FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 20:22

Otac Edina Dzeke danas je prisustvovao utakmici Sloboda-Velez i na taj nacin dao podrsku nasem voljenom klubu...svaka cast respekt Tuzla ce pamtiti ovo dugo dugo

slika
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 20 maj 2012, 20:25

Sad s utakmice,Tusanj krcat i steta je sto nisu pustili i sjever,golovi postignuti na vrijeme 8-) ,i malo mi je falilo da ufatim Dzekinu loptu :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 maj 2012, 20:27

PREKO 6000 LJUDI NA TRIBINAMA.....more svijeta je ostalo napolju...dosta ljudi se vratilo sa kapija stadiona kad je vidjelo kakav je krkljanac na tribinama..oko stadiona takodze sve krcato...ko da je barca dosla na tusanj :? :D ...borba za mrtvi opstanak :roll: ...nevjerovatno :o .....bakljada,navijanje...pobjeda....nakon dosta vremena sam fakat bio IMPRESIONARAN igrom i pobjedom kao i atmosferom na Tusnju
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

footballFan
Kontakt:

Post Postao/la footballFan » 20 maj 2012, 20:31

ja sam sat i po prije pocetka tekme dosao stadion je vec bio solidno popunjen na dijelovima....vec u roku od pola sata je sve bilo krcato....na ogradi pored tribine ljudi su stojali,znaci krcata ograda,batva popunjena,na istoku na onoj staroj baraci nekih dvadesetak ljudi...kazu da je veliki broj ostao i pred kapijom,jer nije bilo vise mjesta nikako,cak su i ulazi na tribinu bili krcati.....steta za sjever,moglo je biti jos bar hiljadu ljudi!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 20:40

slika
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 20 maj 2012, 20:41

svaka cast ipak te se izvukli znaci Ibrakovic je dobar trener

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 maj 2012, 20:49

Ja sam bio medju onim sto nas zatvorise drotovi kao lafo nema mjesta vise. Al sreca dodje par momaka sa D pa nas pustise sve da udjemo.Sto se utakmice tice pogodili smo 2 put mens cini precku i jednom Riba pogodio stativu. A Bekic je igracina samo takva, cojk kad krene po strani naniza ih trojicu ko od sale.

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 20 maj 2012, 20:50

Ribic je sam pogodio jednu precku i jednu stativu. :D
Malac je zmaj.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 20 maj 2012, 20:51

ahmad_tz je napisao/la:Ja sam bio medju onim sto nas zatvorise drotovi kao lafo nema mjesta vise. Al sreca dodje par momaka sa D pa nas pustise sve da udjemo.Sto se utakmice tice pogodili smo 2 put mens cini precku i jednom Riba pogodio stativu. A Bekic je igracina samo takva, cojk kad krene po strani naniza ih trojicu ko od sale.
Ja mislim da je Riba opalio i golman je digao malo i ona precku pogodi i ode u korner...a izgleda da je i stativu pogodio za ono nesto vremena sto je igrao :)

A evo i bakljade

[youtube][/youtube]

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 20 maj 2012, 20:56

Cestitke na pobjedi i puno srece u zadnjem kolu. Pozdrav iz Mostara ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 maj 2012, 20:57

iteresantno je da ovako kad snimas i iz ovog ugla kad je kamera FUkare nikako ne mogu doci do izrazaja na D tribini..niti ih cujes niti vidis nit koji klinac :)..ali hajde vazno je da ovi dole na terenu cuju ebo nas koji to ovkao gledamo...samo kad je na sjeveru to izgleda prava spica ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 20 maj 2012, 20:57

