FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 11:58

legenda reala je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
Ovaj Harba baš dobar igrač, volio bih ga vidjeti u plavom dresu,ali teško.Ili njega ili onog Bekića iz Slobode, raskino je ugovor sa Dinamom, Slobodin je igrač.
Još je Harba vaše dijete, kako kaže vrli Igor Kristić :mrgreen:
Tako da neće biti problema da ga dovedete, ako budete htjeli :P
Harba je iz Goražda ?
Bio je on zimus na "pregovorima" sa Amarom, ali Gracić mu dao više para i produžio ugovor do 2015 sa OlimpiCom.
DRUG NEBI TI PUNCA

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 maj 2012, 12:00

fan shop radi tako dobro da bi mu trebale vece prostorije i jos duplo vise artikala.....
uletio pred tekmu nigdje majice ^^ sve razgrabljeno
cijene su pristupacne i to je najvaznije

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 21 maj 2012, 12:41

jug-onostalgicar je napisao/la:fan shop radi tako dobro da bi mu trebale vece prostorije i jos duplo vise artikala.....
uletio pred tekmu nigdje majice ^^ sve razgrabljeno
cijene su pristupacne i to je najvaznije
samo ne perite majice "DUPLA KRUNA" sa ostalom odjećom ako nećete da vam sva ostala bude plava :lol: :lol:

BolanBolan
Kontakt:

Post Postao/la BolanBolan » 21 maj 2012, 12:41

Nek' smo vazda puni Želje, a i Željo pun nas! :lol:

slika slika slika slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 maj 2012, 12:58

Moje su misli vec daleko u LP...e tamo nema levata svi su tu zato sto su uradili isto sto i mi u nasoj ligi a njihove su lige kudikamo jace od nase, ne mogu se oteti utisku da nam je trebalo vise jacih i tezih utakmica ove godine to sto ih nije bilo mozemo zahvaliti borcu jer ljudi ne znaju gubiti.Ono sto raduje to je da ekipa zna igrati na rezultat, i to je ono sto Amar pokusava vec unazad par godina, sigurno je i on svjestan da necmo moci imati ekipu koja ce po kvaliteti parirati nekim evropskim ali po kolektivnom duhu to mozemo sigurno.
Nama ce trebati pripreme kako Bog zapovjeda, izgleda bice u Austriji, sto donosi po sebi bolje protivnike i bolje uslove da bude i sreca veca bice besplatne.Sto se toga dijela tice i to smo zaokruzili i oko toga nema sekiracije sigurno cemo imati opet fizicki jako pripremljene igrace.
Ostaje da nam treba bar dva igraca, naravno ne iz nase lige jer nema takvih, izgeda ce nam trebati golman ja bih uz tog golmana volio i nekog napadaca totalno drugacije koncepcije od Adilovica da mozemo promjeniti i nacina igre ako bude potrebe, vjerovatno cemo nekog i prodati pa bi valjalo i to nadomjestiti najvise bi volio kada bi prodali Adilovica al vidjecemo sta ce biti od svega toga.Bitna cinjenica je da smo ovim zaradili vec 660 000 KM, mislim da se osvajenjem kupa dobiva 30 000 KM te ovih 10 000 od opstine cini cifru od 700 000 KM.Sada je vrijeme za sponzore da se i tu ode stepenicu vise, uz realne mogucnosti da se Dzeko opet proda ne smijem ni pomisliti sta bi bilo nakon toga.
Ako ubodemo sa dva fina igraca siguran sam da nam se fin uspjeh smijesi i u evropi...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 maj 2012, 13:04

