Zanemaarit cu Sejin golcinu i odat prizmanje na igru,bio sam na zapadu i cijelo drugo sam ga pratio..Od 16-16 trci Sejo ,bori se ko lav...Igra 90 minuta istim tempom....
ahmic je napisao/la:Zanemaarit cu Sejin golcinu i odat prizmanje na igru,bio sam na zapadu i cijelo drugo sam ga pratio..Od 16-16 trci Sejo ,bori se ko lav...Igra 90 minuta istim tempom....
Namirio troduplo radi one tekme u Armeniji
Nego jel iko skontao nakon faula .Sejo odmah krenu prema Misketu i rece.ne diraj nista,pusti ovo je moja kilometraza
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Da je jos dvojica golmana bila na golu,mozda bi i odbranili
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
lejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,
neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguran
aaa,,, hahaha,,, ona sto joj divno stoji sejadov dres,,,
Didier Drogba
lejla je napisao/la:ja ko li ti je fotke predlozio,,,,
neka djevojka,ja mislim da se zove sejada..hmm..nisam bas siguran
aaa,,, hahaha,,, ona sto joj divno stoji sejadov dres,,,
Ja,ja Sejada sa sexy lijevom nogom
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu