Treneri vam dovode pojačanja i uzimaju sebi procente jedino vam Huseinović i Husić našto vrijede, a Matko ....takvi imaš na Baščaršiji kad prošetaš samo ga treba registrovat...Krpića hahaha (zna Sir Jović što ga je doveo, doveo bi on njega u Zvijezdu samo je Gradačac blizu Orašja pa se sve zna ???) ......Juče smo dokazali da smo složili ekipu sa manje para al dobar trener Kuntić.sekac je napisao/la:Ma ima ti i ta mjesta nidi kriza je sve gora i gora a vamo se govori o pojačanjima ovi ovde spominju Salihamiđića -Sloboda ne znam koga Zvijezda dobila Sarajevo i odma su u Europi dogodine,Željo dovodi Papca nekakvog još iz Šturma ma nebuloza da se načitaš ali mi ne bi bili bosanci da nismo takvi lijepo se nasmijati maštanju pojedinaca .nidi je napisao/la:slavlje je završilo nego dosta sam se nerealnih gluposti danas naslušao na grbavici pa kontam da prečešljam forum ,na grbavici sanjaju o nekim pojaćanjima što koštaju par stotina hiljada eura godišnje ,odem na stranicu slobode oni iduče godine već u evropi a nemaju za pereca itd .Dođem na stranicu sarajeva spominju 5-6 pravih pojačanja a nemaju uslove za licencu .sekac je napisao/la:Nije prijatelju kontam nešto ja bi slavio bolio bi me za vaše probleme to kontam naravno da nije zabranjeno samo ti deri
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja sam prijatelju samo naveo u kojoj situaciji se možeš nadati nečemu, jer ovako kako do sad radimo nevodi nigdje. Plaćamo igrače koji se vode kao pojačanja a isti su odbačeni iz klubova koji su u istom košu sa Sarajevom čak i gori. Svjestan sam ja da nema para za pojačanja, al se barem pomiri sa sudbinom i ne dovodi neke igrače koje ćeš dobro plačati a rezultata nema. I sa junirskim timom smo mogli izboriti mjesto u gornjem djelu tabele i bez Evrope, a mnogo manje para potrošiti.nidi je napisao/la:malo realnosti ne bih vam škodilo ,čuj 5-6 pravih pojačanja u kakvoj ste finacijskoj situaciji biće dobro i ako vam ovi sadašnji igrači ostanu .hz033 je napisao/la:Nije problem u Joviću, već u mentalitetu i glavi igrača. Doduše ako kasne plate imaju i razlog jer im se jednostavno nemože prigovoriti. Neko je već ranije pomenuo da igrača kojeg nemožeš platiti bolje ne dovodi. Mislim da bi juniori bolje odigrali danas od prvog tima. Obuća pri krauj karijere, nemože pružiti ni 60% što je nekad mogao. Haskić, on je igrač za Banoviće. Čomor, na prste jedne ruke se mogu nabrojati njegova dobra izdanja. Krpić i Trebinjac, prosječni igrači. Suljić još uvijek mlad, ali za njega ima nade da će biti dobar igrač. Said, šta reći, čovjek sa desetak kila viška najbolji igrač. Torlak na početku sezone dobar, kasnije se uklopio u sivilo. Matko zaboravio igrati fudbal il ti nogomet. Adilović u laganom padu forme. Ostalo manje više nije vrijedno pomena. Ova ekipa definitivno nije za Evrope. Treba nama 5-6 igrača ,ali pojačanja, a ne odbačenih otpadaka iz nekih vukojebina. Pojačanja dovesti prije priprema i pustiti Jovića da odradi pripreme kako treba. Onda se tek možeš nadati nečemu.
U novi boj ...
