FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
Bundesliga
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Jesam ja sam vlasnik
, govorim ti cinjenice Bayern je igrom pobijedio "tvog" Reala i to tebe ocigledno boli pa si dosao ovdje da se nasladjujes tudjem uspjehu, jer ti ocigledno nisi fan Chelsea.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@bundesliga koga sam uvrijedio?nisam ja kriv što ne znate pucat penale ko ni igrači Madrida a pobijedili ste na penale ,koji su naravno dio igre.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nisam ni rekao da si nekoga uvrijedio vec da pises gluposti 
pa nemoj čitat i kraj
a nakon svih sranj.a koje sam ja pročitao od drugova sa ovog pdf-a ja sam večeras bio pristojan
a nakon svih sranj.a koje sam ja pročitao od drugova sa ovog pdf-a ja sam večeras bio pristojan
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Glavu gore mi smo i dalje institucija za sve Engleske timove
Veceras je bog ako ga ima bio na odmoru mozda i nekad nama vrati ovu nafaku lvl 99
Veceras je bog ako ga ima bio na odmoru mozda i nekad nama vrati ovu nafaku lvl 99
Thomas Müller - Fußballgott
-
Bundesliga
- Kontakt:
Pa ko je vam kriv sto ste se k.urcili da ce Real demolirati Bayerna a oni to nisu uradili stavise desilo se suprotno. Normalno da ce ljudi malo i da zezaju kada ste na sva usta govorili o demoliranju Bayerna. Za utakmicu protiv Chelsea Bayernovi navijaci nisu govorili da ce Bayern da unisti Chelsea to je velika razlika, a igrom su ih itekako unistili.
ja sam vec cestitao simpatizerima Chelsea na tituli, mada je realno nisu zasluzili ali to je fudbal i ovakve stvari se desavaju.
ja sam vec cestitao simpatizerima Chelsea na tituli, mada je realno nisu zasluzili ali to je fudbal i ovakve stvari se desavaju.
Necu veceras ulaziti previse u diskusiju jer sam pod dejstvom alkohola, ali izgleda da ce Heynckes sam od sebe napustiti Bayern bar ako je vjerovati izjavama na SAT1.
Najvise mi je veceras bilo zao Schweinsteigera. Nadam se da ce ga psiholozi Elfa uspjeti sto prije vratiti u normalu.
Najvise mi je veceras bilo zao Schweinsteigera. Nadam se da ce ga psiholozi Elfa uspjeti sto prije vratiti u normalu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- Zenichanin
- Kontakt:
Cestitam vam bili ste bolji al titula je nasa! 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Hoću sliku Ulija!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Necu veceras ulaziti previse u diskusiju jer sam pod dejstvom alkohola
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Da se razjasni jedna stvar večeras. Cilj fudbalske igre je da se lopta ubaci u mrežu. Problem kod Bayerna je što je kompletna prva postava bježala s časova kad se to objašnjavalo. Igrači Čelzija su to gradivo očigledno veoma dobro savladali (protiv Barse 3/3, večeras 1/1). Drugo što je teško ne primijetiti, to je Robben, ove godine je pokopao sve titule koje je Bayern planirao, momka treba zaposliti na groblju Bare, strašan je. Priče o antifudbalu su samo za mediokritete, ako ste imalo pošteni, čestitajte navijačima i igračima ovog kluba koji su se lavovski borili i izborili. Sudbina se mora i zaslužiti. Čestitam Čelziju, Bayernu više sreće.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Znam da si razočaran, ali to ne znači da trebaš biti brzoplet. Jedan englez ima 5 titula LP i ispred je vas, od 4 finala sa englezima Bayern je pobjedio samo jedno ... Nego se ti isplači, pa nam se vrati među žive.don_burza je napisao/la:Glavu gore mi smo i dalje institucija za sve Engleske timove![]()
![]()
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
PA i ima Notingem forest vise od Chelsea pa jel ga to stavlja kao veci tim od Plavaca?
