FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buu
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 20 maj 2012, 00:18

ipetm je napisao/la:Protokol oko proslave...

http://www.2shared.com/file/H6Y989XE/proslava-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I nije nesto
NO PYRO NO PARTY

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 20 maj 2012, 00:18

inacefindecko je napisao/la:al mora bit prolaz kroz grad sa busom i igračima..
dajte ba da to fino obilježimo!
to ne znam da li ce biti..i prosli je put bilo samoincijatavno samo sto je prosli put bio bus sa igračima a ovaj put nema busa...mada mislim da ako nas 2-3 hiljade krene da cemo obletit krug :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 20 maj 2012, 00:31

Ne može da se otvori.. može li neko u par rečenica napisati šta se nalazi u protokolu?
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 20 maj 2012, 00:33

rastafarian je napisao/la:Ne može da se otvori.. može li neko u par rečenica napisati šta se nalazi u protokolu?
Voditelj Mimo Šahinpašić pozdravni govor i najavljuje promociju svih selekcija Omladinske škole FK Željezničar, predstavljanje njihovih trenera. Izlaze na teren sa zastavicama i Nove nade !
Mažoretkinje nastupaju poslije ...
Predstavljanje gostiju, legendi i nekadašnjih igrača među kojima su Džeko, Štilić, Šehić, Jahić (ako dođu)...
Voditelj najavljuje nagradnu igru (npr. tri navijača slave sa igračima na bini titulu i dobijaju po poklon, možda šal iz fan shopa ili šampionsku majicu) i pojašnjava protokol proslave.
Minut šutnje povodom smrti dugogodišnjeg sportskog radnika Marka Kukrića Markice
Pošetak utakmice
Poluvrijeme
Voditelj emotivno najavljuje bosanskog „Placida Dominga“, opernog pjevača Ivicu Šarića, koji izvodi Tifinu „Grbavicu“ u posebnom stilu.
Nastup mažoretkinja ...
Izvlačenje sretnih dobitnika (jedna ulaznica, jedna polugodišnja i jedna godišnja)
Pošetak II poluvremena utakmica
Kraj utakmice ! Proslava počinje ...
Igrači obilaze šampionski krug, pjeva se „Ide vlak“... Navijaju dok se postavlja bina, rade zadnje finese. U podlozi himna „Mi smo Željini“ ili „Rođen s tobom da budem“...
Bina koja je postavljena 15m u terenu, sa balonima i natpisom DUPLA KRUNA, OSTALIMA ĆUNA (šala naravno) do koje se proteže plavi tepih. Pored bine stol sa peharima i medaljama.

Izlaze igrači i stručni štab, prolaze sredinom kroz špalir koje su mažoretkinje napravile i deset dječaka iz oml.škole sa zastavama na kopljima.
Dodjela medalja i pehara i obraćanje Amara i igrača.
Navijači ulaze i teren !
Iznad izlaza (zapad) postavljena improvizirana bina s koje će TRIBUN BAND održati mini koncert sa navijačkim pjesmama.

Kraj proslave !
20:00
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 maj 2012, 00:38

Buu je napisao/la:

http://www.2shared.com/file/H6Y989XE/proslava-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
I nije nesto

sta si ocekivao ? ja zadovoljna !!!

..jedva cekam govor Amara :lol:
Željeznicar za život cijeli !

krivajaš
Kontakt:

Post Postao/la krivajaš » 20 maj 2012, 00:42

likusa je napisao/la:
Buu je napisao/la:

I nije nesto

Očekivao garant da mu Edvin Po, ofarban u plavo zapjeva svoje hitove. :D
Bit će ovo odličnno, siguran sam, bitno je da se napuni Grbavica i pozdrave šampioni, zaslužili su više nego ikad ;)
" I kad nam muške uzmete živote, grobovi naši borit će se s vama"

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 20 maj 2012, 00:45

slika

ako bude ovaj insan sutra prisutan u Dolini, mislim da bi trebao dobiti ovacije zbog svoje simatičnosti i svega što je "uradio" za klub.. :D

HAJDEEEEE LAZAREEEEEEEEEEEE !
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 20 maj 2012, 00:56

Muzički program je najmanje bitan sutra.Valjda ćemo doći da gledamo Želju, da nagradimo ovacijama momke koji su nam toliko sreće donijeli.Da aplaudiramo Amaru koji je zaslužan za ovo.Ko će pjevati na kraju boli me briga.To je samo šlag na tortu, i zbog toga ću ostati malo duže.

