FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

proFCB
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la proFCB » 21 maj 2012, 00:50

Genghis je napisao/la:BvB zasluženo savladala (da ne kažem satrala) Bayern u ligi i u kupu, a i Čelzi je sasvim zasluženo osvojio LP, tako da ovo pozivanje na neku sportsku sreću ne pije baš previše vode ... kad vam BvB uvali pet komada, te osvoji duplu krunu u sezoni u kojoj odbrani BL , a što se nije desilo još 17 godina (da Bayern ne osvoji prvenstvo makar jednom od dvije vezane sezone), onda bi se ja zapitao ... Bayern je očigledno daleko od onog što je nekad bio, a da li će uspjeti sljedeće sezone osvojiti neki kupić ili slučajno nešto više , veliko je pitanje ... (ako ne računamo audi kup, bekenbauer kup i tako to ...)

Joooj mi koji navijamo za Bayern smo stvarno posebna vrsta ljudi i za mnoge tesko shvatiljiva i razumljiva!!!
Ali vi zabari ujedno i mafijaski manipulatori,ste totalno druga prica. Pa ti care nakon sto Bayern izgubi u finalu dolazis i pises neke stvari. Juventus najprije treba sad sacekati par mjeseci da se vidi da niste i ovu titulu namjestili,znaci take it easy boy.
A uostalom znamo svi kako ste zadnji put prosli sa nama,tako da nemojte sebi puno nade davati da ste vi neka ekipa.
Stern des Südens

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2012, 01:01

Genghis je napisao/la:
takođe Juventus igra finale kupa, te tako ima priliku da osvoji duplu krunu ... s druge strane Bayern u finalu prima 5 komada :D
Više je nema.slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 maj 2012, 01:09

Bitno je da ste imali sezonu bez poraza...to je bitno
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2012, 01:14

Jeste BILD bezobrazan... :lol: :lol: :lol:

ARJEN FLOPPEN
Zum Glück spielt er
jetzt für Holland

Und danach spielt er für Holland bei der EM – zum Glück. Denn dann ist es nicht so tragisch, wenn er einen Elfer verballert... :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 21 maj 2012, 01:26

I ti novinari su neki **** poput ovih provokatora...

Damire,imal on muda da puca penale? Ak nema dzaba nam i on!
HzBvB je napisao/la:
Bolje je finale LP nego 2 tituel... :arrow: idemo dalje :arrow: 3 poraza od BvB :mrgreen: nista nista buraz !
Uli Kobasicar susak najveci , magarac , konjina ...dudlaj ga ( molim sliku )
Savrsena noc - DAS IST SEX ! ( prepisivao sam od tebe proFCB njemacki ali mislim da ovako ide :lol: )

Robben-a treba otjerat davno sam pricao koji je to debilko....ima ih jos par (Lahm,Neuer ...Strudla )
Iskreno zao mi je Ribery-a ...to je igracina !!
Ma ti si samo jos jedan u nizu napacenih,neko je vas je fino objasnio ovdje na forumu, Effe,cini mi se da je to odradio.

Da je igro bvb protiv nas u finalu i da ste dobili ja bi reko svaka cast,no ovako samo pokazujes da si poprilicno plitak i nerealan.
Zadnja izmjena: proFCB, dana/u 21 maj 2012, 01:37, ukupno mijenjano 1 put.
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 21 maj 2012, 01:37

proFCB je napisao/la:I ti novinari su neki **** poput ovih provokatora...

Damire,imal on muda da puca penale? Ak nema dzaba nam i on!
Ima muda da puca penale, ali isto ih tako i promasi. Ne znam tacnu statistiku, ali ima polovican ucinak kada su penali u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 maj 2012, 01:49

Nije ni njega ostavilo ravnodusnim ;)

Löw: "Nogomet je ponekad brutalan. Čestitke Bayernu!"

Izbornik njemačke nogometne reprezentacije Joachim Löw javno je zapljeskao nogometašima Bayerna, iako su ostali bez naslova u Ligi prvaka...
"Bayern je bio daleko bolja momčad u 120 minuta finala Lige prvaka protiv Chelseaja. Bavarci su imali daleko bolje šanse, ali nogomet ponekad može biti brutalan. Iako je Bayern izgubio, dopustite mi da mu čestitam na vrhunskim predstavama ove sezone u Ligi prvaka. Bayern je odigrao neke sjajne utakmice, naročito protiv Real Madrida", istaknuo je izbornik ''elfa''.