Izgleda da cete vi ove godine og evrope gledati samo evropsko prvenstvo...xxxxxxaaaaaaaxxxxxaaaaxxaaaaaaa 

Brukaju nas, brukaju nas i dalje nas brukaju....ovo je sramota kakav odnos prema svetom dresu....ne da me je stid nego nemam pravu rijec da kazem kako se osjecam nakon sto nas podijedi olimpic,zvijezda....eeeee na sta smo spali 

Ja sam stari navijač Sarajeva al sad ovo na šta ste vi spali je sramota, da vas pobjeđuje gošk koji ispada iz lige olimpik zvijezda gdje su nam ti naši stari igrači koji bi vodili klub zašto je moj drug iz vojnički dana Edin Hadžialagić otišo i nije direktor ko što je Čala Janjoš u Olimpiku?ado-hz je napisao/la:Brukaju nas, brukaju nas i dalje nas brukaju....ovo je sramota kakav odnos prema svetom dresu....ne da me je stid nego nemam pravu rijec da kazem kako se osjecam nakon sto nas podijedi olimpic,zvijezda....eeeee na sta smo spali
maksi je napisao/la:Ja sam stari navijač Sarajeva al sad ovo na šta ste vi spali je sramota, da vas pobjeđuje gošk koji ispada iz lige olimpik zvijezda gdje su nam ti naši stari igrači koji bi vodili klub zašto je moj drug iz vojnički dana Edin Hadžialagić otišo i nije direktor ko što je Čala Janjoš u Olimpiku?ado-hz je napisao/la:Brukaju nas, brukaju nas i dalje nas brukaju....ovo je sramota kakav odnos prema svetom dresu....ne da me je stid nego nemam pravu rijec da kazem kako se osjecam nakon sto nas podijedi olimpic,zvijezda....eeeee na sta smo spali
Koji stari igrači. Po Rizvanoviću i njegovima ovaj klub je nastao tek kada je on dašao. Uskoro slavimo 2 godine postojanja.
samo pandza je car za sve one vase napadace i haskica i krpica a da matku ne spominjem..momak se tek vratio u formu i sledeca sezona bi mogla biti njegova.jucer poslije gola uopste nije slavio,voli dijete sarajevo 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Ako je istina ovo što se priča, Dini Selimoviću skidam kapu.
Priča se da se zarovio u papire kako bi našao nepravilnosti u drugim klubovima i da nije baš sve čisto kod Širokog i Borca. Kako sam čuo Široki nije isplatio neke pare Zrinjskom, a Borac je "zaboravio" prijaviti neka dugovanja. Neka se zna ko zaista muti, a ko ima objektivne probleme koje pokušava riješiti.
Ako je sve ovo istina sa Širokim i Borcem onda sada treba vidjeti imaju li sada Zvijezda i Velež neku šansu jer su im licence čiste. Šansu za tužbe sigurno imaju. Moglo bi biti dosta frke.
Priča se da se zarovio u papire kako bi našao nepravilnosti u drugim klubovima i da nije baš sve čisto kod Širokog i Borca. Kako sam čuo Široki nije isplatio neke pare Zrinjskom, a Borac je "zaboravio" prijaviti neka dugovanja. Neka se zna ko zaista muti, a ko ima objektivne probleme koje pokušava riješiti.
Ako je sve ovo istina sa Širokim i Borcem onda sada treba vidjeti imaju li sada Zvijezda i Velež neku šansu jer su im licence čiste. Šansu za tužbe sigurno imaju. Moglo bi biti dosta frke.
