Cleveland Cavaliers
- adriano_leite
- Kontakt:
Re: Cleveland Cavaliers
http://www.nba.com/video/channels/award ... _kyrie.nba" onclick="window.open(this.href);return false;
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahahha mocan fazon nema sta, a cudi me otkud stari Irvinga na pocetku videa, ko li njega nagovori da bude u reklami, taj lik je strasan. Kad dodje na tekme da gleda Irvinga, obicno sjedi u nekim zadnjim redovima, da ga ne prepoznajudon_burza je napisao/la:[youtube][/youtube]
Lijepo uradjno
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Hahaha neki lik napisao na forumu Cavsa. Inace vlada opste ludilo na forumu, svi nervozni vezano za draft, jer mozemo imati prvi pick ili u najgorem slucaju 6. pick, zbog toga je ova noc (srijeda, u 2 sata iza ponoci, po nasem vremenu) itekako bitna za nas, jer moze odrediti nasu blisku buducnost. GO CAVS GO!!!Every Cavs fan better be on there best behavior between now and the draft lotto. I want only good karma coming our way, so RCF members better be opening doors and helping old ladies cross the street so Wednesday night we can have this:
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
kako su Cavsi sretni u zadnje vrijeme,dobice 1 izbor na draftu i pokupiti Anthony Davisa.Zelim vam svu srecu veceras,pa da sl sezone gledamo zanimljivije meceve Cavsa i Heata 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- adriano_leite
- Kontakt:
Sutra ako Bog da navecer, a to koliko smo sretni jbg. ne znam. Ako bude oko 4. picka ili 5. picka (a tu be bude Lamba i Beala), ja bih volio Drummonda, siguran sam da Scott moze njega motivirati, jer kako sam citao price, ovog momka je tesko motivirati. Tesko mozemo do prvog picka, ali ja sam zadovoljan bilo kojeg igraca da uzmemo, jer ocigledno skauting tim Cavsa radi odlican posao sto se tice drafta. Ni u najludjim snovima nije TT bio u krugu top 8, ali mi ga uzesmo kao 4. picka i pokaze se kao izuzetan igrac i licnost, tako da mi to govori da koga god uzmemo, to ce biti najbolji moguci igrac za nas, jer imam potpuno povjerenje u FO i skauting tim Cavsa. GO CAVS GO!!!L-Train je napisao/la:kako su Cavsi sretni u zadnje vrijeme,dobice 1 izbor na draftu i pokupiti Anthony Davisa.Zelim vam svu srecu veceras,pa da sl sezone gledamo zanimljivije meceve Cavsa i Heata
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Imamo vec TT-a kao cetvorku, tako da tesko je da cemo uzeti i Robinsona, jer su fakticki isti tipovi igraca, s tim da je Robinson bolji ofanzivno od TT-a. Ili cemo uzeti sutera/krilo ili Drummonda, to je neko moje misljenje.BIHfan je napisao/la:Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Robinson se moze razviti u strasnu trojku, ja dam odlucujem o napretku Thomasa on bi meni trenirao po programu SF.adriano_leite je napisao/la:Imamo vec TT-a kao cetvorku, tako da tesko je da cemo uzeti i Robinsona, jer su fakticki isti tipovi igraca, s tim da je Robinson bolji ofanzivno od TT-a. Ili cemo uzeti sutera/krilo ili Drummonda, to je neko moje misljenje.BIHfan je napisao/la:Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.
Frajer ima gradju ko James, a plus moze brzo istracat kontru u stilu Denga.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne stoji ti ta teza nikako...Jeste on narastao brzo,ali jedno je to,a drugo kad imas genetsku regresiju koljena...BIHfan je napisao/la:Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.
Ja sam citao da se vec sad zali kako ga bolje koljena, to niko nece da cuje nazalost.NEZALAGANJE je napisao/la:Ne stoji ti ta teza nikako...Jeste on narastao brzo,ali jedno je to,a drugo kad imas genetsku regresiju koljena...BIHfan je napisao/la:Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.Druga stvar,Davis je vrlo lagan i pokretljiv,sto znaci da tu nema previse opterecenja na koljena...
On sa ovom kilazom u NBA na poziciji PF ili najgore Centar nema sta trazit u NBA, mislim moze on biti makar all-star al da dominira kao top 5 igrac lige sto mu se predvidja nema od toga nista. Mora on dosta radit na svom tijelu, kao Noah koji je isto bio sirov. Tesko ce on nekog izgurat iz reketa, nije snazan.
