Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ove-report
"Higuain in talks over Juventus move - report"
"Higuain in talks over Juventus move - report"
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić

Iz krajnosti u krajnost !

Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
To je nekom dosadno bilo pa u photoshopu se zabavlja, džaba mi postavljamo slike dresova, to su radili ljudi kao i mi, dresovi će biti ružniji od onih što mislimo.
Jedino što me tješi je da ne mogu biti gori od ovih u zadnje 2 godine, ali od Nikea me ništa ne iznenađuje.
Jedno je sigurno, prvi će biti retro kragna sa širim linijama, a drugi će biti crn sa bijelim linijama oko rukava.
Eh kad bi Pipita došao
, to bi bilo ludilo, takav nam treba, mlad, jak, daje golove i kada spava. 
Ko bude želio neka pogleda, najvažniji golovi Alexa u karijeri po izboru Sky-a, svojevrsni omaž posljednjem fudbalskom romantiku:
[youtube][/youtube]
Jedino što me tješi je da ne mogu biti gori od ovih u zadnje 2 godine, ali od Nikea me ništa ne iznenađuje.
Jedno je sigurno, prvi će biti retro kragna sa širim linijama, a drugi će biti crn sa bijelim linijama oko rukava.
Eh kad bi Pipita došao

Ko bude želio neka pogleda, najvažniji golovi Alexa u karijeri po izboru Sky-a, svojevrsni omaž posljednjem fudbalskom romantiku:
[youtube][/youtube]
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Marchisio je napisao/la:
Iz krajnosti u krajnost !

☆ JUVENTUS ☆ 32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ☆
☀ PHOENIX SUNS ☀
☀ PHOENIX SUNS ☀

Eh kad bi ovako bilo

Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Corriere dello Sport:
Šokantne riječi o Conteu.
Carobbio govori o utakmici Novara - Siena:"Trener nam je rekao da smo se dogovorili da bude remi." Suđenje počinje 31.05.
La Gazzetta dello Sport:
Klađenje - Conte u nevolji:"Dvije utakmice namještene."
Optužbe Carobbia tijekom ispitivanja od strane Palazzija. Dvije utakmice: Novara - Siena i Albinoleffe - Siena.
Hamsik: "Zelim biti Napoliev Del Piero."
Carobbio govori o utakmici Novara - Siena:"Trener nam je rekao da smo se dogovorili da bude remi." Suđenje počinje 31.05.
La Gazzetta dello Sport:
Optužbe Carobbia tijekom ispitivanja od strane Palazzija. Dvije utakmice: Novara - Siena i Albinoleffe - Siena.

Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Juventusova zvezda – Trn u Moratijevom oku
Dilema oko zvaničnog broja titula koje je osvojio Juventus se nastavlja.
Dok bjankoneri i dalje tvrde da su sportskom borbom zasluženo osvojili 30 titula, zvanične brojke i statistički podaci iz ukupne cifre izbacuju dva Skudeta oduzeta tokom skandala Kalćopoli.
Svoje mišljenje o dodavanju treće zvezde iznad klupskog grba Juventusa izneo je i Masimo Morati, koji ne podržava takvu „imaginarnu ideju“.
„Juventus želi da doda izmišljenu zvezdu i ako to uradi onda svaki klub ima pravo da radi šta mu se prohte.“, rekao je Masimo Morati.
Dilema oko zvaničnog broja titula koje je osvojio Juventus se nastavlja.
Dok bjankoneri i dalje tvrde da su sportskom borbom zasluženo osvojili 30 titula, zvanične brojke i statistički podaci iz ukupne cifre izbacuju dva Skudeta oduzeta tokom skandala Kalćopoli.
Svoje mišljenje o dodavanju treće zvezde iznad klupskog grba Juventusa izneo je i Masimo Morati, koji ne podržava takvu „imaginarnu ideju“.
„Juventus želi da doda izmišljenu zvezdu i ako to uradi onda svaki klub ima pravo da radi šta mu se prohte.“, rekao je Masimo Morati.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Gdje ste braćo... ša mai... nema tigra nešto ovih dana sav se zadao oko hanume
Idemo pobijediti sad u finalu kupa aBd... ko god kaže da je to nevažno - laže... finale protiv Napolija je sve samo ne ''bezvezna'' utakmica...
Higuain ili Cavani - definitivno Matador...
FORZA JUVE!

Idemo pobijediti sad u finalu kupa aBd... ko god kaže da je to nevažno - laže... finale protiv Napolija je sve samo ne ''bezvezna'' utakmica...
Higuain ili Cavani - definitivno Matador...
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Juventini drže grad"Toro zauzima Torino."
Maggiorni:"Pobijediti ćemo Modenu i zauzeti ćemo grad, ne možemo više podnijeti da drugi slave."

A ono smeće od novina ponovo piše o Conteu i umješanosti u skandal o namještanju utakmicu hebem im mamu ponovo žele uništiti Juve kao i 2006 zanimljivo da se uvijek neke kontraverze potežu kad je Juve na vrhu. A kad nije onda svi pričaju kako bi volili da se Juventus vrati na vrh, koji su to paćenici

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Zaboli me đon šta pišu neprijatelji Juventusa. Svi znamo da je Juve trn u oku svih ostalih. Optuzbe su čista provokacija...
Najava za kup utakmicu koja mora da ima veliku vaznost.
[youtube][/youtube]
Najava za kup utakmicu koja mora da ima veliku vaznost.
[youtube][/youtube]
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
To je bilo kada je bio trener Siene, nema veze sa nama.
Uostalom, Conte je rekao da znaju njegovu adresu i da će rado odgovoriti na sva pitanja nadležnih institucija.
Ovo mu samo može biti motiv više, jer ne znaju oni Contea, taj iz ovih stvari crpi dodatnu motivaciju i to je ono što ga čini jačim.
Mašina.

Uostalom, Conte je rekao da znaju njegovu adresu i da će rado odgovoriti na sva pitanja nadležnih institucija.
Ovo mu samo može biti motiv više, jer ne znaju oni Contea, taj iz ovih stvari crpi dodatnu motivaciju i to je ono što ga čini jačim.
Mašina.

AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Oxygen
Znam da je dok je vodio Sienu, ali on je trenutno u Juventusu, što nisu pisali o namještanju kad je Juve bio 2. na tabeli, nego pred kraj kad su se igrale odlučujuće utakmice. Pa tako sad i pred kup utakmicu, ali neka im bude nije prvi put. Čitao sam šta je Conte izjavio još prvi put kad su pisali o ovom, ali ponovo ovo je još jedan udar na Juventus iako skandal nema direktne veze sa Juventusom, sve je to izrežirano majku im.
Znam da je dok je vodio Sienu, ali on je trenutno u Juventusu, što nisu pisali o namještanju kad je Juve bio 2. na tabeli, nego pred kraj kad su se igrale odlučujuće utakmice. Pa tako sad i pred kup utakmicu, ali neka im bude nije prvi put. Čitao sam šta je Conte izjavio još prvi put kad su pisali o ovom, ali ponovo ovo je još jedan udar na Juventus iako skandal nema direktne veze sa Juventusom, sve je to izrežirano majku im.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Burberry46
- Kontakt:
Došao Verrati ili ne, meni je lično najbitnije da dođe Pogba, valjda ga SAF neće obrlatiti i nagovoriti da ostane, te da Marrone ostane jer je kvalitetniji i od Asamoaha i Nainggolana iako su oni odlični igrači sa prostorom za dodatni napredak. Da ne govorim da je Luca dvije godine mlađi od obojice, a već zna šta znači igrati za Juve i biti šampion, igrač je sa velikim karakterom što je pokazao kada god je igrao.
Finale sudi Brighi.
Očekivani sastav je:
---------------------Storari-------------------
-----Caceres-------Barza------Bonnuci--
Licht-----------------------------------Pepe/Esti
------------Vidal----Pirlo----Marcha-----------
--------------Alex-----------Vučinić-------------
Finale sudi Brighi.
Očekivani sastav je:
---------------------Storari-------------------
-----Caceres-------Barza------Bonnuci--
Licht-----------------------------------Pepe/Esti
------------Vidal----Pirlo----Marcha-----------
--------------Alex-----------Vučinić-------------
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- L'Avvocato
- Kontakt:
Klasika ovo za Contea ... kad god smo dominirali pokušavali su s izmišljanjem raznih skandala da nas sruše. Prvo onaj penal na Ronaldom, pa doping afera s Agricolom, pa nelegalni transferi, pa namještanje rezultata itd. itd.Marchisio je napisao/la:Corriere dello Sport:
La Gazzetta dello Sport:
A svi redom su naše bičarke ... pogotovo Conteove

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
-
- Kontakt:
ide li ko od vas na okupljanje navijaca Juventusa na Bistarac jezero sljedecu subotu???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja ne idem.
Bolje da smo se organizovali da gledamo finale kupa, da se skupimo uz neku utakmicu, al et.
Bolje da smo se organizovali da gledamo finale kupa, da se skupimo uz neku utakmicu, al et.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ja sam planirao al' juče saznao da mi je ispit pomjeren za ponedjeljak tako da mi valja kuci ostati ... jbg.jasko_juve je napisao/la:ide li ko od vas na okupljanje navijaca Juventusa na Bistarac jezero sljedecu subotu???
★★★
[youtube][/youtube]

Ostario i Pirlo, 33 ljeta, jedno je sigurno i jako bitno, treba ove godine ako ništa pronaći nekoga približnih karakteristika koji će ga moći zamijeniti, vjerujem da je to neko od naših mladića.

Ostario i Pirlo, 33 ljeta, jedno je sigurno i jako bitno, treba ove godine ako ništa pronaći nekoga približnih karakteristika koji će ga moći zamijeniti, vjerujem da je to neko od naših mladića.
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.