FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dok je Irfana i slicnih u klubu nama ce titula biti samo jedna od nizu neostvarenih zelja toliko !!!
Danas igramo a meni skorom pa svejedno kako ce zavrsiti, bas sam pun gorcine neke prema svima , od raznih uprava do samih igraca....kakav glup dan

evo probajte ovo sam našao pa sad ako ne može nemojte po meni http://www.livestream24.co.uk/uk/mfu969 ... ive-stream" onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo ljubavi moja!
Zvijezda-Sarajevo 1:0
Strijelac:Dalibor Pandza
Strijelac:Dalibor Pandza
- Evolution87
- Kontakt:
je.bem ti nasu igru 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Zvijezda vodi 2:0 i rastavlja Sarajevo na proste faktore. Samo prije nekoliko kola tu istu Zvijezdu na njenom terenu Željo razvalio 3:0. Sad govoriti kako je Željo za nijansu samo bolji od ostalih klubova je smiješno. Priznao neko ili ne Željo je institucija za sve ostale klubovu u našoj zemlji. Istina zna bit bolna i gorka al je istina 
Utakmica za treće mjesto je zaista nepotrebna
Ma bravo majstore,nek si nam ti to objasnio. 
- edo_malesak
Zeljo u Mostaru igro protiv Zrinjskog 0:0, dok je Siroki upravo pobijedio Zrinjskog 1:0. Ako cemo tvojom logikom Siroki ipak bolji od ZeljeMarokanac je napisao/la:Zvijezda vodi 2:0 i rastavlja Sarajevo na proste faktore. Samo prije nekoliko kola tu istu Zvijezdu na njenom terenu Željo razvalio 3:0. Sad govoriti kako je Željo za nijansu samo bolji od ostalih klubova je smiješno. Priznao neko ili ne Željo je institucija za sve ostale klubovu u našoj zemlji. Istina zna bit bolna i gorka al je istina
Zadnja izmjena: edo_malesak, dana/u 20 maj 2012, 19:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti 
Ti izgleda imaš onaj am na glavi pa gledaš samo pravo a ne vidiš ni lijevo ni desno. Možda sam zaključio da je Željo najbolji zato što je osvojio duplu krunu, ima 17-18 bodova više od Sarajeva, najviše postignutih golova, igra atraktivan nogomet itd. Porediti Zrinjski i Široki sa Željom je neumjesno, uostalom ta utakmica Zrinje i Širokog nema nikakav rezultatski značaj
Hajde nam prevedi to ,,haterim,,? Mi iz Sarajeva ne razumijemo tu rijec,pa ako ces biti ljubazan da nam prevedes..Marokanac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti
Zahaterio- zamjerio. Starosarajevska rijec ( turcizam ) najcesce koristena po vratniku, bistriku i ostalim starogradskim naseljima.Denizmare je napisao/la:Hajde nam prevedi to ,,haterim,,? Mi iz Sarajeva ne razumijemo tu rijec,pa ako ces biti ljubazan da nam prevedes..Marokanac je napisao/la:Ko gubi ima pravo da se ljuti, ne haterim ti
Vi iz Sarajeva cucete za tu rijec kad dodje vrijeme, tj za odredjen broj godina...
