Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
classic je napisao/la:joj imam osjecaj da ce stadion u 4 bit pun ko sibica
Juce me zove jaran koji NIKAD nije bio na utakmici, antisportista i kaze brate u kolko cemo na utakmicu hahahahaha
steta sto nece bit i tv kamere na tusnju da se moze pogledat tekma ako kazete da je raja u tuzli toliko nalozena i da ce stadion bit prepun! sretno vam danas, nek bolji pobjedi(nadam se da je to velez!ahmad_tz je napisao/la:classic je napisao/la:joj imam osjecaj da ce stadion u 4 bit pun ko sibica
Juce me zove jaran koji NIKAD nije bio na utakmici, antisportista i kaze brate u kolko cemo na utakmicu hahahahaha
bgm i kod mene isto jaran iz razreda me zvao hahahahaha. oj bogte bice sve cojk po cojku
pa nebi bilo cudno, ja sam siguran da ce oni do kraja izgubit obadvi tekme! olimpic ce ih danas dobit na otoci a u zadnjem kolu ih ceka zeljo koji ih sigurno nece pustit! a ako nepuste namaju sanse protiv zelje! samo je fora sto imaju bod vise od goska,slobode i slavije i bolju gol razliku od isti! ja mislim da je slobodi,gosku i slaviji dosta po 2 boda u dvi preostale tekme da ostanu svi redom jer leotar nece uzet nijednog do kraja! sloboda ako dobije danas 100% ostaje u ligi!footballFan je napisao/la:Mitke kaze da Leotar mora ispasti,ne znam radi cega i kako,ali ako laze lazem i ja.....
sretno slobodi danas!!!!
Celik nece dobiti , tako da nema izleta nikakvihSaltCityAttack je napisao/la:kazu Tusanj je pun ko sibica nema se vise gdje stat...samo jos rezultat i rezultati da se poklope..sve sto nam treba to je da Celik uzme i da mi dobijemo i to je to..ako ovo bude mi mozemo u Lukavicu na izlet
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.