FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- inacefindecko
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ma Koldžo je ublehaš teški, svaku moguću priliku i govor koristi da osigura sebi položaj i da priča o svojoj stranci. Mi učenici primamo stipendije, on drži govor kako SDP ne podržava učenike, kako hoće da ukinu stipendije, al nam je to njegova stranka krvavim rukama uspjela obezbijedit..
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
utakmica ko trening navijanje kriticno u prvom u drugom malo bolje nedovoljno....
80% juga bili derbi navijaci
ovog papka sto je skidao dres treba prepoznat pa ga ubit
ja nisam vidio udarni trans.... sta je stim
djecurlija sve goni ih
djecurlija sve goni ih
Hallooooooooooooooooo ebo vas Koldzo i sda i politika to ostavite za neke dobro poznate...
Sad se vratih. Sve je bilo super sto se mene tice.. dosta raje, lijepo vrijeme, navijanje naravno... igraci igrali za 25 % svojih mogucnosti... Bukva dobar
Malo se prosetalo po gradu na svakom cosku se nesto plavi... ispred vjecne je bilo takodje fino...
Da se vratim na stadion, bilo je dosta lijepo na nivou... sto se mene tice idu pohvale... Koldzo bacio koju suplju..al opet sam siguran da cemo vidjeti bagere uskoro... VOLIM TE ZELJO DUPPLAAAAAAAAAAAAAAA....
LJUDI SLAVITE I UZIVAJTE ... PUSTITE SE POLTIKE I GLUPOSTI... ZELJO JE OSVAJAC DUPLE KRUNE BOSNE I HERCEGOVINE!!

Sad se vratih. Sve je bilo super sto se mene tice.. dosta raje, lijepo vrijeme, navijanje naravno... igraci igrali za 25 % svojih mogucnosti... Bukva dobar

Malo se prosetalo po gradu na svakom cosku se nesto plavi... ispred vjecne je bilo takodje fino...
Da se vratim na stadion, bilo je dosta lijepo na nivou... sto se mene tice idu pohvale... Koldzo bacio koju suplju..al opet sam siguran da cemo vidjeti bagere uskoro... VOLIM TE ZELJO DUPPLAAAAAAAAAAAAAAA....
LJUDI SLAVITE I UZIVAJTE ... PUSTITE SE POLTIKE I GLUPOSTI... ZELJO JE OSVAJAC DUPLE KRUNE BOSNE I HERCEGOVINE!!
- fanatic1991
- Kontakt:
yebo majku pa politicari pred svake izbore izadje pred stotine hiljada ljudi i obecaju kule i gradove i na kraju ladno izradezeljocity je napisao/la:Ja blage veze nemam kad su kod nas izbori ali eto rece da se projektna dokumentacija azradzuje i trebala bi biti gotova do kraja ove godine??Baltazar je napisao/la:od 12000 ljudi aplaudiralo mi je 500-1000, ljudi su svjesni da su sad izbori pa se valjaju svakakve gluposti, ako bageri ne budu na ljeto (prije izbora) vec poceli on ovo moze nekome drugome prosipati
Pred 10.000 ljudi je izjavio da ce se stadion praviti i ja vjerujem da ce se nesto uraditi po tom pitanju jer sad nema ovo ono nego mora raditi na tome a cim se ima volje ili je pod moranjem kod nas se stvari ostvare