Thomas Müller - Fußballgott
-
Bundesliga
- Kontakt:
Ma dobro inace Liverpool posljednjih godina osvaja sve zivo i nezivoHenderson je napisao/la:Znam da si razočaran, ali to ne znači da trebaš biti brzoplet. Jedan englez ima 5 titula LP i ispred je vas, od 4 finala sa englezima Bayern je pobjedio samo jedno ... Nego se ti isplači, pa nam se vrati među žive.
Da napisem nesto iz kafane,zar je moguce da bog ,allah taj vad dozvoli ovoliku nepravdu ,zar je moguce da tim koji nije zasluzio nista osvoji ligu prvaka ,**** ga zivobt u kojem nepravda dominira. Bog ne postoji,to su samo mitovi
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
i vi ste se naosvajali trofeja u ove zadnje dvije sezoneBundesliga je napisao/la:Ma dobro inace Liverpool posljednjih godina osvaja sve zivo i nezivoHenderson je napisao/la:Znam da si razočaran, ali to ne znači da trebaš biti brzoplet. Jedan englez ima 5 titula LP i ispred je vas, od 4 finala sa englezima Bayern je pobjedio samo jedno ... Nego se ti isplači, pa nam se vrati među žive.![]()
, nemoj zivjeti u proslosti covjece nego kad ce Liverpool zaigrati Evropa Ligu ?
A i ti ga sada pretjera, Bog postoji jer je Chelsea svakako zaslužio ovu tituluPapilon20 je napisao/la:Da napisem nesto iz kafane,zar je moguce da bog ,allah taj vad dozvoli ovoliku nepravdu ,zar je moguce da tim koji nije zasluzio nista osvoji ligu prvaka ,**** ga zivobt u kojem nepravda dominira. Bog ne postoji,to su samo mitovi
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Jbg drugovi, imali ste svoje šanse, a o greškama Heynckesa ćemo drugi put.
Upravo suprotno, ovo je dokaz da postoji.Papilon20 je napisao/la:Da napisem nesto iz kafane,zar je moguce da bog ,allah taj vad dozvoli ovoliku nepravdu ,zar je moguce da tim koji nije zasluzio nista osvoji ligu prvaka ,**** ga zivobt u kojem nepravda dominira. Bog ne postoji,to su samo mitovi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Samo sam jednom u zivotu zaplakao zbog jedne utakmice, a to je bilo 5.Februara ove godine.rio_Ferdy88 je napisao/la:amerosm je napisao/la:Necu veceras ulaziti previse u diskusiju jer sam pod dejstvom alkoholaSta ti bi
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Bundesliga
- Kontakt:
Bayern 2010 osvojio duplu krunu , igrao finale LP-a , ove godine takodje igrao finale LP-a , a kad je Liverpool sta osvojio ? Prije nove ere ?SirAlexFerguson je napisao/la:i vi ste se naosvajali trofeja u ove zadnje dvije sezone
Liverpool je osvojio LP 2005. a Bayern 2001., pa ti sad pogledaj ko živi duže u prošlosti. Dakako iste te 2001. je bio međusobni duel u finalu superkupa Evrope, naravno Liverpool je pobjedio 3-2.Bundesliga je napisao/la:Ma dobro inace Liverpool posljednjih godina osvaja sve zivo i nezivoHenderson je napisao/la:Znam da si razočaran, ali to ne znači da trebaš biti brzoplet. Jedan englez ima 5 titula LP i ispred je vas, od 4 finala sa englezima Bayern je pobjedio samo jedno ... Nego se ti isplači, pa nam se vrati među žive.![]()
, nemoj zivjeti u proslosti covjece nego kad ce Liverpool zaigrati Evropa Ligu ?
Nego Burza, Notingham je bio veći klub do početka 2000 -te, ali je tada krenula revolucija Chelsija. Međutim nije to poenta, nego je poenta da Bayern ima pozitivan skor samo sa Unitedom i ti misliš da je to sve od engleske. Ima i Liverpool i Chelsea bolji skor, engleska ima i peterostrukog prvaka Evrope a Bayern to nije itd. itd.
Reprezentacija je druga stvar.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.