HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

alan_kardec
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski Mostar

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2008, 02:39

bistrikboy je napisao/la:naravno da to nije tacno prosle godine dosudena Želji 4,realizirali 4 8-)
zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater 8-)
E ajd ovako,okreni se malo stvarnosti i budi više objektivniji.Guvo,Seferović,Huljev,Gredić,Gušo i ostali su igrali u Želji 2000-te,2001-ve ili koje već godine a sad je 2008-ma.Za uspjehe u Evropi kapa dole,ali koga je danas briga kakav je Željo bio npr. 2001-ve.Pobjedili ste Anortozis dva puta,oni su danas u L.Š. a gdje ste vi?Pa i Leeds je ne tako davno igrao polufinale L.Š.,a sad su u drugoj eng. diviziji.Vremena se mjenaju.Ono što se zna je da je Željo kao i svi drugi prvaci BiH počevši od Leotara pa nadalje,kupovali utakmice.Mogli ste bit jaki ko zemlja ali ako npr. u Kiseljak,Bihać,Bijeljinu,Sokolac ili Čitluk ne dođete sa torbom para ništa od tri boda.Ono što je još bitnije je da je Slavija u posljednjih 2-3 godine po rezultatima mnogo bolja od Želje i tako će bit sve dok navijači poput tebe budu brojali Slavijine penale,budu spominjali 2001-vu i budu protivničke igrače zvali amaterima,a u Želji sad igraju Bekrić,Muharemović,Cocalić...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 okt 2008, 08:34

alan_cardec je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:naravno da to nije tacno prosle godine dosudena Želji 4,realizirali 4 8-)
zeljo sad i tad nebi i ztemlja a kokot je za ove gore nabrojane amater 8-)
E ajd ovako,okreni se malo stvarnosti i budi više objektivniji.Guvo,Seferović,Huljev,Gredić,Gušo i ostali su igrali u Želji 2000-te,2001-ve ili koje već godine a sad je 2008-ma.Za uspjehe u Evropi kapa dole,ali koga je danas briga kakav je Željo bio npr. 2001-ve.Pobjedili ste Anortozis dva puta,oni su danas u L.Š. a gdje ste vi?Pa i Leeds je ne tako davno igrao polufinale L.Š.,a sad su u drugoj eng. diviziji.Vremena se mjenaju.Ono što se zna je da je Željo kao i svi drugi prvaci BiH počevši od Leotara pa nadalje,kupovali utakmice.Mogli ste bit jaki ko zemlja ali ako npr. u Kiseljak,Bihać,Bijeljinu,Sokolac ili Čitluk ne dođete sa torbom para ništa od tri boda.Ono što je još bitnije je da je Slavija u posljednjih 2-3 godine po rezultatima mnogo bolja od Želje i tako će bit sve dok navijači poput tebe budu brojali Slavijine penale,budu spominjali 2001-vu i budu protivničke igrače zvali amaterima,a u Želji sad igraju Bekrić,Muharemović,Cocalić...
bogami ti nikako da shvatis vas stav se ocigledno prenio i na igrace,tebi je ok da se kupuju tekme,pih.... 8-)
2001...je fudbal u bih bio na visem nivou bilo je super igraca i tad u zrinskom,sarajevu(kod njih posebno),sirokom brijegu ti igraci mahom igraju danas u jakim ligama od ovih sad sto su u slaviji njima je plafom srbska ili hrvatska liga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 27 okt 2008, 11:22

U perodu od 2001 do 2004 liga je bila ubjedljivo najaca podslije rata,siroki,zeljo,sarajevo,leotar i ostali svi su imali super igraca koji i sada igraju po stranim ligama i liga je bila duplo jaca nego sada,kupovali su svi haveru nema tima koji nije ako cemo realno ali uzmi recimo tadasnju ekipu zelje u kojoj je doktor kojeg toliko spominjete tada 4 godine mladji sjedio na klupi kako je ta ekipa jaka bila a taj isti doktor poslije odlaska zeke turkovica mozda i sada najjaci tehnicar lige i veliki majstor.
AMAR OSIM!!!

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 27 okt 2008, 15:31

bistrikboy je napisao/la:bogami ti nikako da shvatis vas stav se ocigledno prenio i na igrace,tebi je ok da se kupuju tekme,pih....
2001...je fudbal u bih bio na visem nivou bilo je super igraca i tad u zrinskom,sarajevu(kod njih posebno),sirokom brijegu ti igraci mahom igraju danas u jakim ligama od ovih sad sto su u slaviji njima je plafom srbska ili hrvatska liga
Pogrešno si me razumio.Naravno da nisam za to da se kupuju utakmice.Ja samo konstatujem situaciju takva kakva jest.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 27 okt 2008, 23:28

Mi smo najjaci i idemo u zenicu po nova 3 boda, ove godine cemo osvojiti ovu jadnu ligu sa viska 20 bodova samo da vam pokazemo kako se postaje prvak pametnom igrom i pametnim ljudima na celu kluba
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 28 okt 2008, 00:29

**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 28 okt 2008, 14:01

Marin je napisao/la:**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.