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- ultra_CImanija
Joj ovih pojedinih forumaša ne može im Bog ugodit, te ne valja navijanje, te ne valja ovo, Zašto Koldžo (nek dođe ko hoće samo tribinu da napravi) hiljadu razloga, najpametniji su, a kad ih prozoveš na stadionu da ustanu da navijaju svi sjede i košpe u ruke ofirno im navijat al su na forumu prvi da kritikuju....
SUPERKUP 1999/2000, 1997/1998
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
KUP 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Kup UEFA cetvrtfinale:1971/72,polufinale:1984/85
PRVAK 1971/72, PRVAK 1997-1998, PRVAK 2000/2001, PRVAK 2001/2002, PRVAK 2009/2010.
PRVAK 2011/2012....
Da,o tome sam bas pricao sa jaranom..jug-onostalgicar je napisao/la:utakmica ko trening navijanje kriticno u prvom u drugom malo bolje nedovoljno....
djecurlija sve goni ih
Sada se nadati da cemo izbjeci komsije i Basel.
- KB-TM87
- Kontakt:
a da me vikdi babooooooooooooo
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- NedozvoljenaPozicija
- Kontakt:
Navijanje puno bolje zvuči na TV-u ili kad slušaš sa druge tribine nego iz kopa odakle navijaš, to bi trebao da znaš pošto si vjerujem stalno tu. Eto okreni na Vogošću, zvuči premoćno...jug-onostalgicar je napisao/la:utakmica ko trening navijanje kriticno u prvom u drugom malo bolje nedovoljno....
djecurlija sve goni ih
EDIT: Ostanite uz SportSport.ba jer uskoro vam donosimo video priloge na kojima ćete moći vidjeti kako je bilo na tribinama Grbavice, zatim slavlje navijača i igrača, te šta o svemu kažu prvotimci šampionske momčadi.
Šta bi sa ovim?
nemojte halati ovde po forumu glupani jedni, znajte da ovo cita citava BiH
vi se nasli da govorite kako je bilo i sta je bilo i kakva je proslava bila, vikend navijaci!!
PRESTANITE PISATI SVAKAKVE GLUPOSTI OVDE, VALJDA STE TOLIKO PAMETNI..
vi se nasli da govorite kako je bilo i sta je bilo i kakva je proslava bila, vikend navijaci!!
AMAR AMAR OSIM OSIM
- fanatic1991
- Kontakt:
bubakar je napisao/la:nemojte halati ovde po forumu glupani jedni, znajte da ovo cita citava BiH
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
U PRAVU SI BRATE,SVI NESTA KRITIZIRAJU,JA SA STADIONA IZASAO PREZADOVOLJAN,NAVIJANJE PO MENI ODLICNO,POSJETA ODLICNA I SAMA CEREMONIJA ODLICNA-PA **** NISMO MI BOGATA NJEMACKA I BORUSIJA DORTUMND,ZA NASE USLOVE ODLICNOultra_CImanija je napisao/la:Joj ovih pojedinih forumaša ne može im Bog ugodit, te ne valja navijanje, te ne valja ovo, Zašto Koldžo (nek dođe ko hoće samo tribinu da napravi) hiljadu razloga, najpametniji su, a kad ih prozoveš na stadionu da ustanu da navijaju svi sjede i košpe u ruke ofirno im navijat al su na forumu prvi da kritikuju....

VOLIM TE ZELJO
Tako je !!!bubakar je napisao/la:nemojte halati ovde po forumu glupani jedni, znajte da ovo cita citava BiH

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
PREDOBRO BILO !!! posjeta extra
imam jednu slikicu mozda poslije ubacim kako je na jugu disat se nije moglo !

Željeznicar za život cijeli !
Kao što i ACO reče... slažem se.NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Bojim se da je to samo predizborna šuplja, strah me više radovat se, toliko puta su nas izlevatili...niho1987 je napisao/la:Obecao je Koldzo da ce se graditi stadion jer i reprezentacija treba da igra u Sarajevu. Alije nije ja mislim precizirao kad ce se graditi.
Prelijep je osjećaj danas bilo vidjeti pun stadion, ne ulazeći u strukturu određenog broja gledatelja. Navijanje solidno, osim spominjanja pitara bez ikakve potrebe !!! Stole iz Bora tu ! Ali proslava je bila ispod svakog nivoa... Ja otisao prije pola 8. Ono hvaljenje Koldže je također DNO DNA meni. Mimo pijan najavljivao. Oko 8 i 15 vec bio u kafani pored katedrale, vidio ga kad sam posao u kuci. U gradu mrtvilo, par momcica se skupilo kod Vjecne i pokusali privuci raju da navijaju medjutim niko nista... Hvala igracima, hvala strucnom stabu na svemu! Vec osjecam blagu tremu kad pomislim na izvlacenje parova za kvalifikacije LP. Boze daj nam srece ! Sto se utakmice tice, to naravno prepustam nasem dragom BOKAČU. Uživajte Željovci !
Osim - drugo ime za Želju !
Trenutak utakmice: Niko kao Stole iz Bora!
Igraci lezerno usli u susret, navijanje dobro, pogotovo od 50. minute pa nadalje, bilo bi jos bolje da je bilo ozvucenje na jugu. Ozvucenje na stadionu ****, proslava onako, samo brate mogli su dovest nekog boljeg da pjeva, puno bolje bilo preprosle sezone na proslavi.
A sto ne mogu onog bombanja Koldzinog, fuj, umjesto da smo ga izvizdali pola stadiona aplaudiralo.