Dok je Robinson 100 % spreman za NBA, samo treba radit na svome sutu, tricu pogotovo.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako Robinson moze da se razvije u dobro nisko krilo, onda svakako da ce mu Cavsi dati sansu, iako je Grant rekao nema veze sto smo uzeli Tristana, uzet cemo najboljeg igraca koji nije izabran, sto se dalo naslutiti da bi to mogao biti Robinson, pa sada mi je mnogo jasnije zasto, jer ocigledno i Grant misli da mozemo napraviti dobro nisko krilo od njega, a ne ga koristiti kao PF, iako sam ga ja uvijek smatrao kao PF. Amin da postane dobro krilo, a slusajuci i citajuci o njemu, momak je pun motiva i zelje za treningom i napredovanjem, pa je i za ocekivati da se razvije u bilo sta sto se od njega trazi. Jbt. sad imam jos vise dilema i neizvjesnosti, jer u uzi izbor ulazi sada i T. Robinson. Joj da hoce proci draft pa da uzmemo bilo koga, najgore je ovo sta bi bilo kad bi biloBIHfan je napisao/la:Robinson se moze razviti u strasnu trojku, ja dam odlucujem o napretku Thomasa on bi meni trenirao po programu SF.adriano_leite je napisao/la:Imamo vec TT-a kao cetvorku, tako da tesko je da cemo uzeti i Robinsona, jer su fakticki isti tipovi igraca, s tim da je Robinson bolji ofanzivno od TT-a. Ili cemo uzeti sutera/krilo ili Drummonda, to je neko moje misljenje.BIHfan je napisao/la:Robinsona uzet je najbolje, Davis ima vec sad problema sa koljenima jer je naglo narastao. To je rizik za mene, zamisli bude kao Oden.
Frajer ima gradju ko James, a plus moze brzo istracat kontru u stilu Denga.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma moze vrlo lako postat novi World Peace al sa klikerom u glavi. 
[youtube][/youtube]
ZVIJER!
EDIT:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ZVIJER!
EDIT:
[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma dobar je on, sve to stoji, ali mene je posebno fascinirala njegova zivotna prica i njegova mentalna snaga nakon svega sto mu se desilo. Kako je sam Dan Gilbert rekao (a istog je misljenja i C. Grant), potpisat cemo samo igrace koji su dobri karakteri ali i dobri igraci, jedno bez drugog sigurno ne uzimamo, tako da vjerovatno ce im Robinson uci u uzi izbor, mada da se ja pitam, ja bih Drummonda uzeo, pa nek sve ide u pm. Najgore sto mu se moze desiti je da bude DeAndre Jordan, a najbolje je Dwight Howard, tako da je po meni win-win pozicija. Ako ispuni potencijal, na velikom smo dobitku, a ako ne ispuni, jbg. opet cemo imati solidnog centra za buducnost koji je dobar u odbrani a oko kosa u napadu uvijek moze zakucati i kupiti otpatke.BIHfan je napisao/la:Ma moze vrlo lako postat novi World Peace al sa klikerom u glavi.
[youtube][/youtube]
ZVIJER!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Evo kao 24. pick bi mogao biti Andrew Nicholson, za njega su jos zainteresovani i Boston i OKC. Mnogi skauti ga porede sa Davidom Westom. Znaci vjerovatno onda necemo ici po Robinsona ako budemo uzeli ovog lika sa 24. pickom, znaci Drummond, Beal ili Lamb.
Kada je tacno draft? Jel nakon finalne serije ili nekad poslije?
Kada je tacno draft? Jel nakon finalne serije ili nekad poslije?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
28-og juna
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
- adriano_leite
- Kontakt:
Jos 15 sati, uh kako sam nervozan cijelo jutro
.
[youtube][/youtube]
Imam osjecaj da NOH dobija 1. pick, zatim 2. pick dobijaju Bobcatsi, 3. pick Wizardsi, 4. pick mi. Joj kud ni veceras u 2 kad krene, prvi pick se nece znati do jedno pola 4
.
GO CAVS GO!
[youtube][/youtube]
Imam osjecaj da NOH dobija 1. pick, zatim 2. pick dobijaju Bobcatsi, 3. pick Wizardsi, 4. pick mi. Joj kud ni veceras u 2 kad krene, prvi pick se nece znati do jedno pola 4
GO CAVS GO!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Pick- Cavs Odds
6 - 4.555%
5 - 29.051%
4 - 23.818%
3 - 14.534%
2 - 14.242%
1 - 13.8%
6 - 4.555%
5 - 29.051%
4 - 23.818%
3 - 14.534%
2 - 14.242%
1 - 13.8%
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:

Kada vidim ovo, srce hoce da mi iskoci od radosti, cak i stranica premala za sve pickove koje imamo
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- adriano_leite
- Kontakt:
Mali Nick Gilbert je bio razocaran sto nismo dobili 1. pick, ali nasa delegacija koja je isla na Draft Lottery, zadovoljna je, te kazu kako im je Dan Gilbert rekao da sada konacno pocnu zaradjivati novac, te da izaberu najboljeg kao 4. picka
. Nevjerovatna harmonija vlada u nasem timu, u noci Draft Lottery-a, nasa kompletna delegacija je nosila naocale poput onih koje nosi Nick Gilbert, a za kraj Dan Gilbert kaze da ce Nick biti kaznjen 2 sedmice ili mjesec jer nam nije donio ponovo prvi pick
, prosto volim ovaj nas tim i citavu organizaciju
. GO CAVS GO!!!
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.