RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

AMADUDI
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la AMADUDI » 18 maj 2012, 22:57

tepsija je napisao/la:Može li Meša Kodro još trčati?
Da njega dovedemo?
Ko kad smo moćni. :D
A siguran sam da moze od dobre vecine igraca,da ne govorim u Velezu vec u PL :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 18 maj 2012, 23:11

Aci Obadu ponuditi da igra. Bio bi to sjajan napad

Obad..............Dzeko..............Brkovic

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 19 maj 2012, 11:12

Sta cemo sa vezom:

Barbarez - - - - - - - - Pika

------------Zvonic----------

Pa bi to na kraju izgledalo ovako:

Obad ----- Dzeko ---- Brkovic

Ne smijem ni pomisliti na stvaranje defanzivne linije :lol:
Support Velez, It's logical! ★

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 19 maj 2012, 11:33

evo moje verzije VELEŽA:

PUDAR

ŠIŠIĆ--------------ČOLAK------------RAHIMIĆ-----------------PAPAC

TUFEK------------------------------------ZVONIĆ

JOKIŠIĆ---------------------BARBAREZ---------------------SALIHAMIDŽIĆ

------OBAD-------

TRENER: VAHID HALILHODŽIĆ......

ali je ovo nerelano, pravo.....uh što nam radi mašta.... :lol: :lol: :lol:

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 19 maj 2012, 11:39

ja mislim da bi i Tuce mogo pol.bacit za litar Jack danielsa :lol:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 19 maj 2012, 12:10

Mont0 je napisao/la:Sta cemo sa vezom:

Pa bi to na kraju izgledalo ovako:

Ne smijem ni pomisliti na stvaranje defanzivne linije :lol:

Papac----Kajtaz---Gancev----Salihamidzic

-----------Hadzidjulbic---------------

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 maj 2012, 12:25

Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Velež :D ajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion 8-)
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 maj 2012, 13:42

zizu1991 je napisao/la:Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Velež :D ajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion 8-)
**** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit! realno ako pogledamo statistisku sansa je negdje oko 50% da uzmemo bod/bodove! u dosadasnji 14 tekma u gostima 7 puta smo se vracali neporazeni ili sa pobjedom! 2 pobjede i 5 nerijeseni! 11 bodova od 33 do sad je skupljeno u gostima, nikad odkad PL postoji nismo vise bodova u gostima skupili! :o steta je jedino da imamo samo 6 pobjeda, 4 nerijesena i 4 poraza na domacem terenu! ni pola tekma na domacem terenu nismo dobili! :o cak su ekipe kao leotar,kozara i rudar prijedor nosili bod/bodove iz mostara! to je za mene porazavajuca cinjenica, u gostima smo imali vrlo solidnu sezonu ali na domacem terenu smo medju najlosijim u ligi! meni je to indikacija da nemamo dosta dobru ekipu da upravljamo tekme na domacem terenu i da nam je puno lakse u gostima jer se to od ekipe i neocekiva i mozemo cekat prilike iz kontre, koje ocigledno znamo odradit! ja mislim da ce to sve puno bolje izgledat sljedece sezone kad se malci uigraju i da ce berba bodova na domacem terenu bit puno bolja nego ove sezone! normalno sa preduslovom da ekipa ostane na okupu uz 2-3 ciljana pojacanja! jedan jak korpulentan centarfor i jedan kreativac na sredini ala zaim su nam potrebni! uz ta dva pojacanja i danasnji kadar koji se vrti u i oko prvi 11 ja mislim da ima materijala za neku borbu za evropu sljedece sezone!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 19 maj 2012, 13:50

mikki21 je napisao/la: **** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit!

:roll: Pa šta je ovo, karitas ili nogometno natjecanje :roll:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 19 maj 2012, 14:29

Može mi neki klub biti ne znam koliko drag,ali protiv Veleža ne mogu navijati.
Nadam se sutrašnjoj pobjedi u Tuzli!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 19 maj 2012, 14:32

Titova-Juga je napisao/la:
mikki21 je napisao/la: **** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit!

