Bolje ti je nista ne govori ...RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ti si jedan od veoma malog broja, objektivnih i dobrih komsija.RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Cuj ovog pacenika.. Ma svi ste vi isti, muka vam je kad se spomene prezime Osim, pa cak i kad radi za dobrobit vaseg kluba.. Ako iko moze uticati na UEFU, ili na ovu nasu komisiju da predje preko roka od 31.3 onda je to Ivica Osim.. Jos vama treba pure da budete veliki klub, a ne mahalaski klub za bogacenje pojedinaca...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Nisam ni mislio govoriti za druge, ja sam se samo licno zahvalio ako bude ista konacno od ovoga.HZ_ilidzaa je napisao/la:Bolje ti je nista ne govori ...RedDevilS je napisao/la:Ja ga nikad nisam pljuvao, a ako je po ovome gore navedenom Ivica hvala ti od srca iskreno ovo samo ja licno govorim za ostale pitare ne znam.![]()
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Curva_SUD
- Kontakt:
Ako mi imamo postovanja prema Hasetu i ostalim legendama Sarajeva.. onda i vi možete imati barem malo postovanja prema Ivici i našim legendama!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- bistrikboy
- Kontakt:
Ne radi on za dobrobit njiihovu vec pragmatican kakav,hvala bogu,i jeste covjek zeli da oni koji igrom izbore europu na kraju i igraju u njoj,istog sam i ja misljenja i trebao bi biti svako ko voli fudbalBaja_Zvjerka je napisao/la:Cuj ovog pacenika.. Ma svi ste vi isti, muka vam je kad se spomene prezime Osim, pa cak i kad radi za dobrobit vaseg kluba.. Ako iko moze uticati na UEFU, ili na ovu nasu komisiju da predje preko roka od 31.3 onda je to Ivica Osim.. Jos vama treba pure da budete veliki klub, a ne mahalaski klub za bogacenje pojedinaca...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
- Blagoje Bratić
Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
- inacefindecko
- Kontakt:
druže, bez ikakve ljutnje, al ti iskrivljuješ istinu:Alen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
A dolje u tekstu skroz drugo pise da je rekao direktor FK SA.Selimović je rekao otprilike ovako:I mi smo tako nešto u medijima pročitali. A ovaj novinar izmisli naslov da više ljudi procita.
Svaka čast Ivici,ali ako on nama pomaže, možete onda misliti kolko je tek Željezničmaru pomogao. Pa samo ovo sad suđenje u širokom dovoljno govori. Vidjelo se da je željo jači od širokog, ali im je sviro...
- I mi imamo to ili barem slično saznanje - kaže direktor FK Sarajevo.
Ovdje se ne spominje da je to on pročitao u medijima, već da ima SAZNANJE.
drugo, ne možeš pričat šta je Selimović rekao otprilike jer nisi bio kad je davao izjavu, tako i tu u usta ubacuješ riječi njemu.
Zašto ne možete da podnesete da vam čovjek pomaže, pa nije on balavac kao ovi što ga mrze i što se mrze (mislim na obje strane) pa da sa toliko godina pokušava što više nauditi Sarajevu. Imam osjećaj da kad se priča o komitetu, to se zamišlja kao jedna kancelarija gdje radi Ivica Osim. Pa nije to tako, ima brojnih ljudi važnih u tom komitetu koji se pitaju o tim stvarima, jest on glavni, al brojne stvari on nije uključen.. Drugo, vi se ljutite na Željovca što vam je "lafo" naudio, a nijedan nema dokaza da je to tačno, a vaš Gracić i ostale "legende" koje pokušavaju uništiti Sarajevo vas uništavaju, al tome se ne pridaje značaj, jer je i to garant komitet kriv?
Čovjek je legenda, htjeli vi to ili ne, al koliko vidim vi ne prihvatate ni pomoć jer nemate sopstveno mišljenje, već mišljenje grupe! Grupa da misli da je FK Sarajevo plavo, pojedinci bi to prihvatili jer nemaju razvijen mozak da samostalno postave činjenice. (ne mislim na ovog kojeg citiram, i mislim također i na navijače Želje)
Što se tiče Sarajeva, šta god da komitet odluči, kriv je Osim, pljuvali ste po njemu, neda licencu, pa on je vakav, nakav, a tu je ustvari bio Gracić problem. Sad kad vam Osim pomaže opet ne valja i Avaz je to pogrešno protumačio..
