Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Indiana ce opet da dobije Cheat, pogotovo sada nakon tih kavgi u Cheatu. Jbg, moralo im se jednom obiti o glavu to sto su zamislili
. Joj ako Gilbert bude pogodio ono sto je rekao da ce Cavsi prije do naslova nego James
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Ne,nekako mi tesko ocekivati da Heat-u kakav god bio krvnik bude Indiana.
Wade i(li) James moraju dobiti ovu jer sljedece tri zaredom nece biti sposobni.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- bear grylls
- Kontakt:
Obavezno ovo je utakmica sezone. Nadam se da ce se i za mene boriti da ne stavljam rosea na avatarBIHfan je napisao/la:Budi tu, da zajedno komentarisemo.bear grylls je napisao/la:Veceras mora wade da reaguje nema vise ako izgubimo sad gotovo je i sav ce bijes pasti na njega. Ocekujem trijumf uz daleko bolju odbranu ovo nam je zadnji voz.
- adriano_leite
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjelibear grylls je napisao/la:Obavezno ovo je utakmica sezone. Nadam se da ce se i za mene boriti da ne stavljam rosea na avatarBIHfan je napisao/la:Budi tu, da zajedno komentarisemo.bear grylls je napisao/la:Veceras mora wade da reaguje nema vise ako izgubimo sad gotovo je i sav ce bijes pasti na njega. Ocekujem trijumf uz daleko bolju odbranu ovo nam je zadnji voz.. @adriano ne budi smijesan kakav cleveland.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ti stvarno misliš da Irving vas može vodit do naslova u budućnostiadriano_leite je napisao/la:Indiana ce opet da dobije Cheat, pogotovo sada nakon tih kavgi u Cheatu. Jbg, moralo im se jednom obiti o glavu to sto su zamislili. Joj ako Gilbert bude pogodio ono sto je rekao da ce Cavsi prije do naslova nego James
.
Sigurno.Večeras je biti ili ne biti.Raul_64 je napisao/la:Ne,nekako mi tesko ocekivati da Heat-u kakav god bio krvnik bude Indiana.
Mogu mislit kako se Stern osjeća,a na pomolu finale Indiana-San Antonio
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
@LBJ MVP Irving ima veci potencijal i od Rosea i Paula.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Ja dobro si lbj pa to bi bilo katastrofa ne bi niko gledo spursi su ionako bili cini mi se u dva najnegledanija finala u historiji.
Pa možda nekad ode stepenicu više od njih do finala.BIHfan je napisao/la:@LBJ MVP Irving ima veci potencijal i od Rosea i Paula.
bear grylls je napisao/la:Ja dobro si lbj pa to bi bilo katastrofa ne bi niko gledo spursi su ionako bili cini mi se u dva najnegledanija finala u historiji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Da vidimo tog Kinda da li ce napokon u zivotu odigrat strasnu partiju u utakmici sezone.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Itekako, ali nije to sam Irving, imas top 5 picka na draftu ove godine, te 24. picka. Nakon toga, na sljedeca 3 drafta imamo 6 pickova prvih rundiLBJ MVP je napisao/la: Ti stvarno misliš da Irving vas može vodit do naslova u budućnosti![]()
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 20 maj 2012, 21:21, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Miami je u stanju da dobije i ako izgubi veceras
, samo mi je drago radi ESPN i sl strucnjaka koji su pokopali Bosh-a govorili da je on haman drugorazredni igrac , a sam je je nosio Toronto do playoff-a doduse u laksoj konferenciji , medjutim kada vidim haype kod Griffina kojeg su jos na pocetku proglasili top 10 igracem
i kome su dodali najboljeg play-a njihovog top 4 igaraca , a oni nemogu meda protiv old scholl kosarke i ako nevolim San Antonio drago mi je da vidim kako ih Pop skoluje.
James , Bosh i Wade su u stanju osvojiti titulu i vjerovatno hoce , mislim nece sigurno sto rece Lebron 6,7,8 , ali 1 ili 2 je realnost
Ko ce im u buducnosti rival kada izumru Boston, San Antonio i Lakersi , mozda uskrsne Dallas sa Howardom i Williamsom ali sumnjam , samo Oklahoma , Chicago ce trebati opet graditi ekipu za 2 god ako se Rose ikad vise vrati u staru formu.
A odbranbeno su jaci od Oklahome , problem ce biti Ibaka , ali pitanje je moze li pod novim uvjetima Oklahoma zadrzati jos 2 potecijalna all star igraca Hardena i Ibaku , cisto sumnjam da moze njihov budjet obojicu pored maximalnih ugovora Kevina i Westbrooka. I ako ja nisam nikad volio onu svu famu oko navodnog "kinga" , sada kada su izasle na vidjelo sve njegove mane koje nece moci vise nikad ispraviti , covjek mora uci u top 15 igaraca ikada (ako osvoji vise od 1 titule onda i u top 10) jer je cudo prirode , takav atleta se nikad nije pojavio u kosarci.
Mozda ova godina jos nije , ali ima jos sanse Miami ima velike sanse da u naredne 4 god dok jos ima ugovore sa big 3 da osvoji makar 2 titule.