SUTRA SVI NA GRBAVICU ! :D
DRUG NEBI TI PUNCA

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 20 maj 2012, 00:58

Ado1921 je napisao/la:

Znaci iza 20.00h idemo svi jedan krugic oko grada! :D :D Bice ovo sve bombona, mada mislim da ce ovaj put ako nista nas jedno 5.000 otici i odraditi taj krugic dostojanstveno. Ipak, dupla kruna se ne osvaja svaki dan, plus vrijeme ce biti fenomenalno, sto u nasem proslom slucaju iz 2009 nije bilo! :D :D
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 maj 2012, 01:04

likusa je napisao/la:
Buu je napisao/la:

I nije nesto

..jedva cekam govor Amara :lol:
Da ce vise truda uloziti. Spojili su proslavu iz 2010 sa proslavom 90 rođendana.
NO PYRO NO PARTY

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 20 maj 2012, 01:33

Drago mi je sto ce biti obracanje igraca i SEF-a i ovim potezom se takodjer vidi da polahko ali sigurno primjenjujemo odredjene stvari iz najacih liga.

Mozda malo cudno zvuci, ali Zeljo sutra odlucuje o tome koliku ce posjetu imati naredne sezone. Siguran sam da ce sutra biti pun stadion i da ce svi ocekivati da Zeljo nadigra protivnika i da postigne sto vise golova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 20 maj 2012, 01:45

Iskreno, ne interesuje me bas previse ko ce sutra uvelicati proslavu Najbitnije da se koliko toliko napuni stadion, da vlada fina atmosfera i da se brate navija kako treba.
Stid me bilo kad je pjev'o Koke (Je l' on, ili je onaj Sipovic) prosli put, pa nije teferic jbt.
Don't hate what you don't understand.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 20 maj 2012, 08:02

Ja ne znam sta su ljudi ocekivali? Svemirske brodove na proslavi? Meni sasvim dovoljno, u biti mi je dosta samo ta dupla kruna i freneticna atmosfera, vala nikada nisam previse volio tu komecijalizaciju fudbala, te neke show programe tokom i poslije utakmice, pa makar i bila proslava, smatram da su u fudbalu samo potrebni igraci i navijaci (kako onih obicnih tako i onih zaludjenih) i nista vise (da, zaboravio sam loptu).

Ali opet, shvatam da je potrebna adekvatna proslava ukoliko zelimo imati vecu posjetu, pa podrzavam upravu u svemu ovome i cak smatram da je ovo mnogo vise nego sto sam ocekivao. Moglo se i bolje organizovati za te ljude/simpatizere, ali i ovo je sasvim dovoljno.

Također smatram da je pozitivno sto klub to radi na svom stadionu, na onom sto je nase, zasto bi svi da idemo u Titovu odmah i da tamo imamo glavu proslavu? Zbog toga da nas vidi vise ljudi i da se prepucajemo sa onim 'odozgo'? Mi smo dovoljno veliki, nije nam uopste potrebno. Trebamo se ponositi onim sto je nase i podrzavati i zato smatram da je pun pogodak proslava na svom stadionu. Iskreno, mnogo puta ljepse, sigurnije, komotnije se osjecam na nasem stadionu nego gore u Titovoj. Ali opet, mi navijaci smo odgovorni da imamo kako-taku proslavu i u centru grada, ali vise samo kao dodatna promocija i poziv ljudima da prate svaku utakmicu Željezničara. Ja garantujem ako krene masa ljudi prema Titovoj, tj. Vjecnoj da ce igraci i neki iz uprave doci u busu, oni nas postuju isto onoliko koliko mi njih, to svi znamo.

