Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Da imam para dao bih,al posto nemam i posto zivimo gdje zivimo,gdje uglavnom vecina stanovnistva moze si priustiti samo ono osnovno za zivot,mi nismo u mogucnosti pomoci toliko,al neko ko prima tolike pare ,a ko ima 4 razreda osnovne i jedva abecedu zna,bi sigurno to mogao uciniti.
Znaci ti podrzavas da se toliki novci daju,pa slobodno mogu reci uzalud,jer je smijesno kako neki igraci koriste taj novac,po 15 auta ispred kuce,20 bazena,10 stanova itd.
Malo se zapitaj da li je bolje tom nekom igracu smanjiti platu 30% i umjesto 15 auta da kupi 5 i sa druge strane tih 30% dati nekome kome je to potrebno ili ?
Znaci ti podrzavas da se toliki novci daju,pa slobodno mogu reci uzalud,jer je smijesno kako neki igraci koriste taj novac,po 15 auta ispred kuce,20 bazena,10 stanova itd.
Malo se zapitaj da li je bolje tom nekom igracu smanjiti platu 30% i umjesto 15 auta da kupi 5 i sa druge strane tih 30% dati nekome kome je to potrebno ili ?
- King Kenny
- Kontakt:
@xardas ocigledno nisi razumio @Narina
.
Djelujes mi po tim postovima jako "zelen", fudbal je biznis i iz godine u godinu to prelazi sve granice,napisao sam vec da fudbaleri koji igraju na vrhunskom nivou trebaju dobijati vece plate,javne su licnosti i sl. al sve ima svoje granice.
Sad ce mnogi reci "pa sto ti nisi fudbaler" pa ne mozemo svi biti.
Uostalom pitaj nekog gradjevinarca koji se ljeti przi po krovovima na +40 da li je 420 hiljada eura realna plata za nekog fubalera,pitaj nekog doktora koji studira do 30 g za platu od 2000 mjesecnu,pitaj nekog inzinjera pa vidi sta ce ti reci.
Uvijek su fudbaleri (ovi TOP) bili elita i dobro placeni i to je OK al ne treba ici u krajnost,ionak nam je svijet crno-bjeli
i sve je vise super bogatih na racun onih koji nemaju za bibera
.
edit:Hvala Bogu pa se ti nista ne pitas,ne pisi o necemu o cemu nemas pojma.
Djelujes mi po tim postovima jako "zelen", fudbal je biznis i iz godine u godinu to prelazi sve granice,napisao sam vec da fudbaleri koji igraju na vrhunskom nivou trebaju dobijati vece plate,javne su licnosti i sl. al sve ima svoje granice.
Sad ce mnogi reci "pa sto ti nisi fudbaler" pa ne mozemo svi biti.
Uostalom pitaj nekog gradjevinarca koji se ljeti przi po krovovima na +40 da li je 420 hiljada eura realna plata za nekog fubalera,pitaj nekog doktora koji studira do 30 g za platu od 2000 mjesecnu,pitaj nekog inzinjera pa vidi sta ce ti reci.
Uvijek su fudbaleri (ovi TOP) bili elita i dobro placeni i to je OK al ne treba ici u krajnost,ionak nam je svijet crno-bjeli
i sve je vise super bogatih na racun onih koji nemaju za bibera
edit:Hvala Bogu pa se ti nista ne pitas,ne pisi o necemu o cemu nemas pojma.
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
Drinin Vuk bijaše, a Monolog?
Ti si ga prokužio kao Drininog vuka, a ja nešto kužim Goldya.
No neka ga zard' mene. 

Ovo bi neki pametni ljudi nazvali oportunitetnim troškom. Dok bi on hranio gladne (usput rečeno bez neke velike dodane vrijednosti) zapostavio bi sopstveni razvoj, što je ipak veći gubitak. Još uvijek je bolje da čim više ljudi ima internet, a da se broj gladnih povećava, jer da nema interneta, u ovakvim demografskim uvjetima na razini svijeta, tu glad ne bi imao ko zaustaviti.Xardas je napisao/la: umjesto sto svakodnevno citas i pises o tim fudbalerima koji ne vrijede i ne zasluzuju koliko zaradjuju kako bi bilo da se diskonektujes sa neta i iznos pretplate doniras gladnima?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vodi ga kuci, ako ti ne smetaArnelinho je napisao/la:Drinin Vuk bijaše, a Monolog?Ti si ga prokužio kao Drininog vuka, a ja nešto kužim Goldya.
No neka ga zard' mene.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
hehe lijepo receno, toliko lijepo da bi se cak mogao i sloziti(naravno moglo bi se argumentirati i suprotno),ali isto tako akumulacija kapitala je potrebna i da je nije bilo nikad ne bi bilo inudstrijske revolucije ni neta nit bi mi po vascijele dane raspravljali kolka Ibrina plata treba biti.... i bilo bi vise gladnih.....mozda bi bas narin i king gladovali...Arnelinho je napisao/la:Drinin Vuk bijaše, a Monolog?Ti si ga prokužio kao Drininog vuka, a ja nešto kužim Goldya.
