Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
-
harishp
-
Kontakt:
Ako je iko na opasnim drogama to si ti jos ti i sam nick kaze.
Ali nebitno.Ja bih bio najsretniji covjek na svjetu kad bi se desio ovaj scenario.
Da stupe u kontakt sa njim .Mislim na savez i Ciru kao i onog vjetropira od novinara i da ga pozovu.
A u medjuvremenu da sune u glavu i Holandskom selektoru i da ga i on pozove.
Sta mislis koga bi tada izabrao.......ja ne mogu da ti odgovorim od smjeha

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
emir_
JoinUnion je napisao/la:Jel ti mislis da bi recimo Supic pije branio za BiH nego za Srbiju jel mislis da bi neko od igraca koji je igrao za Hrvatsku a porjeklom je iz BiH prije igrao za nas? Ja se iskreno nadam da nece nikad igrati za BiH radi njega jer mu ne treba da ima posla sa lopovima ima dobar klub mlad je dobija sve veci prostor za igru godina adaptacije je prosla. Daj nam boze jos bar 15 Damjanovica, Krunica i slicnih nismo ni navikli na bolje!
potpis....
ne mogu da vjerujem da momka odbacujemo jer je nastupa za U21 holandije na svjetskom prvenstvu!! NIJE NI MOGAO ODBITI JER JE TADA IGRAO U HOLANDIJI KAKO NE KONTATE, STA BI BILO OD NJEGOVE KARIJERE, a nas savez je pravi biser nema šta... nego Harise, dobrodošao
4-IN-A-ROW
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
e hbga sada valladolid ima liga kup spanije 1 i igrao je par puta u kup uefa ima 2 finala kupa kralja dakle nije valencija ali u usporedbi sa hofenhaimom je barca

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
tuborg
-
Kontakt:
harishp je napisao/la:Ako je iko na opasnim drogama to si ti jos ti i sam nick kaze.
Ali nebitno.Ja bih bio najsretniji covjek na svjetu kad bi se desio ovaj scenario.
Da stupe u kontakt sa njim .Mislim na savez i Ciru kao i onog vjetropira od novinara i da ga pozovu.

a šta misliš da je misimović dobio poziv scg i bosne koga bi izabrao, ja ne mogu da ti odgovorim al ne od smjeha već od žalosti
-
emir_
harishp je napisao/la:Ako je iko na opasnim drogama to si ti jos ti i sam nick kaze.

opet ona glupost, šta bi bilo kad bi bilo, koga bi Supic izabrao, jesmol trebali Misketa otjerati jer je igrao za mladu srbije i njega su otjerali pa je zaigrao za nas, još kad je objavio da nece igrati zbog navodne povrede, ajde ne baljezgaj, HARIS JE IZJAVIO DA ŽELI IGRATI BA BOSNU I HERCEGOVINU I TU JE KRAJ PRIČE...
4-IN-A-ROW
-
emchoz
-
Kontakt:
Dok je ovakvog saveza nemate šta biti protiv Harisa! Vidim odigrao je cijelu utakmicu protiv Valensije ako bude i dalje dobar nadam se da će zaigrati za repku i dobiti poziv!
-
vrebac86
-
Kontakt:
theM87 je napisao/la:ja mislim da bi njega trebalo zovnuti nek upise jedan nastup da vise ne bi bilo dvojbe i onda ako se pokaze da je kvalitet neka igra a ako ne moje mu suze ne mogu pomoci ali mislim da sada ove uspjehe treba iskoristiti i ove igrace koji se mozda ne bi odazvali dok je bola reci baji da se ne zajebaje bio trener sada zovnuti kao begovica pa i medunjanina i sl njima jer nam se onda ne bi desilio da nemamo npr zamjenu za misimovica i sl. Jos ako odemo na svjetsko a Hrvatska ne ja zivotom garantujem da bi pola onih koji bi htjeli igrat za hrvatsku igralo za nas sto bi nama itekako odgovaralo. Hrvati rade slicno i u kosarci i u fudbalu. zovnu igraca upise nastup i onda nista ako je dobar igra ako nije hrvat si do kraja zivota ko ti je kriv sto si se odazivao
u potpunosti se slazem s tobom... i najpametniji post u ovoj temi, trema ga pozvati da odigra, a za dalje cemo vidjeti kako bude igrao..... samo jedno da kazem, cast izuzetcima ali malo je Srba i Hrvata koji ce se odluciti prije za Bosnu nego za neku od ove dvije repke, ali kad odigraju par utakmica oni to zaborave i igraju svim srcem za Bosnu i to je sigurno, ali to nas netreba odvracati da ih zovemo u repku, i da trazimo talente bilo koje nacionalnosti..... NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
-
neznalica
-
Kontakt:
emir_ je napisao/la:JoinUnion je napisao/la:Jel ti mislis da bi recimo Supic pije branio za BiH nego za Srbiju jel mislis da bi neko od igraca koji je igrao za Hrvatsku a porjeklom je iz BiH prije igrao za nas? Ja se iskreno nadam da nece nikad igrati za BiH radi njega jer mu ne treba da ima posla sa lopovima ima dobar klub mlad je dobija sve veci prostor za igru godina adaptacije je prosla. Daj nam boze jos bar 15 Damjanovica, Krunica i slicnih nismo ni navikli na bolje!
potpis....
ne mogu da vjerujem da momka odbacujemo jer je nastupa za U21 holandije na svjetskom prvenstvu!! NIJE NI MOGAO ODBITI JER JE TADA IGRAO U HOLANDIJI KAKO NE KONTATE, STA BI BILO OD NJEGOVE KARIJERE, a nas savez je pravi biser nema šta... nego Harise, dobrodošao
barbarez je odbio njemačku, šta je bilo od njegove karijere