pile87 je napisao/la:Moje su misli vec daleko u LP...e tamo nema levata svi su tu zato sto su uradili isto sto i mi u nasoj ligi a njihove su lige kudikamo jace od nase, ne mogu se oteti utisku da nam je trebalo vise jacih i tezih utakmica ove godine to sto ih nije bilo mozemo zahvaliti borcu jer ljudi ne znaju gubiti.Ono sto raduje to je da ekipa zna igrati na rezultat, i to je ono sto Amar pokusava vec unazad par godina, sigurno je i on svjestan da necmo moci imati ekipu koja ce po kvaliteti parirati nekim evropskim ali po kolektivnom duhu to mozemo sigurno.
Nama ce trebati pripreme kako Bog zapovjeda, izgleda bice u Austriji, sto donosi po sebi bolje protivnike i bolje uslove da bude i sreca veca bice besplatne.Sto se toga dijela tice i to smo zaokruzili i oko toga nema sekiracije sigurno cemo imati opet fizicki jako pripremljene igrace.
Ostaje da nam treba bar dva igraca, naravno ne iz nase lige jer nema takvih, izgeda ce nam trebati golman ja bih uz tog golmana volio i nekog napadaca totalno drugacije koncepcije od Adilovica da mozemo promjeniti i nacina igre ako bude potrebe, vjerovatno cemo nekog i prodati pa bi valjalo i to nadomjestiti najvise bi volio kada bi prodali Adilovica al vidjecemo sta ce biti od svega toga.Bitna cinjenica je da smo ovim zaradili vec 660 000 KM, mislim da se osvajenjem kupa dobiva 30 000 KM te ovih 10 000 od opstine cini cifru od 700 000 KM.Sada je vrijeme za sponzore da se i tu ode stepenicu vise, uz realne mogucnosti da se Dzeko opet proda ne smijem ni pomisliti sta bi bilo nakon toga.
Ako ubodemo sa dva fina igraca siguran sam da nam se fin uspjeh smijesi i u evropi...
Jako lijepo napisano Pile,cestitam...i svakako se slazem sa svime sto si napisao,nemam nista da dodam
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 21 maj 2012, 13:13

[youtube][/youtube]
po meni najbolji dio , ovako je bilo jedno 5-10 minuta u periodu izmedju 50 i 60 minute

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 maj 2012, 14:21

E ovako raja. Jedno pitanje i nije zezancija. Mozete ga protumaciti i kao anketno. Sta mislite o malom Suljicu iz Sarajeva kao pojacanju Zeljeznicara???? Bi li neko pravio problem kada bi se on pokusao dovesti????
FORZA ZELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 maj 2012, 14:23

ja mislim da nama ne treba drukčiji, nego jednostavno bolji napadač od adilovića koji zadnjih utakmica pokazuje koliko je limitiran. amar očito ostaje kod ove postavke i ne namjerava igrati 4-4-2. vezni red nam je najjači dio ekipe, a i puno je lakše dovesti jednog dobrog napadača nego dvojicu.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 maj 2012, 14:31

istina1981 je napisao/la:E ovako raja. Jedno pitanje i nije zezancija. Mozete ga protumaciti i kao anketno. Sta mislite o malom Suljicu iz Sarajeva kao pojacanju Zeljeznicara???? Bi li neko pravio problem kada bi se on pokusao dovesti????
Ma ne,jednostavno ne,to je bar moje misljenje.Suljic je prije pitara bio kod nas na probi,kod Amara nije prosao.Igracki kvaliteti,tehnika,brzina,okretnost jesu njegova dobra strana jer je fizionomijom sitan i na momente neugodan.Ali vec protiv Zelje,a to znaci protiv jake ekipe,on nije bio na nivou.Po meni je on dobar igrac lokalac i moze imati par dobrih igara.On nije tip igraca koji bi nama mogao dati napredak u igri.Ali ni po jednom pitanju.Nama bi trebali duel igraci jer nam takvih fali u ekipi,mi u igri nemamo pretjerano dobre duel igrace.Kerla,Bogi,Nijema...to je to sa duelima.Treba nam cvrstina plus znanje.Suljic definitivno nema tu cvrstinu.Mislim da nam ne bi donio nikakav napredak.Poredim ovo sve sa evropom,ne sa nasom ligom.Znalaca imamo,a slican Suljicu je Smajic za kojeg se nadam da ce se oporaviti i dobro spremiti ovaj put.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 maj 2012, 14:41