matija matko je bezveznjak obicni,sta je taj znao fulit,to je nemoguce...bas los igrac,a izvuko para kad je bio kod nas dosta 

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
velez nema a zvijezda ima ako znaci ne budu igrali sarajevo siroki i borac..po meni jest zvijezda moj klub al realno ne bi volio da mi nekim slucajem igramo evropu nemamo mi kvalitet ni blizu ove godine da predstavljamo nasu ligu u evropi.mi nismo mogli pobijediti travnika goska zrinjskog a zeljo nas razmontirao tako da neka igra brate ko je zasluzio rezultatima.toliko od meneirh je napisao/la:Ako je istina ovo što se priča, Dini Selimoviću skidam kapu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Menadžer mu jović doveo ga u zrinski pa u zvijezdu pa u sarajevo, gdje jović tu i matko e zato nema jakog sarajeva dovest će on sarajevo do dna košto je doveo zrinski vidjet ćeteRosas7 je napisao/la:matija matko je bezveznjak obicni,sta je taj znao fulit,to je nemoguce...bas los igrac,a izvuko para kad je bio kod nas dosta
zalosno da jedno sarajevo mora rovariti po papirima ne bi li naslo neke nepravilnosti u tudjem dvoristu.bolje se skoncentrisite kako da nas pobjedite u srijedu i izborite tu evropu kako bog zapovjeda.ako dobijete licencu.a sto se borca tice ne boj se,cisto je sve ko suza.irh je napisao/la:Ako je istina ovo što se priča, Dini Selimoviću skidam kapu.

Jović nema nikakav autoritet u svlačionici. Ko je gledao neke utakmice, zna o čemu pričam. Treba pola ovih idiota otjerati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E sada je lako pametovati.Strpimo se jos ovo zadnje kola pa cemo suditi.Znaju i ljudi koji trebaju da znaju kako i sta nakon zavrsetka sezone.Mislim ne treba covjek biti pametan pa da vidi da je ovaj tim koji je zimus skrojen kako i na koji nacin svi znamo(mnogi ovde vidim zaboravljaju) limitiran.SVI znate u kakvoj se situaciji nalazimo i sa kakvim se vjetrenjacama klub bori.Moramo biti realni i strpljivi.Jovicu podrska jer ni veci stratezi sa ovim igrackim kadrom nebi ni u ovoj situaciji bili(bili bi gori).Bice remonta to je evidento kako i na koji nacin to cemo da vidimo.Sve puno zavisi i od licence i evrope.A to da pojedini igraci ne zasluzuju da sjede na klupi to stoji.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.FCS.HZ.
High je napisao/la:Jović nema nikakav autoritet u svlačionici. Ko je gledao neke utakmice, zna o čemu pričam. Treba pola ovih idiota otjerati.

alibi je napisao/la:E sada je lako pametovati.Strpimo se jos ovo zadnje kola pa cemo suditi.Znaju i ljudi koji trebaju da znaju kako i sta nakon zavrsetka sezone.Mislim ne treba covjek biti pametan pa da vidi da je ovaj tim koji je zimus skrojen kako i na koji nacin svi znamo(mnogi ovde vidim zaboravljaju) limitiran.SVI znate u kakvoj se situaciji nalazimo i sa kakvim se vjetrenjacama klub bori.Moramo biti realni i strpljivi.Jovicu podrska jer ni veci stratezi sa ovim igrackim kadrom nebi ni u ovoj situaciji bili(bili bi gori).Bice remonta to je evidento kako i na koji nacin to cemo da vidimo.Sve puno zavisi i od licence i evrope.A to da pojedini igraci ne zasluzuju da sjede na klupi to stoji.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.FCS.HZ.
