A siguran sam da moze od dobre vecine igraca,da ne govorim u Velezu vec u PLtepsija je napisao/la:Može li Meša Kodro još trčati?
Da njega dovedemo?
Ko kad smo moćni.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Aci Obadu ponuditi da igra. Bio bi to sjajan napad
Obad..............Dzeko..............Brkovic
Obad..............Dzeko..............Brkovic
Sta cemo sa vezom:
Barbarez - - - - - - - - Pika
------------Zvonic----------
Pa bi to na kraju izgledalo ovako:
Obad ----- Dzeko ---- Brkovic
Ne smijem ni pomisliti na stvaranje defanzivne linije
Support Velez, It's logical! ★
evo moje verzije VELEŽA:
PUDAR
ŠIŠIĆ--------------ČOLAK------------RAHIMIĆ-----------------PAPAC
TUFEK------------------------------------ZVONIĆ
JOKIŠIĆ---------------------BARBAREZ---------------------SALIHAMIDŽIĆ
------OBAD-------
TRENER: VAHID HALILHODŽIĆ......
ali je ovo nerelano, pravo.....uh što nam radi mašta....

PUDAR
ŠIŠIĆ--------------ČOLAK------------RAHIMIĆ-----------------PAPAC
TUFEK------------------------------------ZVONIĆ
JOKIŠIĆ---------------------BARBAREZ---------------------SALIHAMIDŽIĆ
------OBAD-------
TRENER: VAHID HALILHODŽIĆ......
ali je ovo nerelano, pravo.....uh što nam radi mašta....
ja mislim da bi i Tuce mogo pol.bacit za litar Jack danielsa 
Obad ----- Dzeko ---- BrkovicMont0 je napisao/la:Sta cemo sa vezom:
Papac----Kajtaz---Gancev----Salihamidzic
-----------Hadzidjulbic---------------
Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Velež
ajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
**** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit! realno ako pogledamo statistisku sansa je negdje oko 50% da uzmemo bod/bodove! u dosadasnji 14 tekma u gostima 7 puta smo se vracali neporazeni ili sa pobjedom! 2 pobjede i 5 nerijeseni! 11 bodova od 33 do sad je skupljeno u gostima, nikad odkad PL postoji nismo vise bodova u gostima skupili!zizu1991 je napisao/la:Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Veležajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion
- Titova-Juga
- Kontakt:
mikki21 je napisao/la: **** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Može mi neki klub biti ne znam koliko drag,ali protiv Veleža ne mogu navijati.
Nadam se sutrašnjoj pobjedi u Tuzli!
Nadam se sutrašnjoj pobjedi u Tuzli!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
to je konstatacija! sad dali ja mislim da im treba pustit to je sasvim druga stvar! netreba nikom nista pustat ,treba posteno odigrat do kraja pa sta bude bude, pobjedit ako moze, ako nemoze cestitat ljudima na pobjedi i zdravo, netreba nikom sadaku djelit jer je ni nama niko nedjeli, znamo to kad smo se sami spustili u federalnu! i kad je naj nevaznija tekma, bile pripreme ili neznam sta je se nadam da ce dobit, pa tako i sad!Titova-Juga je napisao/la:mikki21 je napisao/la: **** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit!
Pa šta je ovo, karitas ili nogometno natjecanje
mikki21 je napisao/la:**** treba ljudima za opstanka, nedobiju li nas to je to sto se opstanka tice! ako im odkinemo bod ili sva tri nece nam nikad ljudi oprostit! realno ako pogledamo statistisku sansa je negdje oko 50% da uzmemo bod/bodove! u dosadasnji 14 tekma u gostima 7 puta smo se vracali neporazeni ili sa pobjedom! 2 pobjede i 5 nerijeseni! 11 bodova od 33 do sad je skupljeno u gostima, nikad odkad PL postoji nismo vise bodova u gostima skupili!zizu1991 je napisao/la:Na stranici Slobode gori, a vi stavljate piku i ostalu ekipu u Veležajmo ljudi o tekmi u Tuzli, Tuzlaci su nabrijani, očekuju pun stadion
steta je jedino da imamo samo 6 pobjeda, 4 nerijesena i 4 poraza na domacem terenu! ni pola tekma na domacem terenu nismo dobili!