boccaccio je napisao/la:
istina1981 je napisao/la:E ovako raja. Jedno pitanje i nije zezancija. Mozete ga protumaciti i kao anketno. Sta mislite o malom Suljicu iz Sarajeva kao pojacanju Zeljeznicara???? Bi li neko pravio problem kada bi se on pokusao dovesti????
Ma ne,jednostavno ne,to je bar moje misljenje.Suljic je prije pitara bio kod nas na probi,kod Amara nije prosao.Igracki kvaliteti,tehnika,brzina,okretnost jesu njegova dobra strana jer je fizionomijom sitan i na momente neugodan.Ali vec protiv Zelje,a to znaci protiv jake ekipe,on nije bio na nivou.Po meni je on dobar igrac lokalac i moze imati par dobrih igara.On nije tip igraca koji bi nama mogao dati napredak u igri.Ali ni po jednom pitanju.Nama bi trebali duel igraci jer nam takvih fali u ekipi,mi u igri nemamo pretjerano dobre duel igrace.Kerla,Bogi,Nijema...to je to sa duelima.Treba nam cvrstina plus znanje.Suljic definitivno nema tu cvrstinu.Mislim da nam ne bi donio nikakav napredak.Poredim ovo sve sa evropom,ne sa nasom ligom.Znalaca imamo,a slican Suljicu je Smajic za kojeg se nadam da ce se oporaviti i dobro spremiti ovaj put.
Cuo sam da Suljic nebi imao nista protiv, a ugovor mu je upotpunosti nedefinisan tako da nebi morali dati neku lovu za njega. Od stucnijih ljudi sam cuo da je u ligi jedino Zeba jaci sa tehnikom od njega s tim da je suljic brzi i vise je za desnog krila gdje smo deficitarni. Ne znam, mlad je, drzak i uz Amarovu palicu bi mogao izuzetno napredovati. A i pitari koji su do sada igrali za Zelju su uvjek davali vise nego u FKS (Ihtijarevic, Pelak, Bucan, Cenan)...

Nacuo sam nesto i za Bilbiju ali to su vjerovatno spekulacije, mada ni on nebi bio los. I jeli se ona devetka iz borca zove Sasa Kajkut?? Uvjek nam je zadavo probleme i nije nimalo los... Sta mislite o njemu???
FORZA ZELJO !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 maj 2012, 14:50

Vec ti je covjek napisao da je Suljić prije dolaska u Sarajevo bio na probi u Želji. S obzirom da nije potpisao tj. nije zadovoljio Amara bezveze je pricati o njemu. Sumnjam da se nesto promjenilo od tada osim da je malo zreliji. Ne kazem da ne zna sa loptom i da nece biti igrac ali njemu ne odgovara i tako je.
Bilbija je igrac Vojvodine i sumnjam da bi pored Borca dosao u Želju. Ne da sumnjam, nego mislim da ot toga nema nista a ne vjerujem da ga je neko i trazio.
Devetka u Borcu, sada, je Saša Kajkut i daleko mu kuca od Grbavice bila.

P.S. Sad ce poceti da se vrte clanci u novinama oko potencijalnih pojacanja klubova u PL BiH ali ni 10% od toga ne treba uzimati za ozbiljno. I jos kad se tome dodaju "provjerene" informacije sa foruma, bice to ludnica kao i svake godine.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ArnelBa
Kontakt:

Post Postao/la ArnelBa » 21 maj 2012, 14:55

Prvo da i ja čestitam na duploj kruni koju smo stvarno zaslužili ove godine, što je i očigledno. :)

Eh sad, kad se ovo sve pomalo smiruje, zanima me šta mislite i da li imate informacije ko bi mogao napustiti Želju sad u prelaznom roku, da li će kao i obično neko od "najboljih" da ode i tako nam napuni kasu..

Svraka, Zeba, Bekrić, Nyema.. bilo bi lijepo zadržati ih, ali uvjeren sam da će bar jedan ili 2 od nabrojanih otići.
Sad je pitanje, kako ih nadomjestiti, jer trenutni sastav ionako nije dovoljno jak da se prođe drugo pretkolo Lige Prvaka, realno..
Ima li već nekih špekulacija, ko bi nas mogao pojačati, a ko napustiti? :)
Jedan grb, jedan tim, jedna boja, samo je jedna ljubav moja.

♥ FC BAYERN ♥

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 maj 2012, 14:56

Stole samo bez nervoze. O Bilbiji se prica citavu godinu i Zeljo je sada svima zanimljiva opcija jer vide da se tu moze najvise napredovati i da se mogu bolje utopiti vani nego iz Borca, Celika, FKS itd...
FORZA ZELJO !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 21 maj 2012, 14:58

istina1981 je napisao/la:Stole samo bez nervoze. O Bilbiji se prica citavu godinu i Zeljo je sada svima zanimljiva opcija jer vide da se tu moze najvise napredovati i da se mogu bolje utopiti vani nego iz Borca, Celika, FKS itd...
Kako li zakljuci da sam nervozan ... :mrgreen:

Bilbija je igrac Vojvodine i Zeljo bi ga morao dobro platiti ako hoce da ga dovede. Mislis li da bi ga Vojvodina dala djaba i mislis li da bi Amar dao neku grdnu paru za njega?

Gdje se prica o Bilbiji citavu godinu?
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 maj 2012, 15:02

istina1981 je napisao/la:Stole samo bez nervoze. O Bilbiji se prica citavu godinu i Zeljo je sada svima zanimljiva opcija jer vide da se tu moze najvise napredovati i da se mogu bolje utopiti vani nego iz Borca, Celika, FKS itd...
To je svakako jasan vid razmisljanja,kako nas,tako i igraca koji ne igraju u Zelji trenutno.Nastace pravi cirkus nudjenja igraca sa strane raznih menadzera.Bice mnogo pokusaja i milion imena ce se spominjati u tom kontekstu dolaska na Grbavicu.Licno ne vjerujem da Amar vec sada nema jasnu sliku oko toga.Ne vjerujem da nece biti ni nekog rasipanja ekipe,pa samim tim ni nesto puno dolazaka.Sve ce to vremenom biti puno jasnije,a sada je mozda jos prerano barem za nas kao navijace.Siguran sam da Amar brine vec podobro o tim stvarima.

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 maj 2012, 15:03

Stole iz Bora je napisao/la:
Kako li zakljuci da sam nervozan ... :mrgreen:

Bilbija je igrac Vojvodine i Zeljo bi ga morao dobro platiti ako hoce da ga dovede. Mislis li da bi ga Vojvodina dala djaba i mislis li da bi Amar dao neku grdnu paru za njega?

Gdje se prica o Bilbiji citavu godinu?
Izvini ako nisi nervozan. :D ... Samo pitam. Raja prica pa da vidim zna li neko nesto.

Onda ne treba, bar po meni, prodavati Adilovica. Izgleda da boljeg ne mozemo dovesti jer kostaju, A Adilovic je bolji i od Ramica i od Pehilja zajedno koliko god da i on sam ima nedostataka...
FORZA ZELJO !!!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 21 maj 2012, 15:04

amar ce uzimati samo igrace bez ugovora i to je svima jasno
volio bi da zadrzimo kvesu al tesko...
trebamo golmana i trebamo nekog u napadu za sada...

ako je prosle godine pukla prica da ce muslimovic ostat ove godine poslije duple krune morace nam se dzeko vratit :lol:

BlueTiger
Kontakt:

Post Postao/la BlueTiger » 21 maj 2012, 15:07

Ma nama u napadu treba jedan igrac kao Dialiba sto je bio. Zamislite Dialibu u ovom sastavu, pa jebote zivov, kakva bi tek onda ekipa bili! :D

Da ima negdje takav igrac, i da je slobodan! Mora biti negdje, majku mu.
U boj, u boj za Zeljuuu SVOG!!!!!! FORZAAAA ZELJOOOO!!!! MANIJAK NE MOZE BITI SVAK!!!!

istina1981
Kontakt:

Post Postao/la istina1981 » 21 maj 2012, 15:14

BlueTiger je napisao/la:Ma nama u napadu treba jedan igrac kao Dialiba sto je bio. Zamislite Dialibu u ovom sastavu, pa jebote zivov, kakva bi tek onda ekipa bili! :D

Da ima negdje takav igrac, i da je slobodan! Mora biti negdje, majku mu.
Dialiba bi nam valjo kao zamjena za Besu, a u spici neko poput Adila samo malo brzi i bolji tehnicar. Neko poput Dzeke :D :D ...

salu na stranu ali mislim da kod nas nema dobrih igraca vise a da su dzaba. Mozemo dovoditi mnoge ali to nam nebi bila pojacanja i nema svrhe koristiti ih samo u tekmama protiv fojnice i sl. Takvi samo zauzimaju mjesta juniorima medju kojima ima potencijala...
FORZA ZELJO !!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic i 43 gosta.