da,ali Jović je zimus pričao da ima vrhunsku ekipu i da ima kvalitet da se bori za titulu, e sad nešto tu ne štima ili je Jović loše procijenio igrače (što će reći da nema pojma) ili je on slab trener pa ne može izvući iz ekipe maksimum, mislim , ako smijem primijetiti, da FK Sarajevo godinama ima njabolju ekipu u PL, ali nešto ne šrtima, da li trener, da li motivacija, ali igrači tipa: Torlak, Arsenijević, Kojašević, Obuća, Belošević, Vučina, Husejnović, Suljić, Ihtijarević i drugi koji su nosili bordo dres u protekim sezonama bi jednostavno trebali se, da su u pravoj formi i pod pravim vodstvom, prošetati ovom ligom bez problema nekoliko puta uzastopno
Sesar, Torlak, Tatomirović, Husejinović i Adilović. Ostali noga.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
seven...znaš valjda šta je kod nas radio i koje je igrače potjero a koje je on doveo poput Karadže, Matka...da su nam igrači u jesen skakali u burad crna a vani zima pa se porazbolijevali proljev dobili a on to Nurdi kaže umorni pa da se oporave....hahahaseven je napisao/la:alibi je napisao/la:E sada je lako pametovati.Strpimo se jos ovo zadnje kola pa cemo suditi.Znaju i ljudi koji trebaju da znaju kako i sta nakon zavrsetka sezone.Mislim ne treba covjek biti pametan pa da vidi da je ovaj tim koji je zimus skrojen kako i na koji nacin svi znamo(mnogi ovde vidim zaboravljaju) limitiran.SVI znate u kakvoj se situaciji nalazimo i sa kakvim se vjetrenjacama klub bori.Moramo biti realni i strpljivi.Jovicu podrska jer ni veci stratezi sa ovim igrackim kadrom nebi ni u ovoj situaciji bili(bili bi gori).Bice remonta to je evidento kako i na koji nacin to cemo da vidimo.Sve puno zavisi i od licence i evrope.A to da pojedini igraci ne zasluzuju da sjede na klupi to stoji.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.FCS.HZ.
da,ali Jović je zimus pričao da ima vrhunsku ekipu i da ima kvalitet da se bori za titulu, e sad nešto tu ne štima ili je Jović loše procijenio igrače (što će reći da nema pojma) ili je on slab trener pa ne može izvući iz ekipe maksimum, mislim , ako smijem primijetiti, da FK Sarajevo godinama ima njabolju ekipu u PL, ali nešto ne šrtima, da li trener, da li motivacija, ali igrači tipa: Torlak, Arsenijević, Kojašević, Obuća, Belošević, Vučina, Husejnović, Suljić, Ihtijarević i drugi koji su nosili bordo dres u protekim sezonama bi jednostavno trebali se, da su u pravoj formi i pod pravim vodstvom, prošetati ovom ligom bez problema nekoliko puta uzastopno
a šta fali Suljiću, Haskiću, VučiniHigh je napisao/la:Sesar, Torlak, Tatomirović, Husejinović i Adilović. Ostali noga.
Zmajjj je napisao/la:seven...znaš valjda šta je kod nas radio i koje je igrače potjero a koje je on doveo poput Karadže, Matka...da su nam igrači u jesen skakali u burad crna a vani zima pa se porazbolijevali proljev dobili a on to Nurdi kaže umorni pa da se oporave....hahahaseven je napisao/la:alibi je napisao/la:E sada je lako pametovati.Strpimo se jos ovo zadnje kola pa cemo suditi.Znaju i ljudi koji trebaju da znaju kako i sta nakon zavrsetka sezone.Mislim ne treba covjek biti pametan pa da vidi da je ovaj tim koji je zimus skrojen kako i na koji nacin svi znamo(mnogi ovde vidim zaboravljaju) limitiran.SVI znate u kakvoj se situaciji nalazimo i sa kakvim se vjetrenjacama klub bori.Moramo biti realni i strpljivi.Jovicu podrska jer ni veci stratezi sa ovim igrackim kadrom nebi ni u ovoj situaciji bili(bili bi gori).Bice remonta to je evidento kako i na koji nacin to cemo da vidimo.Sve puno zavisi i od licence i evrope.A to da pojedini igraci ne zasluzuju da sjede na klupi to stoji.Sarajevo ce biti sve drugo ce proci.FCS.HZ.
ma pusti sad Jovića,on je nebitan u ovoj priči, govorim uopće o klubu FK Sarajevo i o tome da nešto ne štima ali nikako ne mogu dokučiti šta, imaju najbolji brend, najbolju infrastrukturu, najbolje igrače, najbolje navijače, iz najvećeg su grada, najviše fudbalskih radnika , logično je da budu osvajači svega ali...
Trenutno korisnika/ca: Arhitekt, Beli98, Bordo10, forgempp, hazarder, itatabisine, MokraKifla, muhamedhulk, N3R3D, nedimmmm1337, NeSamSafetee, plisek, Posejdon i 172 gosta.