Zadnja izmjena: pile87, dana/u 20 maj 2012, 19:17, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- edo_malesak
Ja po tvom postu vidim da ove klubove poredis na medjusobnim utakmicama Zvijezda- Zeljo i Zvijezda- Sarajevo. Ja ne pobijam da je Zeljo bolja ekipa od svih ostalih u PL, medjutim ja ne mogu razmisljat sta je pisac mislio vec vidim sta je pisac napisao.Marokanac je napisao/la:Ti izgleda imaš onaj am na glavi pa gledaš samo pravo a ne vidiš ni lijevo ni desno. Možda sam zaključio da je Željo najbolji zato što je osvojio duplu krunu, ima 17-18 bodova više od Sarajeva, najviše postignutih golova, igra atraktivan nogomet itd. Porediti Zrinjski i Široki sa Željom je neumjesno, uostalom ta utakmica Zrinje i Širokog nema nikakav rezultatski značaj
"Taj Gradačac, ne zna čovjek kako da mu naudi, osim da ponovo u njega dođe, da ga ponovo vidi i zavoli, da nikada ne sazna zašto je to tako!" (Alija Isaković)
-
bordobijeli
- Kontakt:
nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Ljidi mas pošteno dobili čestitam na pobjedi nema šta ,naše balerine opaliti po đepu i idemo u srijedu na Borac .Pa šta i da se pobijedilo da li bi se nešto promijenilo opet ista meta isto odstojanje bez veze ljutnja možda vas malo astra bude zajebavo ali i to je draž fudbala, uglavnom čestitam Zvijezdi ma pobjedi!
Sarajevo ljubavi moja!
Kako nam bolan nije bila bitna utakmica?????? Pa znas li ti racunati? E pa racunaj ako izgubimo zadnju tekmu,a Olimpik dobije,mi mozemo igrati u Evropi jedino u Celjigovicima (geografski pripadaju Evropi)...bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Pa budi malo realan je li treba da ideš u tu **** Europu ako ne možeš iz dvije utakmice uzeti bod i to jednu kući protiv Borca bez imperativa a jednu si igrao u gostima sa timom isto bez imperativa pa je li sramota da idemo ako to nismo u stanju. I nije bitno, ima popravni pa bujrum u srijedu pa vratite se na treče mjesto balerine od igrača i ne brukajte naš klub ili ispadnite **** vas i licenca i sve sa pristupom kao danasDenizmare je napisao/la:Kako nam bolan nije bila bitna utakmica?????? Pa znas li ti racunati? E pa racunaj ako izgubimo zadnju tekmu,a Olimpik dobije,mi mozemo igrati u Evropi jedino u Celjigovicima (geografski pripadaju Evropi)...bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 20 maj 2012, 19:30, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma slazem se netreba puno zaliti za ovim porazom zvijezda zasluzeno dobila.ali ocito je da neki igraci nezasluzuju nosit bordo dres comor,trebinjac,diata,matko,bajraktarevic,tatamirovic,keno.h pa i obuca je gotov .ako zelimo borbu za trofej moramo dovesti umjesto ovih igraca neke nove i bolje.
Nije to poenta mog odgovora kolegi,on je bio vise matematicke prirodesekac je napisao/la:Pa budi malo realan je li treba da ideš u tu **** Europu ako ne možeš iz dvije utakmice uzeti bod i to jednu kući protiv Birca bez imperativa a jednu si igrao u gostima sa timomk isto bez imperativa pa je li sramota da idemo ako to nismo u stanju. I nije bitno ima popravni pa bujrum u srijedu pa vratite se na treče mjesto pićkiceDenizmare je napisao/la:Kako nam bolan nije bila bitna utakmica?????? Pa znas li ti racunati? E pa racunaj ako izgubimo zadnju tekmu,a Olimpik dobije,mi mozemo igrati u Evropi jedino u Celjigovicima (geografski pripadaju Evropi)...bordobijeli je napisao/la:nije nam bila nesto bitna utakmica i nisu igrala 3-4 kljucna igraca al ovakav pristup nema opravdanja .ovako se ne igra za sveti dres.sve treba kaznit ,citavu platu im uzeti treba i jovicu i strunom stabu.BRUKA
Na polusezoni sam rekao kad su najavljivali titulu da nema nista od toga,a ako je cijena Evrope da te neko kanta 6-0 da nema svrhe ici i tu se slazem s tobom. Mjenjanje trenera,dovodjenje nespremnih igraca (i nekvalitetnih ako hocete), isticanje i od strane navijaca da je uprava bitnija i od kluba i od igraca,frka oko licence,a pricas o tituli....izvini mene to vrijedja jer neko misli da su svi sa Romanije sisli pa ih mozes muntat. Neozbiljno sve skupa..Eto istresoh se ja