FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pa hoce li biti neki link uzivo, ono sto mojatv prenosi pa neko skine link?
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Neće biti, politika mojaTV prenosa je jednostavna - gostujuće utakmice Želje i Sarajeva.NK/RK Krivaja je napisao/la:Pa hoce li biti neki link uzivo, ono sto mojatv prenosi pa neko skine link?
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
lagano sportski na tekmu i to je to
a za one koji su se zadesili vani il su trajno vani e pa
pricacemo vam :*
" onclick="window.open(this.href);return false;
et gaaaa
a za one koji su se zadesili vani il su trajno vani e pa
" onclick="window.open(this.href);return false;
et gaaaa
Moja TV prenosi samo gostujuce utakmice nas i pitara.
Prenosa nece biti na BHT, bice jedino na dnevniku isjecci iz utakmice, proslave itd.
Vogosca ce prenositi snimak (svaki put prenose domace), a moguce je da prenose i proslavu... zavisi koliko se bude snimalo.
Na ismartv koliko se sjecam svaki put budu postavljene vazne utakmice u fullu, s toga bice i ova najvjerovatnije...
Uglavnom klub je ovo dobro odradio jer nemate drugog nacina osim DA DODJETE NA GRBAVICU! Kada je covjek iz Bora mogao doci, mozete i vi iz drugih BH gradova (voz,autobus,talite se za kombi)... a o ovim iz Sarajeva da ne govorim.
Prenosa nece biti na BHT, bice jedino na dnevniku isjecci iz utakmice, proslave itd.
Vogosca ce prenositi snimak (svaki put prenose domace), a moguce je da prenose i proslavu... zavisi koliko se bude snimalo.
Na ismartv koliko se sjecam svaki put budu postavljene vazne utakmice u fullu, s toga bice i ova najvjerovatnije...
Uglavnom klub je ovo dobro odradio jer nemate drugog nacina osim DA DODJETE NA GRBAVICU! Kada je covjek iz Bora mogao doci, mozete i vi iz drugih BH gradova (voz,autobus,talite se za kombi)... a o ovim iz Sarajeva da ne govorim.
Odlična stvar što se tiče priprema.Svaka čast Cviko, nadam se da je dokazao kritičarima, koji su govorili da on ništa ne radi.
DRUG NEBI TI PUNCA
"Plava priča" na ftv 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Evo sad sam Amara vidio opet sa onim pascetom ruznim.. 
Nadam se da ce stadion biti pun,bilo bi sramota da ne bude..
Nadam se da ce stadion biti pun,bilo bi sramota da ne bude..
- rastafarian
- Kontakt:
Da li je došao Džeko u Sarajvo? 
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
štilića sam vidio sinoć a bogme džeksona ni na mapi nije bilorastafarian je napisao/la:Da li je došao Džeko u Sarajvo?
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- rastafarian
- Kontakt:
red bi bio onda da posvetimo jednu pjesmu Legijiadmirone je napisao/la:štilića sam vidio sinoć a bogme džeksona ni na mapi nije bilorastafarian je napisao/la:Da li je došao Džeko u Sarajvo?
Ž'21 !
UEFA MAFIJA !
UEFA MAFIJA !
Legia to kurwa ....rastafarian je napisao/la:red bi bio onda da posvetimo jednu pjesmu Legijiadmirone je napisao/la:štilića sam vidio sinoć a bogme džeksona ni na mapi nije bilorastafarian je napisao/la:Da li je došao Džeko u Sarajvo?
Željezničar 1921
Vrijeme je da se krene !! Ljudi uzivajmo !!! VOLIM TE ŽELJO !
Željeznicar za život cijeli !
Krenem ja oko 1 po kartu, na bicu sa šalom, u početku se razočaram, osim neba i tramvaja ništa nije bilo plavo bijelo. Dolazim pred hram i već tad se naježim jer isprobavaju razglas sa "ride the lightning" od metalike, deru rifovi, grbavica odjekuje. Napravim đir gradom i u povratku sasvim druga situacija, standardni kafići puni, navijanje, podosta auta sa zastavicama, raja po po gradu... Uglavnom euforija se osjeti u zraku i siguran sam da će večeras biti ludilo samo takvo. Sretno plava braćo!
a karte sa hajdukom vaze li one?Amar_TM87 je napisao/la:Ne vjerujem da godisnje vazeanonimni je napisao/la:a godišnje ?
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
JOS 1h DO LUDILAAA!

U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!
AMARE ODLAZI 
Sta bi ti mr armani za Amara da kazes, pitam te samo jedno... Gdje bi Zeljo danas bio bez Amara Osima? Ne bulazni jarane bez veze jer vjerovatno nisi ni svjestan sta u opste govoris... Amare uz tebe su svi iskreni navijaci...
Ja mislim da je ovo ipak bila šega,šala,pošalicamujdza je napisao/la:Sta bi ti mr armani za Amara da kazes, pitam te samo jedno... Gdje bi Zeljo danas bio bez Amara Osima? Ne bulazni jarane bez veze jer vjerovatno nisi ni svjestan sta u opste govoris... Amare uz tebe su svi iskreni navijaci...
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...