cak su ekipe kao leotar,kozara i rudar prijedor nosili bod/bodove iz mostara! to je za mene porazavajuca cinjenica, u gostima smo imali vrlo solidnu sezonu ali na domacem terenu smo medju najlosijim u ligi! meni je to indikacija da nemamo dosta dobru ekipu da upravljamo tekme na domacem terenu i da nam je puno lakse u gostima jer se to od ekipe i neocekiva i mozemo cekat prilike iz kontre, koje ocigledno znamo odradit! ja mislim da ce to sve puno bolje izgledat sljedece sezone kad se malci uigraju i da ce berba bodova na domacem terenu bit puno bolja nego ove sezone! normalno sa preduslovom da ekipa ostane na okupu uz 2-3 ciljana pojacanja! jedan jak korpulentan centarfor i jedan kreativac na sredini ala zaim su nam potrebni! uz ta dva pojacanja i danasnji kadar koji se vrti u i oko prvi 11 ja mislim da ima materijala za neku borbu za evropu sljedece sezone!
Ne mozemo ni mi njima oprostit kad su nas u zadnjoj utakmici prije rata dobili za prvaka ..
Nista treba se boriti , al ne sad ko da moramo dobit , bod je dovoljan
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
Ali sad im je dosao strucnjak ibrakovic, inace expert trenerskog zanata- covjek knjigu izdao
Nek pobijedi bolji i nek bude dosta golova
Ali sad im je dosao strucnjak ibrakovic, inace expert trenerskog zanata- covjek knjigu izdao
We Are the Borg. You Will be Assimilated. Resistance is Futile.
Borg je napisao/la:Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
kakva bolan filijala zrinjskog. otišli igrači za parama kad im je istekao ugovor. Niko iz Tuzle ne može zrinjski smislit. Prvi put čujem ovakvu vrstu izvale.
Drug moj, ako je to istina što si naveo, to je politika uprave. A znaš šta se dešava između navijača pomenutih klubova .Borg je napisao/la:Ma nije mi draga nesto ta sloboda, ali ne zbog nekih stvari od prije rata, nego sto su od postanka ove premier lige djelovali kao filijala zrinjskog, sa dosta sumnjivih rezultata, i odlazaka slobodinih najboljih igraca u zrinjski
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Za sve navijače Veleža. Momci nema potrebe da raspravljate da li treba dati bodove Slobodi ili ne. Prvo mi nikoga ne molimo za bodove, a ako je to neko i rekao to je bila zajebancija. Niko nije tražio od Zeničana bodove, ali ljudi su dokazali prijateljstvo dva grada i pustili tekmu, što nikada neće biti zaboravljeno.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
Sutra ha pobijedili ha izgubili, nema veze. Samo nek je pošteno, Sloboda ako ne bude mogla sutra ništa neka ispadne. Sloboda nije šupački klub kako je zadnjih par dana pokušavaju prikazati.
Moj respect i simpatije premna Veležu su postojale i prije a postojaće i nakon sutrašnje tekme bez obzira šta se desi.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Sloboda je Velez pokrala 1987.
Gosk je slao **** da puca na Velez 2006.
Kome li ga zavalit do yaya?
Mislim da Sloboda bi mozda to i znala cijeniti a onim ciganima iz Gabele treba zakucat zadnji ekser u kovceg na putu za 2 ligu.
Mislim da Sloboda bi mozda to i znala cijeniti a onim ciganima iz Gabele treba zakucat zadnji ekser u kovceg na putu za 2 ligu.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
MostaracVelezovac je napisao/la:Sloboda je Velez pokrala 1987.
Slazem se , sramota je ono bila u Gabeli ona tuca , treba ih poslat u nepovrat ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ne, nego treba biti VELIKI klub i na djelu a ne samo na papiru, te igrati svaku utakmicu na pobjedu bez obzira da li ona u tom momentu jeste ili nije potrebna.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Sretno rođeni!!!
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.