Nisam dugo gledao bolju igru slobode koje smo samo prečke i stative pogodili. vidi se veliki napredak u igri. Imaju super akcije. u drugom poluremenu su malo stali što je normalno. Što se tiče tušnja mislim da je samo protiv čelika 98 godine bilo onoliko ljudi na tušnju, ogradi i u batvi. Ludilo. Vidjet ćemo šta će biti u srijedu nadam se da neće biti nekih iznenađenja.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 maj 2012, 20:59

imali slika sa utakmice da malo vidimo tusanj :)
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 20 maj 2012, 21:02

http://www.tip.ba/2012/05/20/foto-slobo ... e-pobjede/" onclick="window.open(this.href);return false;

evo ima ovdje slika

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 maj 2012, 21:03

delpiero20 je napisao/la:Na poluvremenu sam jedva izasao da pisam :lol: I to nema vise po zidu, policija vraca hehe
Druže moj evo sad pričam sa komšijama, bili na tekmi sa djecom. Ljudi su oduševljeni, znači rekli su da je ovo lijep način da se provede subota odnosno nedjelja popodne. Kažu korektno navijanje, i bakljada je super, kulturna kako rekoše nijedna baklja nije završila na atletskoj. Nisu se kaže puno ni psovali. To je to, ovakve publike nam treba !

Pa eto kad se završi bakljada oni vatrogasci ispred aplaudiraju. Još šta mi je bilo "dirljivo" (zvuči **** ali jbg), ispred kaveza. Dođe neki momak (sa posebnim potrebama) sa ocem i grli nas i maše zastavicom i govori "Mi pobjeđujemo danas jelde !?". To je bio stvarno dobar trenutak, kada osjetiš da je čitava Tuzla tu, svi bez obzira kakvi su !

Policija danas korektna, pustiše na kraju da se uđe u teren da se proslavi sa igračima ! Bravo !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

GelsenkirchenTuzla
Kontakt:

Post Postao/la GelsenkirchenTuzla » 20 maj 2012, 21:09

Kako ovdje citam na forumu bila je dobra atmosfera na Tusnju.Drago mi je =).Momci se bore i daju sve od sebe a i lijepo je vidjeti kako je Tusanj pun i kakva atmosfera se moze napraviti.Svaka cast,samo dalje nastaviti ovako =).

Evo naso sam jedan video na youtubu.Dobro ovo sa bakljama =).Fino drzati baklje na tribini ;)
[youtube][/youtube]

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 20 maj 2012, 21:11

VolimTz je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:Na poluvremenu sam jedva izasao da pisam :lol: I to nema vise po zidu, policija vraca hehe
Druže moj evo sad pričam sa komšijama, bili na tekmi sa djecom. Ljudi su oduševljeni, znači rekli su da je ovo lijep način da se provede subota odnosno nedjelja popodne. Kažu korektno navijanje, i bakljada je super, kulturna kako rekoše nijedna baklja nije završila na atletskoj. Nisu se kaže puno ni psovali. To je to, ovakve publike nam treba !

Pa eto kad se završi bakljada oni vatrogasci ispred aplaudiraju. Još šta mi je bilo "dirljivo" (zvuči **** ali jbg), ispred kaveza. Dođe neki momak (sa posebnim potrebama) sa ocem i grli nas i maše zastavicom i govori "Mi pobjeđujemo danas jelde !?". To je bio stvarno dobar trenutak, kada osjetiš da je čitava Tuzla tu, svi bez obzira kakvi su !

Policija danas korektna, pustiše na kraju da se uđe u teren da se proslavi sa igračima ! Bravo !
I meni je drago sve to, jos nisu dali da se unosi alk u casama na stadion...tako da su i tu smanjili opijanje ;)

Bas je bilo kulturno, vjeruj na C nisam cuo nikog da je opsovao :)
Jos da se borimo za titulu bilo bi stalno ovako...ali bice bolje sto se tice i rezultata mada to nije ni bitno bilo ovih dana, vazno je da je ljudima bitna Sloboda, a ovi momci iz omladinskog pogona ako ostanu jos par godina i uz par dobrih pojacanja biti ce nesto od Slobode ;)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 maj 2012, 21:13

Bio bi red da Slaviju posaljete u nizi rang, pobjedite ih u inat sad u srijedu. ;)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 20 maj 2012, 21:15

Elegant je napisao/la:Bio bi red da Slaviju posaljete u nizi rang, pobjedite ih u inat sad u srijedu. ;)
ako bog da :D

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 20 maj 2012, 21:15

Elegant je napisao/la:Bio bi red da Slaviju posaljete u nizi rang, pobjedite ih u inat sad u srijedu. ;)
Et' nećemo u inat vama, šta ćeš kompleksi ! ;)
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: rukometubih23 i 1 gost.