FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

footballFan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la footballFan » 19 maj 2012, 14:33

harry_90 je napisao/la:Fino od Ibrakovica,samo se nadam da nije dao navijacima Sarajeva ili Zeljeznicara kojih ima dosta u Lukavcu :lol:

Vrijeme da kanton stane iza Slobode,jer smijesno je sta se vise radi sa kluba..nekoliko jakih biznismena je dovoljno da dignu Slobodu iz sivila u koje je upala i da ne borimo se vise za opstanak u ligi,vec za prvenstvo ili europska takmicenja..
druze nemoj da mislis da tih navijaca zelje i sarajeva ima toliko u lukavcu..to je samo par maloumnika ;) ..evo ja prvi volim slobodu,i cesto budem na tekmama,imama par prijatelja iz tz koji su bili u fukarama,a i moj najbolji jaran je dugo bio clan fukara....a lukavac je sigurno u ovim teskim vremenima na strani slobode,barem ljudi koji vole sport i nisu kompleksasi...dovoljno govori o tome i zadnja dva slobodina karantina koji si platili privatnici iz lukavca...VOLI OVAJ GRAD SLOBODU-TO JE SIGURNO!!!! pozz

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 maj 2012, 14:47

footballFan je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Fino od Ibrakovica,samo se nadam da nije dao navijacima Sarajeva ili Zeljeznicara kojih ima dosta u Lukavcu :lol:

Vrijeme da kanton stane iza Slobode,jer smijesno je sta se vise radi sa kluba..nekoliko jakih biznismena je dovoljno da dignu Slobodu iz sivila u koje je upala i da ne borimo se vise za opstanak u ligi,vec za prvenstvo ili europska takmicenja..
druze nemoj da mislis da tih navijaca zelje i sarajeva ima toliko u lukavcu..to je samo par maloumnika ;) ..evo ja prvi volim slobodu,i cesto budem na tekmama,imama par prijatelja iz tz koji su bili u fukarama,a i moj najbolji jaran je dugo bio clan fukara....a lukavac je sigurno u ovim teskim vremenima na strani slobode,barem ljudi koji vole sport i nisu kompleksasi...dovoljno govori o tome i zadnja dva slobodina karantina koji si platili privatnici iz lukavca...VOLI OVAJ GRAD SLOBODU-TO JE SIGURNO!!!! pozz
Lijepo od tebe sto navijas za Slobodu,to se cijeni ;) i ja sam nesto da je neko platio iz Lukavca za karantin igraca Slobode,ali nisam zelio nista da pisem,da se ne bih izvalioo :) dolazis li sutra na utakmicu ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 maj 2012, 14:49

Ibraković izgleda pravi manager :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 maj 2012, 14:53

footballFan je napisao/la:druze nemoj da mislis da tih navijaca zelje i sarajeva ima toliko u lukavcu..to je samo par maloumnika ;) ..evo ja prvi volim slobodu,i cesto budem na tekmama,imama par prijatelja iz tz koji su bili u fukarama,a i moj najbolji jaran je dugo bio clan fukara....a lukavac je sigurno u ovim teskim vremenima na strani slobode,barem ljudi koji vole sport i nisu kompleksasi...dovoljno govori o tome i zadnja dva slobodina karantina koji si platili privatnici iz lukavca...VOLI OVAJ GRAD SLOBODU-TO JE SIGURNO!!!! pozz
jedini maloumnik si ti.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 19 maj 2012, 14:58

za tekmu jos uvijek ne znam da li dolazim...jer ne znam da li imam s kim doci,jer zavisim od jos par ljudi.... :D
a to za maloumnike sam vjerovatno pretjerao,svako ima pravo navijati za koga hoce,ali ja bar ne shvatam navijanje za zelju i sarajevo,kad je sloboda 10km odavde...i toliki lukvcani igrali gore,basic,kuduzovic,sabanovic,sad mali bektic-ibrakovic trener....to je nesto sto te tjera da jos vise pratis slobodu!!!!

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 maj 2012, 15:01

Pa isto tako, zasto da navijas za Slobodu, ako imas Radnicki u Lukavcu?

Nisi vjerovatno pretjerao, nego si pretjerao, bez vjerovatno.

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 19 maj 2012, 15:05

ja nisam ni u jednoj navijackoj skupini....nego kad mogu da gledam neki klub sa tk,ja to i uradim,bila to buducnost,sloboda,zvijezda,gradina,radnicki.....naravno da mi je moj grad na prvom mjestu,i znam vrlo dobro i stanje u radnickom,ali sad ti kazem dugo pratim i slobodu i jako mi je drago zbog ove situacije sad.kad sve mirise na opstanak....znaci pratim sve klubove iz tk,ali soloboda je medju njima sigurno najveci klub!!!

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 19 maj 2012, 15:06

Hamo pipa ne mozes poredit Radnicki i Slobodu...govorimo o timovima iz Premier lige i kada se o tome radi glupo je navijati za klub sa kojim nemas nikakve veze kao sto je Zeljo ili Sarajevo, a Sloboda ti pred nosom ali svako ima svoj izbor.