Igraci lezerno usli u susret, navijanje dobro, pogotovo od 50. minute pa nadalje, bilo bi jos bolje da je bilo ozvucenje na jugu. Ozvucenje na stadionu ****, proslava onako, samo brate mogli su dovest nekog boljeg da pjeva, puno bolje bilo preprosle sezone na proslavi.
A sto ne mogu onog bombanja Koldzinog, fuj, umjesto da smo ga izvizdali pola stadiona aplaudiralo.
Daj Boze da se stadion ikada izgradi, zamisli te da mozemo igrati Evropske utakmice pred ovakvom atmosferom.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Dok je on nacelnik on donosi odluke. Meni je sasvim ok da nacelnik opstine kojoj klub pripada ucini ovakav gest.aleksandar_veliki je napisao/la:Vidi pasa, igrom slucaja sam sad razgovarao pola sata sa likom iz druge partije, koja je mnogo jaca trenutnoi od ove, i frajer je razocaran, ali u tom razocarenju je najavio kontra mjere. Mozes to svatiti kako hoces, ali moji i tvoji 10.000 KM koje je doticni turno je iskoristeno u predizborne svrhe. Dno, dna, a posljedice ce biti mnogo vece.Baja_Zvjerka je napisao/la:Da li bi ga ti, da imas klub, pustio da kaze nesto 1 minutu za 10000 KM ??? Ne branim ga, ali bolje da je nama dao te pare, nego sebi u djep, ili nekom trecem... Ako je trebao pobjediti, pobjedit ce svejedno, od ovih 10000 2/3 uopste, ili ne moze glasati, ili nije iz ove opstine...aleksandar_veliki je napisao/la:Cestitali smo davvno, ali da se osvrnem na jednu stvar koja me je prije svega kao covjeka koji voli sport, gleda tekme nasih klubova, pravo zabolila. Predizborni miting SDA i Koldze. Ono je dno dna i doista sam razočaran otisao doma. Radi 10.000 KM koje su usput, moje i vase, covjek par mjeseci pred izbore odrzao govor na proslavi dvostruke krune. Prica frajer o rekonstrukciji stadiona, o ovom, onom, a 10.000 ljudi mu pljesce. Ne kontam, ili sam ja glup ili...
Iako nije igrao danas za mene najaci je bio Guso. Lik samo nosa one balone isto malo dijete.
Ne znam jeste li vidjeli SEF-ovu reakciju nakon sto Stanic Bekricu nije dao loptu na vrijeme kada je ovaj sam bio na lijevoj strani. Kako je samo ljutito odreagovao. Imam osjecaj da ce ovu danasnju lezernost dobro naplatiti.

Ne znam jeste li vidjeli SEF-ovu reakciju nakon sto Stanic Bekricu nije dao loptu na vrijeme kada je ovaj sam bio na lijevoj strani. Kako je samo ljutito odreagovao. Imam osjecaj da ce ovu danasnju lezernost dobro naplatiti.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Leotar ce nastradat.amerosm je napisao/la:Imam osjecaj da ce ovu danasnju lezernost dobro naplatiti.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
BRACO ZELJOVCI UZIVAJMO U OVOJ NOCI I OVIM DANIMA PONOSA I SLAVE,HEBO POLITIKU I OSTALE NEVAZNE STVARI,DOSTA SU NAM UHEBALI ZIVOT SA SVOJOM POLITIKOM PA DA JOS I DANAS RAZMISLJAMO O NJIMA -NEVAZNI SU.HVALA TI ZELJO STO POSTOJIS I STO NAM ZIVOT CINIS LJEPSIM.
VOLIM TE ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 61 gost.