No neka ga zard' mene.
Ovo bi neki pametni ljudi nazvali oportunitetnim troškom. Dok bi on hranio gladne (usput rečeno bez neke velike dodane vrijednosti) zapostavio bi sopstveni razvoj, što je ipak veći gubitak. Još uvijek je bolje da čim više ljudi ima internet, a da se broj gladnih povećava, jer da nema interneta, u ovakvim demografskim uvjetima na razini svijeta, tu glad ne bi imao ko zaustaviti.Xardas je napisao/la: umjesto sto svakodnevno citas i pises o tim fudbalerima koji ne vrijede i ne zasluzuju koliko zaradjuju kako bi bilo da se diskonektujes sa neta i iznos pretplate doniras gladnima?
@king kakko je to ibra bogat na neciji tudji racun jel on to nesta ukro?
@narin ne trazim od tebe pare nego vrijeme da volontiras jedno 2 sata dnevno u korisit gladnih? sta kazes, evo ja imam jedan plac, zemlja stoji prazna, mogli bi ti i king doci svaki po dva sata dnevno da to malo okopate i posadite sta ? i to ce biti zajednicki prilog nas trojice gladnima?
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Vieira vs Keane nekada duel na terenu sada duel rijecima.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... valry.html
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... valry.html
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
Viera smara iskreno,ne zato sto je iz Citya,da me neko ne shvati pogresno,ali dok united nije preuzeo vrh sutio je,onda kad je united preuzeo 1 mjesto poceo je sa pricama kako se unitedu pomazu i onda je opet se usutio kad je city osvojio titulu,ocitu mu treba medijske paznje kao i vecini igraca koji su otisli u penziju,kao peleu,maradoni itd.

Dres za 2012/2013
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Definitivno , klubovi iz Manchestera ulaze u iducu sezonu sa najgorim dresovima 
Zar im nece nike biti sponzor iduce sezone?
Iskreno ne svidja mi se,bolji su mi ovi sadasnji dresovi Citya. Ali eto,nadam se samo da nece sada poceti "vidi vasih,ko kuhinjski stolnjaci itd".
Svako ima pravo na svoje misljenje
.
Iskreno ne svidja mi se,bolji su mi ovi sadasnji dresovi Citya. Ali eto,nadam se samo da nece sada poceti "vidi vasih,ko kuhinjski stolnjaci itd".
Svako ima pravo na svoje misljenje
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
izbacic grb i sponzora, izgleda kao svaka majica za izlazak u grad
to se zove retro momakQUARESMA 18<<< je napisao/la:izbacic grb i sponzora, izgleda kao svaka majica za izlazak u grad
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sad svi furaju retro, hebes to onda
Nike je od 2013/2014Narin je napisao/la:Zar im nece nike biti sponzor iduce sezone?
Svako ima pravo na svoje misljenje.
Ovo nije dres za iducu sezonu.Ova majica se pojavila na Blue Moon od jednog forumasa i 100 % je fake.Za iducu sezonu ce se pravit dresovi po zelji navijaca.Svako ko je posjetio oficijelnu stranicu Manchester Cityja je mogao predloziti kako bi volio da izgleda dres za iducu sezonu.I ja sam sudjelovao u tome ali cisto sumnjam da ce moj prijedlog proci.m1x je napisao/la:
Dres za 2012/2013
To sam i ja upravo htio da kazem , fake je 100% , ipak prvak eng zasluzuje puno ljepsi izgled dresa ... Nego evo sad nezvanicno i Celzi ukljucuje u utrku za Eden Hazarda , samo ne vidim razlog zasto i zbog cega ce im on ako su vec angazovali Marka Marina koji igra istu poziciji kao Eden... Ako se zaista odluce i dovedu Hazarda umjesto CIty.a onda Marin ce da presjedi citavu sezonu na klupi celzija ... A ako city ne uspijed dovesti hazarda onda treba ici na Bale.a , jer su se sada sanse povecale za dovodjenje i njega a i modrica 