Radnicki ako se ne varam neki dan izgubi od Mladosti iz Soline :lol: Zato je bolje razvijati Slobodu i Zvijezdu ha ja...ne moramo protiv sebe uvijek ;)

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 19 maj 2012, 15:10

jel se to odnosi na mene ili na ovog iznad??? :D
ja znam vrlo dobro da je radnicki uzeo titulu,i poznajem sve igrace radnickog(nekad sam s njima trenirao) i znam da je svakom mladom igracu iz tk ponos otici u slobodu na probu ili zaigrati gore....tako da tu rivalstvo vise nije bitno
znam da je gradina uztela titulu u prvoj ligi,da se zvijezda lagano stabilizuje,da buducnost vise nema ambicije....ali sloboda je glavni klub iz tk,i to mora da se prati...

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 19 maj 2012, 15:13

Pa eto, nije jos sigurno da Sloboda i Radnicki nece igrati u istoj ligi. Naravno da bih volio da Sloboda obezbjedi opstanak, ali ne moze se neko etiketirati kao maloumnik zato sto ne navija za klub koji mu je geografski blizi. Nema to nikakvog smisla.

Sretno i Gradini i Radnickom i Zvijezdi i Slobodi i uzdravlje :)

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 19 maj 2012, 15:16

kazem ti da sam tek nakon tvog posta shvatio da sam se malo zanio....cinjenica da ne volim sarajevo ko klub je vjerovatno i uticala na moju izjavu.....sve u svemu sse nadam da ce sloboda uspjeti,odnosno vjerujem da hoce.....i znam da ce ibrak sl sezone dovesti "svoje igrace"....i da ce se boriti za evropu....tako bar juce prica!!

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 19 maj 2012, 15:21

SaltBoY je napisao/la:Znali ko hoceli sutra biti sjever otvoren ?
Nece bit otvoren ide se na D
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 19 maj 2012, 15:32

Zbog kršenja Kodeksa ponašanja N/FSBiH i davanja izjava u medijima NK Široki Brijeg je kažnjen sa 1.000 KM, baš kao i njihov predsjednik Zlatan Mijo Jelić, ali sa 300 KM. Istu svotu će platiti i potpredsjednik Olimpica Faruk Hadžović, te trener Slobode Abdulah Ibraković.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 maj 2012, 15:34

sta ovo sve tekme pomjerene na 17.00 pa haman i nasa...

a dere euforija ko sto dugo nije, tacno ljudi izvlace salove, dresove, kape, zastave ne znaju ni oni vise odakle hahaha

defitivno ovaj tuzlanski fenomen je cudan :mrgreen: nije ovo prvi put da nas ubjedljivo najvise ima kad je najteze( od gostovanja u Orasju, preko domace tekme sa Slavijom te sezone, pa evo ovo sad) . najbolji kad je najteze.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 maj 2012, 15:39

footballFan je napisao/la:za tekmu jos uvijek ne znam da li dolazim...jer ne znam da li imam s kim doci,jer zavisim od jos par ljudi.... :D
a to za maloumnike sam vjerovatno pretjerao,svako ima pravo navijati za koga hoce,ali ja bar ne shvatam navijanje za zelju i sarajevo,kad je sloboda 10km odavde...i toliki lukvcani igrali gore,basic,kuduzovic,sabanovic,sad mali bektic-ibrakovic trener....to je nesto sto te tjera da jos vise pratis slobodu!!!!
Jaraniko,navijati za Zelju nije stvar geografije,nego filozofije. Davno receno!
A svako ko prati fudbal jednostavno mora simpatisati i Slobodu kao jedan pravi radnicki klub,klub iz naroda.
Jedino sto je raju odbilo od kluba su silne spletke bivsih ljudi u upravi i oko nje,menadzeri i stranacki rivaliteti.
Vidicete kako ce to izgledat nagodinu,samo ako Davud uspije uspostavit upravu i akose Ibrak okrene vise lokalnoj djeci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 maj 2012, 15:40

Najbitnije je da sutra odigramo punom snagom i pobijedimo. A onda ćemo razmišljati o posljednjem kolu i Slaviji. Tada ćemo tačno znato šta moramo uraditi da ostanemo u ligi – kaže trener Abdulah Ibraković, koji s pomoćnicima Midhatom Memiševićem, Enverom Hukićem i Mirzom Hadžićem “ne spava” kako bi ekipa što bolje bila pripremljena za utakmicu.

Navijači također pripremaju bogat program podrške svojim ljubimcima, pogotovo što je riječ o posljednjoj utakmici sezone. Što se sada uradi – uradit će se. Do iduće sezone, adio!

Sutra će kapije Tušnja biti širom otvorene za sve ljubitelje nogometa. Svi na Tušanj, podrška Slobodi i – zajedno do pobjede. Nedjelja, 20. maj u 17 sati. Sudi Goran Paradžik (Ljubuški).

Sto sporo vrijeme prolazi u pm :evil:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 19 maj 2012, 16:17

Tušanj će biti premali za navijače Slobode: Hoće li sjever biti otvoren?
http://www.sportin.ba/vijesti.aspx?id=31772
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

SaltBoY
Kontakt:

Post Postao/la SaltBoY » 19 maj 2012, 16:46

Sva prica oko grba me je navela da malo experimentisem evo par slika :

slika
slika
slika
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 maj 2012, 17:36

Samo se jarac uklapa, a ja i dalje mislim da su slani bunari najbolji ili nešto radničko ili čak TE :mrgreen:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 19 maj 2012, 18:13

Koza je jaka al ubio me bog ak kontam sto ptica ova? :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.