Pa dan te jbo, bez ispaljenog metka smo pali. Ne mogu vjerovat, uh....
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Sta su usrali, je.bo kup (ne zelim da kazem da je beznacajan, ili da umanjim vrijednost ovog takmicenja, svakako bi bilo lijepo da smo ga osvojili)delpiero20 je napisao/la:sramota, dodje mi da placem...
ovaj poraz me je bas pogodio, a uz to i Del Piero odlazi
Usrali su citavu sezonu
Nije imao ko da ga ispali.Godot je napisao/la:Jao kako sam ljut![]()
![]()
![]()
![]()
Pa dan te jbo, bez ispaljenog metka smo pali. Ne mogu vjerovat, uh....
Oxygen je napisao/la:Prokletstvo finala, od 1997 smo sva moguća finala izgubili.
Kakav kraj, nismo jos ni poceli.AllAbout je napisao/la:svemu dodje kraj
Ma sad ide ova pauza, vecina igraca ide na reprezentativne obaveze, jos ima mnogo do pocetka sl. sezone, tako da ovo nikako ne moze uticati na igrace.delpiero20 je napisao/la:@Soni
Nez ni ja, izgubismo u najgorem trenutku...trebali smo ovo uzet i bili bi kraljevi
Sad je pitanje da li ce biti nesto od trece, a nema ni prve iz kupa...a mislio sam usrali u pogledu toga da je sigurno moral pao i da odlaze na odmor nakon poraza
Previse smo izgleda slavili jer ovo nije bio Juventus koji je bio citavu godinu, a trebali su znati da je svaki trofej vazan pa makar kup...nije sve gotovo kad osvojis titulu, sve se treba kupit dok ti ide
Jeste bio, ali sada je gotovo.ARMINX je napisao/la:Mene cudi kako niko ne spominje penal za Juventus u prvom poluvremenu, da je to sudija svirao utakmica bi otisla drugim smjerom...ne kazem da nije bio penal za Napoli, ali bio je i za Juventus,i iako je sastav bio saren,Napoli ne bi mogao dati gol...sve u svemu,Napoli vise treba zahvaliti sudiji za pobjedu, nego Konteu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.