Rasplet je potištio i predsjednika Njemačkog nogometnog saveza Wolfganga Niersbacha.

"U nogometu nema pravde! Nevjerojatno je što se dogodilo u ovoj utakmici. I dalje nemam riječi. Pogled u budućnost? Meni se misli stalno vraćaju na finalnu utakmicu i boli me kako je završilo", rekao je predsjednik DFB-a.

Namiks
Kontakt:

Post Postao/la Namiks » 21 maj 2012, 02:34

Bayern je imao puku sreću što je Chelsea imao puno sreće protiv Barcelone, ali su nesretni što je Chelsea imao puno sreće protiv njih u finalu kada oni nisu imali sreće.

Ili jednostavnije, imate sreće što nije Barcelona bila u finalu, to bi vam bio zagarantiran poraz nakon 90 minuta :*
CAMP MOU!

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2012, 02:39

Lev kaki u prazno. Najveci krivac je kukavicki odnos glupog trenera koji je zarotiro sredinu svog tima a nakon vodstva u Minhenu i u utakmici u kojoj dominiraju on uvodi igraca da cuva rezultat. Ja idijotske teorije - za sve je kriv strateg Bajerna. U vremenu atomskog fudbala rezultat se ne brani kod kuce u svom sesnaestercu nekoliko minuta prije kraja. Celzi je samo iskoristio glupost Bajerna i mnogo srece koju odavno vec ima. Ali i sreca prati hrabre - kukavice sigurno ne.....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 maj 2012, 02:44

Namiks je napisao/la:Bayern je imao puku sreću što je Chelsea imao puno sreće protiv Barcelone, ali su nesretni što je Chelsea imao puno sreće protiv njih u finalu kada oni nisu imali sreće.

Ili jednostavnije, imate sreće što nije Barcelona bila u finalu, to bi vam bio zagarantiran poraz nakon 90 minuta :*
Real je imao puku nesrecu sto je za protivnika dobio Bayern, ali su bili sretni sto Bayern nije imao srece protiv njih u polufinalu da rijesi sve u 90 minuta.

ili jednostavnije, niste imali srece na penalima koji su vam bila jedina sansa da se plasirate u finale u dvomecu sa Bayernom

Pusa :mrgreen:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 maj 2012, 02:45

gdje je effe da mi jos koji put kaze kako je Gomez svjetska klasa i da smo sretni sto ga imamo?

Robbena ne krivim toliko za poraz...covjek je cijelu utakmicu bio prisutan,pogodio stativu u prvom poluvremenu,doduse odbila se lopta od Čeha.
2 ocajna suta s njegove strane,ali kad se protivnik zatvori mora se probati i s distance.
promasen penal?sta ces,kad nece,nece...

cijelu utakmicu smo igrali s 10 igraca,gdje je bio Gomez?
i ono sto je dobio u 16ercu,promasio i to u kakvom stilu.
17 kornera u 90 minuta i ni jednu da imalo zahvati...
kad sam govorio da u ovakvim utakmicama ne donosi prevagu,vec samo nestane,anton mi govori da sam glup,effe ismijava,ali eto ;)
#miasanmia

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2012, 02:52

kako god izgledalo ali .............
krivci za poraz ... trener za onu glupu zamjenu i Roben koji je prokocko osvajanje titule. Nema druge nek zabiju glavu u pijesak i pamte da su prokockali titulu u svojoj avliji i po tome ce ostati upamceni. Roben da ga je dao - nocas stadion ne bi sjao plavom vec crvenom bojom. Zao mi onoliko navijaca Bajerna ali ofulat penal u produzetku - nikad Roben nece doc sebi... nema vise smisla fudbal za njega - velik je to teret...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 21 maj 2012, 03:04

