Druga Liga - grupa Jug

Bistrik
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2012, 11:56

veritassolumveritas je napisao/la:
remistarmo je napisao/la:sto ovaj veritassolumveritas lupa ko maksim po diviziji.U mostaru je najlakse igrati,nema incidenata sto mogu i sudije a i timovi potvrditi.da bih se spasilo Posusje od ispadanja ,prave se zamke za Lokomotivu.Nije Lokmotiva sama duzna savezu,ima jos ekipa iz druge lige koje duguju ali ih savez ne suspenduje.
razumijem da je lokomotiva tvoja ekipa pa je braniš (što je sasvim normalno, jer vjerovatno da i nekoga sa kupresa pitaš, kako je gostovati na kupresu, vjerovatno bi kuprešaci rekli da je gore najlakše igrati, da nema nikakvih pritisaka itd.) ali treba biti malo objektivniji i priznati da je lokomotiva jedan od "najgorih" domaćina s dalakeko najlošijim terenom u ligi, i kakve veze ima klub posušje sa tim što lokomotiva nije platila savezu, ako nemate uvjete a očito da nemate uvjete da igrate ovu ligu, izvolite igrat treću ligu s jasenicom, blagajem itd
pa znaš koliko bi onda oni trebali izbaciti timova koji su dužni savezu? od PL pa sve do ove lige. i od tebe je malo licemjerno prozivati samo Lokomotivu a ne i ostale klubove.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 18 maj 2012, 12:07

benfica1923 je napisao/la:
Kevin je napisao/la:cirkus liga :)

Zanimljivija liga nego ona 1.federacije,gdje je teski lopovluk i namjestanje.Ovdje ako nista svako kolo bude nerjeseni utakmica,pobjeda gostiju,a sudjenje je 50:50,za raliku od one sramote,gdje jedva izvuces zivu glavu sa gostovanja.
ma ja se zajebajem..al ima scena ko za cirkusa..
prva ova kad je kasnije golman gruda na utakmicu u livno :lol: :lol: :lol:

itd itd..

zaletit cu se u nedjelju u grude pogledat grude-tomislav ako mi se dadne
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 18 maj 2012, 12:15

Hans je napisao/la: Ja sam u prethodnom svom postu namijenjenom tebi samo naveo cinjenice (za 2. i 3.), a u vezi 1., ne mozes rec da je 3 metra usao, pa znas li ti koliko je to??? A igrac uopce nije daleko od ostalih igraca pored sebe, 3 metra - nikako, jer da je 3 metra, vec bi prosao polukrug, a sudac bi ga 100% vidio.
Netko je dobro rekao, ovo je 3. liga 100 i neke lige svijeta, nije mi jasno otkud ideja da klubovi imaju extra svlacionice ovo ono, a premier liga nam je u banani.
Btw. Troglav nije preuredjivao svoje svlacionice dugo vremena, jel to znaci, kad su zadnji put preuredjivane, da su bile najbolje u državi, ako ne i sire?
što se tiče penala, ja sam vam predočio činjenice zbog čega penal nije trebo biti priznat a sad je vaša stvar hoćete li prihvatit te činjenice ili ne
opet ti o svlačionicama, nitko ih nije spominjao dok ih ti nisi prvi spomenuo, samo sam rekao da je teren daleko najlošiji u ligi, i da boljih "travnjaka" ima u trećoj ligi, i netrebaju sve ekipe imat ekstra svlačionice kao što naprimjer ima brotnjo, al bi trebale barem imat svlačionice koje zadovoljavaju osnovne higijenske uvjete
Zadnja izmjena: veritassolumveritas, dana/u 18 maj 2012, 12:23, ukupno mijenjano 2 puta.