Tačno je da je željo najjači u ligi,ali za nijansu je jači od sirokog,sarajeva,borca,olimpica,zrinjskog.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
Željo-Sarajevo 1-0(najsretniji gol u historiji fudbala)/ 2-2 ;
Željo-Široki 1-2 / 1-0 ;
Željo-Olimpic 1-0 (u finišu) / 0-0 ;
Željo-Borac 3-0(za zelenim stolom) / 1-0 ;
Željo-Zrinjski 3-3 / 0-0
Ponavljam željo jeste najkvalitetnija ekipa lige, sto pokazuje i br.bodova i bolji međusobni duel od većine ekipa iz vrha,naravno i od ovih levata tipa leotar,kozara...osim travnika, ali to su NIJANSE-dovoljno govore ovi rez.gore navedeni. Tako da je ovih 10-ak bodova vise od sirokog ili 15-ak od SARAJEVA nerealno,što je pokazo i derbi gdje željezničar bio za nijansu bolji i to iz razloga sto su gonili rez.,kasnije nakon 2-2 FK SA je više napadalo...
Željo je u ovoj mini tabeli sakupio 19 bodova, a vi 7-8 nisam siguran i možete maksimalno 10-11. Željo ima bolju gol razliku nego što je ijedna ekipa u ligi dala golova. Vidim da si opterećen Željom i nisam se htio javljati, al' si me povukao za tastaturuAlen1987 je napisao/la:Tačno je da je željo najjači u ligi,ali za nijansu je jači od sirokog,sarajeva,borca,olimpica,zrinjskog.Blagoje Bratić je napisao/la:Ma da sudije su nam svirale i na koševu i svuda,pa mislim smješno najbolja smo ekipa u ligi i zasluženo smo Šampioni i osvajači kupa,to su svi rekli koji se imalo razumiju u fudbal i koji su realni,tu nema puno priče i pustite sudije da rade svoj posao,ovaj sudac u Širokom je odsudio perfektno utakmicu evropski.
Željo-Sarajevo 1-0(najsretniji gol u historiji fudbala)/ 2-2 ;
Željo-Široki 1-2 / 1-0 ;
Željo-Olimpic 1-0 (u finišu) / 0-0 ;
Željo-Borac 3-0(za zelenim stolom) / 1-0 ;
Željo-Zrinjski 3-3 / 0-0
Ponavljam željo jeste najkvalitetnija ekipa lige, sto pokazuje i br.bodova i bolji međusobni duel od većine ekipa iz vrha,naravno i od ovih levata tipa leotar,kozara...osim travnika, ali to su NIJANSE-dovoljno govore ovi rez.gore navedeni. Tako da je ovih 10-ak bodova vise od sirokog ili 15-ak od SARAJEVA nerealno,što je pokazo i derbi gdje željezničar bio za nijansu bolji i to iz razloga sto su gonili rez.,kasnije nakon 2-2 FK SA je više napadalo...
Na kraju krajeva jedina ekipa u ligi koja ima bolji međusobni omjer sa Željom je Zrinjski i to 3:3 na Grbavici i 0:0 u Mostaru.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Navijac sam FKS i jedan od onih koji ne podrzava ovu Upravu.Uveli su jednoumlje u klub,popljuvali sve i otvorili front sa svima koji ne misle njihovom glavom.
Nijedan transfer nije uradjen u njihovom periodu.Rezervni golman i trener kostaju klub toliko da smo od tog novca mogli isplatiti igrace kojima dugujemo lovu i zbog kojih necemo dobiti licencu.Svi su protiv nas a MI najvise.
Nijedan transfer nije uradjen u njihovom periodu.Rezervni golman i trener kostaju klub toliko da smo od tog novca mogli isplatiti igrace kojima dugujemo lovu i zbog kojih necemo dobiti licencu.Svi su protiv nas a MI najvise.
Ako ne dobijemo licencu, ova uprava onda nema šta tražiti. Ako nisu sposobni da obezbjede klubu izlazak u Evropu bilo rezultatski ili da ispune uslove za izlazak onda nema fajde od njih, jer nismo mi Ruadar (bez uvrede) pa da nam je primarni cilj ostanak i igranje u premier ligi.
U novi boj ...
Eto kao sada je Osim nazvao ljude u UEFA kao čovjek od velike karijere u evropskim okvirima i rekao šta bi on htio. Oni su svi stali mirno i ispunili Želje velikom Osimu. Uz to na istu molbu iz Srbije kaznili su i savez i dva kluba, da bi im pomjerili rokove.