Ma ljudi nadju neke slike i onda tvrde nesto a nisu provjerili.Isto neki dan ona prica sa Suna o prelasku Ibrahimovica u City za neku ludu platu a u Milanu niko o tome ne zna nista.Sto se mene tice ja sam zadovoljan sa ovim timom Cityja i po meni ne bi bio razocaran i da ostane ovakvo stanje.Postoji samo jedan problem kod Cityja a to je plan B.To je ono kad ne ide kroz sredinu.Pa bi zbog toga npr Bale bio dobar ili Hazard.Modrica bi ja volio da vidim u dresu Cityja nego ista ali ne vjerujem da ce od toga sta bit.A i da se popuni komsijska svlacionica.Aleksandar,Stefan,Edin i Luka.Koja bi to klapa bila.Ali jedno su zelje drugo realnost.Lucryler je napisao/la:To sam i ja upravo htio da kazem , fake je 100% , ipak prvak eng zasluzuje puno ljepsi izgled dresa ... Nego evo sad nezvanicno i Celzi ukljucuje u utrku za Eden Hazarda , samo ne vidim razlog zasto i zbog cega ce im on ako su vec angazovali Marka Marina koji igra istu poziciji kao Eden... Ako se zaista odluce i dovedu Hazarda umjesto CIty.a onda Marin ce da presjedi citavu sezonu na klupi celzija ... A ako city ne uspijed dovesti hazarda onda treba ici na Bale.a , jer su se sada sanse povecale za dovodjenje i njega a i modrica
Ovaj mali hazard bas je marketinska lutkica , samo mami paznju , sve vuce za nos , a da me sad neko pita i ponudi mi Bale.a obje rucke bi prihvatio...tevezito je napisao/la:Ma ljudi nadju neke slike i onda tvrde nesto a nisu provjerili.Isto neki dan ona prica sa Suna o prelasku Ibrahimovica u City za neku ludu platu a u Milanu niko o tome ne zna nista.Sto se mene tice ja sam zadovoljan sa ovim timom Cityja i po meni ne bi bio razocaran i da ostane ovakvo stanje.Postoji samo jedan problem kod Cityja a to je plan B.To je ono kad ne ide kroz sredinu.Pa bi zbog toga npr Bale bio dobar ili Hazard.Modrica bi ja volio da vidim u dresu Cityja nego ista ali ne vjerujem da ce od toga sta bit.A i da se popuni komsijska svlacionica.Aleksandar,Stefan,Edin i Luka.Koja bi to klapa bila.Ali jedno su zelje drugo realnost.Lucryler je napisao/la:To sam i ja upravo htio da kazem , fake je 100% , ipak prvak eng zasluzuje puno ljepsi izgled dresa ... Nego evo sad nezvanicno i Celzi ukljucuje u utrku za Eden Hazarda , samo ne vidim razlog zasto i zbog cega ce im on ako su vec angazovali Marka Marina koji igra istu poziciji kao Eden... Ako se zaista odluce i dovedu Hazarda umjesto CIty.a onda Marin ce da presjedi citavu sezonu na klupi celzija ... A ako city ne uspijed dovesti hazarda onda treba ici na Bale.a , jer su se sada sanse povecale za dovodjenje i njega a i modrica
Ma ne treba vam puno.Meni je Barry najslabija karika u ekipi ne znam što da bezveze trošite na krila pare kad već imate dobrih igrača,ali s Mancinijem se nikad ne zna.tevezito je napisao/la:Ma ljudi nadju neke slike i onda tvrde nesto a nisu provjerili.Isto neki dan ona prica sa Suna o prelasku Ibrahimovica u City za neku ludu platu a u Milanu niko o tome ne zna nista.Sto se mene tice ja sam zadovoljan sa ovim timom Cityja i po meni ne bi bio razocaran i da ostane ovakvo stanje.Postoji samo jedan problem kod Cityja a to je plan B.To je ono kad ne ide kroz sredinu.Pa bi zbog toga npr Bale bio dobar ili Hazard.Modrica bi ja volio da vidim u dresu Cityja nego ista ali ne vjerujem da ce od toga sta bit.A i da se popuni komsijska svlacionica.Aleksandar,Stefan,Edin i Luka.Koja bi to klapa bila.Ali jedno su zelje drugo realnost.Lucryler je napisao/la:To sam i ja upravo htio da kazem , fake je 100% , ipak prvak eng zasluzuje puno ljepsi izgled dresa ... Nego evo sad nezvanicno i Celzi ukljucuje u utrku za Eden Hazarda , samo ne vidim razlog zasto i zbog cega ce im on ako su vec angazovali Marka Marina koji igra istu poziciji kao Eden... Ako se zaista odluce i dovedu Hazarda umjesto CIty.a onda Marin ce da presjedi citavu sezonu na klupi celzija ... A ako city ne uspijed dovesti hazarda onda treba ici na Bale.a , jer su se sada sanse povecale za dovodjenje i njega a i modrica
Luka može doći da grije klupu s Edom,Aleksandrom i Stefanom
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Chelseaovo osvajanje LP samo jos uvecava cityjev uspjeh...jer kao lako je osvojiti PREMIERSHIP u losoj konkurenciji...sada vidimo da ta konkurencija nije bila nimalo losa , naprotiv!
Jedan od konkureneta koji je ostao 20-ak bodova iza Cityja-Chelsea, nadigrao je citavu Evropu!
Jedan od konkureneta koji je ostao 20-ak bodova iza Cityja-Chelsea, nadigrao je citavu Evropu!
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.