ma ne vjerujem ja toliko "nasim" ja volim strance dovestMakeTZ je napisao/la:Dobar stoper Bojan Petric dzaba na pocetku, golman Marko Susac, i pogledajte Emmanuel Boakye desni bek jeftino isto dolazi.

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
ma ne vjerujem ja toliko "nasim" ja volim strance dovestMakeTZ je napisao/la:Dobar stoper Bojan Petric dzaba na pocetku, golman Marko Susac, i pogledajte Emmanuel Boakye desni bek jeftino isto dolazi.
haahah sta jest jest ubija covjekfanatic1991 je napisao/la:Siyanda Xulu (South Africa) za 100-njak K a kasnije ga mozete prodati za preko 7M a prejak.....delpiero20 je napisao/la:I kod mene takva situacija, ima nekih stopera ali su skupi i zele povecu platu..i ja na kraju uzmem Rizvanovica iz Olimpica*p!p!t@* je napisao/la:Ima li iko neki patch na kome su urađeni amblemi svih klubova, i slike pojedinih igrača.
Link molim.
I da Veležu ni Bog pomoći ne može.![]()
Doduše našao sam strašnog AMF-a, jako mlad, 19-20 nisam siguran, Dialiba ne sjećam se imena.![]()
A dobrog' stopera ne bi NATO našao.![]()
Samo krpim, ove iskusnjare dovodim kao sto je Skoro npr, napad Skoro i A.Mesanovic, na golu Mujkic, odbrana Graovac-Joguncic-Rizvanovic-Nikolic, ispred Zoletic, krilo Zadro, drugo krilo Efendic i u AMC Okanovic...s tim da na klupi imam dosta dobih igraca slicnih kvaliteta kao ovi
I sad ganjam to cetvrto mjesto
idi jbt FM xD tacno cu morati i ja sutra moram na fax a mrsko mi ustat sa kompa*p!p!t@* je napisao/la:Kont'o sam večeras na spavanje "ranije", al' to neće biti moguće.
A brate nisam čitav dan, to je nehumano za moj mozak.fanatic1991 je napisao/la:idi jbt FM xD tacno cu morati i ja sutra moram na fax a mrsko mi ustat sa kompa*p!p!t@* je napisao/la:Kont'o sam večeras na spavanje "ranije", al' to neće biti moguće.
bgm tebi sretno a ja cu laganini u krevet*p!p!t@* je napisao/la:A brate nisam čitav dan, to je nehumano za moj mozak.fanatic1991 je napisao/la:idi jbt FM xD tacno cu morati i ja sutra moram na fax a mrsko mi ustat sa kompa*p!p!t@* je napisao/la:Kont'o sam večeras na spavanje "ranije", al' to neće biti moguće.![]()
Iako sam preumoran za jedno sat-dva moram smoći snage.
pa dobro za slabije klubove su ovi nasifanatic1991 je napisao/la:ma ne vjerujem ja toliko "nasim" ja volim strance dovestMakeTZ je napisao/la:Dobar stoper Bojan Petric dzaba na pocetku, golman Marko Susac, i pogledajte Emmanuel Boakye desni bek jeftino isto dolazi.a "nase" volim samo iz omladinskog pogona
Nikola Popara mensečini al on je AMC, nema bas puno cistih MCblack64 je napisao/la:imal kakav dobar MC do jedno 80-90k ? A da i stoper
hvala al imal kakav desni bek, nmg nista sa colicem :SHeller je napisao/la:Nikola Popara mensečini al on je AMC, nema bas puno cistih MCblack64 je napisao/la:imal kakav dobar MC do jedno 80-90k ? A da i stoper
mohammed alhaji...nigerijac, zvijer, ubica...60000 €black64 je napisao/la:hvala al imal kakav desni bek, nmg nista sa colicem :SHeller je napisao/la:Nikola Popara mensečini al on je AMC, nema bas puno cistih MCblack64 je napisao/la:imal kakav dobar MC do jedno 80-90k ? A da i stoper
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.