-
emchoz
-
Kontakt:
priča vam je glupa, nemamo milion igrača u ligama petice i svaki je prijeko potreban.
-
harishp
-
Kontakt:
emir_ je napisao/la:harishp je napisao/la:Ako je iko na opasnim drogama to si ti jos ti i sam nick kaze.

opet ona glupost, šta bi bilo kad bi bilo, koga bi Supic izabrao, jesmol trebali Misketa otjerati jer je igrao za mladu srbije i njega su otjerali pa je zaigrao za nas, još kad je objavio da nece igrati zbog navodne povrede, ajde ne baljezgaj, HARIS JE IZJAVIO DA ŽELI IGRATI BA BOSNU I HERCEGOVINU I TU JE KRAJ PRIČE...
Baljezgaj ti svojoj familiji koja te odgoji takvog
Da, bio je izjavio da zeli da igra i za Holandiju pa niko nista i tu je kraj price.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
CRNI_SA
-
Kontakt:
[
priča vam je glupa, nemamo milion igrača u ligama petice i svaki je prijeko potreban.[/quote]
to i pisem cjelo vrijeme nije mala stvar igrati u primeri ba a ovi bi htjeli da igra za valenciju pa da valja onda vela havle

la liga * Winners (9):
Los Colchoneros !
-
emir_
harishp je napisao/la:emir_ je napisao/la:harishp je napisao/la:Ako je iko na opasnim drogama to si ti jos ti i sam nick kaze.

Baljezgaj ti svojoj familiji koja te odgoji takvog
Da, bio je izjavio da zeli da igra i za Holandiju pa niko nista i tu je kraj price.
Barbarez je tada već bio formiran igrać, stekao reputaciju, a ovaj je jos uvijek bio na pocetku karijere i ajde daj nadji tu izjavu kada govori da želi igrati za holandijU..... KAKO NE KONTATE DA JE NAMA SVAKI IGRAĆ ZLATA VRIJEDAN!!!1
4-IN-A-ROW
-
rixadu
-
Kontakt:
tuborg je napisao/la:rixadu je napisao/la:Sreca pa je Ciro taj sto poziva igrace a ne vi! Momak ako bude dobro igrao sigurno ce dobit poziv...
hoće sigurno kao i delač kojeg je obećao da će pozvati, ali se u zadnji trenutak odlučio prepustiti svojoj hrvatskoj
razlika izmedju Delaca i Sharbinija te Medunjanina je ta sto Delac i Sharbini nikad i ne bi zaigrali za nas osim ako bi im bilo jasno da Hrvatska ne racuna na njih... Uocavas li slicnost. Medunjanin je izjavio da bi se odazvao pozivu..
Isto tako Anel Dzaka ne zasluzuje poziv jer nije dovoljno kvalitetan
-
harishp
-
Kontakt:
O poredzenjima klubova ste smjesni i presmjesni.
Nadarevic igra u nekom Eskishehirsporu u stvari nije ni minute imao u tom klubu ove sezone.
Spahic pola godine bio bez kluba.
Supic isto tako bez kluba.
Vladavic vec odavno nije standardan
Rahimic isto pola godine nije cestito odigrao jedno poluvrjeme
I sta sad oni to ko losi igraci ili slucajno lose igrali u repci

Zadnja izmjena:
harishp, dana/u 14 sep 2009, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
emchoz
-
Kontakt:
miske
salihović
to su nam gotovi igrači u vezi
ibričić i vladavić ograničeni
pjanić i štilić talenti (ne kažem ni da su loši ni dobri imaju potencijal ali da li će ga i u kojoj mjeri ostvariti to je pitanje)
rahimić, bajramović, muratović, stari i krhki
jel vam sada jasno koliko bi bilo veliko da se reprezentativnom kadru pridruže medunjanin i da uspje husejinović?
eh da i sjetio sam se da jednog od dva gotova igrača u vezi koristimo kao beka!
Zadnja izmjena:
emchoz, dana/u 14 sep 2009, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
-
emir_
jel ima neko dobar razlog što kontrira i govori da momka ne treba zvati????? baš me interesuje koji je??
4-IN-A-ROW
-
tuborg
-
Kontakt:
ja sam mogu reći da medunjanin meni i mnogim ljudima uvijek biti draži nego srbi i hrvati kojima je bih druga opcija, nemij te misliti da sam nacionalista barbarez je hrvat, al svoj je patriotizam pokazao hiljadu puta i za mene će uvijek biti ako ne najbolji naš igrač, onda sigurno najdraži, najpošteniji i najbolji čovjek koji je ikad igrao za bih, iako je hrvati naravno iza njega je spahić