FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Evo pogledah intervju sa TV1 sad.Sef rece da su svi igraci pod ugovorom,to me pravo obradovalo,znaci i Nyema je produzio.Ima li ko info vise na koliko?
SLOBODA NAVIJAČIMA
- KB-TM87
- Kontakt:
pa vjerovatno još godinu, mada opet ponavljam, 99% ide Nyema, ima ponuda, kao i za Bogija i Kvesu...ennis je napisao/la:Evo pogledah intervju sa TV1 sad.Sef rece da su svi igraci pod ugovorom,to me pravo obradovalo,znaci i Nyema je produzio.Ima li ko info vise na koliko?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Zanimljivo ce biti vidjeti Jamaka sa svim onim sljivama na glavi... Mogli bi on i svraka da lete iz zelje zbog razbijanja amarove kafane neku noc.
Najvise mi je zao sto nece biti Tife i Zb..
Jel na kraju odluceno da Tribun bend bude?
Jel na kraju odluceno da Tribun bend bude?
- kosewsko hill
- Kontakt:
Evo sad s treninga, opuštajuća atmosfera,igrači malo "ševe" bacili.. glavne atrakcije bile Amarovo pašče koje je veće od Stanića
i Lazo koji je došao da čestita igračima i stručnom štabu
Ovaj jedan penzioner do mene se uspaničio " nemoj njega više Boga ti Amare" 

Željo - My first love!!!
Jel mu ona Doga pas?kosewsko hill je napisao/la:Evo sad s treninga, opuštajuća atmosfera,igrači malo "ševe" bacili.. glavne atrakcije bile Amarovo pašče koje je veće od Stanićai Lazo koji je došao da čestita igračima i stručnom štabu
Onaj ruzni

- Blagoje Bratić
Plava doga i to je kupio s ciljem zato što je plava doga. 

- kosewsko hill
- Kontakt:
hahaha jeste.. kaže jedan lik "ono samo Amar može kupiti"Narin je napisao/la:Jel mu ona Doga pas?kosewsko hill je napisao/la:Evo sad s treninga, opuštajuća atmosfera,igrači malo "ševe" bacili.. glavne atrakcije bile Amarovo pašče koje je veće od Stanićai Lazo koji je došao da čestita igračima i stručnom štabu
Onaj ruzni

Željo - My first love!!!
-
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:pa vjerovatno još godinu, mada opet ponavljam, 99% ide Nyema, ima ponuda, kao i za Bogija i Kvesu...ennis je napisao/la:Evo pogledah intervju sa TV1 sad.Sef rece da su svi igraci pod ugovorom,to me pravo obradovalo,znaci i Nyema je produzio.Ima li ko info vise na koliko?
Za Nyemu je vrlo moguce da ode negdje uz dobru ponudu a sto se tice Kvesica on ne ide nigdje 100%, trenutno ima ponuda od jednog kluba iz Srbije od 600.000 eura al Amar nece ni da cuje da ga pusti za tako male pare (ovo je 100% provjereno). Proslo je vrijeme kada su igraci odlazili iz Zelje za 50.000 kao sto su Stilic i Dzeko samo da bi pojedinci u bivsoj upravi uzeli sebi pare.
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la:pa vjerovatno još godinu, mada opet ponavljam, 99% ide Nyema, ima ponuda, kao i za Bogija i Kvesu...ennis je napisao/la:Evo pogledah intervju sa TV1 sad.Sef rece da su svi igraci pod ugovorom,to me pravo obradovalo,znaci i Nyema je produzio.Ima li ko info vise na koliko?
Za Nyemu je vrlo moguce da ode negdje uz dobru ponudu a sto se tice Kvesica on ne ide nigdje 100%, trenutno ima ponuda od jednog kluba iz Srbije od 600.000 eura al Amar nece ni da cuje da ga pusti za tako male pare (ovo je 100% provjereno). Proslo je vrijeme kada su igraci odlazili iz Zelje za 50.000 kao sto su Stilic i Dzeko samo da bi pojedinci u bivsoj upravi uzeli sebi pare.

Joj kad vidjeh Lazu noge mi se odsjekle 

- istina1981
- Kontakt:
U gradskom derbiju pionira NASI tukli njihove sa 4:0.
Vec sam napisao ali nije zgoreg da ponovim...
Vec sam napisao ali nije zgoreg da ponovim...
FORZA ZELJO !!!
- storm_raider
- Kontakt:
Hoce li biti kakav stream braco, noga mi je u gipsu...? 

Sport je lijek za tijelo i duh.
-
- Kontakt:
Sutra ce na tribinama biti i bivsi nasi igraci Jahic, Dzeko, Stilic i Sehic mislim da ih treba sve redom prozvati i tako odati priznanje i njima i da ne zaboravim naseg Lazara
Hajde Lazare Hajde Lazare !!!

- istina1981
- Kontakt:
DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sutra ce na tribinama biti i bivsi nasi igraci Jahic, Dzeko, Stilic i Sehic mislim da ih treba sve redom prozvati i tako odati priznanje i njima i da ne zaboravim naseg Lazara![]()
I zamoliti ih da nas pojacaju za Evropu osim Lazu naravno

FORZA ZELJO !!!
- fanatic1991
- Kontakt:
ma moze i Lazoistina1981 je napisao/la:DARE_DEVIL_SA je napisao/la:Sutra ce na tribinama biti i bivsi nasi igraci Jahic, Dzeko, Stilic i Sehic mislim da ih treba sve redom prozvati i tako odati priznanje i njima i da ne zaboravim naseg Lazara![]()
I zamoliti ih da nas pojacaju za Evropu osim Lazu naravno

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Ako nije bilo:
Navijači se mole da dođu obučeni po dres-kodu Želje, odnosno u plavim ili bijelim majicama, kako bi tribine stadiona Grbavica bile u punom znaku šampiona i osvajača Kupa, a ceremonija proslave što grandioznija.
Ovosezonski oproštaj sa navijačima, bar što se Premijer lige tiče počinje u 17:00 sati, kada će na teren sarajevskog stadiona izaći izabranici Amara Osima i tim Kozare. Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, slijedi spektakl na Željin način, kazali su nam iz kluba.
Navijači se mole da dođu obučeni po dres-kodu Želje, odnosno u plavim ili bijelim majicama, kako bi tribine stadiona Grbavica bile u punom znaku šampiona i osvajača Kupa, a ceremonija proslave što grandioznija.
Ovosezonski oproštaj sa navijačima, bar što se Premijer lige tiče počinje u 17:00 sati, kada će na teren sarajevskog stadiona izaći izabranici Amara Osima i tim Kozare. Nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, slijedi spektakl na Željin način, kazali su nam iz kluba.
- istina1981
- Kontakt:
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
ima i ona "kad je bal nek se i kraljica trese"istina1981 je napisao/la:I to sto kazes. Kad je dernek ne i hala gorima moze i Lazo

Refik Sabanadzovic napokon skinuo Konjica sa BHT-a, i on je vjerovatno u Sarajevu zbog tekme i proslave sutra
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Ejnur, Hrammm1921, kontra, Konzerva, Mana, Ramirez i 55 gostiju.