ne brini to nije zrinjski sarajevo ili zeljo da nakon jedne sezone idemo u drugi dio tabele, zrinjski je uvijek konstanta uz siroki brigeg na vrhu premier lige....u nas je uprava dovoljno sposobna da nastavimo ovaj lijepi niz, uostalom svake godine izalzimo u europu i to jelijepo za razliku od tih velikih "bosanskih" klubova........UM :twisted:
Udruga klubova i navijaca te televizijske prenose ......pomozite napredku premijer lige BiH!!!

nele
Kontakt:

Post Postao/la nele » 28 okt 2008, 15:26

Karika je napisao/la:
Marin je napisao/la:**** Karika.Sada smi sigurno najbolji ali šta će biti ako ode ovih nekoliko ograča kojima uskoro ističu ugovori? Onda će biti nesposobna uprava jer nije produžila. Uživajmo sada dok traje jer dovoljno je da odu jedna ili dvije "karike" i da se sve raspadne.

ne brini to nije zrinjski sarajevo ili zeljo da nakon jedne sezone idemo u drugi dio tabele, zrinjski je uvijek konstanta uz siroki brigeg na vrhu premier lige....u nas je uprava dovoljno sposobna da nastavimo ovaj lijepi niz, uostalom svake godine izalzimo u europu i to jelijepo za razliku od tih velikih "bosanskih" klubova........UM :twisted:
pa dobro posto zrinski nije BOSANSKI KLUB neka ide tamo gdje pripada CRTA.....

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 28 okt 2008, 15:58

Pa i igra u Hercegovini!?!? U čemu je problem?

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 28 okt 2008, 16:26

DE NESERITE I NEPAMETUJTE VIŠE !!! :evil:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Ante
Kontakt:

Post Postao/la Ante » 28 okt 2008, 17:48

nele je napisao/la:
Karika je napisao/la:

pa dobro posto zrinski nije BOSANSKI KLUB neka ide tamo gdje pripada CRTA.....
ZrinJski je HERCEGOVACKI klub a ne bosanski! :evil:

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 28 okt 2008, 18:20

rinjski je bosansko-hercegovacki klub, ovo je prije svega Bosna i Hercegovina, nije hrvatska ni srbija, dalje pustite price o nacionalizmu kakve veze ima ko je ko, vazno je ko je najbolji a to je zrinjski, gledajuci sve mi smo daleko ispred ostalih klubova prije svega zbog nezsposobnosti ostalih klubova u okruzenju mislim na uprave , dovodenja igraca , lahko je prodati tekme, a ne zbog nase uprave, mi smo konkretni u tome, slozili lijepi igracki kadar pa i ne cudi ovoliko dobrih rezultata, ako je nekome krivo pa sta se zalis ovdje ......idemo tekmu po tekmu pa na 1 zasluzeno mjesto, zamalo nismo bragu izbacili a vidite dje ona sada, mi smo velesila u odnosu na druge klubove jer prije svega igramo posteno a ne prodajemo tekme ko vi pa onda pocne pricata uprava ono uprava ovo, to su price za djecu

baba
Kontakt:

Post Postao/la baba » 28 okt 2008, 18:27

Radnik-Zrinjski 1:1!

Zrinjski ide na duplu krunu 8-)

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 28 okt 2008, 19:18

ma laganini, tekma po tekmu

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 28 okt 2008, 20:04

najbolji i gotovo...
samo da ne zapadnu sa širokim u polufinalu pa ko one jedne godine (čini mi se 2005) kad su naštelili... zato navijam za velež prođe širokog pa da gori ponovo

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 28 okt 2008, 21:24

Volio bi i ja da Velez prodje pa da imamo dva derbija kakva do sada nisu bila...bila bi ludnica u gradu...al jbg siroki ce ipak 90% proci.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Ante
Kontakt:

Post Postao/la Ante » 28 okt 2008, 22:08

antipolitika je napisao/la:Volio bi i ja da Velez prodje pa da imamo dva derbija kakva do sada nisu bila...bila bi ludnica u gradu...al jbg siroki ce ipak 90% proci.
O cemu ti? Kakav je to derby gdje gostujucim navijacima ne daju da dodju na stadion?

Ja prognoziram finale Zrinjski-Siroki Brijeg :)

antipolitika
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika » 28 okt 2008, 22:12

i to sto kazes...ja zaboravio kako je velezova uprava snalazljiva...onda nek bude siroki...ionako je svejedno kad nam ne moze nitko nista.
I kad izgube i kad pobjede uvjek pjevamo Zrinjski volim te ,Zrinjski volim teeeeeee

Karika
Kontakt:

Post Postao/la Karika » 29 okt 2008, 14:41

velez , nemaju stadiona ima vise krava oko stadiona engo navijaci, nisu nama dali da idemo ali opet nasim momcima ne trebaju navijaci da bi pobijedili taj jadni velez

amir
Kontakt:

Post Postao/la amir » 30 okt 2008, 00:07

Karika je napisao/la:velez , nemaju stadiona ima vise krava oko stadiona engo navijaci, nisu nama dali da idemo ali opet nasim momcima ne trebaju navijaci da bi pobijedili taj jadni velez
VRATITE VELEZU NJEGOVO I OSTAT CE TE BEZ ICEGA
Zeljeznicar, Juventus, BiH, Italija, Salihamidzic, Del Piero, Ibisevic
Dok sunce sja, dok disem ja, voljet cu vas ja
Vedad Ibisevic-veliki igrac-veliki covijek-veliki golgeter

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.