HKK Široki
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
sretno sirokom 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
-
- Kontakt:
Igokea pregažena, u utorak riješiti pitanje pobjednika
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Je li istina da Planinic,a mozda i Ramljak potpisuju za Cibonu??
-
- Kontakt:
I ja sam tako cuo ,nadam se da je rekla kazala pricaŠB.TRN je napisao/la:Je li istina da Planinic,a mozda i Ramljak potpisuju za Cibonu??
Suton najavio da nece bit velikih rasprodaja ,al za 7 igraca su vec izrazili interes ,nikakva konkretna ponuda jos nije dosla ,tek posle prvenstva ce se sve znat
Tko Gigu kupi,njihov sam vjecni navijač!!
Zašto se 3 utakmica igra u nedjelju? I to onako kasno.
Zna l tko ima li neki link za večeras
Finale lige prvaka je u subotu,a u nedjelju je tv termin vjerojatno u 20 45SBNo1 je napisao/la:Zašto se 3 utakmica igra u nedjelju? I to onako kasno.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Pa valjda će da na RTRS-u da bude live prijenos, probaj tu. Ako ništa snimka će oko 22:30 da bude na BHT-uŠB-Pecara je napisao/la:Zna l tko ima li neki link za večeras
U večerašnjem dvoboju koji se igra u Laktašima sa početkom u 20:15 minuta, tim Ivana Velića vjerovatno pravi odlučujući i konačni potez ka osvajanju šampionske titule. Ekipa za koju niko nije mogao ni sanjati kakav će uspjeh ove sezone da napravi u ABA ligi. Bez Grgata, Morovića i ostalih koji su napustili tim, došli su Vladović i Collins. Ivan Ramljak i Darko Planinić su fenomenalno odigrali sezonu kao i Željko Šakić. Samo sa svojim kadrom, Široki je ove godine pokazao kako treba da se gradi tim, i u kojem smjeru treba ići.
Ekipa iz Laktaša je zahvaljujući golobradim mladićima iz Širokog Brijega obezbijedila povratak u ABA ligu. Ove godine nisu uložili velike novce, nego su napravili jedan solidan tim predvođen Dozetom i Joksimovićem. Ni ove godine neće moći do titule, i na vrijeme su se pomirili s tim. Samo je pitanje sa kojim rezultatom će popularni Vela da završi ovu seriju. Najizglednija opcija je 3-0.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
ušli u utakmicu preko k u r c a i na kraju dobiješ što dobiješ, šteta da nije bila metla jer to bi bila točka na i ove sezone
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledao.Čudna utakmica.
Pogotovo jer sam gledao i prvu utakmicu kad je se Široki poigravao sa Igokeom i da se nisu opustili mogli su dobiti 40 razlike.
Ova sinoć,ista kao prva,samo zamijenjene uloge.
Pogotovo jer sam gledao i prvu utakmicu kad je se Široki poigravao sa Igokeom i da se nisu opustili mogli su dobiti 40 razlike.
Ova sinoć,ista kao prva,samo zamijenjene uloge.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Neugodan poraz, al realan odraz momcadi koja je u glavi vec ''zavrsila'' tu seriju i kao da nije dosla na utakmicu uopce, a to ne moze bas tako, to treba izboriti na terenu. Kako god, vjerujem da to nece imati negativan efekt nego da ce ponovno na Pecari pokazati da su bolja ekipa i to potvrditi i u Laktasima.
...Život za Široki...
Veliću jos jedno priznanje, pomocnik Repesi u kvalifikacijama 

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Treba odati pocast Igokei, svim silama se trude doci do pobjede, jes' da pogadjaju nevjerovatne suteve, al voljni motiv je za pohvaliti. Svejedno, dobra pobjeda veceras, prelomilo se kad je bilo najbitnije, bravo momci.
Sad sam u dilemi, ne znam da li bi radije da izgube iducu u Laktasima i da odlucujuca bude na Pecari, ili da idu odmah na konacnu pobjedu. Ovo prvo bi bila strasna stvar s obzirom sta bi se sve pripremilo uz pun stadion i organiziranu podrsku, a tek festa u gradu, no tko ti moze garantirati pobjedu? Kako god, bit ce jako zanimljivo upratiti iduci susret, pa eto, ja kazem nek dobije Igokea, mozda sam hazarder i moze se obiti stoput o glavu, ali ipak...
Sad sam u dilemi, ne znam da li bi radije da izgube iducu u Laktasima i da odlucujuca bude na Pecari, ili da idu odmah na konacnu pobjedu. Ovo prvo bi bila strasna stvar s obzirom sta bi se sve pripremilo uz pun stadion i organiziranu podrsku, a tek festa u gradu, no tko ti moze garantirati pobjedu? Kako god, bit ce jako zanimljivo upratiti iduci susret, pa eto, ja kazem nek dobije Igokea, mozda sam hazarder i moze se obiti stoput o glavu, ali ipak...
...Život za Široki...
ovo se događa kad svi unaprijed upišete pobjedu..kako cemo razvaliti, prošetat se itd.
cestitam na pobjedi..i ova utakmica dokaz da nema prevelike razlike izmedju vas i nas..sudjenje ne zelim komentarisati, posto to nije razlog sto smo izgubili..pogodili ste 5 trica, ali bilo ocekivati jer ste vi suterska ekipa, ali i ne bas da ce naletelic i ramljak donijeti prevagu..jos jednom cestitke ali jos ima igrati..sigurno da ste vi favoriti ali se nadam da se momci nece predati i ako nista zabiljeziti pobjedu bar jos u srijedu..
ne bi ni mi komentirali suđenje jer je bilo svašta na obje strane..Igosss1 je napisao/la:cestitam na pobjedi..i ova utakmica dokaz da nema prevelike razlike izmedju vas i nas..sudjenje ne zelim komentarisati, posto to nije razlog sto smo izgubili..pogodili ste 5 trica, ali bilo ocekivati jer ste vi suterska ekipa, ali i ne bas da ce naletelic i ramljak donijeti prevagu..jos jednom cestitke ali jos ima igrati..sigurno da ste vi favoriti ali se nadam da se momci nece predati i ako nista zabiljeziti pobjedu bar jos u srijedu..
-
- Kontakt:
Uh kako to Obradović dobro "upakuje",vidi se da je pun iskustva....Kevin je napisao/la:ne bi ni mi komentirali suđenje jer je bilo svašta na obje strane..Igosss1 je napisao/la:cestitam na pobjedi..i ova utakmica dokaz da nema prevelike razlike izmedju vas i nas..sudjenje ne zelim komentarisati, posto to nije razlog sto smo izgubili..pogodili ste 5 trica, ali bilo ocekivati jer ste vi suterska ekipa, ali i ne bas da ce naletelic i ramljak donijeti prevagu..jos jednom cestitke ali jos ima igrati..sigurno da ste vi favoriti ali se nadam da se momci nece predati i ako nista zabiljeziti pobjedu bar jos u srijedu..

04. 09. 2011 - Alytus
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska
Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!
uh kako to bijedić odradi, samo ne zna zapakovat fino jer je debil i onda mu nadodaš još miličevića-...čudooo brale..vlada u sjeni je napisao/la:Uh kako to Obradović dobro "upakuje",vidi se da je pun iskustva....Kevin je napisao/la:ne bi ni mi komentirali suđenje jer je bilo svašta na obje strane..Igosss1 je napisao/la:cestitam na pobjedi..i ova utakmica dokaz da nema prevelike razlike izmedju vas i nas..sudjenje ne zelim komentarisati, posto to nije razlog sto smo izgubili..pogodili ste 5 trica, ali bilo ocekivati jer ste vi suterska ekipa, ali i ne bas da ce naletelic i ramljak donijeti prevagu..jos jednom cestitke ali jos ima igrati..sigurno da ste vi favoriti ali se nadam da se momci nece predati i ako nista zabiljeziti pobjedu bar jos u srijedu..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.