FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rossoner
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rossoner » 21 maj 2012, 17:13

rastafarian je napisao/la:
evo bio i Juice, ludiloooo braćalaaaa :lol:
Ma on je dobar sa onim Dejom sto je pravio pjesmu, pa vjerovatno ga on poveo...
Osim - drugo ime za Želju !

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 21 maj 2012, 17:25

slika

prelijepa slika ..
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 21 maj 2012, 17:35

Bez neke analize utakmice, proslave...Samo da kažem da sam presretan što se sve ovo dešava i nadam se da će potrajati, a to koliko će potrajati mnogo zavisi od toga koliko će ostat Osim na klupi, ja glasam doživotno. ;)

A što se tiče pojačanja, mislim da bi Amar neke ofanzivne igrače mogao probati naći u Čeliku. Možda griješim al' Purić po meni ima mjesta kod nas, i još 1-2 ofanzivca iz Čelika, al nek Amar to bolje procjeni, da mu se ne mješam u posao.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 21 maj 2012, 17:44

BlueTiger je napisao/la:Ma ne stavljamo brate, nego emocije proradile! Jedno je zeliti, a drugo je dobiti! :D Jbg

Mada opet kazem, siguran sam da ima jos negdje podjednako dobar igrac kao sto je on, a da je slobodan.

EDIT: Ne znam jeste li ranije pisali ali me zanima sljedece. Nakon meca finala Lige Prvaka, koju je osvojio Chelsea FC, komentator rece, da dolazi do neke promjene, tako da ce Chelsea ici u play-off lige prvaka, Tottenham u LE, a Dinamo Zagreb gubi poziciju nosioca u predkolima. Znaci li ovo da sada ne mozemo dobiti Purgere?
Dinamo gubi poziciju nositelja u 4. predkolu, ako dodje do istog. Prvo ne igra, u drugom i trecem nije ni upitno ocel bit nositelj i moci ce igrat s Zeljeznicarom. Naravno, ukoliko ispadne netko od ovih s vecim koeficijentom od Dinama onda ce Dinamo bit nositelj i u cetvrtom predkolu.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 17:47

Hvala na objašnjenju.
Ja se već obradovo da ćemo zaobići Dinamo, kad ono ipak ima šanse da igramo protiv njih.
DRUG NEBI TI PUNCA

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2012, 19:31

Gledam ovaj BHT izvještaj i vidim ovaj Harba strašan igrač,koju poziciju igra? Bio bi dobro pojačanje za Želju

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 21 maj 2012, 19:39

Danas na treningu 4-5 novajlija, neki igrači na probi mada mi nije jasno otkud na kraju sezone. : ) Uspio sam saznati jedino da je tu neki iz Lukavca koji je odigrao dobro kad je Željo gostovao gore krajem prošle godine. Ostali su totalno nepoznati, nafatali nekakvih juniora odnekud. Ništa posebno uglavnom.

E. Čolić dogovorio produženje ugovora i ostaje još 2 sezone u Želji, blizu ostanka je i kapiten koji je izrazio Želju da igra još jednu sezonu u plavom dresu uz opasku da je na menadžeru koji treba reći da li ga želi u timu za narednu sezonu.

Fejzića iz Olimpica niko nije zvao, sve su prilike da će Bukvić zauzeti mjesto u timu naredne sezone što je najlogičniji i jedini ispravan potez. Sigurno će doći još jedan golman kao konkurencija, a to mjesto mogao bi zauzeti i Kjosevski koji se dobro pokazao na pripremama mada je izvjesnije da će dovesti nekog iskusnijeg.

Od ostalih igrača, najizvjesnije je da će Svraka i Adilović otići jer su imali najbolje sezone a svi znaju da su obojica itekako zamjenjivi. : )

Eto, čisto da bacim koju aktuelnost iz kluba, barem ono što ja znam...