Lev kaki u prazno
Lev je dao realnu procjenu, bas bih volio da vidim gdje je u svojoj izjevi nesto pogrijesio :?
Mozda je ovo malo takticki pred nadolazece EP ali iskreno ne vidim neke greske.
Najveci krivac je kukavicki odnos glupog trenera koji je zarotiro sredinu svog tima a nakon vodstva u Minhenu i u utakmici u kojoj dominiraju on uvodi igraca da cuva rezultat. Ja idijotske teorije
Dobrim dijelom se slazem sa navedenim ali samo zbog cinjenice da se u igru nije smio uvesti Daniel Van Buyten koji vec dugo nije imao loptu u nogama. Ne branim trenera, imao je svoje kikseve o kojima nebih govorio, ali je logicno da ce pojacati zadnju liniju 8 minuta prije kraja, pogotovo nakon ulaska Torresa.
Celzi je samo iskoristio glupost Bajerna i mnogo srece koju odavno vec ima. Ali i sreca prati hrabre - kukavice sigurno ne....
:) ko je igrao hrabro, nebih o tome bas pisao jer malo je suvisno :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2012, 09:05

@Bilall
Ok ko sto kazes slazem se da Celzi nije igrao hrabro ali je igrao bas onako kako je igrao i protiv Barce i uspjeo je i tad i sad. Ovo zadnje sam zelio da vise naglasim da kukavicka filozofija ne donosi dobro. Bas na to sto si i ti primjetio oko izmjene je ona najveca glupost sto se moze uraditi svojoj ekipi u timu zvanom Bajern. Dok dominira igrom i na nekoliko minuta do uspjeha on uvodi covjeka da cuva rezultat. Veliki Bajern da cuva rezultat. Ta time i jos nekim glupostima i rokadama vezanim za sredinu terena samo je povukao komplet igru prema svom golu. Finale - izgubljeno gluposcu tog "stratega". Ma samo da je ostavio sve kako je bilo danas bi vi slavili.

p.s. Bajern svoju igru nije trebao prilagodzavati igri slabijeg tima. I da je uslo 5 Toresa Bajern je trebao samo da nastavi isti tempo i da rutinski dovrsi posao.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 21 maj 2012, 10:24

Kako god Bayern je taj koji je izgubio finale,ko god da je kriv za igubljeno finale treba da se okrenemo iducoj sezoni sa nadamse malim izmjenama u timu idemo da napravimo nesto znacajno u sezoni 2012/13 :D
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 maj 2012, 10:49

http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... ain-worlds" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo bavarci jedna lepa stvar .

amelonix
Kontakt:

Post Postao/la amelonix » 21 maj 2012, 10:57

FRANK RIBERY je napisao/la:
amelonix je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:Tragično jeste da klub kao Chelsi osvoji Lp.Narednih godina BAyern, BArselona i Real imaće problema da igraju protiv bunker sa kojim se suočavaju u skoro svakoj utakmici.Fudbal gubi smisao ako će jedna ekipa imatio 30 suteva, 20 kornera , a na kraju pognute glave napuštati stadion.Kvalitet večeras nije pobjedio već antifudbal.

odkud tebi ideja da bayern stavljas u isti kos i isti rang sa realom i barcom,jesil sa mjeseca spao,usput cestitam na sramocenju i jos jednom blacenju,mali ste vi klub sa malim igracima :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HAjde **** padobranac.BAyern je izdominirao Reala i zasluzeno ga izbacio i prema tome sigurno ću ga stavljati u isti kos.Da ne spominjem da je BAyern puno bolji od Reala u međusobnim duelim.Lika nema 10 dana jer se isprovaljivao i sad nasao da komentariše poslije sinoćnog poraza.Koji paćenici kruze ovim forumom.
znala je i BiH pobjediti dansku,italiju,tursku itd pa jesu li ista klasa npr danska i mi eeeee moj kobasicaru :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| π T € ® π ∆ © | ° π ∆ £ € M | £ ∆ π O