:roll: Pa šta je ovo, karitas ili nogometno natjecanje :roll:
to je konstatacija! sad dali ja mislim da im treba pustit to je sasvim druga stvar! netreba nikom nista pustat ,treba posteno odigrat do kraja pa sta bude bude, pobjedit ako moze, ako nemoze cestitat ljudima na pobjedi i zdravo, netreba nikom sadaku djelit jer je ni nama niko nedjeli, znamo to kad smo se sami spustili u federalnu! i kad je naj nevaznija tekma, bile pripreme ili neznam sta je se nadam da ce dobit, pa tako i sad!

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 19 maj 2012, 15:12

mikki21 je napisao/la:
zizu1991 je napisao/la:Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Velež :D ajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion 8-)
**** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit! realno ako pogledamo statistisku sansa je negdje oko 50% da uzmemo bod/bodove! u dosadasnji 14 tekma u gostima 7 puta smo se vracali neporazeni ili sa pobjedom! 2 pobjede i 5 nerijeseni! 11 bodova od 33 do sad je skupljeno u gostima, nikad odkad PL postoji nismo vise bodova u gostima skupili! :o steta je jedino da imamo samo 6 pobjeda, 4 nerijesena i 4 poraza na domacem terenu! ni pola tekma na domacem terenu nismo dobili! :o cak su ekipe kao leotar,kozara i rudar prijedor nosili bod/bodove iz mostara! to je za mene porazavajuca cinjenica, u gostima smo imali vrlo solidnu sezonu ali na domacem terenu smo medju najlosijim u ligi! meni je to indikacija da nemamo dosta dobru ekipu da upravljamo tekme na domacem terenu i da nam je puno lakse u gostima jer se to od ekipe i neocekiva i mozemo cekat prilike iz kontre, koje ocigledno znamo odradit! ja mislim da ce to sve puno bolje izgledat sljedece sezone kad se malci uigraju i da ce berba bodova na domacem terenu bit puno bolja nego ove sezone! normalno sa preduslovom da ekipa ostane na okupu uz 2-3 ciljana pojacanja! jedan jak korpulentan centarfor i jedan kreativac na sredini ala zaim su nam potrebni! uz ta dva pojacanja i danasnji kadar koji se vrti u i oko prvi 11 ja mislim da ima materijala za neku borbu za evropu sljedece sezone!

Ne mozemo ni mi njima oprostit kad su nas u zadnjoj utakmici prije rata dobili za prvaka ..

Nista treba se boriti , al ne sad ko da moramo dobit , bod je dovoljan :D
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Borg
Kontakt:

Post Postao/la Borg » 19 maj 2012, 19:28

Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
Ali sad im je dosao strucnjak ibrakovic, inace expert trenerskog zanata- covjek knjigu izdao :-)
Nek pobijedi bolji i nek bude dosta golova :-)
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 19 maj 2012, 22:43

Borg je napisao/la:Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
Ali sad im je dosao strucnjak ibrakovic, inace expert trenerskog zanata- covjek knjigu izdao :-)

kakva bolan filijala zrinjskog. otišli igrači za parama kad im je istekao ugovor. Niko iz Tuzle ne može zrinjski smislit. Prvi put čujem ovakvu vrstu izvale.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 maj 2012, 22:50

Borg je napisao/la:Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
Drug moj, ako je to istina što si naveo, to je politika uprave. A znaš šta se dešava između navijača pomenutih klubova .
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 19 maj 2012, 22:59

Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.

Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.

Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi. ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 20 maj 2012, 01:23

Sloboda je Velez pokrala 1987.
Gosk je slao **** da puca na Velez 2006.

Kome li ga zavalit do yaya?
Mislim da Sloboda bi mozda to i znala cijeniti a onim ciganima iz Gabele treba zakucat zadnji ekser u kovceg na putu za 2 ligu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 maj 2012, 01:32

MostaracVelezovac je napisao/la:Sloboda je Velez pokrala 1987.
Gosk je slao **** da puca na Velez 2006.

Kome li ga zavalit do yaya?
Mislim da Sloboda bi mozda to i znala cijeniti a onim ciganima iz Gabele treba zakucat zadnji ekser u kovceg na putu za 2 ligu.

Slazem se , sramota je ono bila u Gabeli ona tuca , treba ih poslat u nepovrat ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 20 maj 2012, 02:49

Ne, nego treba biti VELIKI klub i na djelu a ne samo na papiru, te igrati svaku utakmicu na pobjedu bez obzira da li ona u tom momentu jeste ili nije potrebna.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 20 maj 2012, 09:14

Sretno rođeni!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.