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 21 maj 2012, 19:46

Uh odlično, znači počinju se polako skupljati talenti.Slažem se da Bukvić treba da brani sljedeće sezone,ali volio bih da Gušo brani ove europske jer ima to potrebno iskustvo.Ono što mi se ne sviđa je produženje ugovora Elviru jer se pokazao kao flop.Adilović nek ide samo nek fino iskeširaju,a volio bih da Svraka ostane ali kako Šef kaže moramo prodavat igrače kako bi opstali.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 21 maj 2012, 19:47

neno je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Vec ti je covjek napisao da je Suljić prije dolaska u Sarajevo bio na probi u Želji. S obzirom da nije potpisao tj. nije zadovoljio Amara bezveze je pricati o njemu. Sumnjam da se nesto promjenilo od tada osim da je malo zreliji. Ne kazem da ne zna sa loptom i da nece biti igrac ali njemu ne odgovara i tako je.
Bilbija je igrac Vojvodine i sumnjam da bi pored Borca dosao u Želju. Ne da sumnjam, nego mislim da ot toga nema nista a ne vjerujem da ga je neko i trazio.
Devetka u Borcu, sada, je Saša Kajkut i daleko mu kuca od Grbavice bila.

P.S. Sad ce poceti da se vrte clanci u novinama oko potencijalnih pojacanja klubova u PL BiH ali ni 10% od toga ne treba uzimati za ozbiljno. I jos kad se tome dodaju "provjerene" informacije sa foruma, bice to ludnica kao i svake godine.
JOS JEDNOM STOLE VELIKI POZDRAV OD RAJE SA JUGA-ON JE LUD,ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK
Popravi mi dan :mrgreen:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

veteran 1987
Kontakt:

Post Postao/la veteran 1987 » 21 maj 2012, 19:50

neno je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Vec ti je covjek napisao da je Suljić prije dolaska u Sarajevo bio na probi u Želji. S obzirom da nije potpisao tj. nije zadovoljio Amara bezveze je pricati o njemu. Sumnjam da se nesto promjenilo od tada osim da je malo zreliji. Ne kazem da ne zna sa loptom i da nece biti igrac ali njemu ne odgovara i tako je.
Bilbija je igrac Vojvodine i sumnjam da bi pored Borca dosao u Želju. Ne da sumnjam, nego mislim da ot toga nema nista a ne vjerujem da ga je neko i trazio.

P.S. Sad ce poceti da se vrte clanci u novinama oko potencijalnih pojacanja klubova u PL BiH ali ni 10% od toga ne treba uzimati za ozbiljno. I jos kad se tome dodaju "provjerene" informacije sa foruma, bice to ludnica kao i svake godine.
JOS JEDNOM STOLE VELIKI POZDRAV OD RAJE SA JUGA-ON JE LUD,ON JE JAK ON JE ZELJIN MANIJAK
:lol: :lol:
"JOŠ OD 1926"

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 21 maj 2012, 19:54

Ajde šta se keslate možda je ovo fakat Stole :lol: :lol: :lol: :lol:
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 maj 2012, 20:05

@partibrejker1921
valjalo bi nam kad bi se opet pojavio neki novi Bekrić, Višća, pa da opet zgrnemo pare na njemu.
Vidim juče na zapadu onog "garavog" što je bio malo kod nas prošle godine, pa je proslijeđen Famosu čini mi se.Liči onako na Bob Marley-a, šta li je sa njim, hoće li se on vraćati kod nas ?
DRUG NEBI TI PUNCA

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 21 maj 2012, 20:13

Ne znam šta je vidio u ovom E.Čoliću,al stvarno i to mu dao ugovor na dvije godine ne kontam,ali šef zna šta radi,mada meni ne ulijeva povjerenje taj igrač nikako,dva puta puca nebu pod oblake iz izglednih prilika.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 21 maj 2012, 20:33

partibrejker1921 je napisao/la:Danas na treningu 4-5 novajlija, neki igrači na probi mada mi nije jasno otkud na kraju sezone. : ) Uspio sam saznati jedino da je tu neki iz Lukavca koji je odigrao dobro kad je Željo gostovao gore krajem prošle godine. Ostali su totalno nepoznati, nafatali nekakvih juniora odnekud. Ništa posebno uglavnom.

E. Čolić dogovorio produženje ugovora i ostaje još 2 sezone u Želji, blizu ostanka je i kapiten koji je izrazio Želju da igra još jednu sezonu u plavom dresu uz opasku da je na menadžeru koji treba reći da li ga želi u timu za narednu sezonu.

Fejzića iz Olimpica niko nije zvao, sve su prilike da će Bukvić zauzeti mjesto u timu naredne sezone što je najlogičniji i jedini ispravan potez. Sigurno će doći još jedan golman kao konkurencija, a to mjesto mogao bi zauzeti i Kjosevski koji se dobro pokazao na pripremama mada je izvjesnije da će dovesti nekog iskusnijeg.

Od ostalih igrača, najizvjesnije je da će Svraka i Adilović otići jer su imali najbolje sezone a svi znaju da su obojica itekako zamjenjivi. : )

Eto, čisto da bacim koju aktuelnost iz kluba, barem ono što ja znam...
Ovo za E. Čolića je baš loša vijest. Ja taman pomislio da ćemo ga se kutarisati sada na kraju sezone, kad ono valja ga trpit' još. Nemam pojma, kakav je Amar možda nam i tersira s njim samo. :mrgreen:

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 maj 2012, 20:38

ellaxaz je napisao/la:Željezničar ili Široki Brijeg

http://www.dnevni-list.ba/index.php?opt ... t&Itemid=9" onclick="window.open(this.href);return false;

fudbal se u BIH igrao i prijr premijer lige(zajednicke),ko je nekima kriv pa nisu htjeli ili smjeli igrati.
nama ne trebaju tabele mi znamo ko je najbolji klub BIH od KRALJA TVRTKA na ovamo
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 21 maj 2012, 20:43

HVALA svim onim što nam čestitaše, HVALA jošviše onima koji nisu imali hrabrosti da kažu čestitamo,samo su pokazali koliko su mizerni kao ljudi i kao navijači a najviše HVALA AMARU I MOMCIMA niko kao STOLE IZ BORA
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

deno_TM87
Kontakt:

Post Postao/la deno_TM87 » 21 maj 2012, 20:49

ZA SVE TI HVALA AMARE....
još jednom želim da čestitam našim momcima, stručnom štabu a najviše našem šefu na više nego zasluženoj duploj kruni ;)
zna li se hoće li biti prijenos u srijedu ?
Željezničar über alles!

Slava Ukraïni!

Leeds United Football Club!

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 21 maj 2012, 20:57

veteran 1987 je napisao/la:
neno je napisao/la:

:lol: :lol:
E svašta...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 21 maj 2012, 20:58

bagrcavi je napisao/la:@partibrejker1921
valjalo bi nam kad bi se opet pojavio neki novi Bekrić, Višća, pa da opet zgrnemo pare na njemu.
Vidim juče na zapadu onog "garavog" što je bio malo kod nas prošle godine, pa je proslijeđen Famosu čini mi se.Liči onako na Bob Marley-a, šta li je sa njim, hoće li se on vraćati kod nas ?
Mislim da je moguce da se ubuduce pojavljuju igraci koji bi mogli postati takvi da budu u rangu Visce ili Bekrica.I trebaju da se desavaju ovakve probe.Bosna i Hercegovina je puna talenta.Kada su pomenuta dvojica stigli na Grbavicu nije bilo nikakvih reakcija sa nase strane,osim sto smo zapazili da su oni dosli,realno.Ko je tada znao za nekog Bekrica,za Viscu smo culi da je talenat ali to je to.Postoje sigurno igraci koji su jako mladi i talentovani i iz kojih bi Amar mogao isklesati prave dragulje.Mnoga djeca nisu u mogucnosti da razviju svoj talenat jer nisu na pravom mjestu u pravo vrijeme.Nije nasa skola jedina koja bi mogla iznjedriti nove dobre fudbalere.Mnoga manja mjesta imaju raskosne talente.Ja bih najvise volio kada bi se napravio skauting za djecu,a pogotovo ako se desi kamp o kome se toliko prica.To bi bilo neprocjenjivo i najbolje ulaganje za nas klub.
Bekric,Visca,Kerla,Kvesic,Bukvic...prave dragocjenosti na nasem trzistu,izasli kao djeca iz drugih skola fudbala,i sada samo ostaje da se povodimo i tim putem,a svakako da odrzavamo rejting dovodjenjem i nekih dobrih iskusnih igraca koji bi nosili sezonu dok takvi mladici ne izrastu u ovakve koje sam nabrojao.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

AboveTheLaw
Kontakt:

Post Postao/la AboveTheLaw » 21 maj 2012, 21:03

Evo sa Al Džazire.
[youtube][/youtube]

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Hrasno15, nedimmmm1337, Pablo11, Proximic i 50 gostiju.