FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Tragično jeste da klub kao Chelsi osvoji Lp.Narednih godina BAyern, BArselona i Real imaće problema da igraju protiv bunker sa kojim se suočavaju u skoro svakoj utakmici.Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.Kvalitet večeras nije pobjedio već antifudbal.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Centre forward je napisao/la:Sinko tebe treba Hodži vodit'vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
ne šalji ga meni...
FORZA MARŠAL !!!
- BluesForever
- Kontakt:

Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Sudbina je cudna stvar , bolji ste bili svaka cast .FRANK RIBERY je napisao/la:Tragično jeste da klub kao Chelsi osvoji Lp.Narednih godina BAyern, BArselona i Real imaće problema da igraju protiv bunker sa kojim se suočavaju u skoro svakoj utakmici.Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.Kvalitet večeras nije pobjedio već antifudbal.
Al zasluzio je i Chelsea i igraci Drogba , Lampard , Terry da osvoje LP !
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
@gero Kao navijača te 100% kontam,isti takav sam bio 2003 kad smo ispali u polufinalu od Juvea i tadašnjeg antifudbala koji su svi vidjeli u finalu,samo sa tuzlakom se ne slažem vidjećeš kad te prodje osjećaj od tekme da nije fer prema plavcima.
Glavu gore kad ste preživjeli 1999 i United ovo je pussey smoke
Glavu gore kad ste preživjeli 1999 i United ovo je pussey smoke

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Koga vas? Odakle si? Iz Medjedje? Pa nije Medjedja igrala finale. Bajern je razvalio Celzi iz Londona a ne Medjedju.. To su oni a ne vi..BluesForever je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prije 24 h je bilo da cete nas razvalit...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
,prvo skocite pa recite hop...
![]()
![]()
![]()
Nepodnosim "Mi, Vi, Oni, Nas, Vas".. Hajmo malo ozbiljnosti a obdaniste ostavi kod kuce...
To nije do protivnika onda? Zamisli 30 šuteva, 20 kornera imaš i ne zabiješ gol?FRANK RIBERY je napisao/la:Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.
Šteta! Bolji tim je izgubio!
Otkad ti pratiš fudbal drago dijete?
Engleskoj repki najveći uspjeh na EP polufinale, dok Švabe imaju tri osvojena i još 3 puta izgubili u finalu.
Da ne pričam dalje... Engleska liga je najbolja i najgledanija zato što se tu najviše para obrće. Sve su tu strani vlasnici. I materinu pi**u bi prodali...
A što se tiče odnosa Engleza i Nijemaca večeras...
7 Švaba u prvom timu Bayerna protiv 2 Engleza u prvom timu Chelsea. Jel ti sad jasno? Nema tu ni E od engleskog fudbala. Sve su to postale pare nažalost, al' što je još žalosnije Chelsea je večeras bio nula. Sramota da prvak Evrope bude klub koji ne pređe centar cijelu utakmicu...

WTF?vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()

Otkad ti pratiš fudbal drago dijete?
Engleskoj repki najveći uspjeh na EP polufinale, dok Švabe imaju tri osvojena i još 3 puta izgubili u finalu.
Da ne pričam dalje... Engleska liga je najbolja i najgledanija zato što se tu najviše para obrće. Sve su tu strani vlasnici. I materinu pi**u bi prodali...
A što se tiče odnosa Engleza i Nijemaca večeras...
7 Švaba u prvom timu Bayerna protiv 2 Engleza u prvom timu Chelsea. Jel ti sad jasno? Nema tu ni E od engleskog fudbala. Sve su to postale pare nažalost, al' što je još žalosnije Chelsea je večeras bio nula. Sramota da prvak Evrope bude klub koji ne pređe centar cijelu utakmicu...

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Antifa sa usklicnikomANTIFA ! je napisao/la: Sudbina je cudna stvar , bolji ste bili svaka cast .
Al zasluzio je i Chelsea i igraci Drogba , Lampard , Terry da osvoje LP !

Zasluzio je Celsi, al´ mozda nekad tamo, veceras su bili kukavicije jaje i zato nikad, ama bas nikad ne mogu reci da je ovo zasluzeno.
Vom Jäger zum Gejagten
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
jest, i Justina Biebera slusa cijeli svijet zato jer je muzicki genije....vidovitadjemila je napisao/la:Onaj koji je ikada navijao za Bajern i ne zna sta je nogomet.Drago mi je samo zato sto su svi otpisivali Čelzi koji je jos jednom pokazao ,iako destkovan da je Engleski nogomet najbolji na svijetu i da im ne moze niko nista.Englezi imaju ono nesto sto svabe nikada nece imati u glavama i zato su superiorni u ovoj igri.Zato Englesku ligu citav svijet gleda, a Bundes liga nije ni peta trenutno po prenosima u svijetu.Jer imaju srce.Neka su opalili prepotentne kretene ....volim nego 3 plate da mi das...![]()
![]()
- Centre forward
- Kontakt:
To sam napis'o i na temi Chelsea.Chelsea nije vcr zasluzio finale al' jest po svemu sto su prikazali i zadnjih par godina.U potpunosti se slazem da su igrci koje si nabrojo zasluzili finale.Al' zvijezde nisu bile naklonjene veceras.Za dublju analizu nemam snage.Lose mi je bilo jer smo vcr igrali loptu a prosli na ovakav nacin al Bože moj.
@Hodza ma pomogni mu uz Boziju pomoc, prijeko mu je potrebna.
@Sema Bvb teska srca moram ovo rec, al' svaka ti je na mjestu
@Hodza ma pomogni mu uz Boziju pomoc, prijeko mu je potrebna.
@Sema Bvb teska srca moram ovo rec, al' svaka ti je na mjestu

Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 20 maj 2012, 00:27, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- kraljttbvb
- Kontakt:
FRANK RIBERY je napisao/la:Tragično jeste da klub kao Chelsi osvoji Lp.Narednih godina BAyern, BArselona i Real imaće problema da igraju protiv bunker sa kojim se suočavaju u skoro svakoj utakmici.Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.Kvalitet večeras nije pobjedio već antifudbal.
Nemojte krivce traziti nigdje drugo, osim u svojim redovima. gomez je morao veceras dati bar jedan gol. Da je dao bar jedan u prvih pola sata, ovi bi se morali otvoriti i onda ne bi bilo bunkera i antifudbala. roben je imao priliku da pogodi iz penala. Sto nije pogodio - nije kriv antifudbal. Imali ste 30 suteva i 20 kornera. Sto iz 30 suteva niste uspjeli dat vise od jednog gola - nije kriv antifudbal.
Svi ste hvalili gomeza i napadali one koji su govorili da lik daje golove samo protiv Freiburga, Hofeinhaima i ostale buranije. Jaca tekma - pusalgin, lika nema na mapi.
Ni meni se ne svidja ona Celzijeva igra, ali ste imali sansu da ih isprasite i niko vam nije kriv do vi sami...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Tragično je da smo izveli 20 kornera od kojih nije bilo ništa a primili smo gol iz prvog kornera za Chelsea.FRANK RIBERY je napisao/la:Tragično jeste da klub kao Chelsi osvoji Lp.Narednih godina BAyern, BArselona i Real imaće problema da igraju protiv bunker sa kojim se suočavaju u skoro svakoj utakmici.Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.Kvalitet večeras nije pobjedio već antifudbal.
Tragično je to da nas Robben opet ukopa.
Tragično je da je Gomez smotan ko bandera večeras je promašio titulu.
Bili smo bolji tokom čitavih 120' min ali to ne pije vode, imali smo rezultat imali smo šanse i sve smo na kraju upropastili.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
ma joj drug,da ti znas koliko mi je mrsko pisat,pa sto me bolan prozivas,,,ma ko je reko da je ikom neko nesto trebo pustit,,,ja sam samo reko kako ovi igraju,pa to je katastrofa za fudbal,ma to ustvari nije ni fudbal ma to je viktorijaZOI84 je napisao/la:Šta je su trebali pustiti Bayernove igrace da daju gol, kad ovi nisu bili sposobni da iskoriste 20 kornera, 70% posjeda, penal, domaci teren?tuzlak2 je napisao/la:po meni je ovo katastrofa za fudbal,da ove kante osvoje ligu prvaka,a vama svaka cast,bili ste dobri i stvarali sanse,al jednostavno kad nece pa sta ces sad,,,al igrat protiv ovakvog tima koji uopste ne zeli da predje centar ipak je malo tesko,a osvajacima uopste ne zelim ni da cestitam,posto ono nije fudbal,ma ono je sramota
Chelsea je dosao do titule na isti nacin kao i Grcka do europskog trona 2004 u Portugalu,jednostavno kad te krene,krene te,zasluzili su davno titulu Lige Prvaka,pogotovo one godine kada su pokradeni u polufinalu protiv Barcelone ,vratilo se ljudima kada su najmanje ocekivali naslov,nesto slicno sto je ucinio Ivanisevic u Wimb.
Kada se gleda ova godina,onda je to daleko od zasluzenog jer je ovo antinogomet i kukavicka igra a sto je najgore od svega ovaj Di Mateo ce jos i da ispadne neki strucnjak a imao je srece kao nitko u svijetu nogometa.
Jedino mi je drago osobno zbog Drogbe jer je to velik igrac i svojim igrama je to zasluzio,no skriviti dva penala zaredom u bitnim utakmicama je ipak previse!
Kada se gleda ova godina,onda je to daleko od zasluzenog jer je ovo antinogomet i kukavicka igra a sto je najgore od svega ovaj Di Mateo ce jos i da ispadne neki strucnjak a imao je srece kao nitko u svijetu nogometa.
Jedino mi je drago osobno zbog Drogbe jer je to velik igrac i svojim igrama je to zasluzio,no skriviti dva penala zaredom u bitnim utakmicama je ipak previse!

Sad znate kako je nama bilo protiv Intera 2010-te i sad protiv ovih zabara. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
-
- Kontakt:
Ma ljudi ponosno mozemo da kazemo da je Bayern bio pa barem 10 puta bolji od novog prvaka Evrope. Drugo je sto je Bog ocigledno mislio da Chelseau treba dodijeliti titulu. Samo ne znam kako neko moze izjaviti da je ovo najbolji tim Evrope wtf ? Jesu osvojili pokal Lige Prvaka, ali su daleko od najboljeg tima, jer valjda je vec jasno da najbolji uvijek i ne pobjedjuju, primjer Bayerna veceras koji je izbacio Reala, a taj isti Real je p.okarao Barcelonu. Bio sam ubijedjen u pobjedu Bayerna, ali tokom utakmice sam vidio da se to nece desiti jer visa sila to jednostavno nije dozvoljavala.
@ Madridist
Samo ne znam zasto se ti kitis tudjim perjem, Bayern je izbacio "tvog" Reala tako da ti se uopce ne bi trebao pojavljivati ovdje i drzati neke prodike o fudbalu.
@ Madridist
Samo ne znam zasto se ti kitis tudjim perjem, Bayern je izbacio "tvog" Reala tako da ti se uopce ne bi trebao pojavljivati ovdje i drzati neke prodike o fudbalu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šteta...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.