E ajd ovako,okreni se malo stvarnosti i budi više objektivniji.Guvo,Seferović,Huljev,Gredić,Gušo i ostali su igrali u Želji 2000-te,2001-ve ili koje već godine a sad je 2008-ma.Za uspjehe u Evropi kapa dole,ali koga je danas briga kakav je Željo bio npr. 2001-ve.Pobjedili ste Anortozis dva puta,oni su danas u L.Š. a gdje ste vi?Pa i Leeds je ne tako davno igrao polufinale L.Š.,a sad su u drugoj eng. diviziji.Vremena se mjenaju.Ono što se zna je da je Željo kao i svi drugi prvaci BiH počevši od Leotara pa nadalje,kupovali utakmice.Mogli ste bit jaki ko zemlja ali ako npr. u Kiseljak,Bihać,Bijeljinu,Sokolac ili Čitluk ne dođete sa torbom para ništa od tri boda.Ono što je još bitnije je da je Slavija u posljednjih 2-3 godine po rezultatima mnogo bolja od Želje i tako će bit sve dok navijači poput tebe budu brojali Slavijine penale,budu spominjali 2001-vu i budu protivničke igrače zvali amaterima,a u Želji sad igraju Bekrić,Muharemović,Cocalić...bistrikboy je napisao/la:naravno da to nije tacno prosle godine dosudena Želji 4,realizirali 4![]()
zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- alan_kardec
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski Mostar
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- bistrikboy
- Kontakt:
bogami ti nikako da shvatis vas stav se ocigledno prenio i na igrace,tebi je ok da se kupuju tekme,pih....alan_cardec je napisao/la:E ajd ovako,okreni se malo stvarnosti i budi više objektivniji.Guvo,Seferović,Huljev,Gredić,Gušo i ostali su igrali u Želji 2000-te,2001-ve ili koje već godine a sad je 2008-ma.Za uspjehe u Evropi kapa dole,ali koga je danas briga kakav je Željo bio npr. 2001-ve.Pobjedili ste Anortozis dva puta,oni su danas u L.Š. a gdje ste vi?Pa i Leeds je ne tako davno igrao polufinale L.Š.,a sad su u drugoj eng. diviziji.Vremena se mjenaju.Ono što se zna je da je Željo kao i svi drugi prvaci BiH počevši od Leotara pa nadalje,kupovali utakmice.Mogli ste bit jaki ko zemlja ali ako npr. u Kiseljak,Bihać,Bijeljinu,Sokolac ili Čitluk ne dođete sa torbom para ništa od tri boda.Ono što je još bitnije je da je Slavija u posljednjih 2-3 godine po rezultatima mnogo bolja od Želje i tako će bit sve dok navijači poput tebe budu brojali Slavijine penale,budu spominjali 2001-vu i budu protivničke igrače zvali amaterima,a u Želji sad igraju Bekrić,Muharemović,Cocalić...bistrikboy je napisao/la:naravno da to nije tacno prosle godine dosudena Želji 4,realizirali 4![]()
zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater

2001...je fudbal u bih bio na visem nivou bilo je super igraca i tad u zrinskom,sarajevu(kod njih posebno),sirokom brijegu ti igraci mahom igraju danas u jakim ligama od ovih sad sto su u slaviji njima je plafom srbska ili hrvatska liga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
U perodu od 2001 do 2004 liga je bila ubjedljivo najaca podslije rata,siroki,zeljo,sarajevo,leotar i ostali svi su imali super igraca koji i sada igraju po stranim ligama i liga je bila duplo jaca nego sada,kupovali su svi haveru nema tima koji nije ako cemo realno ali uzmi recimo tadasnju ekipu zelje u kojoj je doktor kojeg toliko spominjete tada 4 godine mladji sjedio na klupi kako je ta ekipa jaka bila a taj isti doktor poslije odlaska zeke turkovica mozda i sada najjaci tehnicar lige i veliki majstor.
AMAR OSIM!!!
- alan_kardec
- Kontakt:
Pogrešno si me razumio.Naravno da nisam za to da se kupuju utakmice.Ja samo konstatujem situaciju takva kakva jest.bistrikboy je napisao/la:bogami ti nikako da shvatis vas stav se ocigledno prenio i na igrace,tebi je ok da se kupuju tekme,pih....
2001...je fudbal u bih bio na visem nivou bilo je super igraca i tad u zrinskom,sarajevu(kod njih posebno),sirokom brijegu ti igraci mahom igraju danas u jakim ligama od ovih sad sto su u slaviji njima je plafom srbska ili hrvatska liga
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Mi smo najjaci i idemo u zenicu po nova 3 boda, ove godine cemo osvojiti ovu jadnu ligu sa viska 20 bodova samo da vam pokazemo kako se postaje prvak pametnom igrom i pametnim ljudima na celu kluba
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!
**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.
Marin je napisao/la:**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.
ne brini to nije zrinjski sarajevo ili zeljo da nakon jedne sezone idemo u drugi dio tabele, zrinjski je uvijek konstanta uz siroki brigeg na vrhu premier lige....u nas je uprava dovoljno sposobna da nastavimo ovaj lijepi niz, uostalom svake godine izalzimo u europu i to jelijepo za razliku od tih velikih "bosanskih" klubova........UM

Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!
pa dobro posto zrinski nije BOSANSKI KLUB neka ide tamo gdje pripada CRTA.....Karika je napisao/la:Marin je napisao/la:**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.
ne brini to nije zrinjski sarajevo ili zeljo da nakon jedne sezone idemo u drugi dio tabele, zrinjski je uvijek konstanta uz siroki brigeg na vrhu premier lige....u nas je uprava dovoljno sposobna da nastavimo ovaj lijepi niz, uostalom svake godine izalzimo u europu i to jelijepo za razliku od tih velikih "bosanskih" klubova........UM
Pa i igra u Hercegovini!?!? U čemu je problem?
DE NESERITE I NEPAMETUJTE VIŠE !!! 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
ZrinJski je HERCEGOVACKI klub a ne bosanski!nele je napisao/la:pa dobro posto zrinski nije BOSANSKI KLUB neka ide tamo gdje pripada CRTA.....Karika je napisao/la:Marin je napisao/la:**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.

rinjski je bosansko-hercegovacki klub, ovo je prije svega Bosna i Hercegovina, nije hrvatska ni srbija, dalje pustite price o nacionalizmu kakve veze ima ko je ko, vazno je ko je najbolji a to je zrinjski, gledajuci sve mi smo daleko ispred ostalih klubova prije svega zbog nezsposobnosti ostalih klubova u okruzenju mislim na uprave , dovodenja igraca , lahko je prodati tekme, a ne zbog nase uprave, mi smo konkretni u tome, slozili lijepi igracki kadar pa i ne cudi ovoliko dobrih rezultata, ako je nekome krivo pa sta se zalis ovdje ......idemo tekmu po tekmu pa na 1 zasluzeno mjesto, zamalo nismo bragu izbacili a vidite dje ona sada, mi smo velesila u odnosu na druge klubove jer prije svega igramo posteno a ne prodajemo tekme ko vi pa onda pocne pricata uprava ono uprava ovo, to su price za djecu
Radnik-Zrinjski 1:1!
Zrinjski ide na duplu krunu
Zrinjski ide na duplu krunu

ma laganini, tekma po tekmu
- Psychosocial.
- Kontakt:
najbolji i gotovo...
samo da ne zapadnu sa širokim u polufinalu pa ko one jedne godine (čini mi se 2005) kad su naštelili... zato navijam za velež prođe širokog pa da gori ponovo
samo da ne zapadnu sa širokim u polufinalu pa ko one jedne godine (čini mi se 2005) kad su naštelili... zato navijam za velež prođe širokog pa da gori ponovo
- antipolitika
- Kontakt:
Volio bi i ja da Velez prodje pa da imamo dva derbija kakva do sada nisu bila...bila bi ludnica u gradu...al jbg siroki ce ipak 90% proci.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
O cemu ti? Kakav je to derby gdje gostujucim navijacima ne daju da dodju na stadion?antipolitika je napisao/la:Volio bi i ja da Velez prodje pa da imamo dva derbija kakva do sada nisu bila...bila bi ludnica u gradu...al jbg siroki ce ipak 90% proci.
Ja prognoziram finale Zrinjski-Siroki Brijeg

- antipolitika
- Kontakt:
i to sto kazes...ja zaboravio kako je velezova uprava snalazljiva...onda nek bude siroki...ionako je svejedno kad nam ne moze nitko nista.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee
velez , nemaju stadiona ima vise krava oko stadiona engo navijaci, nisu nama dali da idemo ali opet nasim momcima ne trebaju navijaci da bi pobijedili taj jadni velez
VRATITE VELEZU NJEGOVO I OSTAT CE TE BEZ ICEGAKarika je napisao/la:velez , nemaju stadiona ima vise krava oko stadiona engo navijaci, nisu nama dali da idemo ali opet nasim momcima ne trebaju navijaci da bi pobijedili taj jadni velez
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.