Miami Heat
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- bear grylls
- Kontakt:
Re: Miami Heat
Chalmers ocajno tovorio pa sta mu je prodo tri lopte. Jos mu hill stalno bjezi vadi ga **** ti on mater. Wade i james izgleda nastavili gdje su stali u prosloj.
Wade grozan, neprimjetan na terenu. Tesko ce te vi ovo dobiti, igraju ljudi pametno, ne gube lopte i time vi gubite najace oruzje faastbreak.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
kao nesto se priblizimo,pa nam se ljudi opet odvoje i tako.Hibbert nas rastavi pod kosem,Anthony ga ne moze ni usnu cuvati,Wade opet lose otvorio,ni LeBron nije nista bolji,treba se malo vise spustati pod kos kao u zadnjoj akciji,zanimljivo je da trenutno trice sutiramo 3 od 3,ali nemamo igru pod kosem 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Vjerovatno ce se popraviti , ali strasno je vidjeti i Wade-a i Lebrona da fulaju otvorene suteve , floatere i polaganja sa 2-3 m , imate jos srecu da je treica 3 od 3 
- bear grylls
- Kontakt:
Samo hraniti loptama lebrona unutra pa sta bude ni posto sutati jedino ako su chalmers miller i battier otvoreni zvuci ocajno, al takav nam je napad sada jer wade jos uvijek se nije oporavio od bog zna cega a anthony i turiaf 
da bi ovo dobili meni se cini da LeBron mora igrati 45 minuta i da pomocu nekih trikova ostane svjez do kraja utakmice
svaka trica koju smo pogodili bila je nakon LeBronove asistencije gdje je potpuno same ostavljao Shanea i Maria.Wade se mora prikljuciti,ajde kapitenu molim te zaboravi Erika i odigraj kako najbolje znas.
- bear grylls
- Kontakt:
Da hoce samo wade jedno 3 suta povezati joj nemoze bazen da pogodi.L-train lebron mora do kraja da odigra na strsanom nivou da bi imali neku sansu.Napokon wade hajde molim te proradi.Chalmersa siluje ko stigne.
- bear grylls
- Kontakt:
tako je tako se igra samo borba moramo da pokazemo zube ebem mu nanu.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Napokon pravi Heat, ovo se očekuje cijelu serijubear grylls je napisao/la:tako je tako se igra samo borba moramo da pokazemo zube ebem mu nanu.
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
LeBron igra kao zivotinja,bojim se samo da se nedaj Boze povrjedi,morace igrati 45 minuta.Wade konacno pogodio,a onda majstorski ukrao loptu.Ovako se moramo nastaviti boriti.
- bear grylls
- Kontakt:
Evo vodstva samo odbrana fast break half court trap borbenost ovo je majami.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma nesmije on da odmara , kada nema Bosha on igra i 3 i 4 frajer je cudo prirode kako sa onoliko kg brzo trciL-Train je napisao/la:LeBron igra kao zivotinja,bojim se samo da se nedaj Boze povrjedi,morace igrati 45 minuta.Wade konacno pogodio,a onda majstorski ukrao loptu.Ovako se moramo nastaviti boriti.
Colison i Hibert protiv Lebrona zasad
Zadnja izmjena: Kobe Bryant, dana/u 20 maj 2012, 22:25, ukupno mijenjano 1 put.
Mario jbm li ti mamu,em se gubi u odbrani,em gubi lopte u napadu,joj Boze pa kakvi su ovo klocevi pa ja ne vjerujem 
i kada se dobro branimo,ljudi nam skacu pod kosem kako hoce,tako se ne moze igrati.Joel pored Hiberta izgleda kao dijete 
- Kobe Bryant
- Kontakt:
da ne citiram one sa ispod obruca , koji kazu da ono sto je na istoku nije kosarka u odnosu na tekme na zapadu , ovo dosad je patanja da indiana ima vise akcija i boljeg trenera ovo bi trebalo bit +15 , ovako kako izgleda ako se Wade probudi i pomogne Lebronu moze otici i na drugu stranu , kako je samo Indiana prosula par akcija preko Barbose , Admusona i Hensbroa bez iakvog smisla , kada su se vratili Hibert i West druga prica 
Eto nek Oklahoma i Lakersi imaju akcije.Kobe Bryant je napisao/la:da ne citiram one sa ispod obruca , koji kazu da ono sto je na istoku nije kosarka u odnosu na tekme na zapadu , ovo dosad je patanja da indiana ima vise akcija i boljeg trenera ovo bi trebalo bit +15 , ovako kako izgleda ako se Wade probudi i pomogne Lebronu moze otici i na drugu stranu , kako je samo Indiana prosula par akcija preko Barbose , Admusona i Hensbroa bez iakvog smisla , kada su se vratili Hibert i West druga prica
Neg cim je Hibbert tu vi pocnete gubiti.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bear grylls
- Kontakt:
Jao chalmersa pa sta mu je koji ****.
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
James životinja nas drži
KING JAMES