James , Bosh i Wade su u stanju osvojiti titulu i vjerovatno hoce , mislim nece sigurno sto rece Lebron 6,7,8 , ali 1 ili 2 je realnost
Ko ce im u buducnosti rival kada izumru Boston, San Antonio i Lakersi , mozda uskrsne Dallas sa Howardom i Williamsom ali sumnjam , samo Oklahoma , Chicago ce trebati opet graditi ekipu za 2 god ako se Rose ikad vise vrati u staru formu.
A odbranbeno su jaci od Oklahome , problem ce biti Ibaka , ali pitanje je moze li pod novim uvjetima Oklahoma zadrzati jos 2 potecijalna all star igraca Hardena i Ibaku , cisto sumnjam da moze njihov budjet obojicu pored maximalnih ugovora Kevina i Westbrooka. I ako ja nisam nikad volio onu svu famu oko navodnog "kinga" , sada kada su izasle na vidjelo sve njegove mane koje nece moci vise nikad ispraviti , covjek mora uci u top 15 igaraca ikada (ako osvoji vise od 1 titule onda i u top 10) jer je cudo prirode , takav atleta se nikad nije pojavio u kosarci.
Mozda ova godina jos nije , ali ima jos sanse Miami ima velike sanse da u naredne 4 god dok jos ima ugovore sa big 3 da osvoji makar 2 titule.
- bear grylls
- Kontakt:
Nakon veceras cemo il da slavimo il ce svi da se slade raspadu velike trojke ovdje na forumu da pljuju po lebronu i wadeu dosta je u igri
@kobe ako izgubimo veceras nemamo sanse to bi rasulo bilo psihicki bi propali.
Zadnja izmjena: bear grylls, dana/u 20 maj 2012, 21:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Ako očekuješ od njega da pogodi 2 ili 3 šuta u zadnjoj minuti razočaraćeš se.Ako očekuješ od njega da razvali Pacerse u cjelokupnoj tekmi allround učinkom moguće je.BIHfan je napisao/la:Da vidimo tog Kinda da li ce napokon u zivotu odigrat strasnu partiju u utakmici sezone.
Sad i da objasnim ovo.
Bron je loš igrač za završetka tekme i izolacija za razliku od Kobea ili Duranta npr.Oni imaju puno bolji domet za 3 poena,a Bronu zatvoriš reket i on nema drugih opcija.
- bear grylls
- Kontakt:
I ti mislis da cete vi u tom periodu kratkom razviti te momke pronaci identitet osvojiti titulu dok ce se majami raspasti?adriano_leite je napisao/la:Itekako, ali nije to sam Irving, imas top 5 picka na draftu ove godine, te 24. picka. Nakon toga, na sljedeca 3 drafta imamo 6 pickova prvih rundiLBJ MVP je napisao/la: Ti stvarno misliš da Irving vas može vodit do naslova u budućnosti![]()
.
Ako budete imali sreće kao Oklahoma s tim igračima možda i bude nešto od vasadriano_leite je napisao/la:Itekako, ali nije to sam Irving, imas top 5 picka na draftu ove godine, te 24. picka. Nakon toga, na sljedeca 3 drafta imamo 6 pickova prvih rundiLBJ MVP je napisao/la: Ti stvarno misliš da Irving vas može vodit do naslova u budućnosti![]()
.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ne znam sada da li ima veci potencijal od njih dvojice, ali je sigurno kompletniji igrac i od Rosea i od Paula, tu prvenstveno mislim na sut, gdje je itekako opasan i ima zaista odlican sut. Rose je nezaustavljiv kada krene na kos, odlicne promjene pravca, nenormalna zivotinja, dok Irving nije takva atleta, ali itekako snalazljiv na ulazu, tu me mnogo podsjeca na Parkera, ima neke cirkus suteve koje je tesko izvesti. CP3 je popravio sut, nevjerovatan je u zavrsnicama utakmica, ali i Irving je na trecem mjestu po poenima u 4. cetvrtinama (LeBron i CP3 ispred njega), vec u rookie sezoni to radi ispred takvih igraca poput Pierce-a, Mela, Duranta, Bryanta. To je zaista fantasticno sta momak radi. Jbg. odoh ja u off.BIHfan je napisao/la:@LBJ MVP Irving ima veci potencijal i od Rosea i Paula.
@Bear, ne, ne mislim da ce se Miami raspasti, ali sigurno nece biti jaci nego sada, a vec sada vas siluje Indiana. Ne kazem da ce Cleveland osvojiti za 3 godine, ali necete ni vi osvojiti za te 3 godine, prvenstveno jer su tu OKC i Chicago, koji kada su zdravi vas mogu dobiti u svakom momentu. Uostalom zivi bili pa vidjeli
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Ibisevic82
- Kontakt:
Identican pocetak kao i u prosloj utakmici 
- bear grylls
- Kontakt:
Opet ubija hibert unutra blokira sve igra se hill pogađa itd isto ko prosla tekma sad cemo vidjeti ko je sta je spoelstra.
Odlicno otvorena utakmica. 
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
nemoj te biti tuzni ako ispadnemo,zasluzujemo to u potpunosti.Smjesno je kada imas samo 2 igraca koji mogu da igraju,a ostali kako im se k digne 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.