Ustvari, istina je da taj Osim nema nikakve velike zasluge u evropskim okvirima. Vodio je za evropske uslove ispodprosječne ekipe (neka se niko ne ljuti), nije primirisao ligama petice, ni bilo kakvom velikom trofeju.
Da se razumijemo, volio bih da nam Osim može srediti licencu jer je očigledno da nam treba sva pomoć ovog svijeta. Očigledno je da ovi koji vode FKS nisu baš vispreni i da je jedina odgovornost na njima. Čekali su da isteknu rokovi, optuživali su druge, govorili nama kako rokovi ne postoje i sada svi strepimo. Nadam se najboljem, a ako sve ne uspije neka se kupe iz kluba.
Ustvari, istina je da taj Osim nema nikakve velike zasluge u evropskim okvirima. Vodio je za evropske uslove ispodprosječne ekipe (neka se niko ne ljuti), nije primirisao ligama petice, ni bilo kakvom velikom trofeju.
Da se razumijemo, volio bih da nam Osim može srediti licencu jer je očigledno da nam treba sva pomoć ovog svijeta. Očigledno je da ovi koji vode FKS nisu baš vispreni i da je jedina odgovornost na njima. Čekali su da isteknu rokovi, optuživali su druge, govorili nama kako rokovi ne postoje i sada svi strepimo. Nadam se najboljem, a ako sve ne uspije neka se kupe iz kluba.
Sta im je svirao u Sirokom majke ti? Sto pljujete tudje uspjehe bez veze?Alen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
Druga stvar,nije Svabo klosar tipa Blekica,Usanovica ili inog lopova pa da nesto steli.Pa jesi li ikad pitao nekog starijeg o bivsim legendama naseg fudbala sta su i kakvi su ljudi.
Samo neka je neko drugi kriv,pa serem se ja na ovu upravu ako ostanemo bez licence,kao sto neko rece ne svidja mi se jednoumlje i to sto ne smijes ni konstruktivno kritikovati njen rad...
- Curva_SUD
- Kontakt:
Citav život nesto bacate u kontruAlen1987 je napisao/la:Naslov u avazu-Direktor FK SA:Osim se založio da dobijemo licencu.Curva_SUD je napisao/la:Eto.. pa vi njega pljujte na svakim vasim utakmicamaMU'MIN T.M. je napisao/la:http://www.****/sport/fudbal/9 ... vropu.html
Nikad vam nista ne valja...
Pomirite se jednom s' tim da je ŽELJEZNIČAR za klasu bolji od svih klubova u PL!
I da nam Ivica Osim ne treba za to!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR
- theprodigy
- Kontakt:
hoce biti kakav stream danas?
Kakav je Jović stručnjak znat ćete danas jer svakog igrača Zvijezde poznaje u detalje.Dobar stručnjak sa prosječnom ekipom bi danas mogao pobijediti Zvijezdu ako je poznaje kao Jović.Sarajevo je ekipa za respekt i svaki rezultat osim pobjede je poraz trenera.
- molotovljev
S obzirom na sve probleme i poteskoce sa kojima se nova uprava susretala,a isto tako s obzirom na
ambicije i zeljom za stabilizacijom kluba i sve ono sto su do sada uradili na promociji kluba,
sa moje strane ova uprava i ovi momci i dalje imaju moju punu podrsku.
Vjerovatno bi (dosadasnje uprave) bez problema dobili licencu,zamazali oci navijacima,a kasa bi ostala prazna.
Putujuci na relaciji Sarajevo-Budimpesta,u madjarskom gradu Pećuh,ugledah grafit FCS i HZ.
ambicije i zeljom za stabilizacijom kluba i sve ono sto su do sada uradili na promociji kluba,
sa moje strane ova uprava i ovi momci i dalje imaju moju punu podrsku.
Vjerovatno bi (dosadasnje uprave) bez problema dobili licencu,zamazali oci navijacima,a kasa bi ostala prazna.
Putujuci na relaciji Sarajevo-Budimpesta,u madjarskom gradu Pećuh,ugledah grafit FCS i HZ.
F.K.SARAJEVO
Bez obzira na licencu licno kod mene ova uprava ima jos kredita, treba dat jos vremena tj. iducu sezone gdje se mora donijet jedan trofej jer sta bi bilo postignuto ako bi sad otisli opet bi sve bilo po starom i bivsi ljudi bi se vratili ponovo u klub a znamo svi kako je bilo imali su 15 godina i 1 titula a ovim sezona-dvije kako su u klubu i odma bi da se skidaju glave 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...