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2012, 10:59

@amelonix
ne valjaj gluposti.... ;)

p.s. pogledaj svoj potpis .... ti mrzis :shock:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 maj 2012, 11:11

schweinsteiger je napisao/la:gdje je effe da mi jos koji put kaze kako je Gomez svjetska klasa i da smo sretni sto ga imamo?
Tu je effe živ i zdrav hvala velikom Bogu, a effe stoji iza svojih riječi i nije prelivoda, iako na brdovitom Balkanu je malo onih koji nisu. Tako da ja čovjeka nemam za šta krivit. Gomez je u tvojoj glavi uvijek kriv, jer ti bi htio Džeku u Bayernu. A Effe za Džeku zna prije mnogih ovde i jako volim tog igrača. Samo je jedno navijat za reprezentaciju, a drugo za klub i da usput spomenem da i Džeku smatram svjetskom klasom, ali npr. Džeko još nije sav potencijal iscrpio i čak nije postigao ono sve što Gomez jeste. Ali o napadačima koji bi valjali Bayernu ili ne drugi put, samo ti želim reči da ja ne navijam za neki klub radi naših igrača, ja navijam za Bayern kao Bayern, a ti bi gledao samo naše igrače da uhljebiš u Bayernu. A ja Bayern drugačije posmatram i pročitaj Bog ti lijepu pamet dao, šta inače pišem i analiziram i znat ćeš uzroke poraza....
schweinsteiger je napisao/la: Robbena ne krivim toliko za poraz...covjek je cijelu utakmicu bio prisutan,pogodio stativu u prvom poluvremenu,doduse odbila se lopta od Čeha.
2 ocajna suta s njegove strane,ali kad se protivnik zatvori mora se probati i s distance.
promasen penal?sta ces,kad nece,nece...
E ovde si potvrdio koliko Gomeza mrziš, jer ti sad Robbena kao ništa ne kriviš.
Da se razumijemo, ja sam jučer svoje o Robbenu rekao, znači ja sam mu zahvalan na mnogo toga, pa ga ne krivim ko neki, ali neke postupke mora preispitat i naravno da ovde krivicu snosi Jupp, jer je trebao ovo kako treba odredit oko penala, a ne da Robben puca kada hoće i kako hoće.
Ali ovde nije u pitanju sad moje mišljenje o Robbenu, ovde je bitno što ti Robbena ne kriviš, a Gomeza kriviš. Pa jesi li gledao izvođenje penala i jesi li vidio kako Gomo izvodi penal? Gomez je i u Madridu u izvođenju jedanaesteraca pogodio, Gomez je u prvoj utakmici protiv Reala pogodio. Vi očekujete neki od Gomeza da prolazi pola terena i zabije tad gol. Čini mi se da je Gomez napadač, špic, centarfor. A možda sam ja glup samo.....
schweinsteiger je napisao/la: kad sam govorio da u ovakvim utakmicama ne donosi prevagu,vec samo nestane,anton mi govori da sam glup,effe ismijava,ali eto ;)
Ja sam ti par puta govorio o utakmicama u kojima je donosio prevagu i nisam te ismijavao. Cijenim ja neke tvoje postove, samo mi je smiješno koliko obasipaš kritika na jednog igrača.
Evo ja ću ti navest igrače na koje nikad ne pucat skoro kritikom a koji su je zaslužili po određenim stvarima.
Evo Kroos, u polufinalu još dosta dobar, ali čovjek nema petlje da uputi rizični pas, da rizikuje, nema petlje da puca penal. Što on npr. nije kriv?

Ja sam ovde i s amerosmom diskutovao o Gomezu, ali npr. amerosm je tu realniji on nije rekao Gomez ne valja nikako, ali ga smatra preplačenim i precijenjenim. Znači ja prvi znam kritikovat Gomeza kada treba, ali brate kad vidim koliko on podere guzicu trčeči u svoj šesnaesterac da izbije loptu i kako neke lopte ugura u protivnički gol koje bi rijetko ko ugurao, koliko se čovjek bori, znači on je timski igrač. Nije najbolji na svijetu, to nisam tvrdio da se zna, ali jeste svjetska klasa. Ako imaš takvu statistiku moraš biti svjetska klasa. Samo što neki vide kod njega samo servirane golove, ali u nekim situacijama se čovjek mora dobro izborit za loptu, jer znamo da ga Ribery hrani loptama, a da od Robbena rijetko kad dobije loptu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2012, 11:33

Divljanje ultrasa nakon utakmice. :)

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.