad. Mogu i ja ladno sjediti , zafrkavati se po chatu i čekati da drugi naprave transfere. Kad je Mario otišao , prvi sam pritekao u pomoć da se liga realizira. Gdje ste bili tad ?Emir ZENICA je napisao/la: A i za @pesmastera.Momak previse dao furseta pa svima prijeti izbacivanjem iz lige,ne valja ti to .
I zanima me kome sam prijetio izbacivanjem ? Samo jesam Bosniacumu , ali ostalim nisam. A i možda si pogrešno razumio jer se u više navrata zafrkajem po chatu samo što neki krivo shvate ...
Sloboda Tuzla !!!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Jesam ja tebi ovdje igdje napisao da ti svoj posao ne radis kako treba ?
Doduse,samo si njemu prijetio.
Samo lagano uzivaj a to oko prijetnji okaci macku o rep i lagano kuliranje
Doduse,samo si njemu prijetio.
Samo lagano uzivaj a to oko prijetnji okaci macku o rep i lagano kuliranje
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
i to mi prijetio da ce me izbaciti jer sam na fb stranici postavio off topic pjesmu

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
zato sto ste vi tako npravili. Koliko ti puta moram reci da samo radim po vasim pravilima. Izgleda da vam se ni to ne svidja. I mene i goalgettera je bilo izbacilo pa toma nije ni htio da cuje da sam ga pobijedio. Govorio covjek nista bez SS-ajuventus 0244 je napisao/la:@Emir ZENICA
Ne mozes dati, nisi ti merhamet
![]()
I ja kako vidim u zadnje vrijeme više se gleda prestiž nego zabava, prije je to bilo prvo druženje-zabava, pa onda tabela, a sad je izgleda obratno
@Bosniacum Lilium
ODBIO si odigrati utakmicu, vrati se i još jednom pročitaj post koji sam napisao, ako ti i nakon toga ne bude jasno, onda stvarno ne zna šta da ti kažem, ti si ODBIO nastaviti utakmicu (još pred svjedocima, kontas li? , znaci da momak ima dokaz
), dok je ta situacija sa Goalgetterom upisana ti je pobjeda i .... , a to što tebi Toma ne vjeruje to vas dvojica riješite i nemojte se ovdje svađati, ako imate neke neriješene račune riješite to preko pp ili već nekako, a ne ovdje.
Mislim da sam bio jasan, naravno ukoliko nastaviš sa djetinjastim odgovorima i za to imamo mjere!
ODBIO si odigrati utakmicu, vrati se i još jednom pročitaj post koji sam napisao, ako ti i nakon toga ne bude jasno, onda stvarno ne zna šta da ti kažem, ti si ODBIO nastaviti utakmicu (još pred svjedocima, kontas li? , znaci da momak ima dokaz
Mislim da sam bio jasan, naravno ukoliko nastaviš sa djetinjastim odgovorima i za to imamo mjere!
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nisam odbio, trazio sam da igramo od pocetka kako je i po pravilima. Da nisam imao SS ne bi bilo ni pobjede. Toma kontrira imam ja SS-ove chata koje cu nekad i postavitijuventus 0244 je napisao/la:@Bosniacum Lilium
ODBIO si odigrati utakmicu, vrati se i još jednom pročitaj post koji sam napisao, ako ti i nakon toga ne bude jasno, onda stvarno ne zna šta da ti kažem, ti si ODBIO nastaviti utakmicu (još pred svjedocima, kontas li? , znaci da momak ima dokaz), dok je ta situacija sa Goalgetterom upisana ti je pobjeda i .... , a to što tebi Toma ne vjeruje to vas dvojica riješite i nemojte se ovdje svađati, ako imate neke neriješene račune riješite to preko pp ili već nekako, a ne ovdje.
Ajde molim te prestani pisati gluposti , shvati da si pogriješio i prihvati svoju grešku !
Sloboda Tuzla !!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tipicni defanizvan mehanizam onoga koji nije upravupesmaster je napisao/la:Ajde molim te prestani pisati gluposti , shvati da si pogriješio i prihvati svoju grešku !
- zivojinmiric
Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Ma nema veze,vako sam ti blizizivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Kad cemo ligu ?
Visca el Barça ! Mes que un club !
- zivojinmiric
Ima veze kako nema. Liga moze veceras od 22 do 23 30. Cujemo seDesimaL je napisao/la:Ma nema veze,vako sam ti blizizivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo![]()
Kad cemo ligu ?
- Goalgetter
- Kontakt:
Novi vlasnik Liverpoola je apocalyps, i moze igrati vec od ovog (15.) kola.
De drustvo bil mogao ovdje da se prijavim
da igram i ja
Ako moze eto nek se neko javi od administratora da mi objasni sta dalje treba
Zbog problema sa serverom na kojem igramo, zaustavljamo Fantasy ligu dok se sve to ne riješi.
Real Madrid
Real Madrid
Liga se nastavlja 15 i 16 kolo je na rasporedu, utakmice odigrati do nedjelje 27.05 do 23:59!
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- zivojinmiric
jel 2.liga neki predmet šprdačine ili šta? napisao sam ima 5 dana post da mi nije uredno rezultat upisan i ne samo da nije ispravljeno to nego mi nije nitko ni odgovorio na poruku.zivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
- Goalgetter
- Kontakt:
Toxicityu sam javio to vec, kod sljedeg aktualiziranja tabele to ce biti ubaceno. U mojoj Excel-Listi je to vec upisano.zivojinmiric je napisao/la:jel 2.liga neki predmet šprdačine ili šta? napisao sam ima 5 dana post da mi nije uredno rezultat upisan i ne samo da nije ispravljeno to nego mi nije nitko ni odgovorio na poruku.zivojinmiric je napisao/la:Rezultat pepe owena(lazio) i mene (river plate) je na zadnjoj stranici jer je utakmica odgodjena bila. Tako da ja imam pobjedu od 0:2 i 3 boda više. Ima tamo pise 13.kolo
Šta paničiš, dobit ćeš 3 boda.. Nije beg cicija 
Real Madrid
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.