Ma znam brate vjeruj mi, ovaj poraz sam teze podnio nego onaj 1999 godine kada smo izgubili u sudiskoj nadoknadi finale protiv Uniteda. Daleko je ovo od zasluzenog poraza, dalekojbg, sad znas kako je nama
imam prijatelja koji navija za Barcu, i nije imao bas neko posebno visoko misljenje o Bayernu do ove sezene, i poraz Bayerna u finalu ga je vise pogodio nego mene. Cak kaze da je poceo da simpatise Bayern i njegovu igru.al nemojte se previse nervrati sto pehar nije u pravim rukama, da nije bilo teske celzijeve nafake, finale bi igrali klubovi koji to najvise zasluzuju i koji i igraju najljepsi fudbal, barca i bayern bi napravili istinski spektakl i prvak evrope bio sigurno bio tim koji to i zasluzuje, ko god da pobijedi
drago mi je sto je bayern ovakav kakav jeste i sto smo i mi dobili i definitivno jednog velikog saveznika u borbi da ljepota fudbala bude prioritet, iskreno osim bayerna ne vidim vise niti jedan klub koji je top klasa, a da ima ljepotu i ponos ispred pragmaticnosti i igranaj na rezultat
A evo kako su stvari vidjeli realni navijaci Madrida nakon plasmana Bayerna u finale

Moglo bi se reci da je tako. Ako pogledamo meceve Dortmunda sa kojima nama ne ide bas nikako u zadnje vrijeme, onda se moze reci da se nesto mijenja u Bundesligi. I oni igraju dosta lijepo.meni se cini, a mislim da sam u pravu, a vi koji vise pratite njemacki fudbal cete se vjerovatno sloziti, da va igra bayerna, lijepa i inispirativna, da je to dio jednog veceg plana u njemackoj, svabo se planira