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 18 maj 2012, 12:22

Bistrik je napisao/la: pa znaš koliko bi onda oni trebali izbaciti timova koji su dužni savezu? od PL pa sve do ove lige. i od tebe je malo licemjerno prozivati samo Lokomotivu a ne i ostale klubove.
neprozivam ja samo lokomotivu, pravila bi trebala vrijediti za sve ekipe, i ako nemaš uvjete za nastupat u ligi izvoli igrat nižu ligu a ako nemožeš ni to, onda ugasi klub i gotovo, i prebaci se u neku drugu djelatnost u kojoj ćeš možda moći normalno funkcionirati

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 18 maj 2012, 13:45

...Kantonalni savez iz Posušja, koji vodi takmičenje, nema listu strijelaca, pa su klubovi i simpatizeri uskraćeni za taj podatak....

slika
Hayley <3

Hans
Kontakt:

Post Postao/la Hans » 18 maj 2012, 13:51

Hans je napisao/la: Ja sam u prethodnom svom postu namijenjenom tebi samo naveo cinjenice (za 2. i 3.), a u vezi 1., ne mozes rec da je 3 metra usao, pa znas li ti koliko je to??? A igrac uopce nije daleko od ostalih igraca pored sebe, 3 metra - nikako, jer da je 3 metra, vec bi prosao polukrug, a sudac bi ga 100% vidio.
Netko je dobro rekao, ovo je 3. liga 100 i neke lige svijeta, nije mi jasno otkud ideja da klubovi imaju extra svlacionice ovo ono, a premier liga nam je u banani.
Btw. Troglav nije preuredjivao svoje svlacionice dugo vremena, jel to znaci, kad su zadnji put preuredjivane, da su bile najbolje u državi, ako ne i sire?
što se tiče penala, ja sam vam predočio činjenice zbog čega penal nije trebo biti priznat a sad je vaša stvar hoćete li prihvatit te činjenice ili ne
opet ti o svlačionicama, nitko ih nije spominjao dok ih ti nisi prvi spomenuo, samo sam rekao da je teren daleko najlošiji u ligi, i da boljih "travnjaka" ima u trećoj ligi, i netrebaju sve ekipe imat ekstra svlačionice kao što naprimjer ima brotnjo, al bi trebale barem imat svlačionice koje zadovoljavaju osnovne higijenske uvjete
Ne, ti si prvi spomenuo svlacionice, ne bi ih ja spominjao da ti nisi, ali opet citiram autora ovog komentara: "ovo je 3. liga 100 i neke lige svijeta, zar ocekujete nesto bolje?", to i ja tebe pitam...
Sad idem na put, tako da ti necu moc odgovarat na besmislene postove ;)

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2012, 14:19

Bistrik je napisao/la: pa znaš koliko bi onda oni trebali izbaciti timova koji su dužni savezu? od PL pa sve do ove lige. i od tebe je malo licemjerno prozivati samo Lokomotivu a ne i ostale klubove.
neprozivam ja samo lokomotivu, pravila bi trebala vrijediti za sve ekipe, i ako nemaš uvjete za nastupat u ligi izvoli igrat nižu ligu a ako nemožeš ni to, onda ugasi klub i gotovo, i prebaci se u neku drugu djelatnost u kojoj ćeš možda moći normalno funkcionirati
slažem se sa tobom samo bi ja smislio nešto da se netraži mnogo toga za najniži rang takmičenja... mada ako čemo realno i ova liga je amaterska.

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 18 maj 2012, 16:38

premier liga ...igraci do 25
2 rang........igraci do 23
3 rang igraci do 21..
4 rang amaterski.... pa ko voli nek izvoli

jer sta ce igrac preko 25 god u ovoj famoznoj premier ligi, kad tesko moze zaradit za normalan zivot

ili ako hoce ovi premierligasi strarije od 25 nek je uslov da ima minimum 5 nastupa za neku repku ( moze i nepal ) :)

iako nema veze s realnoscu...et "naum mi palo"

