Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa "Jug"
igman - klis 3 - 1
prvi 20 minuta 3 gola "domacina" i kasnije stali....isto ko protiv tomislava
bravo !!! za Lokose !!jasta je napisao/la:igman - klis 3 - 1
hehe ma lokosi ostaju najvjerovatnije....kad i skim igra posusje
-
plavobijeli
- Kontakt:
Omoj TROGLAVE jeli ovo moguće, što god bliže kraju mi lošiji i lošiji,a šta će biti kad nam dođe Duvno i Kamešnica a da ne govorim o gostovanjima, a trener namje izgubljen i nevlada situacijom i jedina nam je šansa da na kraju ovi čitlučani izgube jednu tekmu ili dvi što nije nemoguće.Nek nam je bog u pomoći.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Kako ste igrali danas?plavobijeli je napisao/la:Omoj TROGLAVE jeli ovo moguće, što god bliže kraju mi lošiji i lošiji,a šta će biti kad nam dođe Duvno i Kamešnica a da ne govorim o gostovanjima, a trener namje izgubljen i nevlada situacijom i jedina nam je šansa da na kraju ovi čitlučani izgube jednu tekmu ili dvi što nije nemoguće.Nek nam je bog u pomoći.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
2:0,očekivali su 15 komadaSirAlexFerguson je napisao/la:Kako ste igrali danas?plavobijeli je napisao/la:Omoj TROGLAVE jeli ovo moguće, što god bliže kraju mi lošiji i lošiji,a šta će biti kad nam dođe Duvno i Kamešnica a da ne govorim o gostovanjima, a trener namje izgubljen i nevlada situacijom i jedina nam je šansa da na kraju ovi čitlučani izgube jednu tekmu ili dvi što nije nemoguće.Nek nam je bog u pomoći.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
remistarmo
- Kontakt:
dok se liga vodila iz Livna,sva desavanja su se blagovremeno objavljivala ,imali su redovno listu strijelaca itd.badblueboylivno je napisao/la:...Kantonalni savez iz Posušja, koji vodi takmičenje, nema listu strijelaca, pa su klubovi i simpatizeri uskraćeni za taj podatak....
- benfica1923
- Kontakt:
Stolac-Kamesnica 2:1 pobjeda domacina..........Kazu jedna od posljednji utakmica ovoga kluba,al necemo im dozvoliti da nam i ovo malo jada uzmu.....klubovi u Hercegovini lagano tonu vec odavno,Brotnjo,Posusje,Stolac,a kako je krenulo mozda i Gabela,Capljina zbog zadnje namjestene utakmice pod istragom prijeti im izbacivanje iz lige,kako sam cuo ova zadnja nekolika mjeseca nedaju Visicima nista para sto zasluzuju.......Sramota i jadi......zar ce im primjer biti ovi omladiniski pogoni Stoca sto ih imamo od limaca do juniora gdje su skoro svi pa prvi........sutra svi u Tomislav da vidite kako igraju talenti od kojih nece nista biti za koju godinu....zalosno,jadno al istninito....sretno svima u nastavku nadam se da cete izacii bolji i jaci....SAMO JAKO!!!
Samo da kazem za suce koji su sudili Troglavu, mislim da je glavni iz Tomislavgrad, a ta 2 grada se ne vole bas >.< nisam bio na utakmici pa ne znam kakvo je bilo sudjenje, ali eto, nema se tko zalit, jedino zbog tog jednog penala, ali ako je TL dominirao, sve ok 
-
remistarmo
- Kontakt:
Turbina-Posusje odgodjeno za nedelju u 17 sati
sta je sa stocem??? ma godinama se ovdje gase ekipe pa nista hehe...ostace i oni...
ne mogu se sjetiti da se neko ugasio u blizoj proslosti..
eee mogo...soko iz dreznice ( ako se iko sjeca te ekipe )
ako se " pogase " svi sto najavljujete ostade nesretni klis u ligi hehe
mah taj tvoj nesretni Klis nije ni zasluzio da ostane .Danas sam pratio taj gradski derbi . Zaista nevjerojatna razlika izmedju 2 kluba.Jedan klub ( Igman ) bez riječi igraju momci , jedino što se može čuti je ona standardna fudbalska priča , bez oštre igre , od noge do noge dok s druge strane sramota ( Klis ) psuju kako sudiji , tako i izmedju sebe , u par navrata ulaze i u konflikt sa suparničkim igračima bez ikakve potrebe , s obzirom na sve ono što sam vidio od te ekipe Klisa , nisu ni zaslužili da ostanu u ovom rangu .Kantonalna liga pa izvolite .Uostalom nemaju ljudi ni svoj stadion i ko zna kada će ga imati.
Ja se sjecam Sokola iz Dreznice. Bas sam neki dan pokusavao naci sta se desilo sa njimajasta je napisao/la:sta je sa stocem??? ma godinama se ovdje gase ekipe pa nista hehe...ostace i oni...
- badblueboylivno
- Kontakt:
Soko, ne Sokol. 
2009-10 su igrali zadnji put pa se raspali, mislim i prije kraja sezone.
Hayley <3
ma slazem se....nisu oni toliko ni losiji od nekih ekipa....mada su nespremni do bola....ne mogu 20 minuta normalnog tempa izdrzat....
igman je fina ekipa....poprilicno iskusna za ovaj rang takmicenja
solidna posjeta danas ( samo cini mi se ono sve klishani dosli haha )
golmani obje ekipe primali malo je rec bizarne golove
igman je fina ekipa....poprilicno iskusna za ovaj rang takmicenja
solidna posjeta danas ( samo cini mi se ono sve klishani dosli haha )
golmani obje ekipe primali malo je rec bizarne golove
pa znam, nego kako cu rec, Sokoabadblueboylivno je napisao/la:Soko, ne Sokol.
- badblueboylivno
- Kontakt:
- slogauskoplje
- Kontakt:
da baš prije utakmice sa Slogombadblueboylivno je napisao/la:Soko, ne Sokol.
je Tabak je iz Tomislavgrada, a Velić i Vrdoljak su iz Livna. A Vrdoljak čak nema nikakve veze sa Troglavom, on se tek prije dva dana doselio u Livno.Hans je napisao/la:Samo da kazem za suce koji su sudili Troglavu, mislim da je glavni iz Tomislavgrad, a ta 2 grada se ne vole bas >.< nisam bio na utakmici pa ne znam kakvo je bilo sudjenje, ali eto, nema se tko zalit, jedino zbog tog jednog penala, ali ako je TL dominirao, sve ok
Sloga Uskoplje
-
plavobijeli
- Kontakt:
Suci ove naše tekme su bili vrlo nebitan čindbenik u ovoj utakmici i publika je bila vrlo nezadovoljna sa njima jer nisu dosudili jedan očigledan penal za domaćina i oba su poluvremena ranije završili.Po meni su bili vrlodobri rekao bih da su profesinalno odradili ne baš tešku utakmicu u kojoj su igrači Troglava bili psihološki totalno nepripremljeni i računali su da će biti dovoljno da ovi dođu i da sami sebi daju golove.Kupres je u utakmicu ušao jako napaljen i borben da neizgubi sa puno razlike-svaka im čast na učinjenom,a našima da se trgnu dok nije prekasno.Troglav nije primio već dvije dospjele plaće i dosta su nezadovoljni sa radom uprave koja im obećava brda i doline kao valjda isve druge.
kakvi su rezultati.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.