Evo ga sad je OK, samo sto je Diego povrijeđen moram nekog levata ubacit. Mislim da je ovo DreamTeam
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko

nisam na tvoju zalost ozb trebas mi nesto hajde molim te reci ime i prezimehammers je napisao/la:Ako si zensko moze
meni je 0 na racunuomerbavarac je napisao/la:Smije li se potrositi svih 100 miliona na igrace, ili treba odredjeni dio sacuvati.
Moras znati kod lige da se prikljucisomerbavarac je napisao/la:Posto mi niko tamo na forumu ne odgovara na poruku, pitacu i ovdje. Kako se mogu prikljuciti jos nekim nasim ligama osim ss.ba. Vidio sam da ima nesto ss.bahead2head, i jos neke, pa ako neko moze pomoci.
A tako, hajde momci dajte kodove, ako nije neka tajna.miky_hz je napisao/la:Moras znati kod lige da se prikljucisomerbavarac je napisao/la:Posto mi niko tamo na forumu ne odgovara na poruku, pitacu i ovdje. Kako se mogu prikljuciti jos nekim nasim ligama osim ss.ba. Vidio sam da ima nesto ss.bahead2head, i jos neke, pa ako neko moze pomoci.
Ja nisam primijetio ovaj drugi kod, hvala puno.miky_hz je napisao/la:Pa imas 2 koda u uvodnom postu ...to ti je za klasicnu i za head2head
Dabogda ti dobio PS3, pa da se svi malo poigramo. Vjerujem da bi svima dozvolio da odigraju jednu utakmicu, ali po 5 minuta...Stone Island je napisao/la:Moj sastav ćete vidjeti kad budem primio PS3.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.