Zato, svi na Grbavicu da zaboravimo barem na jedan dan na Bosansku svakodnevnicu :)

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 20 maj 2012, 09:18

Gras nam pohebo proslavu pred vjecnom :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 maj 2012, 09:21

gras nama poheba živote iz dana u dan, a ne samo proslavu, al' eto.

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 20 maj 2012, 09:23

meni se iskreno svidja ideja proslave, bolja je od proglasenja pobjednika lige prvaka sinoc :mrgreen:
eto bice grbavica, bend koji pjeva nije papanski, nagradna igra, mazuretkinje mimo ce to malo sve da upakuje ne znam sta se bunite :D
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 20 maj 2012, 09:25

Boze dragi svasta,boli me neka stvar kakav je muzicko scenski program,eto Realu na proslavi pjevali:Sakira,Rihana ili Riki Martin.Idem na Grbavicu da proslavim sa rajom i onima koji su najzasluzniji za ovo a to su igraci,strucni stab i ostali u klubu.Pa draze mi je pozdraviti ovu djecu,nade naseg Zelje,pozdraviti bivse legende i igrace koji igraju sa uspjehom u Evropkim klubovima,Dzeku i ostale.Pa nase je da pjevamo i navijamo.I zato slavimo mi jer treba da budemo ponosni na nase momke,pa ljudi gdje ce te vece zadovoljstvo od spoznaje da je u nasem gradu radi naseg uspjeha drasticno porasla prodaja tableta za smirenje i muku u zeledcu,valja nasim najvecim sportskim i rivalima i komsijama predeverati sve ovo :D.I zato j...mi se za ostalo ja odo da uzivam a ko trazi dlaku u jajetu i ocekuje letece tanjire ne mora ni dolaziti.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 20 maj 2012, 09:28

zubanovic89 je napisao/la:meni se iskreno svidja ideja proslave, bolja je od proglasenja pobjednika lige prvaka sinoc :mrgreen:
eto bice grbavica, bend koji pjeva nije papanski, nagradna igra, mazuretkinje mimo ce to malo sve da upakuje ne znam sta se bunite :D
Inace isti bend je svirao na Proslavi TM87!
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 20 maj 2012, 09:34

e svasta se moze procitat, samo bih da pitam ove sto seru oko proslave jel vi dolazite zbog nekog benda koji ce svirati na proslavi ili zbog Želje

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 20 maj 2012, 09:44

dino lj je napisao/la:Boze dragi svasta,boli me neka stvar kakav je muzicko scenski program,eto Realu na proslavi pjevali:Sakira,Rihana ili Riki Martin.Idem na Grbavicu da proslavim sa rajom i onima koji su najzasluzniji za ovo a to su igraci,strucni stab i ostali u klubu.Pa draze mi je pozdraviti ovu djecu,nade naseg Zelje,pozdraviti bivse legende i igrace koji igraju sa uspjehom u Evropkim klubovima,Dzeku i ostale.Pa nase je da pjevamo i navijamo.I zato slavimo mi jer treba da budemo ponosni na nase momke,pa ljudi gdje ce te vece zadovoljstvo od spoznaje da je u nasem gradu radi naseg uspjeha drasticno porasla prodaja tableta za smirenje i muku u zeledcu,valja nasim najvecim sportskim i rivalima i komsijama predeverati sve ovo :D.I zato j...mi se za ostalo ja odo da uzivam a ko trazi dlaku u jajetu i ocekuje letece tanjire ne mora ni dolaziti.
tako treba razmisljati, treba ovaj post citirati vise puta danas, cisto da ova raja ovdje procita nesto pametno i ispravno.
(: Zeljo sampion

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.