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 18 maj 2012, 18:09

jasta je napisao/la:premier liga ...igraci do 25
2 rang........igraci do 23
3 rang igraci do 21..
4 rang amaterski.... pa ko voli nek izvoli

jer sta ce igrac preko 25 god u ovoj famoznoj premier ligi, kad tesko moze zaradit za normalan zivot

ili ako hoce ovi premierligasi strarije od 25 nek je uslov da ima minimum 5 nastupa za neku repku ( moze i nepal ) :)

iako nema veze s realnoscu...et "naum mi palo"
o moj Bože! :roll:
Sloga Uskoplje

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 18 maj 2012, 18:53

i ja kazem....nije veci cirkus nego sto imamo danas

od premier lige zavisi ko ce ispasti iz druge lige jug :)

malo si preozbiljno shvatio izgleda hehe

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 19 maj 2012, 11:42

Hans je napisao/la: Ne, ti si prvi spomenuo svlacionice, ne bi ih ja spominjao da ti nisi, ali opet citiram autora ovog komentara: "ovo je 3. liga 100 i neke lige svijeta, zar ocekujete nesto bolje?", to i ja tebe pitam...
Sad idem na put, tako da ti necu moc odgovarat na besmislene postove ;)
ako su ti moji komentari besmisleni nemoj ni odgovarat na njih, jednostavno ih zanemari, jer nije mi cilj prepirat se sa nekim na ovom forumu... i nemoj iznositi neistine, vrati se malo na prijašnje posteve i pogledaj tko je prvi spomenuo svlačionice (mada to toliko nije ni važno) ja sam samo rekao da je teren najlošiji u ligi svlačionice nisam bio ni spomenuo
a što se tiče 3 lige 100 i neke lige svijeta, zašto ne očekivat nešto bolje, uvijek treba težiti nečem boljem zar to nije smisao života, pa šta bi vi da ovakva situacija bude i za dvadeset godina da se ništa nepromjeniti, pa pogledajte ciprane prije deset godina bili su u rangu malte i sličnih zemalja a sad redovno igraju ligu prvaka, uvijek se može bolje i treba težiti tome

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 19 maj 2012, 14:11

Troglav - Kupres (Tabak, Velić, Vrdoljak)

:lol: :roll:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 maj 2012, 15:08

Čujem da ovi možda neće doći. Levatine seljačke.

Ako ne dođu, 3-0 par forfe za Troglav. Ali ajde, nije da nismo navikli. slika
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 19 maj 2012, 15:14

ne bi ni ja da sam na njihovom mjestu, em ste im uzeli tri boda jesenas, em sude suci ni manje ni više nego iz livna.
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 maj 2012, 15:16

Daj ne kenjaj više o toj utakmici.

A za suce, hm, eto baš je namješteno da se navlači za Troglav, koji doma daje 5,25 golova po utakmici. :roll:
Hayley <3

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 19 maj 2012, 15:35

cuj iz livna...zar moze to po nekom pravilniku ako ga i ima....da sude sudije iz grada odakle dolazi jedna od ekipa

al realno ko god da sudi ne mogu ovi kupresovci meda....iovako ionako 1

al regularnosti radi ( mozda grijesim ) :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 maj 2012, 15:46

Nema pravila koje to zabranjuje, koliko sam upoznat - samo se to rijetko dešava.
Hayley <3

veritassolumveritas
Kontakt:

Post Postao/la veritassolumveritas » 19 maj 2012, 16:43

koliko ja znam dopušteno je da sudi sudac iz općine odakle je domaćin utakmice, ako je gost iz iste ili susjedne općine, koliko se sjećam pavić je svirao troglavu u kamešnici

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 19 maj 2012, 18:50

Sloga 2 (Jurina, Vrljić)
Sloga 0

bez par igrača smo igrali danas, gosti nemoćni, a izgleda da im se jako žuri na LP :mrgreen:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 maj 2012, 19:13

NK Troglav - HNK Kupres 2-0 (0-0)

Jedva, muka Isusova. Apsolutna dominacija, lopta neće u gol, penal nesviran početkom drugog, i u jeku napada Troglava penal - čist - za vodstvo. Kasnije je promašeno još nekoliko jako izglednih prilika, a Troglav je kod 0-0 u jedinoj prilici gostiju čistio loptu s crte.

Uff, kako sam se prevario u prognozi.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []